Mame i bebice, bok!👋 long time no see🤭 nadam se da ste sve odreda dobro, bebice jos bolje!😉
.
Mi smo eto super🤗 moj djecak je proslavio 1.rockas, ima 10kila, imamo sveukupno 9 zubica, nosimo 86 broj, jurimo prema 92🏃♂️ papa sve i voli papati, dobije Bebimil 4 flasicu ujutro i po noci ako se probudi (rekla je pedijatrica da slobodno nastavim davat ako zatrazi, nije debeo). Ne hoda jos samostalno, nego kad se drzimo za rukice, a kad je solo onda od kauca do stolca pa od stolca do kreveta od kreveta do ormara. A puzanje nam vise nije toliko fora.
.
Idemo jos dalje na vjezbice jer ne stoji na lijevom stopalu kao treba, onak su prstici kao skvrceni prema unutra, glezanj isto prema unutra i narucili smo otropedske cipelice.
.
Spavanje po danu se oduzilo🙏 sad spa a po 1h30 pa ja nesto mogu i skuhati i napraviti po stanu. 2. spavana je kraci. Ide spavati oko 20h15, budi se oko 02h30 i nastavi do 07h30-08h00.
.
Meni je proodiljni isto istekao, ali ne planiram jos poceti traziti posao, jos cu ostati godinu dana s njim doma, pa kad on navrsi 2 godine ide u vrtic i ja na posao😆 citam da su sada u svibnju upisi u vrtic, jel ja njega upisujem u vrtic iduce godine (jer tad krece) ili vec sad?😯
.
Onace obozavamo park, setnje, veselimo se ljetu😇
.
Pozdrav od nas🤱🧡
Ružice ja sam imala takvo nesto sa stadijim sinom...onda sam skinula ogradicu..privukla kimbu kod nas i budio se max 2-3x na min,dvije...cim je skuzio da smo tu uz njega nastavio je spavat. M jos uvijek spava od pola 10 do 8 ujutro uz 2-3 "budenja"(povuce 2,3 x cicu i ostavi) . Iako sad planiram ukinut dojenje pa cemo vidjet kak ce se onda budit. 🥴🥴
AnaAn ti si nedavno imala upalu? Ajme ajme...mene jucer skršilo..prepunila mi se i dobila temp...cijelu noc me treslo...zvala sam patronaznu da mi dode pomoc..uspjesno dam sve izmasiirala ,rekla je da pricekam kojih tj dana s odvikavanjem pa onda mogu krenut...ukinut cu mu dnevne odmah...i tak tj dana dok ne smanjim kolicinu i onda noc naglo...taman ce mu falit tjedan dana do rockasa...ne mogu vise...🥺🥺 sisa samo tu jednu vec mjesecima i sad ja na kraju prakticki dobim upalu da se nemogu dic iz kreveta...🤦♀️
Jagodica 😍😍 puse Franu...🥰 vrtic...pa ovisi kad planiras da bi krenuo? Ako prije 9.mj onda moras ove godine ga upisat..a ako slj godinu na jesen onda stignes i sljedece godine.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji