Thetina cestitke na plusicu, nek prode sve skolski 🤞🤞🤞
Mi cemo svakako jos jednu nevolju imat, ali kad i kako neznamo, trenutno sam vec u problemima jer mi istice porodiljni krajem 5.mj, a posao me ne ceka. On moze uc u vrtic u 9mj, a sta cu ja od 6-9mj nitko ne pita i bas ih briga.
Sto se tice zastita u kindacu, mi smo dobili na poklon pletenicu koju koristimo, al on najcesce voli zaspat (ko i tata) tako da glavu zabije u madrac ko noj u pijesak, tako da ja opet ne spavam, iako svaka noc prode bez problema, ali meni je strah da se ne ugusi, pa spavam neki polusan i svakih pola sata ga provjeravam. I onda mi (pametan) muz kaze, sta se stresiras,nece mu nista bit, a cak i da se nesto desi pola sata ti je dovoljno za pizdariju 😩😩🤔🤷🙀🙀
Inace je super beba, sad smo na 2 spavanca kroz dan od 30min max, ali ni ne trazi vise, veseli je, igra se, dize se sto na sat, cak je i krenuo par koraka uz namjestaj. Zuba i dalje nemamo, hranu papa sve, zasad nema problema. Ali kad god muz ili ja idemo jest, mora i on nesto, bas se krene ljutit dok mu nedamo 😂 al nemam se kaj bunit, bolje da jede nego da nece
Hvala curke 🥰🥰 Pa nemrem rec da druga trudnoca bas nije bila planirana, al da nas je iznenadila je. Planirali smo manji razmak izmedu djece, a kak smo i s curkom pokusavali par mjeseci, mislili smo da ce tak biti i sad. Jos ja ni nisam imala mengu prvih 5mjeseci…Iskreno, tu vecer smo bili na rockasu a mala je spavala kod bake, malo smo si popili i jos smo rekli kad smo legli u krevet “ajmo napravit seku ili brata” i eto, stize seka 🤩🤗.
Ružice bilo mi je koma prva dva-tri mjeseca. Bilo je dana kad sam s kreveta samo legla na pod da budem s malom, lavor kraj mene i cekala sam muza do 4-5 popodne dok nije doma dosel da nam nekaj za jesti napravi. Mala je znala vise puta kraj mene sjedit u wc-u i smijala se mojim riganjima, al kaj je tu je. Prezivjeli smo 💪 Sad mi je super i trudnoca je uredna tak da nema beda. Nasima smo rekli za novu trudnocu tek kad su prosla prva tri mjeseca, tak da sad imam pomoc kad zatreba 😅.
Kaj se tice cuvanja, i moja mama i svekrva pricuvaju malu al to je stvarno rijetko, bas kad idem na pregled ili vadit krv pa nemre samnom. Ja nisam za to da mi je dijete svaki dan s bakama jer, kak radim u vrticu, nagledala sam se svega i tocno se vidi razlika boravka djeteta s roditeljima i s bakama i dedama. Kuzim tu ljubav bake prema unucima i naravno da ne branim da dodu i da vide dijete ali ja i muz smo glavni i ono kaj mi kazemo trebaju svi postivat. Nekak smo se tak postavili na pocetku i sve kaj kazemo svi postuju tak da nemamo nekih problema. Kaj ce oni dozvoljavat maloj kad su sami s njom me nije briga, al kod nas doma se zna kaj se smije a kaj ne.
Tea2807 mi se isto moramo skrivat kad hocemo nekaj pojest, mala bi samo tamanila nekaj i cim vidi kuhinju vice “njam njam”. To joj je i prva rijec kad otvori oci ujutro 😅
TheTina, čestitke od ❤️
Meni je nova trudnoća najveća noćna mora. Inače mi ciklus urani, ovaj put mi je kasnilo 5 dana i bila sam van sebe, toliko sam bila happy kad su stigle, ne mogu vam opisati!
Ne stižem vas pratiti, povremeno pročitam zadnjih 2 strane i taman da ću nešto napisati, krene pomladak sa svojim potrebama pa od tog ništa!
Uskoro ćemo zaokružiti 10 mjeseci, 2 su zuba vani, dodatna 3 izbijaju mjesecima. Povremeno zbog toga bude naporan dan i neprospavana noć, al sve u svemu Adrian je super bebo. Sveki je skoro jedina koja čuva i sa 40 godina sam shvatila da dok mene nema ne mogu utjecati kako ga drži, presvlači, što mu daje u ruke itd! Tražim čuvalicu da i nju mogu malo rasteretiti, al nisam na čisto s nepoznatim. Na porodiljnom sam do daljnjeg iako svako malo imam krizu i htjela bih raditi, ali mislim da ću 2 godine definitivno iskoristiti i biti doma, a kasnije vidim sama sa sobom.
Sisa je još uvijek br 1, km ne žurim dati, nikad nisam nit nudila prije god dana. Uglavnom ne žurim s novim namirnicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji