Je li pampers samo danas na popustu popustu u konzumu?
Ja inače kupujem kad je u dm 2+1 i onda još bodove dobijem tako da mi se isplati, a najbolje su mi, kremu uopće ne koristimo.
Milupa kašice imate u mulleru, moj maleni voli stracatelu, borovnicu, onu s voćem, keks. Ma sve su odlične i ja nekad pojedem haha.
Thetina čestitam na novoj trudnoći, stvanro si brza. Mi smo odstoji odlučili početi raditi, je r nam je zandj opet trebalo skoro 2 godine, pa šta bude.
Jučer smo primi 3.dozu pneumokok cijepila, malo ga je bolila noga i to je sve. Slijedeće nakon godinu dana u 4mj.
Preporuka za neki ad koji ne smrdi?
Hipp imamo za nek se nađe, kad ja rijetke petke nisam doma, al to toliko smrdi da ga Adrian ne želi.
Mozda je bolje kupiti one ready to go bocice, u kojima je vec sve pripremljeno jer jednom kad se otvori kutija ad-a ,smije stajat 3tjedna pa moras bacit, barem po preporuci proizvođača. Ima u dmu, mulleru za kupit
Od duo pakiranja, jedno je tako završilo u smeću, drugo je zapakirano za "nek se nađe"…
Vidim u dm online da to nudi samo Hipp i da je za djecu od 12+. Ima li i drugih proizvođača? Taj Hipp stravično smrdi, al čitam i po drugim forumima da uglavnom smrde sve te formule.
Na faceu su pisali u nekoj grupi da u mulleru ima aptamil, ali neznam od koje dobi. Mi koristimo aptamil (kutiju) i isto nema bog zna kakav miris, ali je slatkast okus. Mozda ti malac odbija jer je navikao na sisu...
Hipp imamo za nek se nađe, kad ja rijetke petke nisam doma, al to toliko smrdi da ga Adrian ne želi.
Eco moralni je prihvatio nakon godine sisanja, milumil. Ja sam kupila broj 3, ali svi mi kazu da mu dam pre (jer je najslicniji majcinom mlijeku). I to na nuk bočicu ali onu nature. Čak je i fino mlijeko meni ne smrdi
Od duo pakiranja, jedno je tako završilo u smeću, drugo je zapakirano za "nek se nađe"…
Vidim u dm online da to nudi samo Hipp i da je za djecu od 12+. Ima li i drugih proizvođača? Taj Hipp stravično smrdi, al čitam i po drugim forumima da uglavnom smrde sve te formule.
Ima aptamil u mulleru pre. Zmtako sam i ja probala s tim gotovim. I sad pije svaki dan po malo. Možda stvarno da probaš sa pre jer je najsličniji majčinom mlijeku
🤣🤭 probali smo hipp....aptamil,nan, babylove...ajme meni smrde svi do jednog a i njemu valjda..popio je stariji sin bez frke...cisto da ne bacim kad sam vec kupila.🙈 jos uvijek nije popio ni 10ml ad-a 🥴🥴🥴 zadnji put je progutao taj prvi guc sta je povukao...inace ispljune odmah..nekako se potajno nadam da ce uskoro prihvatit. Odbio mi je lijevu sisu...sad visi samo na desnoj...bas stresno...ponekad me i zivcira to ☹ sve manje imam volju i zelju za dojenjem al jos malo cemo izgurat 🤷♀️🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji