Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz

Broj poruka: 1324

Prijavi adminu

Kety, L je prihvatila Milupa kasicu na bocicu. (Rijedje napravljenu, bocica Avent sa sisacem za gusti protok).
    Buduci da nije htjela nikakvo mlijeko i buduci da je koliko god pojela “na kasiku” prije odlaska na spavanje trazila dojenje - trebalo mi je nesto “u sobi” da zamjeni tu rutinu dojenja… nakon milijun isprobanih AD mlijeka i potrosenih novaca na razno razne boce i sisace ovo je prihvatila bez problema… ali njoj je vec preko godinu dana i mlijeko joj ne treba… kroz dan joj se trudim davati mlijecne proizvode koje voli da zadovoljim kolicinu mlijecnoga - jogurt, sir itd. 
    Iduci tjedan idemo na nutritivni panel pa cemo vidjeti sto je s kravljim mlijekom, ako se pokaze da ipak nije alergija pokusat cemo ponovo… cisto mi je “psihicki” nekako lakse da ipak unosi neko mlijeko iako znam da nije od prevelike potrebe nakon godinu dana… 
    Ljudi moji mi jos nemamo niti jedan zub, whooo 🤭😎

kety992

Broj poruka: 1164

Prijavi adminu

Miss hvala ti...a sve cu probat kad dode vrijeme...nesto ce prihvatit 🙄 znam da sam pogrijesila jer mu nisam od pocetka barem svoje na bocu davala povremeno...nebi sad imala ovaj problem..no dobro..rijesit cemo i to 🤭 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Ivancica90

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

kety992

Miss hvala ti…a sve cu probat kad dode vrijeme…nesto ce prihvatit 🙄 znam da sam pogrijesila jer mu nisam od pocetka barem svoje na bocu davala povremeno…nebi sad imala ovaj problem..no dobro..rijesit cemo i to 🤭

Ne sjećam se kad si pisala, jesi mu probala izdojeno na bočicu kad dat? Čisto da znaš jel problem u bočici ili ad-u. .I jel zna neko ako ima iskustva s alergijom na mlijeko, jel treba nekako nadoknađivat kalcij? Trenutno još doji 4 puta dnevno pa valjda od mene dobiva, al bi trebala to smanjit zbog povratka na poso.

• MissGraz

Broj poruka: 1324

Prijavi adminu

Ivancice, nemam bas iskustva, ali eto kako je L reagirala na kravlje mlijeko dosta sam citala onda sto i kako u slucaju da ga ne smije piti… 
    Nailazim na razna misljenja. Negdje pise da djeci nakon godine dana nisu potrebni mlijecni proizvodi niti neke zamjene za to, negdje pise da je potrebno uvoditi posebnu formulu mlijeka da se nadoknadi mlijecno, a negdje pak da je nakon godine dana sasvim dovoljno nadoknadjivati drugim namirnicama bogatim kalcijem. 
    Iz svega toga sam si dala zakljucit da je kalcij potreban za rast i razvoj i da nikako ne stoji ova prva teorija da ne treba nista… pa cak je potreban i nama odraslima, a kamo li ne djeci… isto tako, zakljucila sam da poslje godinu dana nema potrebe za te posebne mlijecne formule (osim ako dijete nema neki zastoj u razvoju ili slicno) i da je to zapravo potrebno bebama DO godinu dana… 
    Dakle, najvise smisla mi ima ova treca teorija koje se trenutno drzim i koje se planiram nastaviti drzati ako test zaista pokaze alergiju na KM. 
    Ima dosta namirnica bogatih kalcijem i dalo bi se to sve lijepo nadomjestiti, ali pri tom treba paziti i da se ne pretjera… nekad od viska glava moze i zabolit 🙂

kety992

Prijavi adminu

Ivancica90

kety992

Miss hvala ti…a sve cu probat kad dode vrijeme…nesto ce prihvatit 🙄 znam da sam pogrijesila jer mu nisam od pocetka barem svoje na bocu davala povremeno…nebi sad imala ovaj problem..no dobro..rijesit cemo i to 🤭
    Ne sjećam se kad si pisala, jesi mu probala izdojeno na bočicu kad dat? Čisto da znaš jel problem u bočici ili ad-u..I jel zna neko ako ima iskustva s alergijom na mlijeko, jel treba nekako nadoknađivat kalcij? Trenutno još doji 4 puta dnevno pa valjda od mene dobiva, al bi trebala to smanjit zbog povratka na poso.

🤭🤭 jesam...na bilo koju bocu popije vodu al mlijeko nece. Nisam puno izdojila...nekih 20ml al nije htio...ni moje ni ad. Nakon toga voda i popio je 😡 

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Lonmi draga,Oprosti na kasnom odgovoru.
    U Mullera ih samo imaju, okusi butterkeks i stracattela su zakon, evo od MissGraz malena izvrsno prihvatila.
    Jako, jako su fine, a puno manje umjetne od Lina, gdje se šećerin osjeti iz aviona.
    Javi kako je prošlo!😍
    Mame, Avama me uništila, samo mi daje nove prijedloge što kupiti, što mi više nevalja itd., bankrotirati ću prije povratka na posao🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Lonmi

Broj poruka: 4240

Prijavi adminu

Ruzice, Avama hvala, jurim danas po njih 😊😘

Petra982

Broj poruka: 1904

Prijavi adminu

Kety, iskreno i meni je puna pipa dojenja! Pogotovo ranojutarnjeg nacicavanja i grickanja. 
    Do boce nije jer vodu zna popiti bez problema. 
    Moj muž je veliki ljubitelj KM i koliko god se ja trudila to izbaciti djeci iz jelovnika, uz njega je to nemoguće, tako da me sve strah da će i A njihovim stopama.

kety992

Prijavi adminu

Petra982

Kety, iskreno i meni je puna pipa dojenja! Pogotovo ranojutarnjeg nacicavanja i grickanja.
    Do boce nije jer vodu zna popiti bez problema.
    Moj muž je veliki ljubitelj KM i koliko god se ja trudila to izbaciti djeci iz jelovnika, uz njega je to nemoguće, tako da me sve strah da će i A njihovim stopama.

☹☹☹ da ni kod M nije do boce...popije on vode hrpu u danu iz boce...ali mlijeko jok...ma samo da uspijem s adaptiranim...usla sam u zacarani krug...bolesna od nove godine...isfrustrirana jer je on gladan ak ne sisa...i aj da jos obje...al on samo jednu...covjece bas mi dode zivaca 🥺 pala sam 6 kg ispod svoje prijasnje kilaze..osjecam se nemocno i kao da robujem...nije on kriv...i ajd proci ce to brzo al eto lupaju me hormoni...place mi se ...mozda ce i menzis 🤣🤦‍♀️😒

Petra982

Broj poruka: 1904

Prijavi adminu

A joj Kety 😞! Veliki 🤗 ti šaljem!!! Proći će i to!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.