Sretan rodjendan! Ne mogu vjerovati da je to došlo!
Uglavnom ja sam uspijela jučer dati milimil 3. Popio je čak mu je i fino.
Noćas je prespavati noc do 8 ujutro, što se nije dogodilo od njegova 3 mj. Ali to ništa ne znači.
Nakon godine ću kupiti ono kindermilch 1+. Što ćete vi, koje adaptirano? Isto ono on1g? Ja neću do 2 godine kraljve davati. Ovaj milumil ima mal okus po željezu. Mislila.sam da nema, inače je ok okus. Ne znam da li i aptamil ima taj okus? Koje još mlijeko koristite?
Hej žene, evo i mene nakon sto godina :) Ne stignem vas pratiti i stalno ću kao nadoknadit zaostatke pa se javit, al se zaostatak samo povećava pa sam odlučila preskočit... Nadam se da ste mi sve dobro, kao i vaše bebice :DMi smo super, proslavili smo rođendan prošli vikend, Leo je baš vesela beba tako da nam je bilo odlično. Ja sam krenula radit, za sad od doma, tako da ga polako navikavam da nije sa mnom cijeli dan. Alergičan je na mlijeko pa još uvijek doji, a baš sam mislila polako smanjit, al valjda se budemo snašli.
Uživajte mi i puno pusa od nas <3
Ja sam dok je bila manja nekad davala Bebimil. Mislim da cu to i kasnije kad prestanem izdajati. Nastavit cu sa jedinicom posto je najslicnija majcinom mlijeku. A ako bude bilo potrebe za zeljezom onda cu dvicu.
Jedino da mi netko zna reci da je neka druga marka bolja onda bi presla.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Mi smo na aptamilu i djeluje mi sasvim u redu, nema okus po željezu.
Btw jel netko kupovao one plastične ljuljacke za bebe, za van, imate li neku preporuku i koliko su sigurne, mogu li se preokrenuti
Ja nabavila onu ko 3u1, tvrda plastika, svaki dio druga boja, kaj mozes po dobi skidat dijelove, naprijed kroz kaj idu nogice, naslon se skida, kasnije ostane samo donje postolje kad ce bit veca.. Nista se ne piga, ne izvija, normalno se ljulja.. Na štangu kupila nosače, zakačila i uziva.. Prije toga smo u parkiču probale, smijala se ko luda i našla prek Njuskal, ko nova je 😎
Cure ja sam baš ljuta. Moj L i dalje ne želi piti vodu, a.mlijeko milil je puo 3 dana i sad više ni to ne želi. Na bočicu neće ni pokušat.
Polako bi prestali s dojenje, i tako preko dana ne sisa. Baš sam tužna i stvarno ne znam što učiniti a budući da pije i zeljezo ne znam s kojim uopće brojem ići!? Daje l ikoja mama Nan iz mullera ? Kakvog je ono okusa?
Sortiraj odgovore
Najstariji