Tulipan kakva je kod tebe situacija? Kada vadiš betu?
purko imaš ti više info kada ti je AIH ili ćeš u petak na folikulo saznati više? Btw, i moj muž mašta o blizancima tko zna...
Baš puno poruka na prošlim postovima, zasluženo 🤗🤗
Meni su ciklusi uredni, par puta su bili 30 dana al inače 28.
12 dan sam pišnila trakicu, vidila peak i tjt. Imali smo odnose 10., 12,13 14.dan ciklusa i to sve navečer ovaj put. Jedino novo je da sam nasla neki lubrikant koji ne djeluje protuspermalno jer nakon poroda ne mogu imat odnose bez njega.
Jucer nakon posla sam pišnila još CB nekako sam najpouzdanija u njega 😅
https://ibb.co/9Mgm13D
Sutra je dan očekivane M i prije posla ako stignem cu otic izvadit betu zbog svog mira 🙈
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
To je to Tulipan! Lijepa crta i kod tebe😍🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
🧑🏻31 - 7/25 - OAT | 10/25 - oligozoospermia
pokušavamo od 10/24
♥️ 3/26 ➕ (prirodna trudnoća)
Tratinčice i ja imam osjecaj ka da cu procurit, neki pritisak, a sise u grudnjaku više držat, oće bit na slobodi 😂
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Bas lijepa crtica i kod tebe, nema sumnje da je to to 😍
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Nadam se da ćemo procuriti tek nekad tamo na proljeće 2027.🤞🏼♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Iz tvojih usta u Božje uši ☺️
Ja sam s prvim prvi put dobila tek nakon njegovog prvog rođendana, divota
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Iz vasih usta u bozje usi ❤️
MissD i vama zelim male twinsiće 🥰
A ne znam, ali ocekujem da ce biti kroz par dana nakon folikulometrije 🤞🏻
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
MTHFR dual heterozigot, 02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 Klomifen - nema odgovora na terapiju ❌
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Iskreno ja sam se baš oraspoložila gledajući ove fine testove i bete, još sutra kad nam Tulipan donese lijepu betu 🥰. Cure hvala vam za osmijeh koji ste mi izmamile, samo neka nam nastavi ovako ❤️
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬7/25 DFI 44% ➡️ 2/26 DFI 26%
Pokušavamo od 11/24
1. IVF 3/26 - 14🥚, 2❄️ - freeze all
Tratinčice jesi već gledala kad bi ti trebao bit termin? 🙈
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Hahahah, naravno🤭
Već smo par razgovora obavili prijatelj chat i ja😂
15.11. po njegovom izračunu😍
Tebi?
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Poslašmo dvije žene na jesenjske bebe 😂🤗
Pokušavamo od 11/24
Čekamo vas tamo, ako Bog da♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
18/19.11. moram pitat gin s obzirom da sam dobila 11.2. u 20h navecer oce li to bit prvi dan ili ipak 12.2.
Kad sam isla izvadit papu reka je da to nema veze kad je
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Pratimo se znači. Nadam se da će nam sve proći u najboljem redu!🤭🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
I ja se nadam, zapravo oće i mora 💪
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Tratinčica nisam bar ja više za jesenske 😅. Na zimskima sam nadam se 💪. Zato ćete vas dvije roditi najljepši znak u horoskopu u najljepše godišnje doba, male škorpijice 🥰
Pokušavamo od 11/24
Neka bude i zimska jedna, da se lijepo rasporedimo🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Ma cure pustite jesenske, mi cemo na zimske i male strijelce kao ja
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Još jednom cure moje čestitke od❤️i neka bude sve mirno do kraja 🙏🏻 baš ste me razveselile
💙
Ovo su jako lijepe vijesti, čestitam cure!
👩🏻38 IR, povišen TSH, ciklusi 31-40 🧑🏻✔️
pokušavamo od 06/24
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Pozdrav, šaljem vaučer za 100€ popusta u Valamar hotelima. Velika preporuka za Sunny hotele koji imaju puni pansion, bazene, igraonice za djecu te plažu ispred hotela. 😊
Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici: https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru. Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer. Nadam se da ćeš se lijepo provesti!

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Tulipan, Tratinčica kako ste? Tratinčice hoćeš li vaditi drugu betu ili samo ideš na uzv sutra? Tulipan i ti sutra vadiš betu?
Ostale cure kako ste vi? Meni je jutros stomak proradio baš možda i od nervoze, danas je sahrana. Danas da preživim i idemo dalje, sutra opet ujutro imam folikulometriju. Jučer je clexan mnogo manje bolio, moguće da sam bila malo opuštenija. Osjeti se ali nije toliko bolno, ostaju točke po meni od uboda ali dobro, na moru će ići jednodijelni kostim 😅
moguce da ti je to od nervoze, neka prode danasnji dan i od sutra ce ti biti lakse, koliko god ruzno zvucalo ali nazalost znam da je tako...
super sta te manje bole ubodi, ma cim to ispraksiras odma ce lakse svakim danom, protrljaj malo leda nakon uboda to sam citala da pomaze da ostane manja modrica.
Ja sam ok, dobila sam gingivitis i aftu, kaze zubarica jesi trudna? Ocito moje tijelo se priprema na sve nedace koje dodu s trudnocom hahaha
Ali evo danas na 11dc apsolutno nikakav simptom, cak ni pojacane sluzi, pa sad nekako sve manje i manje optimisticna... ali sta bude bit ce
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Purko vjerovatno, jajnici se ne smiruju. Prošla sam sličnu tragediju u tinejdžerskim danima pa znam šta mogu da očekujem, ako bude trebalo smaknut ću se sa strane samo da sam tu.
Za clexan sam već naručila one ice patches isto sam čitala da bude bolje kad staviš malo leda.
Nemoj brinut ako nema sluzi i meni tako zna biti suh period pa onda samo krene na dan ovulacije. Vjerujem da će to u petak biti sve 5 i da ćeš uspjeti bar odraditi aih 🤞. A onda te čekamo sa pozitivnim testićem 🤗
Pokušavamo od 11/24
super ideja za ice patches, sigurno ce ti biti lakse tako 🤞
ajme nadam se i ja da ih samo ne osjecam ali da se posa odraduje, jos 2 dana pa cu biti pametnija sta i kako dalje
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Jutro cure..ja osjecam grceve koji se pojačavaju, ali nije mi jos procurilo. Stalno idem gledati u gace da li ima tragova, a pregled je u 18 h. E sad odlucila sam otici pa makar na razgovor, javim se veceras
Nina sretno na pregledu🤞. Pa i ako procuriš nema veze možeš se posavjetovati kakve pretrage možeš uraditi. I to znači mnogo
Pokušavamo od 11/24
Nina mozes i na pregled ako procuriš, nije to njima ništa neobično, nemoj odgađat.
Moon vjv je sve od nervoze, nije lako sve to prolazit. Drago mi je da je manje bolilo i da ce sutra folikulići pokazat da lipo rastu.
Purko di baš sad, al bolje i sad nego kad budeš trudna pa većinu ljekova ne smiš uzimat 😅
Jutros sam vadila, sutra ne bi stigla. Danas je dan kad bi tribala dobit i beta je 116 🎊
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Tulipan predivna beta 🤗. Hoćeš vadit ponovo ili samo otići na pregled? Baš mi je drago zbog tebe, krenule smo trend da se na trudničke teme prebacuju po dvije cure 😅. Na zimske nadam se da će se broj povećati 💪
Pokušavamo od 11/24
Ne mislim je ponavljat, ovo je bilo više zbog mog psihičkog mira, tako sam i sa prvim. Doduše tad sam se testirala tek 6 dana kašnjenja, pa možda nije ni bilo potrebe.
Na pregled cu se naručit za nekih 10ak dana
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Nina sretno! nadam se da ce na pregledu sve biti dobro, svakako otidi. Makar skupila uputnice i malo popricala, ali trebalo bi te pogledati i da procuris nije to njima bed.
Tulipan koja lipa beta, super! cekamo da dobijes termin za uzv
a i to sta kazes, srica prije trudnoce da se rijesim toga 🤞
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Tulipan super beta, baš divno🥰
Ja neću ponavljati, imam uputnicu ali me jučer medicinska sestra iskasapila iglom tako da me ruka još boli, i porezala me tako da neću opet ići.
Sutra mi je svakako pregled.
Moon sretno, izdrži današnji dan i jako u move pobjede!
Nina ja isto ne bi odgađala, jednom sam išla krvava… njima je to normala a ti predugo čekaš taj pregled, nakon njega ćeš barem znati što dalje.
Ostale curke sretno s čekanjem i javite sve što se dogodi🤞🏼♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Tratinčica kad ideš na pregled? Javi nam obavezno sve, jedva čekam da ti dr potvrdi trudnoću 🥰
Pokušavamo od 11/24
Sutra me je u 19:40 na pregled, javim sve naravno. Nadam se da će sve biti u redu. 🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Tratinčice, vec sutra? Jel ti to rano? Koliko si sutra onda trudna?
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Nije rano, ovdje je praksa da dodjes cim saznas, da potvrde trudnocu🤷🏻♀️
Sve prijateljice su isle kad su dobile pozitivan test.
Zadnja menstruacija 8.2. 😄
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Tratincice. Beta ako je iznad 1000 bi ti treba vidjeti gestacijsku vrecicu. Ali nista vise od tog. Da se ne prepadnes. Samo ce potvrditi da je trudnoca tamo gdje treba biti🥰
Tulipan ❤️❤️❤️💪💪💪
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Da, znam. Zato i idem. Jucer mi je bila visoka beta, sutra bi trebala biti oko 1700. Idem da potvrdi da je sve gdje treba biti pa onda polako, predugo ovo cekam pa zelim biti sigurna da je barem za sada sve kako treba biti.
Nadam se da je tako 🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Baš zato šta Mango kaže može se vidjet samo gestacijska kod nas ne naručuju prije bar 6tj, zato sam pitala. Tad se u većini slučajeva može čut i srčana akcija.
Nestrpljivo čekamo tvoj sutrašnji pregled 🥰
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Ja sam isla 4+0 na pregled. Da potvrdi unutarmatericnu trudnocu i da mi hematolozi onda mogu dati heparin.
Tad mi je beta bila tako oko 1500, i vidjela je jaaaako mali gestacijski mjehuric koji danas ima godinu i 9mjeseci😂💪❤️ sretno cekamo teeeeee
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
I ja sam čitala da negdje naručuju tek kasnije, kod nas eto baš dosta rano. Baš zbog ovog što Mango kaže.
Kako god, nadam se da nam pregledi objema nose dobre vijesti i da će se i dalje sve razvijati kako treba♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Iskreno mislim da je dovoljno i samo da potvrde da je trudnoća gdje treba biti. Što kažeš predugo si čekala ja bih ginekologicu direktno zvala od sreće. Tako da razumijem. Ali uzmi u obzir šta Mango kaže da se ne rastužiš ako ne budu vidjeli puno. Čuće se srčeko kroz dva tjedna ❤️
Želim vam objema sretan pregled i da vam i gin potvrde uredne trudnoće 🤗
Pokušavamo od 11/24
Da, nece se nista vidjeti samo GV.
Kod nas niti na IVF-u ne stave pregled odmah nego tipa tek 2 tj od bete jer heparin svakako uvode od transfera kome treba.
Meni se u prvoj trudnoci culo srce na 5+5, prekasan osjecaj, malo su me emocije sad preplavile kad se sitin te radosti 🥹
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Purko ja ne znam kako rade ovi kod nas u klinici, znam da su trudne drugarice isto išle možda tjedan nakon pozitivnog testa. Što je isto prilično rano da se išta vidi. Mislim da sam pročitala da betu daju da se radi 12 dana nakon transfera što bi se i poklopilo s datumom očekivane m.
Za pregled žene samo trebaju znati što očekivati u kom tjednu, dosta ih misli otići na pregled s 4-5 tjedana i misle da će se beba vidjet kao sa 12 tj. Pa se razočaraju..
Pokušavamo od 11/24
Moon a i nervoza i hormoni. Kupi si to da pa stavi na mjesto bockanja, bit će lakše
Purko ma nema to veze. Meni sluz zna dan prije samo, obično tako i je. Bol u jajnicima je znala 2,3dana prije. U zadnje vrijeme dan samo. Ima još vremena.
Tulipan lijepa beta🙏🏻 ali ja sam je uvijek ponavljala i opet bih, tek sam onda mirnija
Nina odi na pregled da, javi i sretno
Tratinčica oooo super, bitno da ti danas potvrde da je sve kako treba biti pa ćeš lako za koji tjedan opet. Bit će mirnija.
💙
Tratinčica koliko ti je kasnila kad si vadila betu? Lijepa, visoka je i sigurna sam da je to sve super 🙏🏻
Meni je oba puta na dan kašnjenja bila preko 200,a onda dva dana kasnije preko 600
Za Tulipan znam koji je dan vadila, ali znam da si je ti čekala i nikako doći i drago mi je da nije došla 😁
Sretno našim trudnicama ❤️
💙
Rose ja sam vadila na dan očekivane…
Evo sad se mislim da odem izvaditi opet, prošlo je dva dana. Imam uputnicu pa se dvoumim otići ili ne otići😂
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
tratincice ma mislim da je tvoja prva beta dovoljna,pogotovo sto imas pregled danas,sacekaj,nema potrebe da brines 🤗 cekamo te veceras 😁
Ja sam jučer bila kod ginekologice,srecom nisam procurila tako da sam pregled obavila,uzela mi je briseve,dala uputnicu da vadim spolne hormone i rekla da odem na humanu reprodukciju tako da cu se naruciti na pregled. Oni obavljaju svoje nalaze,i radit će daljnu obradu, ukoliko treba hsg.. tako da eto krecemo laganim koracima u istrazivanje i borbu. Ultrazvukom jajnici i maternica su zdravi,bez cista,eto barem to..
Nina super da si to obavila, sada znaš što raditi i od kud krenuti. Sretno s nalazima, nadam se da će biti okej sve. Super da su maternica i jajnici uredni😍
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Nina drago mi je da si otišla i da je sve uredno s maternicom i jajnicima. Kad obaviš sve sta su ti rekli, imat ćeš širu sliku.
Rose ne mislim ponavljat betu, imala sam urednu prvu trudnoću i šta bude bit će. Beta je taman za dan za koji sam vadila i to mi je dovoljno.
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Evo muž i ja smo odlučili isto da neću ponavljati, večeras me na pregled svakako. Ako je sve u redu vidjet će nešto doktor. Ako nije, ne mogu ništa promjeniti.
Danas idem nećakinji na prvi rođendan pa ću se lijepo zaokupiti druženjem i onda navečer pregled za koji se nadam da će proći u redu🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Pokušavamo od 11/24
Nakupilo se odgovora ne mogu se snaći 😅
Nina drago mi je da si krenula. Ide to u drobrom smijeru, sretno da svi nalazi budu okej i tvoj bebać dođe uskoro 🤗
Tratinčica i Tulipan podržavam. Nadam se objema da su trudnoće gdje trebaju biti i da se u 11mj već mazite sa svojim bebicama 🥰🥹
Ja sam juče preživjela, evo čekam drugu folikulometriju pa da vidimo gdje smo. Jučer me boljelo kao da je ovulacija prepala sam se pa sam pitala chat mogu li folikuli popucati pa me uvjerio, osjetila sam se i glupo pa prije dva dana su bili samo 9mm 🫣. Vjerojatno boli rast. Vidjećemo ubrzo 😄
Ma nece popucati, zato i jesu tako ceste folikulometrije da se to isprati, a kad dosegnu neku velicinu uvest ce ti decapeptyl, mislim da je njegova uloga bas to, da se sprijeci prerano pucanje. Bez straha, jajnici sad pojacano rade i normalno je da ih malo osjetis. Javi danas! 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Moon nisi glupa i nisu glupa pitanja. Meni je prvi put da sam trudna tebi je prvi put da prolaziš kroz stimulaciju i skroz je normalno da pitamo “gluposti” i da nas svaki pokret, simtpom i promjena muči. Ja sinoć i jutros imam neke grčiće odmah pitam chata kao izgleda spontani. Budala, kao da on zna. A znam i ja da nije to, jer su me biokemijske boljele ko vrag a ovo su doslovno lagani grčevi, čak ih ne bi nazvala grčevima nego nemam drugu riječ. Kamo sreće da možemo biti skroz opuštene i pustiti mozak na pašu pa dokle stignemo. Vjerojatno bi nam bilo lakše…
Najvjerojatnije te boli rast folikula, a što kaže missD folikulometrije služe da se to lijepo isprati, postoje lijekovi koji to sve nekako drže “na mjestu”. Tako da vjerujem da će sve proći u najboljem redu i da su sljedeći plusići vaši♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Tratinčica i tebi su grčevi vjerojatno jer se materica širi, dosta žena prijavljuje blage grčeve u ranoj trudnoći. Ali da, istina, prvi nam je put i svaki šum osjetimo i pitamo se.
Sad me malo brine jer su nejednaki, ne mnogo za pola ili 1mm. Na desnom (gdje je endo) imam jedan od 12, jedan od 11 i dva od 10,5. Na lijevom 2 od 12, 2 od 11,5 jedan od 11, jedan od 10 i mnoštvo malih, te nije ni računala. Nadam se da će se izjednačiti, u subotu idem ali kod druge dr jer moja nije tu a sa mojom se vidim u ponedeljak. Kaže da ćemo tad vidjeti da bi trebali lijepo narasti, možda već tad budemo znali i spremali aspiraciju. Dobila sam uz gonal i cetroide i sad odoh pitati druga chata šta je to 😅. Endometrij sa 6 zadebljao na 7,2🥳. Mada s tim nikad nisam imala problem 😂
Pokušavamo od 11/24
Moon to je sve uredno, ne mogu oni svi rast pravilno, jedan se razvija brže, neki malo sporije al bitno da su svi tu negdi, da nema velikog odstupanja
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Odstupanja su minimalna, nemaš se što brinuti. Ako je dr zadovoljna to je to♥️
Lijepo to sve raste, baš lijepe vijesti si nam donijela😊
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
veselo i kod tebe, ali sve za bebicu još malo i blizis se i ti svome cilju.. izdrzi se sve ni neznamo kako smo jake
Pokušavamo od 11/24
Jutro cure, guzva je s komentarima gore pa novi post 🤗 meni je jucer dan bio takva ludnica, samo sam ispratila vase komentare ali nista nisam stigla pisati.
Kod mene sve po starom, brojim vaginalete do transfera, evo jos dvije ostale danas 😂 od sinoc su mi sise teze i maaalo bolne, nista jos strasno, drugih tegoba nemam.
Tratincica kako se osjecas, jesu se dojmovi i šokovi malo poslozili? Kako je muz reagirao? Tulipan kako si ti, kako se osjecas?
Purko kakva je kod tebe danas situacija?
Nina sretno dalje, lakse je bar psihicki kad se krene dalje u mpo ako ne ide, ako nista drugo, dodes do uzroka i gdje zapinje...zelim ti da ti se dogodi kao trancici i da ti sve pretrage na kraju budu uzaludne 😍
Moon javi danas stanje s folikulima 🤞🤗
Haha taman i ja novi napisala zagubila sam se u komentarima 😅. U čekaoni sam pa ću uskoro vidjeti stanje i javim sve 🤗
Jojj i tvoj transfer se približava 😍. Držim najjače da sve bude školski 🤞
Pokušavamo od 11/24
Bome nam se raspisala tema, neka neka.
Moon iščekujemo tvoje folikuliće :))
MissD još saaaamo maloo da se mrvica smjesti di će joj bit najlipše
Ja sam okej, noćas baš bolovi i zatezanje dole, spavala u poluležećem položaju..
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Kod nas se još nisu slegli dojmovi. Ja još ne mogu izustiti: trudna sam. Nekako mi nerealno. Muž je presretan, svi oko nas su presretni jer su svi čekali kada ćemo krenuti na potpomognutu pa ih je ova vijest baš razveselila. Nadam se samo da će tako i ostati. 🤞🏼
MissD tvoj transfer doslovno kuca na vrata, jaooo ženo! Još malo pa si PUPO🥰
I onda čekamo plus i betu💪🏼💪🏼
Tulipan i mene je noćas boluckalo malo, vrtila sam se, mazila stomak… nadam se da je to sve normalno. Ne znam kako treba biti🤣
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Mazite žene trbuhe mrvice su tu 🤗. Smjestile se gdje im je najljepše, a mi uskoro idemo po naše 🥳🤞
Pokušavamo od 11/24
MissD hvala na pitanju, i iskreno nikako zadnjih par dana, boli me glava vec 4 dana, nekako se sveukupno lose osjecam, nadam se da cu sutra napokon imati neke bolje vijesti 🤞
Ali sutra je tvoj transfer, biti ces PUPO i jedva cekamo ❤️
Nina ima puno postova, pa cu ti ode napisati da ti zelim svu srecu u ovom postupku, da napokon dodete do uzroka i docekate svoju mrvicu sta prije 🙏🏻
Moon cekamo da nam javis novosti sa folikulometrije
Trudnice vi se mazite i javljajte nam novosti
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Purko sretno sutra! Nadam se da dolaze najbolje moguće vijesti♥️
Žao mi je što te baš sada boli, ali sutra kada te obraduju dobrim vijestima i to će proći💪🏼
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
hvala, znati cemo vise uskoro, još malo strpljenja..
Sretno tebi sutra javljaj kako je proslo
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
MissD i ja smo u isto vrijeme napisale komentar pa ću vas ovako updateovati.
Na desnom (gdje je endo) imam jedan od 12, jedan od 11 i dva od 10,5. Na lijevom 2 od 12, 2 od 11,5 jedan od 11, jedan od 10 i mnoštvo malih, te nije ni računala.
Brinulo me što su nejednaki, drug chat kaže da je razlika od 1-2mm normalna. Dobila sam cetrotide sutra, chat takođe kaže da je to standardno da spriječi ranu ovulaciju. Malo mi je muka bockanja sad imam 3 injekcije. Ali dobro, sve za mrvicu. Simptomi su jači malo sada, samo bih spavala i išla na wc..
Nadam se cure koje su i koje će uskoro biti prirodne trudnice ne zamjere što tu pišem.
MissD jesu li te grudi boljele tjekom stimulacije? Mene čas bole čas ne, ali ni to nije strašna neka bol. Takođe pregled mi je jako neprijatan i pomalo bolan..
Već sam gore napisala za folikuliće komentar😊
A mislim da nikome ne smeta što pišeš, volimo znati što se događa kod svake i ohrabriti jedna drugu. Na temi potpomognute bude previše postova u danu pa ne stignem sve ispratiti. Ovdje pratim svoje cure pa svakoj mogu odgovoriti♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Tratinčica da bude previše postova a nisam još spremna da budem na listi i da pišem svaki dan tamo. Ovdje je manja zajednica i iako se ne znamo osjećam se blisko s vama ipak dijelim najintimnije detalje koje samo muž i ja znamo. I vi 😅
Pokušavamo od 11/24
lipe brojke, bit ce to super
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
E na cetrotide sam gore i mislila, ne decapeptyl. Pomijesali mi se nazivi od svega cime se trpamo 😀 decapeptyl sam dobila umjesto stoperice, a cetrotide da se sprijeci pucanje folikula prije vremena. Sve su ti to dobre razlike u velicini folikula, vazno je da rastu, i ne mogu svi biti jednaki 🤗
Nisu me boljele grudi, bila mi je velika napetost i osjecaj tezine u trbuhu i isto neugodni pregledi. Velika je guzva sada unutra sa svim tim folikulima, izdrzi do punkcije, onda je lakse ❤️
Htjela sam ti jos reci ovo - moguce je da ce ti dio j. stanica biti slabije kvalitete radi endometrioze, tako je meni objasnila doktorica nakon punkcije jer su mi od 9 oplodenih samo 3 dosle do 5.dana pa sam ja bila u soku kako tako malo. Dr je rekla da su to dobre brojke i uobicajena pojava kod endometrioze, kaze da bi kod zdravih jajnika obicno bilo 5-6 blastica. Pa eto, da budes spremna i na tu opciju, da nemas sokove kao ja, iako se nadam da to nece biti tvoj slucaj 🤗 u svakom slucaju zato ti je dobro da imas veliki broj folikula 🤞
Kad ides opet?
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Purko bliži se i tvoj dan, svu sreću svijeta ti želim 🤗
MissD ajme hvala ti lijepo je znati da nisam jedina 😅. Ja sam u glavi ovaj jajnik s endometriozom otpisala, pikam samo folikule sa zdravog. Pretpostavljam da i ako dođu do tih folikula da js neće biti neke kvalitete, već sam pisala voljela bih da imam bar 2 embriona da ako ne uspije prvi bar imam još jednu šansu. Sve preko toga mi je lutrija.
U subotu idem opet ali kod druge dr jer moja nije tu, u pon kod moje i tad je rekla da možda čak budemo znali kad ide aspiracija. Što znači sledeći tjedan sigurno. Jedva čekam samo da ova gužva prestane jer su mi jajnici konstantno napeti.. I dr je rekla da su ti grčevi sigurno od rasta folikula i da je to normalno.
Pokušavamo od 11/24
Ja isto sve ovdje pisem i nadam se da cure ne zamjeraju iako to moje vise nije tema lova na ovulacije...kako gore kazete, ovo je neka nasa mala zajednica gdje dijelimo sve najintimnije i ja bih se rado tu zadrzala dok sve zajedno ne odemo na trudnicke 😍
Purko nadam se da su ti ovo samo privremeni simptomi i da sutra javljas da sve dobro napreduje pa ce te to ohrabriti za dalje 🤞
Moon koji si dc? Meni je aspiracija bila 13.dan
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Da, s vama ovdje osjećam veću povezanost 😅. Tu smo naravno da navijamo i za naše trudnice i one koje će to uskoro postati 🤗
Danas sam 7dc, pon bi trebao biti 11dc. Znači može biti da isto bude aspiracija 12-13dc. Dobila sam od doktorice tabelicu baš mi je pregledna, svi lijekovi su na njoj i sve mi tu bilježi, kad su pregledi, koliki su folikuli, koji mi je dc.. Volim imati ovako organizovano
Pokušavamo od 11/24
Cure samo vi nastavite pisati, lijepo je znat sta se događa s kojom bez obzira na sve. Tu smo jedna za drugu ❤️
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Cure samo vi tu pišite❤️
Lijep je to broj folikula i Moon sve si blize cilju 🙏🏻
Tratinčica čekamooo
Slažem se za betu, divna je brojka, a s obzirom da ideš na pregled nema smisla
Tulipan jesi i ti zvala ginića?
Miss još maaaalo, sretnooo 🙏🏻
💙
Pokušavamo od 11/24
Izgubim se odgovarajući ispod postova, ali sve sam pročitala i hvala vam, sve ste ❤️
Upravo je počela bol kao pred M, znaci priblizava se O.
MissD mi čekamo sutra, a pogotovo ti jer meni nece biti AIH jos, nego kroz koji dan tek, ovisno kad ce stoperica.
Tratincice javi nam veceras novosti, a Moon cekamo tvoj novi uzv u subotu 🤞
Ostale cure sve znate 😍
Navijamo za missD najjače sutra, a onda za tebe 🤞
Sretno sutra na pregledu, neka se sve kockice poslože kako treba 🍀
Pokušavamo od 11/24
❤️❤️❤️❤️hvala cure na ovolikoj podrsci, sve ste 🫂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Potpis na poruku od Moon 💪🏼♥️🤞🏼
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Zamišljam nas kako samo jedna po jedna ide a mi ostale skakućemo i navijamo za svaku 🥳. Lijepo je imati vas 🤗
Pokušavamo od 11/24
Da, stvarno je lipo imati vas, slazem se 🫂
Moon sad cemo nas 3,4 za redom sigurna sam
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
I ja sam sigurna u to 💪
MissD sretno sutra 💙
Purko i tebi isto 💙
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Cure sretno na pregledu!
Meni je danas 17. dc, ali nažalost nisam uspjela uloviti o, vjerojatno je nije niti bilo, jer je do sada sve bilo do oko 15. dana, više sreće nadam se u idućem ciklusu. Prošli ciklus mi je dr. potvrdila uzv-om da se ovulacija dogodila, što sam uspjela detektirati testom, ali isto ništa.
pokušavamo od 06/24
Myname hvala ti.
Mozda ce biti kasnije, a mozda je LH skok kratkotrajao pa nisi uhvatila. Imate li kakav plan za dalje?
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
purko19 naručit ću se početkom idućeg ciklusa na HSG pa ćemo vidjeti dalje. Iako sam dobivala proturječna mišljenja, jedan dr. mi je rekao da bi bilo dobro napraviti, drugi je smatrao da od toga ne bi bilo neke koristi.
pokušavamo od 06/24
Myname preporuka da napravis. Nikad ne znas, mozda slucajno nesto otkrijes tako, a mozda samo pokaze da je svecisto. I da ima malo paucine, kontrast ce to pocistiti. Drzim ti fige 🤞🏻
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Myname ja sam u 2. mjesecu odradila HSG i odmah ostala trudna. Sve je bilo uredno i prohodno, ali eto ipak je pripomoglo trudnoći jer je očito bilo “paučine” po jajovodima.
Tako da nije od viška odraditi. I prijateljica je isto tako, odradila HSG i taj ciklus ostala trudna… sretno ti!🤞🏼
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Jaoo koje vijestii 😍😍čestitam i tebi tratinčice ti si sigurna jedna od milion priča koja je krenula na ivf i tik pred dobila + 🤭🤭 ali neka nekaaa te su vijesti najljepše.💜
Naravno da je normalno da bolucka i stomak i sise i to tako u više navrata pogotovo prva trudnoća sve se to dole širi od dana prvog. Više manje uvijek su to slabiji menga bolovi neki pritisak itd. Sve dok je u normali i normalno je. Tako i sise sad pune sad ispušu i tako.. sve je to ok sad je najgore sikirat se to najviše i šteti. Sve si uradila šta može sad je u Božjim rukama budi samo hrabra šta god život nosi. Također i za tulipan 💜
Javljajte preglede kakvi su da ispratimo zajedno s vama.
ČESTITAM 😘😘🙏
Jao hvala ti na ovome♥️
Sve se pitam je li normalno da me sise ne bole stalno, nekad manje nekad više, pa ih pune ruke pa se ispušu… dole kao da je gradilište, lupa, zateže, pulsira😂 ali u granicama normale, nema menga bolova samo pritisak i lagani grčevi. Jedva čekam pregled večeras da se malo opustim. Odmaram ova dva dana, muž igra oko mene i baš mi dobro.
Baš to, više ništa nije u mojim rukama, osim da se pazim koliko mogu. Kako god je ova trudnoća izmoljena, tako nastavljam moliti i dalje, da je iznesem do kraja i da sve bude dobro.
Sretno i tebi, ti si već daleko dogurala😍😍
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Ja 2 dana nisam mogla grudnjak podnit, sad mi je opet okej. Hormoni balansiraju 😁
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Hormoni su čudo jedno od strija, tamnih fleka po licu, nos se rašopao, sise da ne govorim prave one dojene 🤣 kiselina u želudcu, gegavi hod, bradavica more po tijelu ( niklo preko noći) itd.. idila prava nemožes vjerovat sta rade tijelu. Nešto se povuće nešto ostane nakon poroda ali mislim da nijednoj od nas to nije problem samo da se rode živi i zdravi. Ja sam vec skoro na pola dosla i vec osjecam kako me lupka iznutra 🥰 nekako tek sam sad počela doživljavati trudnoću. I skoro odmah nakon prvog uzv-a sam rekla svima 🤣 kad se veselim ja nek se i drugi vesele kad tugujem nek i ostali tuguju šta ću sad ja. E pa taman kad ja budem pred kraj vi ce te na pola trudnoće ništa je to razlike🤭

Ne zove se džaba drugo stanje😂 ali neka, što god treba samo da mrvice narastu i dođu nam žive i zdrave.
Jojjj već si do lupkanja došla, krasno😍
Ja sam isto rekla svojima, njegovima, prijateljicama i rodicama, tj ljudima koji su znali da trebamo na IVF i pitali me jesmo li već otišli.
Kako sam s njima dijelila tugu tako ću i sreću, a i oni sa mnom🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
I trebaju se veselit s vama, to je neopisiva sreća.
Meni zna samo najbolja prijateljica i muž naravno 😂 mojima i njegovima ćemo reć nakon prvog uzv, tako sam i s prvim i taman će opet bit oko Uskrsa kao i s prvim 😁
Jelušićkaa tamnih mrlja se nisam riješila još, ne trebaju mi novee i bradavice sam skinila taman prije ovog dobitnog ciklusa 😂
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️

Tratinčice da smao je to bitno ništa više. Jest druga trudnoća pa sam osjetila malo ranije pokrete nego s prvim.
Tulipan e đaba si skidala 🤣🤣🤣

Čestitam Tratinčice i Tulipan! Baš lijepe vijesti na temi! Nevjerojatno kako si dobila plus tik pred IVF, mogu misliti koja sreća! 😊
Neka sve bude uredno i mirno objema do termina u studenom! 🤞😊
Neka se i ostalim curama pokrene val pozitivnih testova! 🤞🍀
Hvala ti♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji