Tema za sve žene koje koriste LH trakice i pokušavaju ostvariti trudnoću. Dijelimo iskustva, savjete i dajemo podršku jedna drugoj.
NEMOJTE DOLAZITI NA TEMU S FOTOGRAFIJAMA POZITIVNIH TESTOVA NA TRUDNOĆU I PITATI NAS VIDIMO LI CRTICU! STVARNO NIJE PRIKLADNO ! MJESECIMA I GODINAMA POKUŠAVAMO DOBITI TU CRTICU I BOLI NAS KADA SE POHVALITE KAKO STE JE DOBILE IZ PRVOG POKUŠAJA! ŽELIMO VAM SVU SREĆU ALI VAS MOLIMO DA TAKVE STVARI PIŠETE NA TEMAMA GDJE SU TRUDNICE!
Hvala!
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
07/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Tratinčice čitaš mi misli. Također sam htjela otvoriti novi dio lovci na Ovulacije 😃
Neka nam ova nova tema donese puno radosti, novih plusica i puno druženja 💕
Sretno
Zamisli da smo sve otvorile po jednu temu lovci na ovulacije 😂
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️

evo nas onda ovdje, pa da nam forum bolje radi
meni danas 11dpo - nemam sta prijaviti niti ista osjecam
Tratincica javi nam kako je pregled prosa 🤞
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
11/2018 spontani
Didiia, a jel ti potvrdjena ovulacija na tom jajniku ikada? Meni je gin rekla da mogu bez problema ovulirati ako imam cistu na njemu..
Jesi radila ikad laparoskopiju ili magnet zdjelice da se vidi prosirenost?
Jeste mi potvrđena folikulometrijom ali jednom samo 😅 i tad mi je rekla da endometrioza ne sprječava ovulaciju ali može da začepi jajovod ili da ovulacija bude nekvalitetna. Ja sam više sama sebe zastrašila jer čitam sve živo, svakakvih iskustava ima.
Laparoskopija je na listi ako ne uspijem ostati trudna. Radila sam samo prohodnost jajovoda ništa više što se toga tiče
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Ako ti nije problem da mi napišeš svoje iskustvo sa endometriozom? Nemam puno prilike da pričam sa ženama koje je imaju, niko u mojoj okolini nema pa tražim sve po netu vezano za to
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Neka nam nova tema donese i nove plusiće! Sretno♥️
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
07/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
evo nas na novoj temi, nadam se da je ova sretnija pišite novosti, kako tko stoji sa ovulacijom? čekamo li nova testiranja uskoro? Ja nemam što prijaviti, meni je 7 dpo, za sada nikakvih posebnih simptoma. Jedino što znam da me u subotu ujutro bolio donji dio leđa,ali baš skroz dole desno, neka tupa bol.. možda nema veze sa ničim ali eto.. kako ovaj ciklus nismo bas pokrili osim na dan peaka, ne očekujem ništa.
Ja sam 8dpo, pratimo se i nadam se donosimo sretne vijesti na novu temu 🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
uh, da bar. U tebe bas vjerujem ovog puta imas dobre rezultate..tako da uskoro očekujem tvoj plusić
ovaj ili idući mjesec je sigurno tvoj..
imas li ti kakvih simptoma?
Ja sam vjerovala i prošli jer sam baš osjetila ovulaciju..ovaj nisam osjetila ništa a rezultati top. Neću da se nadam previše imala sam i ljetos dobar progesteron pa ništa.
Imala sam sinoć neke grčeve i uši su mi na kratko gorjele baš ali ostalo ništa, sve standardno. Više ne znam šta je simptom a šta normalno 😂
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
tako i ja neznam uopce kako bi se trebala osjecati da sam trudna. Da li ćemo primijetiti odmah,jer stalno osluškujemo ili će to biti ovi klasični pms simptomi.. svaki put se razočaram,ali uvijek imam ove menstrualne grčeve pa mislim da kad stvarno budem trudna jednostavno nece doci ni oni ni menstruacija
meni prijateljica kaze da misli da sam 100% trudna jer sam imala jake bolove na 9dpo i mislila da cu procuriti, i od onda nista, ali nemam nikakav feeling, niti da cu dobiti niti da necu
kad sam prvi put bila trudna ali nazalost bez bebe u rukama, nisam imala nijedan simptom niti sam se osjecala trudnom, ali je kasnila jedan dan i meni se jako jela strudla i test je bia pozitivan popodne taj dan
tako da mislim da nam nema pravila do testa
11/2018 spontani
ako se bolovi pojave, pa kasnije ih više nema moguće je ima smisla nekako.. ovo kad ne prestaje to je kao nek znak da se tijelo priprema za menstruaciju
držim fige tebi da frendica ima pravo
Svaka žena je drugačija, svaka trudnoća zapravo. Zato do testa nema pravila, do izostanka m može biti i pms i trudnoća
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
virujem u nase plusice ovaj ciklus
11/2018 spontani
Ja sam svaki mjesec imala hrpu simptoma. Umisljenih pola vjv😂😂 i realno slicno je pms i rana trudnoca.
Al kad sam bila trudna sam bila uvjerena da cu dobit mengu i prokvarit svaki cas, jake menga grceve cak i sukrvicu.
Pa eto ti grcevi dns imaju godinu ipo.
A bas taj mj sam bila uvjerena da nista.
e tako je meni bilo sad na 9dpo, bas strasno mislila evo gotovo i nikad ranije haha
11/2018 spontani
sve je moguće čitala sam raznih situacija pa tako i sličnih tvojem iskustvu.. daj bože da ima nade i za nas s grčevima, jedino šta je onda bas neizvjesno do zadnjeg dana..
a da umisljamo to sigurno
Purko19, joj tak je meni prosli mj bilo. Menga grcevi i blaga sukrvica na 7dpo. Bas sam bila uvjerena kao to je implatacija, al kur*ina heheh
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Meni je ba 6dpo bilo bolno ali su možda i crijeva jer mi se činilo od želuca da ide. Ne znam 😂 samo je prošlo
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
a mogu biti i biokemijske, a da i ne znamo..
svakako cemo umisljat i cekat M da dode ili ne dode
11/2018 spontani
A meni nije bila biokemijska jer sam se ko glupaca testirala svako 2 dana😂😂😂 uzas
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
isla sam pitat chat gpt i on kaze da su sve nase situacije moguce
11/2018 spontani
Chat gpt mi uvijek kaze ono sto zelim cut😂😭 prosli mj me uvjeravao da sam trudna haha, bezobraznik
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Sumnjam da su biokemijske, drugačije je krvarenje. Budu kao ugrušci neki. Moja mama je ubjeđena da se tijelo priprema na trudnoću mislim se godinu dana se priprema šta mu treba toliko 😂
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
A gle, bitno da je do oplodnje doslo. I to relativno brzo otkad ste krenuli i pokusavati vidim..jajovodi su prohodni. Tako da, znam da zvuci kao klisej..al bude beba sigurno.
Ak ne na ovaj, bit ce na onaj nacin.
Meni je malo u glavi lakse jer imam vec dijete, i opustenija sam. Al znam kako mi je bilo u pokusajima za prvu trudnocu..bas sam ocajna bila. Uz more mojih dijagnoza
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Ma bude beba sigurno. Vjerujem da hoće i imam osjećaj da će brzo, i ako ne bude prirodno biće sa MPO ne odustajem. A vjerujem i svim ženama koje se trude.
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Meni su mentruacije uvik sa ugruscima, pa ne zna bi li vidila razliku 😅
Ali dogodit ce nam se kad tad ono pravo, mora 🤞🏻
11/2018 spontani
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
11/2018 spontani
Meni trbuh danas nije dobar nikako. Opet grčevi, 2 puta sam išla na wc a da ne pričam o gasovima. Pročitala sam da nadutost i sve to može bit od progesterona ali da ovako puca haos. I to još jedem što lakšu hranu da provari kako treba al jok. Ako je mrva sve joj je oprošteno ako nije baš me živcira tijelo
Mozes imati progesteronske smetnje i iako je mrva mozda tu 🤞🏻
On jako djeluje na crijeva i misice, ja budem napuhana ka balota prvo, pa nakon toga jako cesto na wc i bole me bedreni misici. Tako mi je uvijek od 10dpo do M.
11/2018 spontani
I ja uvijek budem napuhana od ovulacije do menstruacije. Ali ovo sada 🤯🤯 sramota me izać van 😂
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Hahaha razumin skroz 😂
11/2018 spontani
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Didiia, uzimas progesteron od ovulacije jel?
Ja sam nasla istrazivanja gdje uzimanje progesterona nakon O povecava znacajno sansu za oplodnjom, cak i ako nema problema sa razinom progesterona :)
Moja gin bi mi redovno to propisivala nakon ovulacija, al evo nisam jos to krenula
Al da. Progesteron napuhuje dosta, izaziva plinove isl😆
Ne uzimam, nisam nikad ništa uzimala za progesteron. Svaki put kad sam vadila nakon ovulacije bio je prilično visok ali uvijek u ref. vrijednostima pa je gin rekla da nema potrebe da mi je prirodni dovoljno visok da podrži oplodnju. Sad mi je samo viši od ref vrijednosti i baš me puca užas sam napuhana 😭
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji