Jutro cure, kako ste danas?
Ja sam bila 2 dana na putu, jutros ispratila sve novosti ovdje 🙂
Vidjela sam gore da ste pisale o vit D pa evo savjet koji je meni pomogao, mislim da sam to vec i pisala pa ne zamjerite kome je dupla info 🤗uglavnom, on se pije uvijek uz masnoce jer se u njima topi i preporuka je kad se on pije npr ujutro, da se navecer pije magnezij ili obrnuto.
Ja sam zeljezo i feritin uspjesno podizala Kenduralom C i dodatno vit C. Nekad se pokaze losije zeljezo radi niskih razina vitamina B9 i B12 pa nije lose i to provjeriti jer oni imaju međusobno djelovanje.
Nadam se da si rasteretila malo glavu na putu 😊. Meni je feritin sam bio niži, vitamini su svi bili ok. Mada opet pijem željezo u kombinaciji sa vit C ne može da škodi.
Meni se slježu informacije od jučer sad mi je zapečatirano da neću ostat trudna prirodno, to mi samo potvrđuje svaka nova info koju dobijem.
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
nadam se da si se odmorila
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
02/26 CITO ⏳
Ja vitamin D pijem po danu, uz obrok a navečer magnezij. To svakako tako uzimam, magnezij najviše zbog opuštanja mišića i da bolje spavam. Znači tako i treba, super.
Željezo sam pila uz vitamin C, iscjedim naranču i limun onda popijem tabletu s tim sokom. To mi je chat rekao😂
Nadam se da si odmorila malo na putu☺️☺️
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻31 | pokušavamo od 10/24
7/25 - OAT | 10/25 - oligozoospermia
11/25 , 1/26 - biokemijske
⏳ IVF
Fun fact: ako imate glavobolju popijte magnezij prije tablete u većini slučajeva boli zbog manjka magnezija 😄. I da njega je zbog opuštanja mišića najbolje popiti prije spavanja
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Odmorila sam se skroz i glavu resetirala, 2 dana bez ovih tema baš dobro dođu.
Moon vidjela sam tvoje postove i baš mi je žao, ali u velikoj si prednosti sad kad imaš te informacije i znaš točan uzrok problema. Skroz mi je glupo što to ne provjeravaju svakoj od nas, pretraga je jednostavna, rješenje također, a ako se ne rješava, donese samo gubitke i izgubljeno vrijeme i živce 😣
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
Slažem se, pretraga je prejednostavna jer se radi iz krvi. Uzmi mi kantu krvi samo mi daj rezultate da se znam pripremiti i da znam zbog čega se borim.
Kod nas ne daju uputnice za trombofiliju, tek nakon par spontanih a i tada su škrti, može je dobiti tko ima vezu Moraš to inače privatno odraditi. Tako da mi je bačena bubica u uho. Danas kad saznamo rezultate spermiograma raspitat ću se i za to… neka košta, bolje da košta novaca sada nego ako ostanem trudna da me košta bebe.
⏳ IVF
Tratincica slazem se iako mi to isto ide ma zivce jer svi mi placamo zdravstveno i to ne malo. Ali ok, to je tema za sebe. 😠😠 U svakom slucaju, nije lose odraditi te pretrage i prevenirati probleme kasnije. Ja jos nisam, sad cu prvo odraditi ogtt i homa indeks da provjerimo inzulinsku pa cu vidjet nakon toga hoce li mi dr mozda dati uputnice i za trombofilije.
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Pretraga ne može biti jednostavnija samo ti krv izvade. Ne moraš se paziti prije da ne jedeš ili nešto, u bilo koje doba dana može.. A spašava te potencijalnog spontanog. I više je nego vrijedno. Tratinčica uzmi onu fotku što sam poslala i traži to, kod hematologa sam išla privatno u istu kliniku gdje ćemo i na vto pa samo mi ime ukucaju i sve znaju i imaju 😁. Krv sam vadila u državnom labu, oslobođena participacije jer je šifra ispitivanje plodnosti
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Menga je sutra po rasporedu, a sad samo da dode bez puno kasnjenja, test danas na 14dpo negativan.
Napravila sam ga reda radi zbog utrica, nisam ocekivala nista jer realno ne mogu ostat trudna s livim jajnikom 😂
Dobro je da si realna ne nadaš se puno pa se ne razočaraš. Držim fige da ne okasni mnogo 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Žao mi je zbog testa. Ali drago mi je da si realna i ne očekuješ puno, na taj način se možeš samo iznenaditi. Nadam se da neće puno kasniti nego da će doći po rasporedu…
A mala priča ohrabrenja, iako mi je i samoj teško povjerovati da će mi se život osmjehnuti i da će mi zasjati sunce nakon svega…
Muževa sestra ima endometriozu, 3 ipo godine nije ostala trudna, ni biokemijska, ni spontani, ma ništa, jajnici su joj bili zaljepljeni za maternicu, jedan jajovod neprohodan, maternica zabačena. Radila je 4 postupka potpomognute i inseminaciju. Pila sve i svašta, pripravke, tablete, vitamine. Nikad ništa.
Prije 9 mjeseci, otišla je kod nekog rođaka ginekologa, bilo joj usput jer je išla u posjetu obitelji, pa kao da vidi i njegovo mišljenje na njezino stanje dole. On joj je rekao da zna da je pod pritiskom okoline, da svi govore bit će bit će, ali da se upita što ako ne bude. Da se spremi i na to. I da on svoje pacijentice s takvim problemima prvo šalje kod psihologa i psihijatra pa onda sve ostalo.
Žena se vratila kući i ostala prirodno trudna kroz par dana. Trudnoća za poželjeti, bez mučnina, najurednijih 9 mjeseci trudnoće što možete zamisliti.
I hajde sad znaj što nije išlo, je li zbog pritiska ili stvarno za svakoga od nas postoji pravi trenutak. Nadam se samo da će i nama svima doći naš trenutak♥️
⏳ IVF
I da, u klinici gdje je radila potpomognutu i gdje ju je ginekolog vodio nisu joj vjerovali, morala je odraditi test i izvaditi betu, nisu mogli vjerovati da je ostala prirodno trudna…
⏳ IVF
Definitivno mislim da glava igra veliku ulogu, ne reaguju svi isto na pritisak. Recimo muževi roditelji su nesvjesno vršili pritisak na nas onako upakovano u lijepo "kad će" jer bi htjeli postati baka i deda jel, moj muž im je najstariji sin. Kad smo rekli za vto prestali su. Lično ne vjerujem u idiopatsku neplodnost mora postojati neki razlog, može biti i psihološke prirode ali nešto ima. Žene znaju ostati trudne i u svakakvim teškim situacijama, stresnim i izazovnim, sve zavisi od osobe kako to prihvata. Stres može biti izvor i raznih bolesti takođe, vrlo moguće da se igra sa hormonima i eto ti, ne možeš ostati trudna.
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Da, ja isto ne vjerujem u idiopatsku neplodnost. Neki razlog mora postojati, kao i za sve što te boli, ima nešto što nije u redu, pa tako i ovo. Idiopatska neplodnost = lijenost doktora da pronađu uzrok.
Stres igra veliku ulogu, barem kod nas koji smo inače osjećajni i doživljavamo stvari malo dublje. Ja sam evo npr pod stresom ali pokušavam se riješiti toga. Šetnje, kolači, izrada nakita, sve što me opušta…
Ali ne mislim da sam pod tolikim stresom da me samo to koči da ostanem trudna. Ne znam.
Nas su isto znali upitati kad će, jer su svi okolo trudni. Doduše, nije puno ljudi pitalo jer me svi znaju iz “prošlog života” i znaju da nisam baš htjela djecu, pa im previše nije čudno što nemamo.
Ali svi bližnji znaju da ćemo na potpomognutu, nije me sramota. To je naš put, drugog nemamo.
Kažem, nadam se samo da će doći i naš trenutak. Tada ćemo zaboraviti sve ovo♥️
⏳ IVF
Meni je kolegica imala duboku endometriozu, septum i zalijepljene jajnike. Operirala se, i za 4 mj ostala prirodno trudna - savrsena uredna trudnoca.
Njena prednost je bila - totalna neopterecenost u glavi hoce li ostati trudna, dala si je vrime za oporavak i u tom periodu ne pravljenja bebe dobila svoje cudo.
I meni u obitelji rodica koja ima iste probleme kao i ja, nakon 6 godina MPO, kad su svi odustali od njih, ona je ostala trudna.
Sve su to price ohrabrenja koje nama nista ne znace, ali nam daju do znanja da moramo odmarati naše glavu i našu psihu u cilom ovom procesu jer je to najbitnije, sve ostalo se rijesi sa terapijom, tabletama, operacijom...
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Baš što kažeš, ništa nam ne znače trenutno, jer ne vjerujemo da će se baš nama dogoditi čudo. A opet, zašto i ne bi?
Kako god, poanta priče da je dosta toga u glavi, samo se moramo izboriti s mislima i stresom. Pa neka nam je sa srećom.
⏳ IVF
neka nam se desi cudo!
bilo MPO ili prirodno, ali biti ce
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Sigurno da je puno toga u glavi i da nas psiha koci, ali nisam jos dosla do odgovora kako tu glavu iskljucit i opustit se. Mogu sto puta ne pratiti dane u ciklusu, ne testirat se trakicama, ne brojat dane do O... al ne mogu ne vidjet sluz, ne osjetit jajnike pred O, i opet se htjela- ne htjela vratim na pracenje ciklusa i (ne)ocekivanje M i nikako dostic tu opustenost. Svaka cast zenama koje su to uspjele evo
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Znače itekako te priče, ponekad pomislim što se meni ovo dešava pogotovo nakon novih info i dijagnoza. Mislila sam da će mi ići lako, u obitelji je svima išlo zašto bih ja bila izuzetak. Onda pukne jedna info, pa druga, pa treća, pa "preskočićemo inseminaciju kandidati ste za ivf" od stručne osobe..nisam imala pojma da ću biti kandidat za ivf ikad. I nikad sigurnija u neku odluku nego u tu. I onda se pojavi priča neke žene koja je uspjela a ima mnogo većih problema, kakvim je sve zaobilaznim putevima išla i kakva čuda su joj se desila jer je bila odlučna i vjerovala. Svaka priča daje vjetar u leđa da može, ima nade i šanse za sve nas ovdje i bićemo majke. Ni u šta sigurna kao u to. Sve se preživi, svaka boljka i svaki trn izvadiš i ideš dalje jer možeš i želiš. Tek sada osjetim tu neuslovnu ljubav prema svom nerođenom djetetu da sam spremna na sve prije svega da začne pa onda i da ga nosim, rodim, mazim i ljubim. Kako kažu tek kad budeš imala dijete znaćeš kako se voli, saznala sam kako se voli.
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Da… ja sam isto bacila trakice par ciklusa, nisam pratila ništa, ali i muž i ja vidimo sluz, ja osjetim bol u jajniku koji ovulira. Nisam glupa jebote, vidim da je ovulacija
Sad jedino da ono, znam da je O ali me nije briga hoće li se uhvatiti😂
Kao eto u petak, potvrđeno mi je da ću ovulirat za par sati pa su mi 3 minute nakon toga rekli da prirodno nećemo uspjeti nikad. Imali smo odnos samo zato što smo bili napaljeni i prije toga dva dana apstinirali. Čak ti malo i lakne kad ti kažu da ti se džaba seksat zbog trudnoće jer trudna ostat nećeš. Onda ne gledaš je li išta iscurilo, je li dosta visoko držiš noge nakon, hoćeš li piškiti nakon odnosa ili ćeš pretrpjeti malo da sve ne izađe i tako dalje i tako bliže. Sad evo ne umišljam simptome, ne čekam 10-11DPO da uradim test i sjebem sebi život. Poseksaš se i nastaviš sa životom😂😂
⏳ IVF
Ma koliko god se trudimo iskljucit - tesko je to.
Ja sam isto ocekivala da ce meni rec da smo kandidati za IVF, a ovako znam da su sanse nikakve dok se ne operiram i mozda me bas to opusti pa ostanem prirodno trudna 😂
Seksajte se jer nikad ne znate kad se cudo sprema 😂
U svakom slucaju je borba teska kakva god bila, ali sve cemo zaboraviti kad budemo bebu drzali u rukama ❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Vidim da pisete price o razlicitim situacijama. Ja sam imala tumor na jednom jajniku , odstranjen je i jajovod i jajnik jer je bio skoro 20cm.
Drugi jajovod i jajnik su priraslicama od endometrioze zaljepljeni za maternicu i prilikom te operacije su ocistili to sve.
I ostala sam trudna cim su me skinuli sa pilula iduci mjesec. Doduse prve 3trudnoce nisu bile uspjesne, al razlog je bio druge prirode.
Bogu nista nije nemoguce. 🙏❤️🌞
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Jesi i ti svasta prosla. Stvarno ti od srca zelim da uskoro opet ostanes trudna i imas skolsku trudnocu do kraja
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Ma znas sta, ne gledam ja to na takav nacin, sve me to dovelo do toga da sam danas osoba kakva jesam 😃...davala sam si i injekcije heparina cijelu trudnocu i mjesec ipol iza. Nikad nisam kukala oko tog, ni sto sam povracala 6mjeseci. I jos 10drugih problema u t, opet bi sve isto prosla kad vidim svoju cudesnu djevojcicu 😄
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Pa normalno, apsolutno se slazem. I neka je tako jer ona je tu
Meni je najbitnije da sam se u glavi pomirila s cinjenicom da postoji mogucnost da necemo imati dice i da uzivan sa svojim muzen. Ali isto tako to ne znaci da necu dati sve od sebe.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Purko, uh da...taj razgovor treba proci svaki par.
Ja sam osjetila ogromno olaksanje i skidanje tereta sa ledja kad mi je muz rekao da ne moramo imati djecu da bi bili sretni i da bi bili obitelj. Volimo se, bit cemo najbolje verzije sebe, pomagati drugima, putovati. Tad mi je zivot postao laksi i ljepsi.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
daaa, tocno to, i mi se sad trudimo zivit takav zivot, i usputno prolaziti ovaj proces tako da se ne izgubimo po putu.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Mango svaka čast ženo, svašta te spucalo dobro se držiš.
Što se tiče razgovora ja nisam htjela u brak bez da znam tačno na čemu sam u svakoj situaciji. Pa smo tako prije svega što nas je snašlo obavili razgovor i ustanovili da smo jedno drugom najbitniji i da je važno da se volimo sve što nam dođe je Božiji blagoslov.
Volim što ste pozitivne uprkos svemu što vas je snašlo, teško je ostati pozitivan. Samo nam donosite vedrinu 🤗
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
tratincice drzimo fige za spermio danas ♥️
Hvala ti! 🥰
U 10:30 ga je tamo, pa će nalazi biti kroz 2-3 sata od toga. Nadam se samo da se neće biti gori nego u 10. mjesecu, ne mora biti bolji, samo da nije gori🤞🏼
⏳ IVF
Sretnoo neka bude bar trun bolji 🤞🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Ma oce, mora! 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Kod mene jučer porast lh, pojavio se smajlić :)
Danas ovulacija po rasporedu, sad samo čekam muža da dođe kući 😁
Sretnoo neka se mrva zakači🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Neka bude uspješno!🤞🏼
⏳ IVF
sritno, neka se uvati nesto pa da bude plusic ubrzo 🤞
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Nek to bude to! 🤞💪
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Došao spermiogram ali bez pola podataka i bez dijagnoze. Fazon, moraš doći u kliniku na očitavanje🤬🤯
U petak će muž, u 15 sati na termin da mu očitaju i kažu što ćemo dalje.
Ne vjerujem evo…
Učitala sam na chat, kaže teška oligozoospermija. Pitala sam kako zna jer ništa ne piše, pa je napisao da je nalaz škrt informacijama i ne da se lijepo pročitati. Idući tjedan će otići u Split u Cito, ponoviti. Iskreno ne vjerujem ovom njihovom jer je baš štur, a košta duplo nego u Citu😫
Pa na osnovu cega je chat gpt mogao skuziti da je to teska oligo?
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Gdje ste radili? U Mostaru? Idite u Cito i neka ponovi. Kakva je to fora evo ti pola nalaza za čitav dođi da se očita..poenta da ga svaki doktor može očitati odakle god da je. Katastrofa 🙄
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Ne znam sta bi rekla, neka vidi on u petak sta ce mu reci, ali nije ok da nije dobija cili nalaz na uvid.
Ako niste zadovoljni dobra je ideja u Cita ga ponoviti, stvarno je detaljan.
I stvarno se nadam da dijagnoza nalaza pravog nece biti to sta je chat napisa.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Svašta 🤨 nadam se da chat gpt lupa gluposti, oce on tako...
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Šta mu piše na nalazu? Trebaju bit osnovni podaci...a govorili su da nalaz u Cita nije pouzdan...
Rekla si da je u njih 10 000KM postupak, u Cita je upola jeftinije ako ne i više
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
U Bahceciju je radio jer oni za postupak priznaju samo svoj. Poslali su dokument u koji možeš ući s lozinkom i baš slabo išta piše. Nekih par brojeva, ja ništa ne razumijem iskreno. Ne znam kako je Chat uspio išta ili je bubnuo, ne znam.
Svakako će idući tjedan u Split da vidimo što oni kažu. Na normo očito ne možemo, ali ja ne vjerujem da je lošiji od prošlog jer se baš trudio sa svime…
Postupak im je preko 5000KM + od 2000 do 4000KM ljekova.
Baš su skupi, vidjet ćemo što će mu reći u petak i je li se isplati davat tolike novce njima.
Ne znam, zbunjena sam svime i i dalje nemamo nikakvo rješenje.
⏳ IVF
Vjerujem, treba dobro razmislit i odlučit šta je ipak za vas najbolje...al s tim šta ne priznaju druge spermiograme nemam komentara...
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Mi sumnjamo na to da su namjerno “napravili” lošiji nalaz, jer ako pošalju bolji neće nam trebati potpomognuta…
Ne znam, možda umišljam ali ne mogu povjerovati da je gori. I što kažeš, ne priznaju druge, nema smisla
⏳ IVF
Meni oni po svoj toj priči baš smrde. Od cijene koja je duplo skuplja nego mi što bi plaćali, toga da negdje piše da može negdje da ne može preko zdravstvenog, taj sumnjivi spermiogram.. Neka on vidi u petak i procijeni, ako ste odvojili i spremili već dati tolike pare odite možda i u Cito na konsultacije. Čisto da vidite kako će se postaviti i šta će vam reći.
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Iskreno se nadam da nije tako, jer i ljudi sa normo idu na MPO, pa mi to nema smisla.
Je li vam daleko putovati na MPO u Cita ako bi uopce bila opcija?
U mom gradu nema mogucnosti nikakve za potpomognutu pa se i ja vozikam non stop u ST.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Zbunjena sam svime, ne znam… vidjet ćemo petak
Cito nam je bliže čak, ali nam je prvi urolog kod kojeg smo išli (ima isti problem kao moj muž) savjetovao Bahceci, on je otišao dva puta i dobio dvoje djece. Rekao nam je da Arbor Vitae u Mostaru i Cito u Splitu ne preporučuje.
Pa smo zato htjeli Bahceci ili Češka
Vidjet ćemo u petak, pa možda se predomislimo…
⏳ IVF
Mozda bi bilo dobro da odradite konzultacije i sami odlucite nakon toga, mozda vam se svide.
Mislim rade svetkom i petkom, svi su zadovoljni, nemate sta izgubit da porazgovarate.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Vidite, dobro razmislite o svemu pa odlučite. Nisu to samo novci vi trošite i vrijeme i psihičko a potencijalno i fizičko zdravlje. A to je vrjednije od novaca, lako se opet zaradi. Želim vam sreću i da nađete tačno one doktore koji vam odgovaraju po svemu ❤️
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
⏳ IVF
Muž se naručio 7.2. na dna fragmentaciju. Nervozna sam haos gori mi je taj njegov nalaz nego svi moji. Vidjećemo da odmah isti dan odemo do dr za vto da vidimo šta dalje.
Znam da je ovo za temu potpomognuta ali mi je ova prirasla srcu i sve vi na njoj. Zato i sve javljam da imam kome 😅. Ne zamjerite mi.
Samo ti piši…
Vjerujem da ti je dosta neizvjesnosti i čekanja, znam kako ti je…
Nadam se da ćete barem vi dobiti dobre vijesti♥️
⏳ IVF
Drzim fige za bolji nalaz! 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Hvala žene ❤️
Javim i kad dobijemo nalaz, ja se nadam da je bar malo bolje. Ne želim da slušam više loše vijesti..
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
I ja tako sve pisem tu iako ti moji upisi vise nemaju veze s ovulacijom, ali ovo mi je postalo kao neka whatsapp grupa s frendicama😀
Moon sretno, da bude uredan nalaz i da svo tvoje sekiranje bude uzalud 🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Ovo mi je bolje i draže od grupe s frendicama jer me vi razumijete. One kažu nema veze, nije Bog htio da imate djecu, bit ćete sretni i bez toga…
Tako da pomalo ostajem bez real life frendica
⏳ IVF
MissD baš tako kao wa grupa s frendicama 😅. Deaktivirala sam instagram danas i već se bolje osjećam. Samo ispadaju trudnice i žene što znam i što ne znam. Ne treba mi još i to..
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Tratinčica je li realno? Šta sve ljudi sebi dozvole da kažu. Ljudska glupost nema granice...
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Tratincica kakva izjava! Uzas! 😣 Ja sam uvijek stava da mi je draze imati 2 prave osobe u zivotu nego 10 glumaca i uopce vise nemam problem prekinuti odnose koji me umaraju... preteske mi bitke bijemo da bi se trosile na ljude koji se i ne trude razumjeti...
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Ehhh, baš su vjernice (hahah) i stvarno vjeruju da Bog nije htio da imamo djecu, da trebamo nastaviti bez toga i da je potpomognuta veliki grijeh i da ne shvaćaju kako mogu to raditi.
⏳ IVF
Mislim da nam svima život pravi čistku što se tiče prijatelja. Neka, ako nisi spreman/a sa mnom kroz ovu borbu ne trebaš mi ni kad se beba rodi da se slavi. Što bi neko slavio nešto što svojevremeno nije htio da razumije..
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Gade mi se ti pogledi na svijet kao konj na trkama.. Nije sve bukvalno i nije sve crno ni bijelo. Ali neki to ne mogu shvatiti očigledno. Samo vi stanite iza svoje odluke, to ne umanjuje vašu vjeru.
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji