https://ibb.co/gFXc1d4B evo peakića😂 lijepi i sretni dio ciklusa hh
Pokriveno 3dana prije peaka, na dan peaka, i sutra cemo :) za sad nismo bolesni 😂🤞
Rose, s tobom ocito odbrojavam, jel bio smajlic?🥰
Uff, baš ga je lijepo vidjeti😍
Sretno!
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
🧑🏻31 - 7/25 - OAT | 10/25 - oligozoospermia
pokušavamo od 10/24
♥️ 3/26 ➕ (prirodna trudnoća)
Bas lipi peak! 💕
Zafale mi trakice da se malo poradujem kad vidim ove lipe tamne crte.
Sretno, neka se ovaj put uhvati i nigdi ne mrda 🤞🏻🍀
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
MTHFR dual heterozigot, 02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 Klomifen - nema odgovora na terapiju ❌
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Jelda Purko, uvijek me razveseli vidjeti ovakav peak..uvijek pomislim: ok tijelo mi je zdravo i sve radi kako treba..
I ja se bas nadam da ce ovaj put bit dobitni, kao i vama 🥰🤞💘
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Koji lipi peak, sretno Mango nek bude dobitan 🤗🤗
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Ajme koji peak 😍. Sreća pa ovaj ciklus niste bolesni, možete ful u akciju! Sretno 🍀
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬7/25 DFI 44% ➡️ 2/26 DFI 26%
Pokušavamo od 11/24
1. IVF 3/26 - 14🥚, 2❄️ - freeze all
Sretnooo, pratimo se
Smajl u subotu, ovulacija kasno u nedjelju. Bol jaka i puno sluzi. Pokrili sub i ned. Danas je već kasno za pokrivanje
💙
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ne bi ja bila ja da nisam odma danas ujutro radila novi 😂
https://ibb.co/7NYy6M9R
Tamnija je, tamnijaa 🥳🥹. Neka beta rasturi 💪. Kad je vadiš?
Pokušavamo od 11/24
U sridu bi trebala dobit po kalendaru pa mislim da cu u cetvrtak. U nedoumici sam dal reć mužu večeras ili pricekat da vidim da je sve okej
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Jako je lijepa 🥰 bravooo
Ajme jos mu nisi rekla, meni bi na guzicu izaslo😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Tamniiii 🥰
Ne mogu virovat mu nisi rekla, ja bi mu trcala cim vidim plus 🤣
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Tamnija je😍
Ja bi se onesvijestila da vidim tu crtu pa bi moj odmah znao da je nešto😂 svaka ti čast kako si izdržala💪🏼
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Nema ga doma ovaj vikend, zato 😂 nisam tila preko telefona 😅
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
I moj bi znao sigurno odmah pukla bih definitivno da ne kažem 😂. Blago tebi kad možeš
Pokušavamo od 11/24
😍😍 bas je divno vidjeti ovakav test i jedva ih cekam jos na temi!
Nek ti sve prode uredno, skolski i dosadno 🙏
Ja bi isto progovorila na guzicu, nema sanse da bi izdrzala😂 svaka ti cast!
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Koji lijepi dan zena imas 😁 uzivaj sad u ovim blazenim danima,javljaj kakva je beta 🤞
Kako to da si tako rano testirala,jesi imala neke simptome trudnoce?
Nina bas sam jucer rekla curama zbog manjka strpljenja, kupila i odma isla vidit i pozitivno iznenađenje 😁
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Hvala cure, Jelušića i Jasamja baš mi je drago vidit da vaše trudnoće lijepo napreduju 😁
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Jutro!
Moon kako ide s pikanjem? Imaš li kakvih simptoma, nuspojava?
Tratinčica je li krenulo krvarenje?
Oprosti moon, tek sad vidim tvoj post na drugoj temi. Drži se i javi nam se kad osjetiš da si spremna ❤️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Hvala što pitaš❤️
Ok je lakše mi je da sam tu. Jedino što osjetim kao mjehuriće u jajnicima i jučer kao da se pomjeraju ne znam kako bih opisala. Sad ne znam je li to što sam bila uznemirena pogoršalo simptome. Nadam se da će sve izaći kako treba.
Kako si ti? Pripremaš li se na FET?
Pokušavamo od 11/24
Takav je i meni bio osjecaj u nekom dijelu stimulacije, kao da osjecam jajnike (ili folikule) da "plivaju". Vjerujem da je to normalno, vjerojatno kako folikuli rastu.
Dobro sam, nestrpljiva do petka i borim se s tim vaginaletama koje se tope pa cure van 😂 ali dobro je sve 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Skoro pa krenulo, stomak boli, smeđarim. Nadam joj se danas konačno🤞🏼
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Da, neko plivanje, nije bol već ko crijeva kad rade ali u jajnicima. Jako čudan osjećaj. Nadam se da je to znak da gonal radi posao.
Sad će petak, neka tebi bude sretan petak 13. 🤗
Pokušavamo od 11/24
Kod svake se nešto događa, neka. Samo neka bude lijepo i pozitivno! Nadam se da nam dolazi naše sunce nakon ove kiše🤞🏼♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Moon drago mi je da ti je lakse s nama, tu smo da ti damo podrsku ❤️
Tratincice nadam se da ce danas krenuti 🤞🏼
MissD jos malo pa ce petak, meni je svaki petak 13 sretan pa se nadam da ce nam biti i ovaj
ja sam skroz ok nakon klomifena, cak i treniram ali lakse, uvela dodatne suplemente za endometrij i drzim si fige da desni ovulira i da dobijem 8mm plus na trolinijskom 🤞🏼
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Bas nam je zivo, od svih ovih postupaka mora uslijediti pozitivan niz, samo da docekamo da krene 💪🌸
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Purko hvala ti❤️
Za pikanje ja sam uspjela juče sama sebi dati. Ostalo je malo kao točkica neka ali nije strašno. Danas će me muž bojim se da će mi se tresti ruke, sa clexanom isto počinjem danas. Pa će biti gonal u jednu stranu clexan u drugu.
Da napišem ovdje išla sam kod psihologa. Pomoglo mi je, sutra nakon folikulometrije ću ići ponovo. Radićemo neke tehnike da bolje procesuiram emocije. Dali su mi opciju ako želim da prestanem sa stimulacijom jer sam ubrizgala samo 300 gonala za ova dva dana ali ne želim. Idem u to. Dogovorili smo se da ako ne budem spremna za transfer idemo u FET, zdravstvo prihvata finansiranje i sa nalazom od psihologa. Tako da opcije imam i to je bitno, idem sada polako dan za danom i nadam se najboljem.
Za cure koje nisu na temi potpomognute imala sam smrtni slučaj iznenada veoma bliske osobe u obitelji pa me potreslo. Nadam se da će ipak sve biti okej
Pokušavamo od 11/24
Moon bit će to sve dobro, jača si nego misliš. Pogotovo kada znaš koji je cilj. Ako ne budeš spremna za ET uvijek ima FET, da se i tijelo i psiha odmore. Ovdje se uvijek možeš izjadati, to već znaš❤️
Purko sretno, neka bude dobar endometrij, neka se mrvica uhvati i ne pušta do samog kraja trudnoće🤞🏼❤️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Moon, moja sucut..jako mi je zao. Drzi se ❤️
Purko, navijamo da ovulira jajnik koji treba 🥰
Tratincice, onda je krenula menga?
Missd, u kojoj si ti fazi sad tocno? Sori taj dio slabo razumijem , pa ak sam nes preskocila bitno😊
Ostale cure pratim sve❤️😊
Ja sam 14dc, ovulacija u tijeku jajnik me boli. Trakica je svijetila vec, sve je skolski pokriveno. 💪
Ovo je prvi ciklus da imam peak samo jedan dan, inace mi 2dana minimum peaka kao i ranije ovulacije...
Jel mislite da mozda prehrana i tjelovjezba su mogle na to utjecati? To mi je jedina promjena, mozda mi hormone stabilzira ovaj stil zivota xd
Nisam pretila msm , 178 i 68kg imam, nego eto jako sam se lose hranila i neaktivnost😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Tratinčica jesam, stalno sebi govorim da ja to mogu i da će biti okej. Imam podršku i pomoć pa je uvijek lakše, a i vas ovdje 🥰
Mango hvala ti ❤️
Iskreno mislim da prehrana i trening utiču mnogo više nego što im se pridaje, takođe i taj mindset i fokus na dobro i zdravo. Vrlo lako moguće da ti je to posložilo hormone ako si imala disbalans. Čvrsto vjerujem ako je neki manji hormonalni problem u pitanju ili nešto tako što ne zahtijeva agresivne lijekove da se može popraviti ishranom i promjenom načina života. Bar sam na sebi vidjela takve promjene kad bar malo korigujem rutinu na zdravije. Ne moraš gledati u brojke one ne znače mnogo, ja sam čitav život mršava pa sam imala periode kada sam se katastrofa hranila živjela na brzoj hrani, nezdravo a nisam se debljala..a hormoni bolje da ne pominjem kakvj su bili od te ishrane 🫣
Pokušavamo od 11/24
Mango ja sam u pripremi za transfer smrznute blastice u petak. Stimulirani je transfer, od 2.dc sam na estrofemu i od jucer na progesteronu i brojim dane do petka 🤗
Drzim fige da je to dobitna O! Sigurno da ti je zdraviji lifestyle pomogao u stabilizaciji hormona, prehrana bas izravno utjece, pogotovo ako si izbacila gluposti, secere i grickalice 🙂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Moon moja sućut, žao mi je..drži se, uz tebe smo.
Mango iste smo visine i kilaže, idealno 😁
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Mango, nije još krenula. Ne znam koji joj je vrag više🤬
Mislim da prehrana i tjelovježba utječu na sve to. Kako god se bolje i zdravije osjećamo dok jedemo zdraviju hranu i krećemo se tako se to odražava i na hormone… neka bude uspjesan ciklus🤗
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Tratincice, ajd nek vise pljusne kad ju toliko iscekujemo🙄
Pa ono, okej je meni hormonska slika bila al i fsh i lh su mi bili u gornjim granicama normale kao. Moguce da mi je prehrana to malo izregulirala sad. Plus suplementi i tjelovjezba. Jer me bas zivciralo sto imam peak kao 2,3dana prije😅
Sad mi je odmah krenuo padati iduci dan.
MissD jedva cekamo daljni razvoj dogadjaja s tobom🥰
Moon, ne mgu ni zamisliti kako se osjecas. Stvarno vjerujem da ce ti razgovor sa psihologom pomoci, bas mi je drago da si se odvazila na taj korak jer cesto ljudi to izbjegavaju iz nekog razloga..
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mango pa iskreno željela sam i prije jer nam je ponuđena ta mogućnost čisto da imam s kim da pričam i da naučim kako da se nosim sa jakim emocijama jer me nekada preplave i u trenutku ne vidim izlaza. Ne mislim da je sramota, naprotiv, kao što bih otišla kod bilo kog drugog doktora kad me nešto boli tako i kod psihologa kad me duša boli. I nisam se pokajala divna je. Ljudi nekako izbjegavaju jer misle psiholog odmah znači da si lud, svi bi da izbjegnu to ludilo ali nam je nažalost život postao takav da nam svima treba jedan..
Pokušavamo od 11/24
Moon joj draga moje saučešće, grlim❤️
Ja sam imala ko neki pritisak u jajnicima tijekom stimulacije, ali sve je to normalno jer više folikula raste. Mi žene smo jake, sve mi mozemo 💪🏻💪🏻💪🏻
Tratinčica nadam se da kreće napokon
Miss još maaaalo, uz tebe smo!
Purko drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 za lijep endo i za desni jajnik
Mango ma top je kilaža i sve i neka je sretno
💙
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Pozz žene , malo sam out neznam što se događa i nadam se da ste sve dobro .. samo da javim da sam ja rodila 23.1. Hitnim carskim , mjesec dana prije termina radi dijagnosticirane preeklamsije , ali hvala Bogu sve je dobro završilo na kraju , moja beba uskoro puno 2 mj , odlično smo i beba i ja .. i želim vam svima ovakvu sreću 🥹🥹❤️❤️ znaci biti mama je najdivniji osjećaj na svjetu 🫂🫂🫂 sretno svima
Drago mi je da je sve dobro prošlo. Čestitam ti i uživaj u majčinstvu! Čitala sam sve upise ove teme ljetos i sjećam se tvoje priče i borbe. Zaslužila si maziti i pazit svoju srećicu♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Čestitke 🎉 drago mi je da je sve proslo dobro,neka tako i ostane 🤗uzivaj jer si zasluzila 💪
Cestitam, bitno da je sve zavrsilo dobro, uzivaj sa bebicom ❤️
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Draga od ❤️ čestitam i iskreno mi je drago da ste i ti i bebica dobro 🙏🏻 uživajte, mazite se i pazite. Sretno i ispunjeno djetinjstvo želimo! Hvala sto si nam se javila i što misliš na nas ❤️
💙
Divno i ohrabrujuce ♥️cestitam ti od srca i zelim vam maksimalno uzivanje u ovom sad periodu 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Cestitam Eni❤️❤️❤️❤️❤️❤️ uzivaj s bebicom🥰
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Hvala cure ❤️
Ima puno komentara pa cu poseban post ☺️
Evo odradila zadnji trening do uzv, sad cu malo odmarati par dana jer sam pocela osjecati jajnike, i to oba istovremeno 🙏🏻
Moon neka si otisla u psihologa, i da ti te taktike koje naucite uspijes primjeniti na situaciju 🫂
Tratincice mora to sutra procuriti 🤞🏻
MissD kako se ti osjecas?
Nina ides li sutra na pregled?
Mango sigurna sam da ti je to sve utjecalo na kvalitetniju O, tebi i Rose zelim da ste uspjesno uhvatile 💖
Purko sretno, sretno, sretno! Najvece fige drzim! Sad se odmori i psihicki i fizicki. Ti i missD nam otvorite niz pozitivnih vijesti🤞🏼❤️
Ja se nadam da će procuriti, sutra je po rasporedu svakako. Nikada ne kasni osim kod biokemijskih tako da je stvarno očekujem noćas/sutra. Što je ono u subotu bilo, ne znam🤷🏻♀️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Držim fige da bude sve okej na uzv 🤞. Kod mene od treninga samo šetnja, jajnike baš osjetim i to mi je baš čudno jer sam tek počela. Isto mi se traži mnogo voda i idem na wc stalno. Pomenuću doktorici to sutra. Idem ujutro vidjeti stanje, da li folikuli lijepo rastu.
Danas mi je muž pokušao dat clexane pa sam jauknula i trznula se i igla se iskrivila. Zaboljelo je baš. Uzmem ja i dam sebi pod skoro uglom od 90, ova je malo bolna za razliku od gonala.. Ne znam samo kako ću ih do kraja trudnoće i babina..
Pokušavamo od 11/24
Tratinčica i meni se znalo tako dešavati koji dan prije i poslije da smeđari. Držim fige da krene noćas ili bar ujutro da možeš započeti napokon 🤞🤞
Pokušavamo od 11/24
Vjerujem da ćeš se ispraksati pa će ti biti mačji kašalj i ta bocka💪🏼
Što sve nećemo uraditi… ehhh
Samo neka ona dođeeeee! Rezervirala nam hotel i evo već tri dana šaljem ljudima da pomjere datume jer mi nikako doći. Mislit će da ih zaje*ajem😂
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Ma hoću, samo boli ubod i malo nakon 😅.
Ajde neka ovo bude zadnji datum da si pomjerila 🤞. Samo neka dođe
Pokušavamo od 11/24
Onda sutra dolazi po rasporedu 🤞🏻
Moon danas je takav dan, svakim danom ce ti biti sve lakse dati inekciju ☺️
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Purko sretnoooooo draga, jedva cekamo lijepe vijesti 🥰🥰🥰
Moon, joj ja sam ti davala sama sebi heparin cijelu trudnocu i 3mjeseca nakon poroda. Te injekcije znaju ko vrag bolit..ja sam nakon nekog vrrmena vec bila puna podljeva i hematoma😵
Mali tip: znala sam si uzeti smrznuto nesto iz zamrzivaca, stavit minuticu prije na mjesto uboda da utrne taj dio i bude malo lakse❤️
Eno i sad imam na polici veliku hrpetinu tih injekcija kao podsjetnik koliko sam jaka 💪💘
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Purko sve si nas obuhvatila, divna si 🥺🫂
Dobro sam, i ja sam danas trenirala i puno setala, nestrpljiva sam, brojim dane, brojim koliko jos vaginaleta do petka 😂 iako sam svjesna da tek u petak krece nestrpljenje i iscekivanje...
Imas li ti kakvih nuspojava zasad osim jajnika?
Tratincica nadam se da cu ujutro kad se probudim i dodem tu zatec tvoj post kako si procurila nocas 🤞
Moon kreni vec prije punkcije piti vise vode i izotonik da preveniras ohss, moguce je da kao i ja jako reagiras na stimulaciju ako vec osjecas jajnike, cekamo sutra da saznamo vise nakon uzv 🤗 ja nisam imala clexane, ali generalno sam citala da je dobar savjet da pol sata prije izvadis injekciju iz frizidera da dode na sobnu temp i da malo ledis mjesto uboda prije uboda, da "utrne" malo...
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Bas to sta kazes, nestrpljive a koje iscekivanje nas tek ceka 🙈
Od dodatnih simptoma jedino sam primjetila da cesce piskim, ali dok ne pecka i nista takvo racunam da je to ok
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Bas me zanima sto ce ti reci u petak i kakav ce ti biti plan za dalje 🙂 uzbudena sam za svaku od vas jednako kao za sebe i jedva cekam svaku novu info 😀😀
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
MissD, sto nije da se cuvaju na sobnoj temperaturi, heparin?
Ili sam ja radila pogresno onda cijelo vrijeme 😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Hvala cure na savjetu za led pokušaću. I ja čuvam na sobnoj temperaturi piše u uputama 20-25 stepeni. Gonal mi samo ide u frižider 😅.
Čekamo nove info cure 🤗
Pokušavamo od 11/24
Nazalost jutros kod brisanja vidim mali obris krvi,sinoc me malo trbuh bolio tako da cu procurit sutra sigurno na dan pregleda. Vidjeti cu kad ce krenuti pa cu morati odgoditi 😤 bas nemam srece,nadam se da iduci termin necu 2 mj čekati.. sretno tebi purko 🤞
Mozda da ipak odes bez obzira pa da bar dobijes uputnice i izvadis krv za sve sta se vadi 2-5 dan menge i progesteron kasnije nakon O.
Mozda ce te i pogledat iako je prvi dan M, znala sam ja i takva doci 😅
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Lupila sam za heparin i ostala ziva, ne zamjerite cure 🙈😀
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Nina baš kao što purko kaže otiđi. Nije ni njima krv strana, ne može ti samo papu i briseve uzeti a ostalo može sve. Još ti može dati hormone 2-3dc što se vade pa da možeš odmah ovaj ciklus izvaditi. Sretno 🤞
MissD opušteno, ove ostale se čuvaju u frižideru pa sam i ja mislila da je i za heparin tako. Večeras sam rekla da ću opet dati sama sebi, ne dam mužu više iglu u ruke 😅
Pokušavamo od 11/24
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Dan očekivane…
https://ibb.co/HL5NRz28
Nikada ovo nisam vidjela!🥹🥹🥹🥹
Idem odmah betu izvaditi. Jaaaaoooo nadam se da je to to🤞🏼🤞🏼
Ajme Tratinčiceeee koja crtaaaaa 🥰🥰🥰 čestitam od srcaa, nema šta to je to ❤️❤️
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Ajme tratincice, isuse bozeeee!!!!!❤️❤️
Rasplakala sam se za tebe 😭❤️❤️❤️ koja linija stara moja, pa ti si trudnica ipol😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Imala sam predosjecaj i samo sam te cekala! ❤️❤️❤️❤️
Znas kad je netko uvjeren da nece NIKAD, a ja sam uvik za onu - pazi sta zelis!
Tako sam sritna zbog tebe, najezila sam se od glave do pete kad sam vidila ovu prekrasnu crtu! Zelim ti predivnu troznamenkastu betu, jos ljepsi iduci UZV i da sve bude dosadno i skolski do kraja i nakon! 🙏🏻🍀🥰🥰🥰🥰🥰🥰
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
aaaaaaaaa bravoo, čestitam! nadam se da je to to, da bude uspješno do kraja. Woow, pa koje si simptome imala da si osjecala? drzim fige da bude sve ok
Ja ne vjerujem žene drage, pomješani su mi osjećaji straha i sreće.
Izvadila sam betu, neki predrag doktor me zapao pa im je rekao da požure s nalazom.
Ja mu rekla da sam trebala na IVF danas, on govori ništa to, ništa to, to je Sveti Ante🥹
Bit će mi brzo nalaz gotov, iskreno se nadam da će biti sve okej, da se opustim i konačno malo veselim♥️
Hvala vam na lijepim riječima i željama, neka vam se stostruko vrati❤️❤️❤️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Niti jedan simptom, i sad osjecam kao da cu procurit…
Doduse jucer neko peckanje oko pupka ali nisam pridavala paznju tome…
Ocito je ono sto sam mislila da sam prokrvarila bilo implantacijsko🤷🏻♀️
Uradila test da iskljucim trudnocu jer sam samo cekala da procurim zbog IVF-a
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
je bilo samo smeđe ili i krvi? ma ti si naše čudoo baš sam sretna zbog tebe, zasluzila si ovo..neka bude sve ok i da se opustis i uzivas u ovim danima
Kad se najmanje nadaš dogodi se čudo 🥰
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Bilo je rozo, nije prava krv ali sam čekala da se pretvori u pravo krvarenje. Sad se nadam da neće pravo krvarenje još barem godinu dana😂
Žene moje, ne vjerujem evo. Baš sam iznenađena, nisam se nadala ni 0,2%. Pomirila se s tim da ne može prirodno, sve metode, tablete, poze, tajmiranje, sve smo probali i ništa, izvadila sve nalaze za MPO i bila spremna na bockanje. Jaooo🥹🥹🥹
Nadam se da je to to🤞🏼
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Ti si nase cudo Tratincice ❤️ do neba mi je drago radi tebe
Taj osjecaj kao da ces dobiti svaki cas je normalno, ne brini😊
Jedino ako se krene pojacavati krvarenje, javi se gin da ti da progesteron mozda..
Koja je tajna, koje tehnike ste koristili ovaj mjesec? I ti i Tulipan🤣
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Izgleda da su prihvaćanje situacije i HSG pročistili put
čekamo betu
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Ajmeeeeeeee 🥺🥺🥺 kakva crta, diivnooo ❤️❤️
Neka sad ide sve redom skolski, beta, uzv pa sve dalje 😍 sveee nam javljaj
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Ajme ajmee 🥹🥹🥹. Čestitam draga! Rekoh da se jednoj mora desiti ovako kad odustanemo. Drago mi je da se tebi desilo i da sav novac što si namjenila za ivf potrošiš na bebeću opremu ❤️
Pokušavamo od 11/24
Nema taktike, samo sam se pomirila s tim da je naš put teži i da nećemo uspjeti prirodno.
Imali odnose skoro svaki dan u plodnim danima jer sam bila napaljena, nije me bilo briga je li dan pauze ili ne…
BETA 880,07
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
ajme koja beta Tratincice, evo opet sam se najezila! a bome i suzu pustila.
Zagrlila bi te sad najjace ❤️ 🫂
Zelim tebi i Tulipan sve sta zelin sebi i ostalim curama ode na forumu, prekrasnu, sretnu i urednu trudnocu, i da mazite svoje zdrave bebice 🥺 🥰
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Hvala žene drage, moje suborilice! Nadam se da je to to.
Želim vam svima ovu sreću i ovaj osjećaj. Da ga što prije dočekate🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Tratinčice draga ne mogu da opišem koliko mi je drago!! Dočekala si svojih pet minuta, mogu samo da ti poželim školsku trudnoću i zdravo bebče, na Božić ćete se taman maziti 🥰. Molitve uslišene 🥹
Pokušavamo od 11/24
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Moon javi nam kako je prosla folikulometrija
U 10:45 idem pa javim sve. Nadam se da folikuli lijepo rastu s obzirom da baš osjetim jajnike 😅. Kako si ti?
Pokušavamo od 11/24
Moon, mozda te boli endometrioza od stimulacije?
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mango ne boli me, imam osjećaj mjehurića, propadanja, pomijeranja, ne znam ni kako da opišem. Samo ih osjetim ali me hvala Bogu ništa ne boli. Isto mi se traži voda stalno i idem na wc non stop možda kako i pijem više tečnosti. Mislila sam da će simptomi terapije krenuti nakon 4-5 dana uzimanja a ono već drugi dan krenulo 😅
Pokušavamo od 11/24
to su simptomi jajnika kako kazu, meni isto kao da su se malo napunili i boluckaju obostrano ali vise desno 🙏🏻, dosta mi se piski, ali inace sam skroz dobro.
drzim fige da ti je situacija vec sad jako dobra, pa ces mozda i na punkciju koji dan ranije 🤞🏼
kako si ti općenito, jel se danas bolje osjecas i spremnija za ovo sve nakon svega?
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Bas sam i ja htjela pitati moon kako si od svega? Cekamo iza 11 da javis kako lijepo raaatu folikuli 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Purko kada sam prespavala i hladne glave razmislila.. Umrla je tetka, sestra od moje mame i mama je slomljena. Ona me najviše podržava u ovoj borbi i da je prekinem sada ne znam šta bi s njom bilo. I to me najviše drži da nastavim još jače u ovu borbu, još ako mi uspije odmah iz prvog puta to će nju podići. Zato sam spremnija više nego ikad za sve što dolazi, tražiću pomoć sa svih strana da mi bude bolje ali ne dam se idem jako i vjerujem da će uspjeti, mora. Juče je i dr objasnila proces kako ide da bi punkcija mogla biti već krajem idućeg tjedna, ako budem išla u ET da to ide 3-5 dana nakon punkcije znači idući tjedan ili tjedan nakon toga. Pa imam taj timeline u glavi kako i šta i osjećam da mogu tj da nema druge opcije već samo da završim ono što sam započela kako treba
Pokušavamo od 11/24
Moon držim fige da folikuli lijepo rastu, javi nam sve♥️
Naravno da ćeš nastaviti i da ćeš dobiti ovu bitku!!!
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Moon tako mi je zao, pogotovo zbog mame ti, ali sigurna sam da cete ovo izgurati, i da ces ih ubrzo ti obasjati sretnim novostima ♥️
Sretno sad na uzv, cekamo novosti
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Folikuli fino rastu imam 5 na jednom i 4 na drugom jajniku od 9mm. Endometrij zadebljava bio je 4,2 sada je 6,4 i mislim da će to taman zadebljati kako treba. Nastavljam s istom terapijom, u četvrtak opet na folikulometriju. Psihologica je rekla da je ponosna na mene kako razmišljam i da sam sama sebi psiholog, baš smo dugo razgovarale. Jako jako želim da donesem lijepu vijest i zato jako idem ka tome 💪
Pokušavamo od 11/24
Wow, baš lijepe brojke i sve nekako lijepo raste. Nema šta nego da će biti sve super!🥰
Čekamo nove vijesti uskoro!
Drago mi je da ti psihoterapija pomaže i meni je pomogla. Nekada se ne možemo sami nositi sa svime što nam se događa.
Jaka si i znam da ćeš uskoro obradovati sebe i svoje lijepim vijestima🤞🏼♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Jako lijepi broj folikula, neka samo rastu da bude šta više zrelih js 😁
Budi ponosna na sebe, nije mala stvar to sve proživljavat i prolazit ivf u isto vrijeme.
Samo hrabro dalje Moon 😊
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Moon super, lijepo to kod tebe napreduje i imas odlican broj folikula 💪 Cekamo s tobom cetvrtak i nove vijesti 😍
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
bas dobre vijesti, neka se samo tako nastavi ♥️
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Na zdravom jajniku ih je 5, ovi na jajniku gdje endometrioza su baš zbijeni kaže da ne zna hoće li moći doći do njih. U ovom trenutku i jedna zdrava js mi je dosta.
Pokušavamo od 11/24
I 5 je dovoljno, nadam se da će sve biti lijepe i zrele jajne stanice koje će se uredno oploditi i uspjeti se uhvatiti za endometrij. Neka bude braca i seka♥️♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Pozdrav svima,
Već neko vrijeme vas pratim skrivečki, a sad sam napokon odlučiti nešto i napisati. Pročitala sam dosta vaših postova na ovom forumu i forumu potpomognute. Iz svega pročitanog sam prvenstveno dobila puno korisnih informacija, a zatim i spoznala neke stvari koje sam ranije u životu shvaćala olako. Neka od vas je napisala jedan post koji me posebno dirnuo jer mi je jedna rečenica ostala u sjećanju (moguće da neću točno napisati): " ako netko ispred mene vozi sporo, možda je to najbrže što može", kao i da je naučila biti strpljivljiva i emaptičnija.
U ovom, nazvat ću ga procesu koristim priliku za osobni rast i radim jako puno na sebi, a u danima kada mi je teško posjetim forum gdje nađem lijepe poruke i vijesti što me ponovno vrati u život
Moj suprug i ja pokušavamo aktivno godinu dana, a sve cikluse sam pratila i trakicama i neke kod ginekologa i na svaku uputu "danas je taj dan, sigurno će uspjetiti" opet uspjelo nije.
Nalaz spermiograma je dobar (dapače odličan). Napravila sam hormonsku obradu i jedino je iskakao DHEAS (blago povišen) i amh (10, za moju dob 30). Napravila sam i prohodnost koja je na lijevoj strani bila uredna, na desnoj otežano ali isto prohodno.
Trenutno čekam novi ciklus (koji treba stići svaki dan) pa planiramo otići na humanu da netko detalnije sve to pogleda.
Dobrodošla draga Leptir!
Došla si u pravo vrijeme jer je upravo krenuo lijepi niz pozitivnih testića ovdje, želim i tebi da uskočiš u taj niz i da se što kraće zadržiš na temi 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Hej Leptir, dobrodosla i sto brze otisla.❤️
Nadam se da ce vam ovaj put sad biti dobitan, pa da necete ni morati do humane, ali ako i dode do tog mi smo ode sve pretrage napravile osim kariograma vjerovatno tako da pitaj sta god te zanima
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Leptir, dobro nam dosla. Stvarno se nadam da ces sto krace se zadrzati tu
Moj amh je jos nizi od tvoga, iako msm da je to okej za godine. Bitno da folikulica ima 🤭
Koji si dan ciklusa?
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Dobrodošla!
Nadam se da se nećeš ovdje dugo zadržati.
Ako imaš nekih pitanja svaka od nas je spremna pomoći, svašta smo prošle i naučile, pa slobodno pitaj…
Jesi radila hormone štitnjače, vitamin D i feritin? To isto igra važnu ulogu.
Piješ li neke dodatke?
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Dobrodosla Izgleda da treba puno strljenja za ovo, pogledaj nas
i ja godinu dana pokusavam,i još uvijek ništa, spermiogram je dobar, moji zadnji pregled takoder, e sad čekam ponovni pregled nakon godine dana pokusavanja pa se nadam da ćemo raditi neku detaljniju obradu i saznati zasto nam ne ide... tako da slobodno piši ovdje, slikaj trakice, simptome...sve ćemo mi to tu popratiti
Inače imam Hasimoto već godinama tako da stitnjaču redovno pratim, doktorica mi je unazad par mjeseci podigla dozu (tsh nije padao ispod 3), ali je na zadnjoj kontroli tsh bio 1.4
Vitamin d uzimam 4x mjesečno po 25 tisuća jedinica (na zadnjoj kontroli je bio 96), feritin 31, željezo 26.
Pijem od dodataka vitamin d, folacin, magnezij.
Uzimala sam jedan period i catafertyl radi IR, ali sam sa prehranom i vježbanjem to izregulirala tako da mi je na zadnjoj kontoli šećer uredan
Danas mi je 24 dc, mengu obično dobijem 25/26 dan, tako da evo.. samo što nije.
Čine mi se super tvoje brojke… nadam se da ćete ubrzo pogoditi pravi trenutak i da ćeš dobiti pozitivan test🤞🏼
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Dobrodošla!
Da li ti je partner radio spermiogram? Oprosti ako si napisala negdje već. A kao što missD kaže došla si u pravo vrijeme s proljećem kreće i val pozitive pa se nadam da se nećeš dugo zadržati na ovoj temi 🥰
Pokušavamo od 11/24
Moje brojke nisu bile ovakve, dapače na prvoj kontroli su brojke bile puno niže i tsh puno viši. Međutim, nakon negdje 7 mjeseci pokušavanja sam otišla svojem gin.koji mi je dao dosta suplemenata i uputa da malo to sve popravimo tako da su ove brojke rezutat višemjesečne borbe u vidu prehrane, tjelesne aktivnosti, dodataka prehrani.
Napravio je spermiogram da, uredan je, ali svejedno uzima mjesecima proxeed (neće škoditi).
Gin.je rekla da se javljam i pošto je ovo 2. ciklus od HSG rekla je da će me poslat na humanu, tako da čekam da dobijem pa da joj se javim. Ne znam kod kojeg doktora će me poslati, idem korak po korak.
Veliki plus za pretrage! Nadam se da je to sve u redu i da vaša bebuška dolazi brzo. Jako je naporno kada ideš kod gin i čuješ "ovaj put je taj" a na kraju krv.. Dođe svemu tome kraj. Kažeš već da si čitala nadam se i one pozitivne vjetar u leđa priče, neka ti to bude podsticaj da ćeš doći do cilja. Želim ti to uskoro 🤗
Pokušavamo od 11/24
Dobrodošla Leptir, nadam se da ces se i ti priključit vlaku pozitivnih testova 🤗
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Ljudi moja beta je 880,07.
U četvrtak me na prvi UZV, da doktor potvrdi trudnoću.
Još ne vjerujem što pišem, iskreno…♥️
❤️❤️❤️❤️❤️ zasluzila si i uzivaj, mazi i cuvaj trbuh. Ti si sada TRUDNICA! 😍
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Draga moja Tratincice, nemam rijeci koje bi ti sad napisala koliko sam sretna radi tebe, cure koju prakticki ni ne znam. Svu srecu svijeta si zasluzila, nek ovo bude beta koja upucuje na blizance 🤭💘💕🎀🎀 duso draga nasa
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
predivno, cekamo cetvrtak ❤️❤️
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Hvala, hvala, hvala! ♥️
Mene baš veseli svaka vaša dobra vijest, peak, test, pozitivne prognoze doktora. A ne znam vas. Spomenem vas svaku večer u molitvi…
Nadam se da i vama stižu vaša čuda🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Woooww koja betaa, slazem se s Mango, blizanci bi bili šlag na kraju 😂🥰
Nek je sve u redu do kraja trudnoće ❤️❤️ pišemo si na jesenskim bebicama
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
bas je lijepo i ohrabrujuće ovako nešto čuti.. nakon svih borba,pokusavanja i tvoj prvi pravi plusić je tu neka ti je sa srećom i javi nam kako je prosao pregled
Tulipan kakvo je stanje kod tebe? Ideš vaditi betu ili i dalje samo testiraš?
Nina hvala ti! Neka se i vama posreći🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Skiknula sam kad sam vidjela i govorim mužu "cura s kojom sam se pratila zadnju ciklus je trudna" on blijedo gleda 😅. Donesi nam u četvrtak najljepše vijesti sa pregleda! Jedva čekam 🤗
Pokušavamo od 11/24
Nadam se da ću tako i ja skiknuti uskoro kada odradiš svoj ET 🥰🥰🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
tratinčica30, ova vijest me baš jako razveselila, čestitam!
👩🏻38 IR, povišen TSH, ciklusi 31-40 🧑🏻✔️
pokušavamo od 06/24
Čestitam ti od srca ❤️ neka trudnoća bude školska i dosadna 😍
Proljeće napokon donijelo pozitivne testove na ovu temu, neka ih bude što više 😁🤞🤞🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Moje cure, kakav treci mjesec..kakve lijepe vijesti i pozitiva🥰🥰🥰
Moraju sad pasti i ostali plusici, nastaviti niz 🤭
Mango čekamo tebe, Rose, Purko … vi ste prve ako se ne varam…
A onda slijede MissD i Moon ♥️
Neka i ostale ulete s plusićima, dapače🤞🏼🤞🏼
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Nadamo se da smo mi iduće eh, kod mene ništa ovaj ciklus,ali nadam se boljim danima, drzim tebi palčeve da uspije ovoga puta
samo da ovaj put sve odradimo bez neke velike pauze i samo se nanizamo.
Mango i Rose su nam uhvatile sad O, ma to sam sigurna. A missD i ja imamo u slicno vrijeme FET/AIH. 🥰
I onda naša Moon da ode u uspjesni ET ♥️
i naravno ostale cure koje tek cekaju O i hvataju je da bude uspjesno 🤞🏼
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Jeste vi lovili ovaj mj ovulaciju, jeste imali neku taktiku uopce Tratincice i Tulipan?
Mozda je kljuc bio opustenost :)
E al ozbiljno, fakat ti je visoka beta. Moguce da su blizanci🤣
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ja nisam hvatala ovulaciju
HSG sam radila 10. dan ciklusa
Dva dana iza toga nismo imali odnose jer me bolilo još. Nakon toga smo 4 dana za redom po par puta dnevno, jer je bilo pred vikend i vikend taman i onda pauza dva dana pa opet. Totalno neplanski. Iskreno nemam pojma kad je bila ovulacija. Prije smo uvijek pazili da on bude gore za vrijeme plodnih dana, sad nismo ni to… baš ništa
Pisala sam kako mi je ovo najopuštenija lutealna, jer sam u glavi već bila u Sarajevu i primala injekcije hormona😂
Jedino sam redovito pila sve suplemente, jer sam se htjela maksimalno spremiti za MPO. I podigla željezo, išla u duge šetnje i to je to…
Ne znam jesam li spremna na blizance, ali što god Bog da, samo neka bude sve u redu i da se rodi živo i zdravo🤞🏼♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Da, beta moguce asocira na blizance, ali viditi ces na UZV. Svakako najbitnije da sve bude u redu.
Btw meni su blizanci zivotna zelja
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
E neka ti se ta želja i ostvari!♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
Ja msm da su tebi jajovodi mozda mrvicu bili sa "paucinom" i da je hsg pomogao i procistio ih mrvicu 😊
Eto jos i toliki cesti odnosi koji kao nisu preporucljivi za takav spermio ako pokusavate prirodno, rezultira trudnocom.
Pa reci cu da je moja beta na dan ocekivane menge bila oko 100, zato i kazem mozda su bliznici hehe😃
Ja imam veliku predispoziciju za njih, i bila sam trudna s njima, i mama, i rodice, i teta s mamine strane haha
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ja isto vjerujem da sve mi imamo malo paučine po jajovodima
Prijateljici su bili prohodni, i ostala trudna odmah taj ciklus a prije toga dvije godine pokušavali…
Tako da možda je do toga.
Ja nemam blizance u obitelji, kao nemam predispozicije za to, ali nikad se ne zna.
Iskreno sad jedva čekam četvrtak da doktor potvrdi da je za sada sve OK, pokušavam biti opuštena iako me malo strah odlaska na wc. Jer sam imala smeđega ovih dana…
Nadam se da je to sve normalno, nije bilo puno ali ono povremeno. I neki čudan osjećaj dole, ne kao da će menstruacija ali nešto slično😂
Ali za dan očekivane baš mi se čini visoka pa se zato nadam da je sve u redu.
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
pokušavamo od 10/24
I ja vjerujem da je HSG pomogao, a sigurno nije odmoglo ni to da ste se opustili, niste brojali dane, kad je O, kad nije, nego lijepo seks iz gušta i želje
I razmišljam kako je ovo lijepo kad se opustiš i ne testiraš danima prije očekivane M nego te samo ovako iznenadi i onda bude jasna, lijepa, debela obojana crtica na testu, a ne traženje sjene, kutevi, vidi se, ne vidi se, je, nije...
Toliko mi je drago radi tebe tratinčica ♥️
Kako cure kažu, i ne znamo se ali toliko smo se povezale u ovoj zajednici, sve u istoj borbi, da mi je svaki vaš uspjeh kao moj osobni.
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Da, bude mi nekad za sta se ne znamo osobno koliko se radujemo medusobno i podrzavamo
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Da, da smo bar sve u istom gradu da dogovorimo neku kavu
Vraćam se sad na sve objave i komentare od jutros, baš kako Mango gore u postu kaže, koliko radosti na forumu, tratinčica ovo nam je svima baš trebalo Od Nove godine smo pričale kako s proljećem idu lijepe vijesti i evooo gaaa, krenule smo
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Sad čekamo vas sve, Mango, Rose, MissD i Purko vi ste najbrže sad na redu 🥰
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
3/26 ➕️
Tratinčica i Tulipan žene donijele ste takvu radost na temu ajme meni 🥹. Samo neka se nastavi i sa nama ostalima, čekamo! Šta god da je pomoglo da li opuštenost, hsg, 5 dana za redom...pomoglo je i vi ste sada naše trudnice 🫂. Jedva čekam još pozitivnih testića i ovako lijepih beta.
Inače i meni je želja za blizancima ali sam u ovoj borbi se prebacila na "šta mi Bog da". Tratinčice možda ti je stvarno Bog dao blizance ili je samo implantacija bila dosta ranije..šta god da je ne sumnjam da si presrećna i da ćeš biti divna mama 🥰
Pokušavamo od 11/24
Ajme stvarno predivan početak 3.mj🙏🏻🙏🏻🙏🏻 napokon da su krenuli plusići i neka se nastave 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Neka nam je svima sretnooo❤️
💙
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji