Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    25. Lipanj 2023. 17:14

Luna93

Tratinčica123

Bella, znam.. ti si već davno prije pisala da ovaj put nije lagan i da se moramo svi pripremiti na to.. nekako i jesam, ali valjda se sad sve skupilo u zadnjih par mjeseci što se događalo.. 🤷‍♀️😪
    Meni je drago što smo moj muž i ja također u svemu zajedno i poštuje kad je meni previše. Dogovorili smo da ćemo probat 1 transfer sad čim budemo imali zeleno svijetlo, a onda ćemo malu pauzicu napraviti do početka iduće godine da malo negdje otputujemo.. slažem se s tobom, bitno je samo ostati skupa.
    Znači tvoja curka ide u vodu bez problema😅 ništa, imaš sad nekoga zbog koga ćeš morati brzo naučiti ulaziti u vodu 😅 opa, već braco ili seka. Jedva čekamo 😊🥰
    .
    Luuunice,stalno čekam kad ćeš javiti da je na redu transfer 🙈😅 ja sam se malo skulirala, ali baš kao da nešto šteka, takav imam osjećaj 😅 moram se samo malo sabrati u glavi.. najgore mi je i što je i doktorica dala puno šanse da uspije iz prve, valjda sam se malo prepala sta cu ako bude negativan ishod… čekamo tvoj transfer 🤩🤩
    .
    Bebolina, nadam se da te nema tu i da akcijate 😅😅

To je samo strah od neuspjeha. Ali nema potrebe za istim. Odmori se i pripremi za majcinstvo. Kad je planiran transfer, da zapamtim, kako bih uletjela da propratim. 😃
    Ja javljam kad bude moj. Malo se sve prolongiralo, ali bice. 💪🏽

Probat ću, hvala za podršku, baš mi je ovo trebalo.
    Znat ću točno kad će biti transfer 13.7 kad obavim uzv. Bit će ili tjedan oko 5.8 ili tjedan oko 3.9. 🥰
    Iščekujemo 🤗😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• freyaa
    25. Lipanj 2023. 17:49

Tratinčica123

Freya, oprosti, uopće nisam vidjela tvoj post. Ja sam koristila Letrozol 4 ciklusa, i naša September i Mia- koje su sada već rodile.. meni je to bilo top i sva 4 ciklusa sam uredno ovulirala, no kod nas je bio drugi problem. Kod puno ljudi je urodilo plodom, a ja osobno nisam imala nikakvih nuspojava s tim lijekom.😁 želim ti sreću, drago mi je da idete dalje.

Ja bih sad trebala poceti, doktor zeli prije laparoskopije da ovo pokušamo, iskreno nesto se ne nadam previse, obzirom na taj hsg kako je prošao prije trudnoće.. Od kojeg dana si koristila, meni je dao od 3 do 7dc, pa onda 8, 10 i 12dc UZV. 
    I da ocdkujem uskoro lijepe vijesti od tebe 🥰

• Hanna92
    25. Lipanj 2023. 18:24

https://ibb.co/TLFtXXh

Pozdrav ženice.
    Nakon dugo čekanja, pozitivnog testa, jučer sam išla privatno na UZV.
    Sve je ok, srce kuca, po uzv sam 6+1.
    E sad, vidjela sam danas ovo dole lijevo mi sliči na GV isto.
    Što je to? Jel se koja susrela s tim? Doktor ništa nije rekao...

Bebolina2024
    25. Lipanj 2023. 23:10

Donna2022

freyaa

Donna2022

Cure citam vas i dalje iako sam presla i na grupu “zimske bebe”, htjela sam samo da znate da vam saljem puno pusa, mislim na vas i zelim da cim prije ugledate svoj plusic❤️
    Nazalost puno je slucajava kad ne ide glatko.. nama je prvi puta relativno brzo dosao plusic i onda taj neocekivani, “preko noci” missed ab koji nas je totalno slomio.. sada sam 5tt i nazalost ne mogu se opustiti jer mi se samo ruzne scene vrte po glavi a znam da ne smijem tako razmisljati nego vjerovati da ce ovog puta biti sve ok🙏
    Neka od vas je spomenula Pahuljicu, ja sam takodjer koristila vaginalete, Macu i Kapi ciste/miomi.. e sad ne znam da li je pomoglo, ali odmoglo svakako nije😉

Cestitam Donna 🥰, baš me je obradovala ova vijest, vidis da stanje sa muzem nije bilo tako strasno 😊. Cuvaj se i uzivaj.. ❤

Draga Feyaa, hvala ti💋 da, taman nakon 3 mj se ocito popravio spermiogram, nije ga ni stigao ponoviti, taman je trebao krajem mjeseca ali plusic je bio brzi😉 dodaci prehrani koje je uzimao mu ocito pomoglo, a i bio je stvarno discipliniran, izbacio potpuno alkohol, kava na minimum, zdrava prehrana.. u svakom slucaju- doslovno urodilo plodom🙏
    Cekamo 1. pregled, nadamo se da ce sve biti dobro🙏🙏

Sretno na prvom pregledu. 🤞🤞
    Tratinčice morate sada nadoknaditi što niste za vrijeme postupka 🙃
    Popodne se muž probudi i pita koliko je sati ja rekla taman vrijeme za keksić 😊
    Luna još ćemo mi sve u isto vrijeme ti, Tratinčica, ne znam jesu li i Anchyyy odgodili radi hipera i ja. Nadam se da će nam biti pravi babyboom na stranici, jer u redu je da mi starije ovdje odemo s ove teme i odemo na proljetne bebe.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    25. Lipanj 2023. 23:11

Hanna92

https://ibb.co/TLFtXXh

Pozdrav ženice.
    Nakon dugo čekanja, pozitivnog testa, jučer sam išla privatno na UZV.
    Sve je ok, srce kuca, po uzv sam 6+1.
    E sad, vidjela sam danas ovo dole lijevo mi sliči na GV isto.
    Što je to? Jel se koja susrela s tim? Doktor ništa nije rekao..

Vjerujem da je sve u redu, nemoj brinuti jer dr bi rekao da nije nešto u redu. Čestitam na ❤️ i neka bude školska trudnoća.

08/24 spontani pobačaj

Tratinčica123
    26. Lipanj 2023. 08:25

Freya, također sam uzimala od 3 do 7dc. Uzv pregledi su mi bili na 10dc, 12dc, 14dc i 16dc. Ovulirala sam uvijek na 14dc i onda bi mi na 16dc potvrdili ovulaciju samo. Ideš dok se O ne potvrdi. Hvala ti ❤
    Bebolina, Hahah e baš tako, ovo je nadoknada🤣 i nije loše!🤣 tebi sretno sad u odbrojavanju dana🤞
    I kod Anchyyy je transfer odgođen, oporavlja se i ona. I pazite, imaju takoder 10 smrzlića!🤩🤩
    Ja sam već davno rekla kako bi mi baš bilo drago da se mi stare koje smo još ostale samo nastavimo dopisivati na ljepšoj temi 🥰
    .
    Sretno cure!

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Luna93
    26. Lipanj 2023. 08:42

Tratincice, 
    Bolje ovaj termin u 9. mjesecu, jer mi zaceti u tom mjesecu uvijek smo veseli. 😄 
    Svakako cu se sjetiti da uletim i provjerim sta je sa tobom. Pozdravi Anchy. 
    Bebolina,
    Svakako bi bilo dobro da se stara ekipa prati. Bustaj stvoje stanice, i pokusaj se opustiti. 
    Ja sam skroz opustena po tom pitanju, vjerovatno ce se vratiti napetost nakon transfera. 😅
    Freya,
    Sretno! 🥰

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Bebolina2024
    26. Lipanj 2023. 10:58

Tratinčica123

Freya, također sam uzimala od 3 do 7dc. Uzv pregledi su mi bili na 10dc, 12dc, 14dc i 16dc. Ovulirala sam uvijek na 14dc i onda bi mi na 16dc potvrdili ovulaciju samo. Ideš dok se O ne potvrdi. Hvala ti ❤
    Bebolina, Hahah e baš tako, ovo je nadoknada🤣 i nije loše!🤣 tebi sretno sad u odbrojavanju dana🤞
    I kod Anchyyy je transfer odgođen, oporavlja se i ona. I pazite, imaju takoder 10 smrzlića!🤩🤩
    Ja sam već davno rekla kako bi mi baš bilo drago da se mi stare koje smo još ostale samo nastavimo dopisivati na ljepšoj temi 🥰
    .
    Sretno cure!

Vas dvije ste se baš pratile. Sada odmor kod obe i onda idete po svoje bebe.
    Luna i ja sam sada puno opuštenija. Čak i kod iščekivanja M ne osluškujem više simptome jer sam u početku stalno mislila to je to pa ništa. Sada kada znam stanje nekako se nadam ali znam da ne mogu utjecati previše na to hoće li se primiti ili ne pa zato pustim da bude kako bude. Sve je to lutrija, ili ćeš osvojiti jackpot ili nećeš.

08/24 spontani pobačaj

Jelušićkaa
    26. Lipanj 2023. 16:11

Bella bas mi je drago da ti je sve prošlo ok i da krecete ponovo u akciju. Želim ti svu sreću svijeta kao i mojoj Garawa 😘😘 
    Naravno isto tako i ostalim curama. Sve smo ovdje predugo bile, godinama. Naravno da je teško i da se treba isplakati kad god se osjeti potreba 💓💓

Garawa¤
    27. Lipanj 2023. 07:14

Bella1985

Garawa kako si mi? Imas u planu jos koji postupak?
    Bebolina neka nas iznenadi plus prije postupka kod tebe🤞🤞
    Ljubimo vas sve 😘😘😘😘

Nemam Lutko, odustala sam nakon onog iskustva sa doktoricom na Sv.Duhu. Tu sam, pročitam malo što se događa.. gledam hoćete se javiti vi moje "stare" koke 🥰🥰

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.