Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra110622
    01. Srpanj 2023. 16:21

eni233

Petra110622

Ketyx

Donna2022

Dobrodosla Ketyx!Nadam se da ces uskoro ugledati plusic🥰
    Ja sam isto narucila trakice s Allyja kad sam prvi puta krenula pratiti trakicama i nisu mi bile dobre, takodjer nisu pokazivale peak, a ovulacije sam osjecala i imala sluz. Meni su se najbolje pokazale trakice One step, a i puno cura tu ih je koristilo. Skines si aplikaciju Premom i u njoj ucitavas trakice i aplikacija ti izbaci peak (iako se lako prepozna i “golim okom” ali ovo je jos detaljnije).
    Sretno!🍀

Hvala Donna! Idem vidjeti gdje se mogu kupiti i skinut aplikaciju pa da budem spremna za iduci ciklus :)

Ja sam narucila preko stranice Minibox, dosle su mi u roku nekoliko dana, zadovoljna sam 👌 ja sam sutra 10dpo, razmisljam da ujutro pisnem test, iako znam da je rano 😬😬

Sačekaj još malo .. 12 nabolje o tako ćeš znati sa sigurnošću dali jesi ili nisi 🩷 i sretno , držim palčeve da je pozitvno 💪 jel imaš kakvih simptoma ?

Pokusat cu izdrzat 😬 nista posebno, dva dana sam imala malo kremastiji iscjedak, sise malo bole, ali nista puno drugacije od svakog prethodnog mjeseca 🙄

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Ivyyyy
    01. Srpanj 2023. 17:01

Petra110622

eni233

Petra110622

Ketyx

Donna2022

Ja sam isto narucila trakice s Allyja kad sam prvi puta krenula pratiti trakicama i nisu mi bile dobre, takodjer nisu pokazivale peak, a ovulacije sam osjecala i imala sluz. Meni su se najbolje pokazale trakice One step, a i puno cura tu ih je koristilo. Skines si aplikaciju Premom i u njoj ucitavas trakice i aplikacija ti izbaci peak (iako se lako prepozna i “golim okom” ali ovo je jos detaljnije).
    Sretno!🍀

Hvala Donna! Idem vidjeti gdje se mogu kupiti i skinut aplikaciju pa da budem spremna za iduci ciklus :)

Ja sam narucila preko stranice Minibox, dosle su mi u roku nekoliko dana, zadovoljna sam 👌 ja sam sutra 10dpo, razmisljam da ujutro pisnem test, iako znam da je rano 😬😬

Sačekaj još malo .. 12 nabolje o tako ćeš znati sa sigurnošću dali jesi ili nisi 🩷 i sretno , držim palčeve da je pozitvno 💪 jel imaš kakvih simptoma ?

Pokusat cu izdrzat 😬 nista posebno, dva dana sam imala malo kremastiji iscjedak, sise malo bole, ali nista puno drugacije od svakog prethodnog mjeseca 🙄

Petra ja znam kako ti je, meni je dns 18 dc i toliko me boli desna strana ledja i jajnik, da sam ja htjela ujutro sutra raditi test a ni ne znam jel mi O bila😂😂😂 nesto me spucalo ovaj mj, ne pratim kao nista, a nije mi dosad ni palo na pamet da tako rano test radim🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

sisy
    01. Srpanj 2023. 17:17

Kod nas nista novo, danas 10dc, inače je ovo dan kada ja ovuliram, danas sluzi kao u priči, pa evo možda konačno jednom bude i kasnije ovulacija. Pokrivamo bez opterećenja, svako drugi dan, počeli na 8dc, pa šta bude.
    Ovaj mj stvarno nisam opterećena i nista ne pratim, osim što vidim sluz kada sam na WCu i to je to. Bolova nikakvih nemam niti išta.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Petra110622
    01. Srpanj 2023. 17:36

Ivyyyy

Petra110622

eni233

Petra110622

Ketyx

Donna2022

Sretno!🍀

Petra ja znam kako ti je, meni je dns 18 dc i toliko me boli desna strana ledja i jajnik, da sam ja htjela ujutro sutra raditi test a ni ne znam jel mi O bila😂😂😂 nesto me spucalo ovaj mj, ne pratim kao nista, a nije mi dosad ni palo na pamet da tako rano test radim🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

Meni je 22dc, mozda i pisnem ujutro, pa ko ga sljivi 🤣🤣 ja sam pratila lh trakicama al sam i ja opustena... osim sto su mi prije koji dan dvije prijateljice otkrile da su trudne (4t i 6t). Od srece i istovremene muke, mozda pisnem sutra 😬🤷🏻‍♀️🤣

👩 29 👨 30
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Petra110622
    01. Srpanj 2023. 17:37

sisy

Kod nas nista novo, danas 10dc, inače je ovo dan kada ja ovuliram, danas sluzi kao u priči, pa evo možda konačno jednom bude i kasnije ovulacija. Pokrivamo bez opterećenja, svako drugi dan, počeli na 8dc, pa šta bude.
    Ovaj mj stvarno nisam opterećena i nista ne pratim, osim što vidim sluz kada sam na WCu i to je to. Bolova nikakvih nemam niti išta.

Hopsajte i nadajmo se najboljem 🤞

👩 29 👨 30
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Ivyyyy
    01. Srpanj 2023. 17:56

I meni samo iskace po fejsu i inatagramu, svi trudni nesto 🫣 bit cemo i mi hajdeee pozitiva 🤞😊

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    01. Srpanj 2023. 18:29

Petra110622

Ivyyyy

Petra110622

eni233

Petra110622

Ketyx

Donna2022

Sretno!🍀

Meni je 22dc, mozda i pisnem ujutro, pa ko ga sljivi 🤣🤣 ja sam pratila lh trakicama al sam i ja opustena… osim sto su mi prije koji dan dvije prijateljice otkrile da su trudne (4t i 6t). Od srece i istovremene muke, mozda pisnem sutra 😬🤷🏻‍♀️🤣

Meni isto 22dc ali meni su ciklusi 32/33 … ali ja nisam ništa pratila , tako da pojma nemam a i ne mislim raditi test bez da mi kasni M , meni se sve pomjesalo ovaj mjesec prošli mi plodni dani a da nisam ni skužila da jesu po aplikaciji a ovako pojma nemam dal sam ovulirala ili ne i kad 😨🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    02. Srpanj 2023. 10:32

Meni danas 22. DC  (cca 7dpo) menga dolazi negdje od 28. do 32./33.dana. Lagani menga bolovi što je i normalno. Ostalo ništa tako da ni ovaj mjesec nema ništa. A dobro nisam ni htjela ovaj mjesec jer bi bila zimska beba a ja ipak više volim proljeće. 🌷🌳🌺🦋🐞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Petra110622
    02. Srpanj 2023. 11:56

Bebolina2024

Meni danas 22. DC (cca 7dpo) menga dolazi negdje od 28. do 32./33.dana. Lagani menga bolovi što je i normalno. Ostalo ništa tako da ni ovaj mjesec nema ništa. A dobro nisam ni htjela ovaj mjesec jer bi bila zimska beba a ja ipak više volim proljeće. 🌷🌳🌺🦋🐞

Ja sam 23dc, 10dpo... test negativan. M stize za 4-5 dana... idemo u iduci mjesec. Tuzna sam, ali trudim se razmisljati da ce sve doci u svoje vrijeme kada Bog odluci 🤞🙏 sretno svim curama 🍀

👩 29 👨 30
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Ivyyyy
    02. Srpanj 2023. 14:58

Petra110622

Bebolina2024

Meni danas 22. DC (cca 7dpo) menga dolazi negdje od 28. do 32./33.dana. Lagani menga bolovi što je i normalno. Ostalo ništa tako da ni ovaj mjesec nema ništa. A dobro nisam ni htjela ovaj mjesec jer bi bila zimska beba a ja ipak više volim proljeće. 🌷🌳🌺🦋🐞

Ja sam 23dc, 10dpo… test negativan. M stize za 4-5 dana… idemo u iduci mjesec. Tuzna sam, ali trudim se razmisljati da ce sve doci u svoje vrijeme kada Bog odluci 🤞🙏 sretno svim curama 🍀

Pa jos nista nije gotovo, imas jos 5 dana do M, moze biti svasta, ne odustaj🥰 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.