Hej cure 🤗
Anee, Ja sam bolje. Za tjedan dana kao nova, nadam se. 😊
.
13.7 imam pregled uzv, pa ćemo prema tom nalazu odlučiti da li će transfer biti počekom 8 mj ili krajem 8/početkom 9 mj.🤷♀️
.
Ja sam se jučer nakon svega ovoga dobrano isplakala, muž i ja nismo zaspali do 2 ujutro.
Čak je i on plakao.😔
Meni je baš bilo ovo sve teško, i psihički i fizički.
Za par dana nam je 2 godišnjica braka i ujedno toliko i pokušavamo dobiti bebu.
Čak sam se jučer pitala zašto mi tako teško dolazimo do djeteta i da li nam netko nešto pokušava reći.
Svi, ali baš svi, iz naše okoline do djeteta su došli unutar 3 mjeseca max.
Mi smo ljudi moji sad u Pragu potrošili više od 2,000 eura i još moramo platiti za smrziliće po 100e kad dođemo na transfer( imamo ih 10). Ako transfer ne uspije, plaćamo ga kad idemo ponovno svaki put 800e. Zaista prestrašno😭☹ nisam sigurna do kud sam spremna ići… I imam osjećaj da se muž razočarao kad sam rekla da probamo sad, pa ako ne uspije, da čekamo malo više jer želim da i putujemo i idemo negdje.. A ovako, novce ćemo samo za to skupljati, a tko zna koliko može trajati..😪
Malo sam vam se izjadala, nemojte zamjeriti.. baš mi je teško u zadnje vrijeme…
Bit će da vam se skupilo i da vam je trebalo da si malo olakšate dušu. Nisam mislila da sve to toliko košta. Ali za vas ja stvarno vjerujem da si iz prvog trudna. Sve je uredno kod tebe i ne vidim razlog da ne bi uspjelo. Uživaj sad s mužem u ljetu i svemu a onda idete po svoju bebu. 🤞🙏
Kakva je situacija kod Anchyyy?
Ja imam još ove postupke za ispucati i onda sam već u godinama kad mogu u sve to uz plaćanje. Ne znam jesam li spremna izdvajati ne znam kakve svote za to. Jer ako na sve postupke u bolnici ne uspijemo ne vidim onda kako bi negdje drugdje uspjeli.
Za sada još uvijek mislim da možemo sa stimuliranim uspjeti. Baš smo muž i ja pričali malo o tome ja kažem znači dobro je jer su obe jajne stanice koje smo imali bile oplođene i ta koju su stavili se primila. Što isto nije loš znak, bila je biokemijska trudnoća ali znamo da se primilo ali zbog neke greške u plodu je otišlo. Tako da evo sada polažem nade u taj sljedeći stimulirani i da ćemo naći taj jedan dobar spermij i jajnu stanicu koji će biti dobitna kombinacija.
Sretno nam svima ovdje jer to je ono što nam treba 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hej cure, da, bit će nam se skupilo nakon svega.
Trošak je stvarno veliki, a nismo bogataši😅😓
I stvarno ne gledamo na novce, cijelu godinu dana smo skupljali i stavljali sastrane da bi imali za to.
Ali jednostavno, kad pogledaš koliko se novaca da za to, a ništa nije garancija za uspjeh, malo ti nije svejedno🤷♀️
Dogovorili smo se da idemo na 1 transfer sad čim bude prilika jer smo taj već platili, a ako ne uspije, cekat ćemo malo duži period. Vidim da mužu nije svejedno baš, ali ja sam rekla svoje!!🤣
Hvala cure za podršku, baš mi se nešto steškalo u zadnje vrijeme..
.
Bebolina, znači nećete pokušati privatno ili još razmišljate? Jesi gledala na tv-u da se potiče to da se produži dobna granica za mpo? Ja se nadam da će vam uspjeti taj postupak, stalno mislim pa imate već dijete.. 🤞🤞.
Jutro cure, sretno!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej cure, da, bit će nam se skupilo nakon svega.
Trošak je stvarno veliki, a nismo bogataši😅😓
I stvarno ne gledamo na novce, cijelu godinu dana smo skupljali i stavljali sastrane da bi imali za to.
Ali jednostavno, kad pogledaš koliko se novaca da za to, a ništa nije garancija za uspjeh, malo ti nije svejedno🤷♀️
Dogovorili smo se da idemo na 1 transfer sad čim bude prilika jer smo taj već platili, a ako ne uspije, cekat ćemo malo duži period. Vidim da mužu nije svejedno baš, ali ja sam rekla svoje!!🤣
Hvala cure za podršku, baš mi se nešto steškalo u zadnje vrijeme..
.
Bebolina, znači nećete pokušati privatno ili još razmišljate? Jesi gledala na tv-u da se potiče to da se produži dobna granica za mpo? Ja se nadam da će vam uspjeti taj postupak, stalno mislim pa imate već dijete.. 🤞🤞.
Jutro cure, sretno!
Sumnjam da ću ići privatno i izdvajati takve cifre na to a garancije nema. Idem nekako za time da se u životu događa sve s razlogom. Možda postoji razlog zašto ne možemo, možda nam nešto govori da to ne bi trebali učiniti... Nikad se ne zna što je u pitanju.
Ja se još uvijek nadam da će nam uspjeti doma ili u nekom od sljedećih stimuliranih postupaka. A za dalje teško da bi išla.
Što se tiče pomicanja dobne granice pa mislim da zaista ne bi išla preko 42., dijete će mi ići u prvi razred a ja već prošla 50. Praktički bi već baka debelo mogla biti u tim godinama.
Sretno svima u hvatanju peaka, pokrivanju, neočekivanju M.
Meni danas 14.dc tek se nešto malo počelo događati na trakici, noćas će izgleda biti peak. Ne ostaje nam drugo nego ozbiljno se primiti posla 😊🙃🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Čitam vas, pratim, molim se Bogu da vam svima olaksa zivotnu borbu. Vjerujem da se sve događa s razlogom. Iako tek pokusajemo 9 mjeseci, tesko je gledati druge parove koji su uspjeli nakon prvoga/trecega puta. Ali ocito tako mora biti, sve u svoje vrijeme. Ja sam danas 2dpo, slijede 2 dugacka tjedna iscekivanja 🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Cure citam vas i dalje iako sam presla i na grupu “zimske bebe”, htjela sam samo da znate da vam saljem puno pusa, mislim na vas i zelim da cim prije ugledate svoj plusic❤️
Nazalost puno je slucajava kad ne ide glatko.. nama je prvi puta relativno brzo dosao plusic i onda taj neocekivani, “preko noci” missed ab koji nas je totalno slomio.. sada sam 5tt i nazalost ne mogu se opustiti jer mi se samo ruzne scene vrte po glavi a znam da ne smijem tako razmisljati nego vjerovati da ce ovog puta biti sve ok🙏
Neka od vas je spomenula Pahuljicu, ja sam takodjer koristila vaginalete, Macu i Kapi ciste/miomi.. e sad ne znam da li je pomoglo, ali odmoglo svakako nije😉
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
https://ibb.co/X7KZ7h6
Po meni pozitivan.. ovisi kada je očitan, možda sutra peak bude.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ili je to hcg? U svakom slučaju pozitivan..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Samo da pozdravim sve drage cure, sayuri,garawu, i sve ostale.....🤗🥰🐬☀️
Samo da pozdravim sve drage cure, sayuri,garawu, i sve ostale…..🤗🥰🐬☀️
Pusa otrove 🥰🥰
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞