Kiki13, jel se plaća smrzavanje embrija u Vinogradskoj i ako da, koliko?🙈😋
I da, mi smo presretni s brojkom 10 🥰
Ti jooooš malo ajmeee😁😁
Ne placa se stvarno nista 🤷 s tim da ih cuvaju 5 godina, al rekli su da ih ipak ostave i duze… Sto to znaci neznam, al 5 godina sigurno 😄 a ja bi najradije preskocila lito i da je beba sad tu 😁😁😁🤣
Ima li kod anchy kakvih novosti?
E hvala, to sam i pitala za Anchyyy😋
Ima. Opet ćemo vas šokirati 🤣 ona i ja smo izgleda od druženja pokupile neko ludilo🤣
21 jajna stanica i naravno, hiperstimulacija! Dalje čekamo.
.
Joooj vjerujem ti.. mogu misliti kako je to išcekivati.. jel se pripremate za dolazak bebice? 😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ti jooooš malo ajmeee😁😁
Ne placa se stvarno nista 🤷 s tim da ih cuvaju 5 godina, al rekli su da ih ipak ostave i duze… Sto to znaci neznam, al 5 godina sigurno 😄 a ja bi najradije preskocila lito i da je beba sad tu 😁😁😁🤣
Ima. Opet ćemo vas šokirati 🤣 ona i ja smo izgleda od druženja pokupile neko ludilo🤣
.
Joooj vjerujem ti.. mogu misliti kako je to išcekivati.. jel se pripremate za dolazak bebice? 😊
Super je reagirala. Jel znaš koja je terapija bila? Jel zna već koliko ih je oplođeno? Sad i ona malo na odmor i nas 3 možemo u 8. mj odraditi postupke i da imamo sve tri plusiće onda.
Ti si sada skroz ok, popustili svi simptomi?🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ti jooooš malo ajmeee😁😁
.
Super je reagirala. Jel znaš koja je terapija bila? Jel zna već koliko ih je oplođeno? Sad i ona malo na odmor i nas 3 možemo u 8. mj odraditi postupke i da imamo sve tri plusiće onda.
Da, samo je isto sva u bolovima i trbuh kao kamen😔
Ja sam ok, bolje. Čekam ciklus za koji dan, rekli su da ću biti kao nova iza ciklusa. Još sam napuhana užasno i još uvijek moram mirovati.
Stavit ću vam i sliku ako želite. 🙄🙄
Hm, koristila je Bemfolu 225, Cetrotide i Ovitrelle.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ti jooooš malo ajmeee😁😁
.
Da, samo je isto sva u bolovima i trbuh kao kamen😔
Ja sam ok, bolje. Čekam ciklus za koji dan, rekli su da ću biti kao nova iza ciklusa. Još sam napuhana užasno i još uvijek moram mirovati.
Stavit ću vam i sliku ako želite. 🙄🙄
Hm, koristila je Bemfolu 225, Cetrotide i Ovitrelle.
Nadam se da ćete ubrzo biti bolje.
Navijam i za nju da ima lijepu brojku smrzlića i da su tu njene bebe buduće.🙏🤞 Sretno!
Mislim da se zamrzavanje plaća samo ako si privatno u postupku. Mi koje idemo preko zdravstva sve nam je pokriveno.
08/24 spontani pobačaj
Trebam dobiti za 10 dana mengu i dan poslije odnosa je poceo da me bolucka jajnik i onaj osjecaj kao da cu dobiti svaki tren , ne znam vise sta je ovo izludi me 😂
👱♀️23
🧔♂️30
👧2020
Ti jooooš malo ajmeee😁😁
21 jajna stanica i naravno, hiperstimulacija! Dalje ček
Booooome dobre ste jedna i druga! I ja sam tu terapiju koristila. Meni je odma nakon aspiracije bilo super, al ja sam imala 12js tako da virujem da ce vas bolit malo dulje 🥴 ajme bas mi je drago za jednu i drugu. Javi nam koliko smrzlica ima i ona hahah i pozdravi ju 🙂🙂
Mi smo za bebu kupili kolica i nesto robice, ostalo sve ceka jer renoviramo stan i sve naravno kasni, a nemam di sa stvarima sad hahah mislim da cemo se u 10 dana preselit, kupit sve i rodit 🤣🤣🤣 bit ce napeto do samog kraja 🙈
Bebolina sad i ti njihovim stopama! 😘
Garawa sta ima kod vas? Samo kucna radinost ili ces se ohrabrit jos koji put pokusat s ivf? ❤️
Ja sam ipak malo starija koka i ne mogu toliko jaja snesti ali evo neka bude 5 odličnih i ja zadovoljna. 🤣😊Ja ionako stignem još samo jednom roditi, godine su ipak tu.
Vi malo po malo i bit ćete spremni. Završite stan i onda vrijeme za pripremu robice i sobe. To je baš lijepi dio prije onog najljepšeg dana kada se upoznajemo s našim bebama. Kod tebe se to sve već bliži. Meni baš brzo prošlo od tvoje bete do sada, vjerujem da je i tebi. Uživaj još malo dok si trudna. Makar meni je taj kraj bio koma, spavala po par sati jer stalno se ustajala radi odlaska na WC. Kod tebe krenulo to ili još nije? 🤗
08/24 spontani pobačaj
Žene, je li se koja susrela sa sitnim krvarenjima u plodnim danima? Nije mi jos O ni blizu, lh trakica je potpuno bijela...
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Žene, je li se koja susrela sa sitnim krvarenjima u plodnim danima? Nije mi jos O ni blizu, lh trakica je potpuno bijela…
Ja sam se susrela, ništa strašno to mi je trajalo 3 mj u vrijeme plodnih dana bi imala krvarenja , išla sam vaditi hormone sve je bilo uredno . Sad neznam dali je kod tebe slučaj takav .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Prepala sam se jer ovo mi je prvi put da sam na 11dc ugledala svjezu krv... znam ponekad na dan O imati sukrvicu, ali ovo me malo iznenadilo. Svakako iduci tjedan imam kontrolni pregled kod ginekologice pa cu je pitati da provjerimo sve detaljno
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Mi smo si dali odusak sad pa do 21.7 dok se vratimo sa GO.. muzu sam rekla da poslje go spermiogram i onda doktor i sve, da si damo mira sad mjesec dana, malo oduska i bez puno stresa😊
Pratim vas i citam i drzim vam 🤞! Zagrljaj i poljubac za sve🥰😘
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji