Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    07. Lipanj 2023. 08:07

sisy

Ja sam jutros nakon pokrivanja shvatila da sam preopterećena. Jako!
    Prvo sam napala MM što je obavio to dok sam ja bila "gore" 🙄 jer kao to nije dobra poza, pa sam onako ljuta stavila sve jastuke koje sam imala ispod stražnjice, digla noge 😅, on me gleda sav zbunjen kaže pa ti nisi S, ja sva nervozna govorim pa i nije bitno, bitno je da si ti 🙄, ustala nakon 10-15 min, sve iscurilo van, psujem, ludim…
    Bože, definitivno moram malo olabaviti, ovo nema smisla 🤦🏻‍♀️

Vidiš ja sam imala taj problem prije sve iscuri kad se dignem...Ali otkad pratim trakicama te dane mi nikad ne iscuri. A ostale dane da. Valjda mi je tada grlic maternice otvoren pa ljepo ode sve unutra . Ja sam ponekad malo gore ali na početku, ne riskiram kao vi...pred kraj sama mijenjam pozu. A što se tiče mog S ne znam kad sam zadnji put. Jer nakon što on S nema šanse da nastavimo više....odmah padne. Debelo imamo neki problem.

Ivyyyy
    07. Lipanj 2023. 08:30

Maus

sisy

Prvo sam napala MM što je obavio to dok sam ja bila "gore" 🙄 jer kao to nije dobra poza, pa sam onako ljuta stavila sve jastuke koje sam imala ispod stražnjice, digla noge 😅, on me gleda sav zbunjen kaže pa ti nisi S, ja sva nervozna govorim pa i nije bitno, bitno je da si ti 🙄, ustala nakon 10-15 min, sve iscurilo van, psujem, ludim…

Vidiš ja sam imala taj problem prije sve iscuri kad se dignem…Ali otkad pratim trakicama te dane mi nikad ne iscuri. A ostale dane da. Valjda mi je tada grlic maternice otvoren pa ljepo ode sve unutra . Ja sam ponekad malo gore ali na početku, ne riskiram kao vi…pred kraj sama mijenjam pozu. A što se tiče mog S ne znam kad sam zadnji put. Jer nakon što on S nema šanse da nastavimo više….odmah padne. Debelo imamo neki problem.

Ja sam iscitavala po netu da je dobro i kad zena S, jer onda se jos vise sve opusti.. ja ponekad ne mogu, jer nekad su Odnosi samo zato da jesu a ne jer nam se trazi(to mi je bilo tako do prije 2 mj) al sad kad god imamo uvijek S jer bas imam neke volje, nije da su tempirani odnosi nego eto hoce nam se 🤗

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

sisy
    07. Lipanj 2023. 08:57

Maus

sisy

Vidiš ja sam imala taj problem prije sve iscuri kad se dignem…Ali otkad pratim trakicama te dane mi nikad ne iscuri. A ostale dane da. Valjda mi je tada grlic maternice otvoren pa ljepo ode sve unutra . Ja sam ponekad malo gore ali na početku, ne riskiram kao vi…pred kraj sama mijenjam pozu. A što se tiče mog S ne znam kad sam zadnji put. Jer nakon što on S nema šanse da nastavimo više….odmah padne. Debelo imamo neki problem.

Ja sam skontala kad je dobra poza bila da ne iscuri sve odjednom, nego nekako kao da curi cijeli dan po malo (nosim dnevni ulozak), imam osjećaj da se gore negdje zadržava i pomalo iscuri, dok u nekim lošijim pozama, bez obzira koliko ležala i drzala noge u zraku čim ustanem sve doslovno pljusne van, kao iz česme. E sad ne znam, nisam pametna. Opet kontam da se ponešto i zadrži valjda. 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Bebolina2024
    07. Lipanj 2023. 08:57

Vidim da pišete o tome da iscuri. Ja stavim uz krevet menstrualnu čašicu i čim završimo još onako ležeći je stavim. Kod nas je loš spermio pa ne znam kolike su nam šanse za prirodno ali evo nekoj možda pomogne. Pročitala sam neke članke na netu da čašica može pomoći za začeće. Možda nekoj od vas pomogne.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

sisy
    07. Lipanj 2023. 09:00

Ivyyyy

Maus

sisy

Ja sam iscitavala po netu da je dobro i kad zena S, jer onda se jos vise sve opusti.. ja ponekad ne mogu, jer nekad su Odnosi samo zato da jesu a ne jer nam se trazi(to mi je bilo tako do prije 2 mj) al sad kad god imamo uvijek S jer bas imam neke volje, nije da su tempirani odnosi nego eto hoce nam se 🤗

Dobro si čitala, kontrakcije pri orgazmu usisavaju spermu pa dodatno joj pomažu. Bolja opcija je kad on zavrsi prije tebe pa onda ti, ako je moguće. Ja nezz šta je MM jutros bilo pa je bio gotov onako brzo jos dok sam ja bila gore, još svaki dan imamo odnose🙄 i baš sam se izderala na njega. Sada mi žao. Ubija nas ovo planiranje trudnoce, ubija sex.život i sve 🤦🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Maus
    07. Lipanj 2023. 09:09

Bebolina2024

Maus

Anieečestitam ❤️. Ima li netko ovdje da mi objasni ako sam ulovila peak trakicama I nastavila pratit I dalje svaka 4 sata i onda bude negativan ne sutra već preksutra znači li kad bude negativan da tada nastupa ovulacija? Jer ne znam kada da počnem brojati. Od prvog poz testa ili kad bude ono 200posto peak.
    Želim imati odnose i nariktati baš kad bude ovulacija ako je ikako moguće, zato što sve prije što bude mislim da pokretljivost će izgubiti bilo da je kod njega ili kod mene dok čeka jajnu.

Peak ili pozitivna trakica nije kad su dvije crte nego kada je testna linija jačine kao i kontrolna ili čak i jača. A onda od tog peaka 48 sati imaš vrijeme za pokrivanje i ako imate više odnosa od peaka svakako možeš biti sigurna da ste pokrili.

Petra i BebolinaJa imam tu aplikaciju gdje slikam i unosim trakice svaki dan nekada i više puta dnevno. Onda mi pokaže kad je pozitivan test i promjene se dani u kalendaru automatski ako sam ulovila pik danas onda mi sutra prikaže kao ovulacija da će nastupiti ...a sutra su mi već testovi negativni. Tako da mislim da kad nastupi negativni test tada nastupa ovulacija. I da moglo bi biti jer od pozitivnog testa prođe i više od 24 sata ovisi kad je počeo tamniti test npr piše peak 111% i kad je bio baš ful taman tamniji od kontrolne onda mi piše npr i postotak peak200%. A možda od te ovulacije imamo još šanse bar 24h dok živi jajna stanica..pa mi nakon ovulacije na kalendaru označen još jedan dan kao plodni. Komplicirano uglavnom od ulovljeni peak smo pokrili sva tri dana. I imali smo odnos i tri dana prije peak da ne bude kao prestar uzorak. Pa sad ako ne bude ne znam kad će biti. Sljedeći mjesec ako ne bude preskačem peak pa ću samo na dan ovulacije probati s prikupljenima uzorkom od bar 3 dana apstinencije.  Probat ću sve pa javim koje mi uspje hahahah

Petra110622
    07. Lipanj 2023. 09:25

Maus

Bebolina2024

Maus

Anieečestitam ❤️. Ima li netko ovdje da mi objasni ako sam ulovila peak trakicama I nastavila pratit I dalje svaka 4 sata i onda bude negativan ne sutra već preksutra znači li kad bude negativan da tada nastupa ovulacija? Jer ne znam kada da počnem brojati. Od prvog poz testa ili kad bude ono 200posto peak.
    Želim imati odnose i nariktati baš kad bude ovulacija ako je ikako moguće, zato što sve prije što bude mislim da pokretljivost će izgubiti bilo da je kod njega ili kod mene dok čeka jajnu.

Peak ili pozitivna trakica nije kad su dvije crte nego kada je testna linija jačine kao i kontrolna ili čak i jača. A onda od tog peaka 48 sati imaš vrijeme za pokrivanje i ako imate više odnosa od peaka svakako možeš biti sigurna da ste pokrili.
    Petra i BebolinaJa imam tu aplikaciju gdje slikam i unosim trakice svaki dan nekada i više puta dnevno. Onda mi pokaže kad je pozitivan test i promjene se dani u kalendaru automatski ako sam ulovila pik danas onda mi sutra prikaže kao ovulacija da će nastupiti …a sutra su mi već testovi negativni. Tako da mislim da kad nastupi negativni test tada nastupa ovulacija. I da moglo bi biti jer od pozitivnog testa prođe i više od 24 sata ovisi kad je počeo tamniti test npr piše peak 111% i kad je bio baš ful taman tamniji od kontrolne onda mi piše npr i postotak peak200%. A možda od te ovulacije imamo još šanse bar 24h dok živi jajna stanica..pa mi nakon ovulacije na kalendaru označen još jedan dan kao plodni. Komplicirano uglavnom od ulovljeni peak smo pokrili sva tri dana. I imali smo odnos i tri dana prije peak da ne bude kao prestar uzorak. Pa sad ako ne bude ne znam kad će biti. Sljedeći mjesec ako ne bude preskačem peak pa ću samo na dan ovulacije probati s prikupljenima uzorkom od bar 3 dana apstinencije. Probat ću sve pa javim koje mi uspje hahahah

Mi smo prosli mjesec uhvatili dane prije ovulacije i vecer kad sam ulovila peak.... trebali smo barem jos sutradan, al tako se poslozilo 🤷🏻‍♀️ sto se tice S, to je kod mene redovito, u 90% slucajeva zajedno 🙈

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• eni233
    07. Lipanj 2023. 10:32

Aniee

Ponovila jutros. Isto test izgleda kao o jucer, valjda jer se beta dupla svakih 48 sati tek. Inace, ovaj mjesec namjerno nisam piskila na lh trakice i namjerno sam se odmah ustajala poslije odnosa i hodala okolo, pola izaslo iz mene, ma bas ono radila sve sto "ne treba", ko fol. Reko ovaj mjesec bez razmisljanja i opusteno. Nadam se samo da ce sve ostati u redu, a vama svima zelim puuuno srece da sto prije ugledate pozitivne testice 🤗🤗🤗

Ma hoće , bas lijepo.. ma ja sam
    Isto bila dosta opuštena nije da nisam i ja općenito poslje odnosa ustanem . Ali ja imam neke godine već a i radim stresan posao  imam svakakve smjene , pa me malo brine da nije to problem :( mislim još nisam dobila menzis , imam još 3 dana do M , pa ćemo vidjeti .. ja imam 34 , A suprug 33, a ovulacije imam redovne sto se to toga tiče je sve ok i hormoni su mi uredni . Stvarno neznam u čemu je problem 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Ivyyyy
    07. Lipanj 2023. 11:05

I ja imam stresan posao, em psihicki em fizicki naporan, uz to sam bila toliko panicna da sam se gusila, al sam nasla neki kako da kazem spas i olaksanje u vjeri i molitvi, i zato smo ovaj mj krenuli polako i opusteno, i napravila sam sve nalaze koji pokazuju da sam zdrava i to mi je dalo malo mira🙏 a i ako nejde prirodno, hvala Bogu ima sad nacina i svega da se ostvari sve🥰 
    Anie drzim ti fige da sve bude kako treba❤️🙏

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Bebolina2024
    07. Lipanj 2023. 11:06

Aniee

Ponovila jutros. Isto test izgleda kao o jucer, valjda jer se beta dupla svakih 48 sati tek. Inace, ovaj mjesec namjerno nisam piskila na lh trakice i namjerno sam se odmah ustajala po koslije odnosa i hodala okolo, pola izaslo iz mene, ma bas ono radila sve sto "ne treba", ko fol. Reko ovaj mjesec bez razmisljanja i opusteno. Nadam se samo da ce sve ostati u redu, a vama svima zelim puuuno srece da sto prije ugledate pozitivne testice 🤗🤗🤗

Onda sutra ujutro bi trebalo biti tamnije.
    Maus koju aplikaciju koristiš? Ja koristim Premom pa mi isto označi aplikacija kad je peak.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.