Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    28. Travanj 2023. 12:35

Donna2022

eni233

Donna2022

Cure imam jedno pitanje ako neka mozda zna.. imam uredne ovulacije potvrdjene trakicama, sluzi, boli u jajniku, folikulometrijom. Imala sam missed ab u 9. mj i sjecam se tocno (sve biljezim) da sam taj mjesec ovulirala iz lijevog jajnika. Uglavnom sam prije isto imala naizmjenicne ovulacije (dok nismo radili na T naravno nisam detaljno isla za time ali znam da bi se jajnici izmjenjivali). Od missed ab do danas primjecujem da uvijek ovuliram iz desnog jajnika. Dakle svaki mjesec bude ovulacija ali uvijek isto jajnik. Bila sam kod dva razlicita gin od tada i oba kazu da su jajnici uredni kao i svi nalazi. Imam li razloga za brigu? Trenutno radimo na T medjutim muz je prosli mjesec dobio nalaz spermiograma- asthenoozospermia pa cekamo da se nalaz popravi i pretpostavljamo da zato ne dolazi do T…

Nemate razloga za brigu sto se tiče ovulacije , to je sve normlano , uobičajeno je kod žena da češće ovilramo na jednoj strani .. nema tu pravila , ja sam skužila da vise ovuliram na lijevi . Za desni niti neznam kad sam ovulirala 😏 a sigurno jesam

Draga Eni, puno ti hvala na odgovoru! Dosla sam u fazu kada sumnjam u sve zivo, a koliko god nam je bio sok za spermiogram kad smo prosli mjesec saznali, toliko mi je nekako ulilo nadu da ce biti uspjeha kad to rijesimo, jednom smo ostvarili T iako je lose zavrsila, valjda ce se opet taj jedan malac progurati😉
    Nalaz sperm nije toliko los iako u ovoj fazi nije idealan ali vjerujemo da ce se popraviti sa suplementima🙏

Naravno , nema pravila da malo desni malo ljevi ovulira , svaka žena je drugačija , tako da ne brinite ❤️ sve će biti uredu i doći će do trudnoće i vjerujem da će sve biti uredu jer poslje kiše uvijek dolazi blistavo  sunce 🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    28. Travanj 2023. 12:43

Bebolina2207

da ti ovako odg , jer nemogu drugačije - Ma joj užas .. moja ginekologica je isto katastrofa , neda joj se živjeti doslovno je moram za sve vuci za rukav , ja sam si puno toga privatno rješila jer drugačije nije išlo ! I točno znam taj osjećaj , jer imaš toliko toga za reci a nisi slušana od strana kojih bih trebala , nisu ni ginekolozi sto su nekad bili teško je danas naići na osobe koje ti ulijevaju nadu .. meni je drago da sam se uključila u ovu grupu jer onda barem olakšam dusu i imam osjećaj da nisam sama ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Mašnica_22
    28. Travanj 2023. 13:14

Pozdrav, imam pitanje ako neko zna molim da odgovori. Po kalendaru sam trudna 4+6, od jutros imam blaga probadanja u desnom jajniku. Nisu jaka ali su česta, ponajviše kada sam u pokretu. U prošloj trudnoći mi je isto tako bilo samo je bol bila jača. Tada je bila biohemijska, pa sad upoređujem simptome i baš me strah. Inače pregled je tek 25.05.

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• Mašnica_22
    28. Travanj 2023. 13:25

Gle mene, napisala imam pitanje, a nisam upitala nista 🤔 Htjela sam pitati da li se to nekome dešavalo i da li je bilo oke sve sa trudnoćom? 

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• eni233
    28. Travanj 2023. 14:26

Mašnica_22

Gle mene, napisala imam pitanje, a nisam upitala nista 🤔 Htjela sam pitati da li se to nekome dešavalo i da li je bilo oke sve sa trudnoćom?

Moja kolegica je imala na početku konstantne bolove desnog jajnika i isto se bila zabrinula ali na kraju je sve bilo uredu , to je samo je jer je začela na tom jajniku ginekologica joj he rekla da jw sve to normlano .. ali ako ste zabrinuti odite n Hitnoj nek vas pregledaju , malo slažite da imate jače bolove  samo da se primirite i to je to 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    28. Travanj 2023. 14:27

Bebolina2207

eni233

Bebolina2207da ti ovako odg , jer nemogu drugačije - Ma joj užas .. moja ginekologica je isto katastrofa , neda joj se živjeti doslovno je moram za sve vuci za rukav , ja sam si puno toga privatno rješila jer drugačije nije išlo ! I točno znam taj osjećaj , jer imaš toliko toga za reci a nisi slušana od strana kojih bih trebala , nisu ni ginekolozi sto su nekad bili teško je danas naići na osobe koje ti ulijevaju nadu .. meni je drago da sam se uključila u ovu grupu jer onda barem olakšam dusu i imam osjećaj da nisam sama ❤️

Ja sam inače išla redovno ginekologu (ovi postupci kod mene su nešto novo) svakih 6 mj obavim papu, pregled i UZV. Redovno se pratim jer moram iz razloga što je mojoj mami u mojim godinama sve nađeno radi tumora. Znači ja ne mogu ne ići godinama na pregled i čuditi se što sam došla prekasno jer se nisam pazila. A ovaj danas ni je zna da imam u obitelji povijest rakova i tumora s ginekološke strane ali eto čovjek ne stiže, jer valjda mu to nije posao.

Razumijem vas.  I doktori bi trebali imati vise razumijevanja i primirit čovjeka ali očito danas ljudskost =0 , katstrofa 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    28. Travanj 2023. 14:31

cure , imam pitanje ,   meni je od  podneva do večeri konstanto temperatura 37.2 , a u jutro i navečer se primiri , i to od ovulacije tako , jel imala koja ovakvo iskustvo ? A ne osjećam se bolesno niti umorno ni nista da bi upućivalo na neku bolest 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Donna2022
    28. Travanj 2023. 16:24

eni233

cure , imam pitanje ,  meni je od podneva do večeri konstanto temperatura 37.2 , a u jutro i navečer se primiri , i to od ovulacije tako , jel imala koja ovakvo iskustvo ? A ne osjećam se bolesno niti umorno ni nista da bi upućivalo na neku bolest

Mozda tijelo prihvaca “strano tijelo”, odnosno plod🤞🏻🤞🏻😉
    Meni se to dogodilo prvi puta kada sam ostala T, temperatura nakon ovulacije, mislila sam da sam bolesna.. a znam jos nekoliko cura kojima je tako bilo

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• eni233
    28. Travanj 2023. 17:31

Donna2022

eni233

cure , imam pitanje , meni je od podneva do večeri konstanto temperatura 37.2 , a u jutro i navečer se primiri , i to od ovulacije tako , jel imala koja ovakvo iskustvo ? A ne osjećam se bolesno niti umorno ni nista da bi upućivalo na neku bolest

Mozda tijelo prihvaca “strano tijelo”, odnosno plod🤞🏻🤞🏻😉
    Meni se to dogodilo prvi puta kada sam ostala T, temperatura nakon ovulacije, mislila sam da sam bolesna.. a znam jos nekoliko cura kojima je tako bilo

Nadajmo se da je tako , i da se neću razboliti ili nešto . 😏😏😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

korni
    28. Travanj 2023. 19:31

eni233

cure , imam pitanje ,  meni je od podneva do večeri konstanto temperatura 37.2 , a u jutro i navečer se primiri , i to od ovulacije tako , jel imala koja ovakvo iskustvo ? A ne osjećam se bolesno niti umorno ni nista da bi upućivalo na neku bolest

Nadam se da se nesto dobro dogadja 🤞 koliko je meni poznato, bitna ti je samo bazalna temperatura, dakle ta jutarnja koju mjeris cim se probudis, jer ti temperatura često kroz dan varira ili bude malo povišena.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.