Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    26. Travanj 2023. 22:11

Bebolina2207

Maus

Bebolina2207

https://ibb.co/Bt7cTyy
    Izgleda da mi je prošao peak dok sam bila na poslu. Ili ne znam kaj se dogodilo. Mi pokrivamo pa šta bude.

Ne kuzim kakve veze ima što je prošao ,svejedno neće biti odmah ovulacija stignete pokriti jel tako?

Već treći mjesec ili četvrti kako pratim nisam uspjela uhvatiti peak jer je bio po noći i sad mi je opet promakao tako da samo zbog toga mislim. Naravno nema veze jer je sve pokriveno dobro a to je ono najbitnije, svakako ovulacija će biti do sutra popodne, a sutra ćemo još jednom pokriti za svaki slučaj pa u petak na UZV vjerujem da će reći da mi je prošla O. Jučer me bolio lijevi jajnik, sad me već satima boli desni. Nekako mislim da je ovulirao desni. Rekla sam mužu možda su ostaci stimulacije pa oba ovuliraju i stižu blizanci 🙃. Šala naravno, ja sebi nikako ne želim dvojčeke.

A nikad neznas možda bude blizanacka , ali bilo kako bilo želim ti velikiiii plusss ❤️🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Trish2022
    26. Travanj 2023. 22:21

Masnica cestitaaam i neka bude skolska 🤗🤗
    Bebolina želim ti sreću i da ovaj ciklus bude dobitan❤️
    Malo citam sto sam propustila, bas sam u zadnje vrijeme neaktivna na forumu, al mi je ludnica ovako, promijenila sam posao pa se jos prilagodavam, posla preko glave, jos sam sve za APN rijesavala, pa sam bila na sve strane… dragog jos nema, meni 25dc, ocekujem M u nedjelju il pon pa opet ispocetka i tako.
    Uglavnom, sretno svima i da bude puuno pluseva 🥰🥰

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Maus
    26. Travanj 2023. 22:43

Bebolina2207

Maus

Bebolina2207

https://ibb.co/Bt7cTyy
    Izgleda da mi je prošao peak dok sam bila na poslu. Ili ne znam kaj se dogodilo. Mi pokrivamo pa šta bude.

Ne kuzim kakve veze ima što je prošao ,svejedno neće biti odmah ovulacija stignete pokriti jel tako?

Već treći mjesec ili četvrti kako pratim nisam uspjela uhvatiti peak jer je bio po noći i sad mi je opet promakao tako da samo zbog toga mislim. Naravno nema veze jer je sve pokriveno dobro a to je ono najbitnije, svakako ovulacija će biti do sutra popodne, a sutra ćemo još jednom pokriti za svaki slučaj pa u petak na UZV vjerujem da će reći da mi je prošla O. Jučer me bolio lijevi jajnik, sad me već satima boli desni. Nekako mislim da je ovulirao desni. Rekla sam mužu možda su ostaci stimulacije pa oba ovuliraju i stižu blizanci 🙃. Šala naravno, ja sebi nikako ne želim dvojčeke.

Meni je ovaj mjesec došla M nakon 35 dana.  Isto nakon stimuliranog. Mislim da nisam ni ovulirala ovaj mjesec.  Ja sam pratila s digitalni test za ovulaciju,tamo piše da kad ulovim smjesak da se ne treba više testirati, ali ja ipak jesam 11. i 12. dan ciklusa mi je pokazao smjesak 13. dan ciklusa nije više bilo smješka. Ali kad sam se odlučila 25. dan ciklusa da se testiram opet je bio smješak. Vjerujem da nije ni bilo ovulacije posto mi je stalno LH bio povišen.

• eni233
    27. Travanj 2023. 07:59

korni

eni233

korni

Pozdrav cure, ja sam mjesecima mjerila bazalnu (iako ne skroz skolski kako bi trebalo) i mogla sam se mjeriti po njoj. Prije ovulacije je niza temp.,na dan ovulacije bi se dogodio pad temp,i drugi dan bi bio rast i bila bi tako povisena do negdje 27./28.dc kad bi malo pala i odmah sam znala da stize M. U ciklusu u kojem se dogodila trudnoca nije doslo do pada, vec je cijelo vrijeme bila 36.9/37. Vezano uz odnose, isti taj ciklus kad je doslo do trudnoce smo imali odnose svaka dva dana, a sve ostale mjesece puno cesce i nista. Rekli su mi da nema pravila, jednostavno se mora poklopit sve 🤷 ali da u principu, kad je dobar spermiogram onda moze odnosi svaki dan, pa i vise puta dnevno, ali kad je losiji (kao kod nas) da je onda bolje svaki dr.dan jer da im treba 48h da se obnove..
    Za koji dan krecemo s pokrivanjem, i probat cemo svaki dr.dan 😁

Meni je jučer bila temp 36.9, i danas 36.9 , i po kalendaru mi danas padne ovulacija , a ja sam uhvatila peak u pon , tako da mislim da je bila ili jučer ili danas 100 posto mi smo sve pokrili do sad , pa čekam , imam neki dobar predosjećaj ovaj ciklus , neznam kak da to opišem ..ali i ako ne bude ovaj nema veze , bude drugi ciklus , i suprug i ja smo zdravi tako da nema straha . Bit ce

A kolika ti je bila temp.na dan peaka?
    Bitno da ste pokrili sve, drzim fige da za 10ak dana ugledas plus 🤞🍀

Hvalaaaa ❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    27. Travanj 2023. 11:57

https://ibb.co/jDyT007 Evo curke ja sam ovih dana pratila , mislim da je bila ovulacija na vrijeme barem prema ovom , nadam se da su ovi Testovi pouzdani . Od simptoma sam sam primjetila u utorak i srijedu nalog povišenu temperaturu , iskreno se nadam da će nam uspjeti ali i ako ne uspije ne gubim nadu , novi ciklus nova nada 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Maus
    27. Travanj 2023. 15:34

eni233

https://ibb.co/jDyT007Evo curke ja sam ovih dana pratila , mislim da je bila ovulacija na vrijeme barem prema ovom , nadam se da su ovi Testovi pouzdani . Od simptoma sam sam primjetila u utorak i srijedu nalog povišenu temperaturu , iskreno se nadam da će nam uspjeti ali i ako ne uspije ne gubim nadu , novi ciklus nova nada

Znači li to da je ovulacija bila 26.4.?

• eni233
    27. Travanj 2023. 15:50

Maus

eni233

https://ibb.co/jDyT007Evo curke ja sam ovih dana pratila , mislim da je bila ovulacija na vrijeme barem prema ovom , nadam se da su ovi Testovi pouzdani . Od simptoma sam sam primjetila u utorak i srijedu nalog povišenu temperaturu , iskreno se nadam da će nam uspjeti ali i ako ne uspije ne gubim nadu , novi ciklus nova nada

Znači li to da je ovulacija bila 26.4.?

Vrlo vjerojatno 25 ili 26.. sad nisam sigurna ali ta dva dana mi je temp bila blago povišena 36,9 , a normalno mi bude 36.4, 36,5 .. ako se može vjerovati ovim trakama, a prošli mjesec sam je propustila , bila mi je jakoo kasno i isto se sjećam kad vratim film da su mi obrazi gorjeli dva dana, ovulirala sam 28 dan ciklusa i kasnila mi je , dobila sam 42. Dan ciklusa .. vidjet ćemo za 12,13 dana šta će biti 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Donna2022
    27. Travanj 2023. 19:55

Cure imam jedno pitanje ako neka mozda zna.. imam uredne ovulacije potvrdjene trakicama, sluzi, boli u jajniku, folikulometrijom. Imala sam missed ab u 9. mj i sjecam se tocno (sve biljezim) da sam taj mjesec ovulirala iz lijevog jajnika. Uglavnom sam prije isto imala naizmjenicne ovulacije (dok nismo radili na T naravno nisam detaljno isla za time ali znam da bi se jajnici izmjenjivali). Od missed ab do danas primjecujem da uvijek ovuliram iz desnog jajnika. Dakle svaki mjesec bude ovulacija ali uvijek isto jajnik. Bila sam kod dva razlicita gin od tada i oba kazu da su jajnici uredni kao i svi nalazi. Imam li razloga za brigu? Trenutno radimo na T medjutim muz je prosli mjesec dobio nalaz spermiograma- asthenoozospermia pa cekamo da se nalaz popravi i pretpostavljamo da zato ne dolazi do T…

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• eni233
    27. Travanj 2023. 22:03

Donna2022

Cure imam jedno pitanje ako neka mozda zna.. imam uredne ovulacije potvrdjene trakicama, sluzi, boli u jajniku, folikulometrijom. Imala sam missed ab u 9. mj i sjecam se tocno (sve biljezim) da sam taj mjesec ovulirala iz lijevog jajnika. Uglavnom sam prije isto imala naizmjenicne ovulacije (dok nismo radili na T naravno nisam detaljno isla za time ali znam da bi se jajnici izmjenjivali). Od missed ab do danas primjecujem da uvijek ovuliram iz desnog jajnika. Dakle svaki mjesec bude ovulacija ali uvijek isto jajnik. Bila sam kod dva razlicita gin od tada i oba kazu da su jajnici uredni kao i svi nalazi. Imam li razloga za brigu? Trenutno radimo na T medjutim muz je prosli mjesec dobio nalaz spermiograma- asthenoozospermia pa cekamo da se nalaz popravi i pretpostavljamo da zato ne dolazi do T…

Nemate razloga za brigu sto se tiče ovulacije , to je sve normlano , uobičajeno je kod žena da češće ovilramo na jednoj strani .. nema tu pravila , ja sam skužila da vise ovuliram na lijevi . Za desni niti neznam kad sam ovulirala 😏 a sigurno jesam 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Donna2022
    28. Travanj 2023. 09:31

eni233

Donna2022

Nemate razloga za brigu sto se tiče ovulacije , to je sve normlano , uobičajeno je kod žena da češće ovilramo na jednoj strani .. nema tu pravila , ja sam skužila da vise ovuliram na lijevi . Za desni niti neznam kad sam ovulirala 😏 a sigurno jesam

Draga Eni, puno ti hvala na odgovoru! Dosla sam u fazu kada sumnjam u sve zivo, a koliko god nam je bio sok za spermiogram kad smo prosli mjesec saznali, toliko mi je nekako ulilo nadu da ce biti uspjeha kad to rijesimo, jednom smo ostvarili T iako je lose zavrsila, valjda ce se opet taj jedan malac progurati😉
    Nalaz sperm nije toliko los iako u ovoj fazi nije idealan ali vjerujemo da ce se popraviti sa suplementima🙏

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.