Ja sam na kraju ipak dobila M. Evo 10. DPO, a ona je dosla. Previse to boli i preobilno je da bi bilo samo implantacijsko krvarenje. Kako je to moguce? 😔
Ovulaciju su mi potvrdili i bazalna temperatura i trakice, dakle, nisam nagađala.
Nekad je kvaliteta jajne stanice loša pa bez obzira na sve se ne primi :/ ali glavu gore , bit ce . A koliko su tebi ciklusi ?
Razumijem, ali zar se nije nekidan komentiralo da lutealna faza uvijek traje isto. To mene muci☹️ kak sad odjedno traje 9 dana.
Ciklusi su mi u prosjeku 24-25 dana.
To je super da imaš tako kratke cikluse , brzo ćeš opet raditi na bebi .. meni baš dugo traju najduži 34 dana 😅 možda si nešto krivo izračunala ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Ja sam na kraju ipak dobila M. Evo 10. DPO, a ona je dosla. Previse to boli i preobilno je da bi bilo samo implantacijsko krvarenje. Kako je to moguce? 😔
Ovulaciju su mi potvrdili i bazalna temperatura i trakice, dakle, nisam nagađala.
Nekad je kvaliteta jajne stanice loša pa bez obzira na sve se ne primi :/ ali glavu gore , bit ce . A koliko su tebi ciklusi ?
Razumijem, ali zar se nije nekidan komentiralo da lutealna faza uvijek traje isto. To mene muci☹️ kak sad odjedno traje 9 dana.
To je super da imaš tako kratke cikluse , brzo ćeš opet raditi na bebi .. meni baš dugo traju najduži 34 dana 😅 možda si nešto krivo izračunala .
Da, to je valjda jedini plus kratkih ciklusa🙈
Na zalost nisam krivo izracunala, i trakice i bazalna su pokazivale ovulaciju, kao i cerviks koji je tad postao mekan i visok.
Glupa menga😂
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
To je super da imaš tako kratke cikluse , brzo ćeš opet raditi na bebi .. meni baš dugo traju najduži 34 dana 😅 možda si nešto krivo izračunala .
Da, to je valjda jedini plus kratkih ciklusa🙈
Na zalost nisam krivo izracunala, i trakice i bazalna su pokazivale ovulaciju, kao i cerviks koji je tad postao mekan i visok.
Glupa menga😂
A neznam onda stvarno .. meni je prošla ovulacija Full kasnila i nisam ju uhvatila , a ova mislim da je na vrijeme pa se evo nadam pozitvnom ishodu🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Da li si nakon O uzela Duphaston, možda ti je progesteron nizak i nije ti se zadržala trudnoća. Ja bih uvijek nakon O uzela Duphaston, ne može naškoditi a može pomoći. Možda je kao sto je gore netko rekao nekvalitetna JS. Može biti svašta. Nisam te ispratila, pa nezz jeste li radili nalaze, jesi li gledala hormone, kojom metodom ste išli na trudnoću...
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
https://ibb.co/Z83RFX7
Evo nisam izdržala do ujutru da ne uradim 🙂
Ajmeee, divno! Čestitke!!
Vidim da si išla stimulacijom, koliko folikula si imala?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Hvala 🤗. Išla sam sa blagom stimulacijom, tako da sam imala jedan vodeći. Nisam kod tebe upratila u kojoj ste fazi? Jeste radili pretrage kakve?
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Da li si nakon O uzela Duphaston, možda ti je progesteron nizak i nije ti se zadržala trudnoća. Ja bih uvijek nakon O uzela Duphaston, ne može naškoditi a može pomoći. Možda je kao sto je gore netko rekao nekvalitetna JS. Može biti svašta. Nisam te ispratila, pa nezz jeste li radili nalaze, jesi li gledala hormone, kojom metodom ste išli na trudnoću…
Nismo radili nalaze. Mislim, ja sam se testirala na more spolnih bolesti prije nego smo krenuli raditi na bebici i bilo je sve cisto, kao i do sad. Na pregledima su mi uvijek bile vidljive ovulacije ili zuta tijela tako da bih rekla da je generalno s moje strane sve okej. Ako kroz mjesec dva ne ostvarimo trudnocu, on ce odraditi spermiogram.
Za sad idemo prirodno, bez Duphastona, to me malo strah uzimati na svoju ruku.
Sad mi je pak krvarenje stalo i prestali su bolovi, a inace mi je prvi dan uzasan i moram mijenjati tampone svako 2 sata, a sad nakon 3 sata sam imala samo tragove sluzi sa malo krvi. Tablete pijem inace svako malo, a sad me drzi jos ona od nocas.
Ne znam, mozda na kraju to i je implantacijsko krvarenje jer (cini mi se) nije bilo ugrusaka🤷🏻♀️
Bit cu pametnija za 4-5 dana - barem koliko sam citala pise da je toliko potrebno pricekati do testa.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Hvala 🤗. Išla sam sa blagom stimulacijom, tako da sam imala jedan vodeći. Nisam kod tebe upratila u kojoj ste fazi? Jeste radili pretrage kakve?
Trebali smo ovaj ciklus stimulirati uz Femaru, pa ispratiti folikulometrijom pa tempirati odnose. Ja se plašila broja folikula i kukala šta ako budu dvojke 🙄
Onda me Bog kaznio i na papi CIN1, pa dr kaze hajde da izliječimo prvo taj cin pa cemo onda. I eto ti. Sad liječim i čekam.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Trebali smo ovaj ciklus stimulirati uz Femaru, pa ispratiti folikulometrijom pa tempirati odnose. Ja se plašila broja folikula i kukala šta ako budu dvojke 🙄
Onda me Bog kaznio i na papi CIN1, pa dr kaze hajde da izliječimo prvo taj cin pa cemo onda. I eto ti. Sad liječim i čekam.
Ne mora značiti da ćes femarom imati puno folikula. Bar tako mislim, jer ima dosta žena koje su sa femarom ili clomifenom ostvarile trudnoću, a da nisu dvojke. Ja npr sam si davala malu dozu Gonal F baš zato što sam išla na IUI, a ne vantjelesnu. Da ne bi došlo do višeplodne trudnoće. Izliječi to, pa kreni sa stimulacijom i nadamo se da će biti uspješno 🤞🙂
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Da li si nakon O uzela Duphaston, možda ti je progesteron nizak i nije ti se zadržala trudnoća. Ja bih uvijek nakon O uzela Duphaston, ne može naškoditi a može pomoći. Možda je kao sto je gore netko rekao nekvalitetna JS. Može biti svašta. Nisam te ispratila, pa nezz jeste li radili nalaze, jesi li gledala hormone, kojom metodom ste išli na trudnoću…
Nismo radili nalaze. Mislim, ja sam se testirala na more spolnih bolesti prije nego smo krenuli raditi na bebici i bilo je sve cisto, kao i do sad. Na pregledima su mi uvijek bile vidljive ovulacije ili zuta tijela tako da bih rekla da je generalno s moje strane sve okej. Ako kroz mjesec dva ne ostvarimo trudnocu, on ce odraditi spermiogram.
Za sad idemo prirodno, bez Duphastona, to me malo strah uzimati na svoju ruku.
Sad mi je pak krvarenje stalo i prestali su bolovi, a inace mi je prvi dan uzasan i moram mijenjati tampone svako 2 sata, a sad nakon 3 sata sam imala samo tragove sluzi sa malo krvi. Tablete pijem inace svako malo, a sad me drzi jos ona od nocas.
Ne znam, mozda na kraju to i je implantacijsko krvarenje jer (cini mi se) nije bilo ugrusaka🤷🏻♀️
Bit cu pametnija za 4-5 dana - barem koliko sam citala pise da je toliko potrebno pricekati do testa.
Možda da probaš test napraviti ako misliš da ipak nije M.
Probat cu, ali se bojim da se nece nista vidjeti narednih par dana jer ako je do implantacije doslo onda se to dogodilo jucer popodne. Mislim da ipak treba koji dan da se HCG digne na razinu da se moze detektirati testom. No kamo lijepe srece da cekam, ali i docekam lijepe vijesti :)
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji