Pozdrav cure 🤗 inace sam na temi potmognuta oplodnja, i sad smo trebali u prvi IVF, ali smo pobrali covid pa nam se sve odgadja za tri mjeseca. Tako da nas cekaju tri mjeseca kucne radinosti i lova na peak 😁 M treba stici za koji dan i onda startamo.
Zelim svima puno srece i cestitike curama na plusicima ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, kakve ste sa očitavanjem nalaza hormona 🤣. Ginekolog mi je odsutan narednih 7 dana, a stigli su mi nalazi i ne svidja mi se estradiol.
Stavi sliku pa mozemo usporedit.
Ovo su ti moji nalazihttps://ibb.co/vxMkx0B
https://ibb.co/rbRtHsB, mislim da je bas previsok, 5dc.. Hvala ti
Kupih opet lh trakice nakon nekog vremena. Jedva cekam sada da prode M pa da mogu poceti. 😊
- Kad ste uhvatile peak: koliko dugo vam je ostala pozitivna trakica? 1 dan ili vise?
- Kolike suosjetljivosti trakice koje koristite? (Moze imati jako velik utjecaj na hvatanje peak-a). Naime, u nedostatku onih od 20 mIU (s kojima mi je peak vristio od boje na testnoj liniji) uzela sam one srednje osjetljivosti od 30 mIU. I tada prvi put nisam uhvatila peak, jednostavno testna linija nije bila tamna kao kod osjetljivijeg testa.
Meni je peak bio vidljiv par sati. Za sad je kod mene uvijek peak u 10-11 sati u jutro. U dane kad ocekujem peak testiram svakih par sati (recimo svaka 3-4, vjerojatno je to previse, ali dobro, mene veseli😂)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
I moja M stigla 🙄
I moja🤷♀️☹️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Kupih opet lh trakice nakon nekog vremena. Jedva cekam sada da prode M pa da mogu poceti. 😊
- Kad ste uhvatile peak: koliko dugo vam je ostala pozitivna trakica? 1 dan ili vise?
- Kolike suosjetljivosti trakice koje koristite? (Moze imati jako velik utjecaj na hvatanje peak-a). Naime, u nedostatku onih od 20 mIU (s kojima mi je peak vristio od boje na testnoj liniji) uzela sam one srednje osjetljivosti od 30 mIU. I tada prvi put nisam uhvatila peak, jednostavno testna linija nije bila tamna kao kod osjetljivijeg testa.
Pozdrav, meni bude pozitivna trakica jedan dan. Taj isti dan iman ovulacijsku bol. Ne pratim bazalnu tako da neznam kad tocno bude ovulacija, kontam sutradan. Inace koristim one step trakice osjetljivosti 20 mlU i sa njima uvijek uhvatim pik. Sa drugima ne mogu uhvatit pik. Mogu ti staviti ovulacijske od proslog mjeseca da vidis kako to kod mene izgleda. Sretno!
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Meni je peak bio vidljiv par sati. Za sad je kod mene uvijek peak u 10-11 sati u jutro. U dane kad ocekujem peak testiram svakih par sati (recimo svaka 3-4, vjerojatno je to previse, ali dobro, mene veseli😂)
I mene 😂 obozavam testiranja, imam problem s tim 😂
Kad krene tamniti testna linija, pocnem testirati 2x dnevno; jednom dopodne oko 11, jednom navecer, cisto da vidim gdje idem. Jedino mi nezgodno ovo dopodne ako sam jutarnja smjena, odlazak na wc na poslu pod losim svjetlom i skiljenje u test 😂😂
Ja se na poslu redovito testiram i gurnem stapic natrag u onu vrecicu u kojoj se nalazi i iduci put kad idem na wc samo sa blicom slikam i stavim si u aplikaciju (i kasnije doma stapic zalijepim u tekicu u slucaju da u nekom trenu aplikacija zakaze).
Ali da, kuzim, puno je elegantnije odraditi doma testiranje i 5 minuta buljiti u trakicu i crticu koja tamni (i mantrati da ce tako jednog dana i hcg test tamniti🙈)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Molim vas odgovorite mi nakon što ulovite petak nakon koliko dana dobijete bude li to nakon točno 16 dana ili vam zna kasniti?
Molim vas odgovorite minakon što ulovite petak nakon koliko dana dobijete bude li to nakon točno 16 dana ili vam zna kasniti?
Meni lutealna faza traje uvijek tocno 14 dana. Svakoj zeni je drugacije; nekoj 12, nekoj 16, ovisi. Ali ono sto je sigurno je da lutealna faza traje uvijek isto. Promjenjiv je jedino prvi dio ciklusa: od orvog dana menstruacije do dana ovulacije. Sam peak znaci da ce ovulacija nastupiti u sljedecih 12, 24 ili 36 sati. Taj dan ovulacije nitko sa sigurnoscu ne moze potvrditi kada ce se dogoditi. Mene je ovaj mjesec 3 dana zaredom bolilo pa nisam znala tocno koji od ta 3 dana je bio dan ovulacije :)
E baš ti hvala na odgovoru...da od samog peka računam još tri dana pa kao da je bila ovulacija i brojim od ta tri dana još 14 i čekam da vidim dali ću dobiti.
Ja kad uhvatim peak, racunam ovulaciju sutradan, te od ovulacije do M traje 12 dana.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Molim vas odgovorite minakon što ulovite petak nakon koliko dana dobijete bude li to nakon točno 16 dana ili vam zna kasniti?
Meni lutealna faza traje uvijek tocno 14 dana. Svakoj zeni je drugacije; nekoj 12, nekoj 16, ovisi. Ali ono sto je sigurno je da lutealna faza traje uvijek isto. Promjenjiv je jedino prvi dio ciklusa: od orvog dana menstruacije do dana ovulacije. Sam peak znaci da ce ovulacija nastupiti u sljedecih 12, 24 ili 36 sati. Taj dan ovulacije nitko sa sigurnoscu ne moze potvrditi kada ce se dogoditi. Mene je ovaj mjesec 3 dana zaredom bolilo pa nisam znala tocno koji od ta 3 dana je bio dan ovulacije :)
E baš ti hvala na odgovoru…da od samog peka računam još tri dana pa kao da je bila ovulacija i brojim od ta tri dana još 14 i čekam da vidim dali ću dobiti.
Ne zapravo. Nakon peak-a testiraj odmah sljedeci dan (ili jos taj isti dan navecer). Nakon prvog negativnog testa broji dane do pocetka sljedece M. Nakon par mjeseci ces vec vidjeti priblizno jel to uvijek 12, mozda 14, a mozda i 16 dana. Mene uvijek boli jajnik na dan ovulacije pa 14 dana nakon toga dobijem M. Ali bol nije siguran znak ovulacije pa sam iz tog razloga uzela lh trakice pa popratim sto se kada dogada i znaci li mi zaista ta bol bas samu ovulaciju. Treba vremena dok skuzis, makar par mjeseci :)
Pošto ja lovim peak s digitalnim testom koji pokaže smjeska ili samo krug kad je negativno. Na dan kad sam ulovila smjeska napravila sam dva koja su bila pozitivna nakon 24 sata je opet bio pozitivan. A sutra dan je bio negativan. Znači negativan mi je bio 4.4. Danas je 20.4. I još nisam dobila. Pa se nadam da sam možda trudna. Iako opet znam da je nemoguce.
Sortiraj odgovore
Najstariji