Bebolina2207 kako si? Kad vadiÅ” betu?š¤
Dobro sam. Ako misliÅ” na simptome imam ih ali vjerojatno sve od hormona tako da ih ignoriram. Samo neki vidljivi simptom bi shvatila malo ozbiljnije. Beta 11.4., kako si ti? Kad imaÅ” prvi pregled?
Dona Mm je isto imao tu DG njegovi progresivno pokretni su bili 1.92%. Od kad je dobio nalaz je pio razne suplememente u poÄetku i Profertil i u 3 i pol mj je doÅ”ao na 13% prog. pokretnih. Samo Å”to je sad na zadnjem nalazu dobio i oligo na tu DG jer kao mali broj ih je bio. Ali mislim da je bio mali broj jer je imao blokadu jer sam ja imala aspiraciju taj dan. Pa je imao malih tehniÄkih problema pri davanju uzorka pa zato i mislim da ih je manje zbog toga a apstinencija je bilo 3 i pol dana. Neka dragi poÄne piti neÅ”to za to i obavezno hladiti jajca. Ako pije, puÅ”i trebalo bi smanjiti, pojaÄati kretanjeā¦.
.
Mom2one ja dok nisam ni znala da sam trudna sam isto bila bolesna, blaga prehlada, malo poviÅ”ena temp tek sam kasnije to povezala s trudnoÄom. Meni je dosta kasnila kad sam radila test, jer sam non stop imala menga bolove i mislila evo sad Äea i mislila sam da se malo ciklus poremetio od stresa jer sam baÅ” imala stresan period. Sretno sutra! Kad se veÄ testirao s CB inaÄe za njih kažu da nisu baÅ” pouzdani, jel to onda onaj koji pokazuje 6 dana prije oÄekivane M? Sretno sutra!
Tako je i meni bilo u prosloj a sada me bas pokosilo.
Da, to je taj. Sad samo gledam tamni li pravilno, nista vise. Hvala!
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy š¶š»šš£
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Bebolina2207 bila sam na pregledu u srijedu. TrudnoÄa je premala da bi se bilo Å”to vidjelo, ali sve je ok, trudnoÄa je u maternici, tako da sad s mirom Äekam pregled za 2 tjedna :)
PokuŔavamo od 11/22
āļø19.3 š
Pozdrav cure,
molim Vas imam pitanje, kod mene grudi dosta slabije bolne nego ovih dana, tj variraju, nekad jace nekad manje, ponoci vise itd. Dal to moze bit znak necega??
Hvala unaprijeddā¤ļø
Kako si??
Evo dobro sam hvala na pitanju i briziš„°ā¤ļø
Grudi bolne nekad vise nekad manje, malo ponekad neko probadanje u donjem djelu trbuha, ali nista jako. Leda pocela boliti i tako.
Kakva je situacija kod tebe? Nisam stigla puno popratit od poslaš
Ajde bas mi je drago to cuti, da nema nekih vecih poteskoca. Samo odmaraj sto vise i uzivaj.
Kada ti je pregled?
A kod mene ti je svakako. Nadamo se najboljem ukratko.Ā
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Jutro... Ima li tko iskustva sa cyclotestom. On mi je jutros odmah pokazao ovu sjeninu sjenu š§š§ ako je i vi vidite. S obzirom da nije u boji jel moguÄe da se evaporacijska odmah pojavila? Ovo je test 25ml/u . Danas mi je 12DPO. Simptomi nula.Ā
https://ibb.co/0y0NMHH
Pozdrav cure,
molim Vas imam pitanje, kod mene grudi dosta slabije bolne nego ovih dana, tj variraju, nekad jace nekad manje, ponoci vise itd. Dal to moze bit znak necega??
Hvala unaprijeddā¤ļø
Kako si??
Grudi bolne nekad vise nekad manje, malo ponekad neko probadanje u donjem djelu trbuha, ali nista jako. Leda pocela boliti i tako.
Ajde bas mi je drago to cuti, da nema nekih vecih poteskoca. Samo odmaraj sto vise i uzivaj.
Kada ti je pregled?
A kod mene ti je svakako. Nadamo se najboljem ukratko.
Hvala tiā¤ļø
U cetvrtak 06.04. je prvi pregled.
Vidjela sam jucer tvoje objave, mislim da je to toš¤š¤š
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + š
1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
21.11.2023 Ašš
Jutro⦠Ima li tko iskustva sa cyclotestom. On mi je jutros odmah pokazao ovu sjeninu sjenu š§š§ ako je i vi vidite. S obzirom da nije u boji jel moguÄe da se evaporacijska odmah pojavila? Ovo je test 25ml/u . Danas mi je 12DPO. Simptomi nula.
Po meni bi ovo mogao biti pozitivan test.. zna dati evaporacijsku liniju ali tek nakon stajanja...š¤·āāļø
Ako se pojavilo odmah, to je to sigurno! Lijepo se vidi crta!š¤ ponovi odmah danas s joÅ” jednim!
Trudimo se od 9/21.
š±āāļø24- PCOS, šāāļø28- Azzospermia, mTese ā
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22š„/--10 odliÄnih š§
08.08. FET- 1 blastica - + na testiÄu 4dpt
ā¢Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka š
Jutro, Mom2one ovi testovi meni izgledaju super, sretno!
Angela, ja isto vidim sjenu, mozda da probas sa onim njihovim za rano otkrivanje, navodno su pouzdani. Na tom pise 4 dana prije, ako je trudnoca trebao bi pokazati dobru crticu.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Ja sam jutros uhvatila pik, sinoc pokrili!Ā
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Pozdrav cure,
Hvala unaprijeddā¤ļø
Kako si??
Kada ti je pregled?
A kod mene ti je svakako. Nadamo se najboljem ukratko.
Hvala tiā¤ļø
U cetvrtak 06.04. je prvi pregled.
Vidjela sam jucer tvoje objave, mislim da je to toš¤š¤š
Sretno š¤ā¤ļø
I danas sam ponovila, super pozitivan ali sam jutros imala rozo krvarenje u vise navrata. Tako da šŖ
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Jutro⦠Ima li tko iskustva sa cyclotestom. On mi je jutros odmah pokazao ovu sjeninu sjenu š§š§ ako je i vi vidite. S obzirom da nije u boji jel moguÄe da se evaporacijska odmah pojavila? Ovo je test 25ml/u . Danas mi je 12DPO. Simptomi nula.
Tako je i meni bilo ovaj ciklus. Probaj sa onim 4 dana prije, isto cyclotest. Sretno š¤
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Sortiraj odgovore
Najstariji