Angela Čestitam draga!!!!! To je to!
Mom2one najgore je to čekanje za prvi pregled. Bit će to okej.
Što se tiče mene. Ja imam osjećaj da ako prestanem piti duphaston da će se izliti iz mene kao poplava krvi. Kao da to što pijem koči mengu. Nadam se da je samo feeling. Popit ću sutra zadnju jer je deset dana od ovulacije pa ćemo vidjeti. Ako treba doći m neka dođe. Ja kako sam imala od ovulacije, dan prije pa sve kasnije, zadnjih tri dana ili možda više, ništa se ne događa. Osim tog glupog iscjetka ako ćemo tako nazvati na papiru. Imam neki osjećaj u sredini sitno grčenje ali ništa strašno. Čak me ni sise ne bole više. Nisam ni napirena. Inače pred mengu tjedan dana sam napirena, držim sise koliko me bole dok hodam. Pospana sam možda,ali pripisala bi vremenu. Kišno je. Plačem jako na sve. Inače sam plačljiva pa ne znam. Bojim se test raditi. Sad sam 9dpo.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja sam jutros uhvatila pik, sinoc pokrili!
Sretno, drzim fige 🤞❤️
Hvala 😊
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Angela čestitaaam!!!!
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Evo ovaj je osjetljiviji, nije nešto jača linija 🤔 , vidjet ćemo što će od ovoga biti.
https://ibb.co/r002RBR
Cestitke od srca ❤️! Jesam ti rekla! Uzmi u obzir da nije prvi urin 😉
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
AngelaČestitam draga!!!!! To je to!
Mom2one najgore je to čekanje za prvi pregled. Bit će to okej.
Što se tiče mene. Ja imam osjećaj da ako prestanem piti duphaston da će se izliti iz mene kao poplava krvi. Kao da to što pijem koči mengu. Nadam se da je samo feeling. Popit ću sutra zadnju jer je deset dana od ovulacije pa ćemo vidjeti. Ako treba doći m neka dođe. Ja kako sam imala od ovulacije, dan prije pa sve kasnije, zadnjih tri dana ili možda više, ništa se ne događa. Osim tog glupog iscjetka ako ćemo tako nazvati na papiru. Imam neki osjećaj u sredini sitno grčenje ali ništa strašno. Čak me ni sise ne bole više. Nisam ni napirena. Inače pred mengu tjedan dana sam napirena, držim sise koliko me bole dok hodam. Pospana sam možda,ali pripisala bi vremenu. Kišno je. Plačem jako na sve. Inače sam plačljiva pa ne znam. Bojim se test raditi. Sad sam 9dpo.
Najgore mi je trenutno sve, jer ne znam na cemu sam. Mozda samo umisljam ili ne zelim vjerovat da je sve ok. Poucena zadnjim iskustvom.
Ma napravi jedan testic, prestani pit duphaston i onda ces vidjet. Vidis da smo svi bez simptoma, takav je ciklus 😉 drzim fige da je ono cemu se nadas ❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Cure sa plusicima, cestitam vam i zelim skolsku trudnocu. Bebolina,
Kad radis test?
Ne mogu da propratim sve, ne stizem.
Bella, Kiki, Garawa, Tratincice, Sayuri, September 🥰
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Evo ovaj je osjetljiviji, nije nešto jača linija 🤔 , vidjet ćemo što će od ovoga biti.
To ti je lijepa crta a još i nije prvi jutanji urin. Sretno da lijepo tamni
Hvala, bojim se jer mi je dva dana iza ovulacija došao nalaz da sam pozitivna na ureaplasmu 10'4 , i popila sam sumamed. Sad je problem jer ako sumamed nije djelovao pojest će bakterija plod 😪, tj. doći će do spontanog
Luna, kako si ti? Ako sam dobro upratila, nekad na ljeto ćete u fet?😁
Vidim sad u tvom potpisu da ću imati istu terapiju kao i ti.. jesi li imala kakvih nuspojava, jel bilo komplicirano?☺️ pusica 😘
Angela, nemoj se brinuti. Puno žena ni ne zna da je trudno pa čak i po 3 mjeseca piju lijekove, alkohol, tablete... opusti se, nemoj se brinuti, izvadi betu i budi mirna dok čekaš prvi pregled. 🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala, bojim se jer mi je dva dana iza ovulacija došao nalaz da sam pozitivna na ureaplasmu 10'4 , i popila sam sumamed. Sad je problem jer ako sumamed nije djelovao pojest će bakterija plod 😪, tj. doći će do spontanog
Draga moja, znas koliki je broj zena imao ureaplasmu? Vecina cura koje znam da su imale ureaplasmu su saznale na brisevima pocetkom trudnoce.
Bit ce to okej, ne brini🥰
Joooj! Jako sam sretna zbog tebe! Zelim ti urednu i sretnu trudnocu☺️👶🏻
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Rekla sam ti mozda vec, ili nisam, nisam sigurna. Uglavnom, 10*4 nije strasno. Ja sam je imala na brisevima kada sam dosla iz bolnice, samo koji dan prije je nisam imala. I osobno su mi rekli da nije visoka ali da se moze dati antibiotik. Popila sam ga, cak ne ni do kraja jer sam dobila alergijsku reakciju na njega. I na brisevima poslije 15 dana je nije bilo.
Tako da, ne opterecuj se. Puno zena ima prije, ili tokom trudnoce, popiju terapiju i bude ok.
Bit ce sve u redu. 🤞
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji