Bok svima!
Nova sam ovdje pa da se predstavim :)
Imam PCOS i kasnije ovulacije pa sam na savjet ginekologa odmah počela s LH trakicama. Već mi se približava kraj ciklusa (prvi kojeg pratim), a trakice nisu registrirale veće povećanje LH :( Pratim i temperaturu svako jutro prije nego se dignem, ima velike fluktuacije od dana do dana, ne pomaže ništa :(
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Znam da je evaporacijska Al je lipo vidit 🥰. Nije trudnoća, uslikano više od 2 sata iza testiranja.
https://ibb.co/FwsJ0NT
Jel nisu evaporacijske mrljave, ovo mi je čisto 🤞
Nisu, nisu. I linija treba biti u boji. Ovo je samo sjena. I nije se pojavila u zadanom roku🙃.
Samo sam eto stavila da vidite kako je sve moguće 🤯
Evo meni skroz svijetlo roskasto opet. Na papiru. S oproštenje kad idem kakiti kad malo jače stisnem bude blago roskasto. Baš se trudim da ne tiskam jako 🤣🤣🤣🤣
Glavno da se ne pojačava i nema ugrušaka. Koji ti je danas dan ?
Iz nekog razloga Miss88, ne dopusta mi odgovoriti ni na jedan tvoj komentar.
Pa cu ovako. Po jednoj app u nedjelju, po drugoj u ponedjeljak.
Nisam ni ja nikad vadila betu, zato ni ne znam sta da napravim.
Kako si ti? Je ti stalo krvarenje ili?
Hvala ti 😘
Hej dobro sam. Stavit ću sliku da vidiš. U ponedjeljak roskasto jednom na papiru, utorak možda malo tamnija krv isto samo jednom na papiru,srijeda i jučer i jutros ovako kao na slici.https://ibb.co/NYXRR7f
Osjetim bradavice ali nije strašno. Grčeve toliko i ne. Možda onako po sredini. Bila sam prehlađena pa još uvijek kašljem ko magarac. Ja u sljedeći četvrtak trebam dobiti 🤷🏼♀️🥴
Ajde molim te napravi jedan testic ipak 😊 ovo mi sve super zvuci 🤞
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Bok svima!
Nova sam ovdje pa da se predstavim :)
Imam PCOS i kasnije ovulacije pa sam na savjet ginekologa odmah počela s LH trakicama. Već mi se približava kraj ciklusa (prvi kojeg pratim), a trakice nisu registrirale veće povećanje LH :( Pratim i temperaturu svako jutro prije nego se dignem, ima velike fluktuacije od dana do dana, ne pomaže ništa :(
Koje trakice koristiš? Možda koristiš trakice s manjom osjetljivošću. Ako ne možeš uloviti peak sa 10 (ne znam čega) onda najbolje 25. Koliko ti piše na kutiji ili ?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Na kutiji piše25
Te ti nisu jako osjetljive. Probaj sa 10. Koliko ti inace okvirno traje ciklus?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Na kutiji piše25
27-30 dana
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Na kutiji piše25
27-30 dana
A danas ti je koji dc?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Znam da je evaporacijska Al je lipo vidit 🥰. Nije trudnoća, uslikano više od 2 sata iza testiranja.
Nisu, nisu. I linija treba biti u boji. Ovo je samo sjena. I nije se pojavila u zadanom roku🙃.
Evo meni skroz svijetlo roskasto opet. Na papiru. S oproštenje kad idem kakiti kad malo jače stisnem bude blago roskasto. Baš se trudim da ne tiskam jako 🤣🤣🤣🤣
8dpo mi je danas. U četvrtak bi trebala dobiti. Da se meni nije nešto poremetilo isto.
Mom2one aj zar nije rano za test? 🤔Ne bi se htjela razočarati bez veze 😔
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
8dpo mi je danas. U četvrtak bi trebala dobiti. Da se meni nije nešto poremetilo isto.
Mom2oneaj zar nije rano za test? 🤔Ne bi se htjela razočarati bez veze 😔
Hm, pa ne znam. Mozda je a mozda i nije. Ali kad sazmemo sve, najbolje cekat da izostane, ovako se samo stresiramo. Ja drzim fige da je ipak dobitan ciklus 🤞
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji