Znam da je evaporacijska Al je lipo vidit š„°. Nije trudnoÄa, uslikano viÅ”e od 2 sata iza testiranja.Ā
https://ibb.co/FwsJ0NT
Znam da je evaporacijska Al je lipo vidit š„°. Nije trudnoÄa, uslikano viÅ”e od 2 sata iza testiranja.
Jel nisu evaporacijske mrljave, ovo mi je Äisto š¤
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Znam da je evaporacijska Al je lipo vidit š„°. Nije trudnoÄa, uslikano viÅ”e od 2 sata iza testiranja.
Nisu, nisu. I linija treba biti u boji. Ovo je samo sjena. I nije se pojavila u zadanom rokuš.Ā
Samo sam eto stavila da vidite kako je sve moguÄe š¤Æ
Nisu, nisu. I linija treba biti u boji. Ovo je samo sjena. I nije se pojavila u zadanom rokuš.
Evo meni skroz svijetlo roskasto opet. Na papiru. S oproÅ”tenje kad idem kakiti kad malo jaÄe stisnem bude blago roskasto. BaÅ” se trudim da ne tiskam jako š¤£š¤£š¤£š¤£
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
Eni233
Joj, ja se iskreno nadam, dosta mi je vise losih vijesti.
Hvala ti na lijepim rijecima ā¤ļøš
I da ti odmah odgovorim na tvoje pitanje. Meni je u prosloj trudnoci tek 3.dan nakon izostanka digitalac pokazivao +1,2 i obican ne tako jaku crtu. S tim da sam tad imala neke simptome ( krv iz nosa, grudi, lagani grcevi). Sad apsolutno nista. Cak ni iscjedak. Zato se i dvoumim kako ce se ovo odvijat.
Ja neznam nemam neke simptome , tu i tamo imam lagane grÄeve ali nikakv iscjedak , nisam imala test pa nisam uradila , ali Äu priÄekati ako ne dobim do sutra Äu napraviti test .. jer možda mi samo kasni i neda mi se gledati - , jer mi je Äudno da niti me grudi bole niti niÅ”ta , apsolutno nemam simptoma , pa valjda bi neki imala da sam trudna š«£ barem neÅ”to evo zbunjena sam
š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni āļø
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
šØ34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni āļø
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleā
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 5/2025 Vinogradska
Eni233
I da ti odmah odgovorim na tvoje pitanje. Meni je u prosloj trudnoci tek 3.dan nakon izostanka digitalac pokazivao +1,2 i obican ne tako jaku crtu. S tim da sam tad imala neke simptome ( krv iz nosa, grudi, lagani grcevi). Sad apsolutno nista. Cak ni iscjedak. Zato se i dvoumim kako ce se ovo odvijat.
Ja neznam nemam neke simptome , tu i tamo imam lagane grÄeve ali nikakv iscjedak , nisam imala test pa nisam uradila , ali Äu priÄekati ako ne dobim do sutra Äu napraviti test .. jer možda mi samo kasni i neda mi se gledati - , jer mi je Äudno da niti me grudi bole niti niÅ”ta , apsolutno nemam simptoma , pa valjda bi neki imala da sam trudna š«£ barem neÅ”to evo zbunjena sam
Koje simptome imaÅ” pred mengu? Ja nisam imala nikakve simptome s prvim.Ā
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
Nisu, nisu. I linija treba biti u boji. Ovo je samo sjena. I nije se pojavila u zadanom rokuš.
Evo meni skroz svijetlo roskasto opet. Na papiru. S oproÅ”tenje kad idem kakiti kad malo jaÄe stisnem bude blago roskasto. BaÅ” se trudim da ne tiskam jako š¤£š¤£š¤£š¤£
š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£a jesi me nasmijala , ja nemam iscjedak nikakav .. inaÄe dan prije znam onako smeÄe imati i onda me krene menga , Å”to ne znaci da ne bude ovih dana , zato Ā Äu priÄekati joÅ” malo ako sutra ne dobijem onda radim test š¤š¤ ali eto nemam nikakvih simptoma pa mi je glupo , sigurno mi kasni jer mi se neÅ”to poremetilo š«
š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
šØ34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Eni233
Koje simptome imaÅ” pred mengu? Ja nisam imala nikakve simptome s prvim.
Pa imam smeÄi iscjedak dva dana prije , grudi me znaju boljeti , na dodir , onda sam napuhnuta dosta par dana prije , i zna mi biti jako hladno za stopala dan prije a taj dan kad moram dobiti se užasno znojim i onda znam da Äu Ā procuriti .
š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
šØ34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Eni233 apsolutno nikakvih simptoma nisam imala s prvim.Ā
Miss88 nesto mi se tu kuha kod tebe š¤š».
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Eni233 apsolutno nikakvih simptoma nisam imala s prvim.
Miss88 nesto mi se tu kuha kod tebe š¤š».
Ako sutra ne dobim radim test , i da zaboravila sam napomenuti da imam lagane grÄeve ali ne konstantno nego doÄu pa proÄu neznam kako Ā da to objasnim , veÄinom u jutro .Ā
š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
šØ34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia