Znam da je evaporacijska Al je lipo vidit đ„°. Nije trudnoÄa, uslikano viĆĄe od 2 sata iza testiranja.Â
https://ibb.co/FwsJ0NT
Znam da je evaporacijska Al je lipo vidit đ„°. Nije trudnoÄa, uslikano viĆĄe od 2 sata iza testiranja.
Jel nisu evaporacijske mrljave, ovo mi je Äisto đ€
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Znam da je evaporacijska Al je lipo vidit đ„°. Nije trudnoÄa, uslikano viĆĄe od 2 sata iza testiranja.
Nisu, nisu. I linija treba biti u boji. Ovo je samo sjena. I nije se pojavila u zadanom rokuđ.Â
Samo sam eto stavila da vidite kako je sve moguÄe đ€Ż
Nisu, nisu. I linija treba biti u boji. Ovo je samo sjena. I nije se pojavila u zadanom rokuđ.
Evo meni skroz svijetlo roskasto opet. Na papiru. S oproĆĄtenje kad idem kakiti kad malo jaÄe stisnem bude blago roskasto. BaĆĄ se trudim da ne tiskam jako đ€Łđ€Łđ€Łđ€Ł
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
Eni233
Joj, ja se iskreno nadam, dosta mi je vise losih vijesti.
Hvala ti na lijepim rijecima â€ïžđ
I da ti odmah odgovorim na tvoje pitanje. Meni je u prosloj trudnoci tek 3.dan nakon izostanka digitalac pokazivao +1,2 i obican ne tako jaku crtu. S tim da sam tad imala neke simptome ( krv iz nosa, grudi, lagani grcevi). Sad apsolutno nista. Cak ni iscjedak. Zato se i dvoumim kako ce se ovo odvijat.
Ja neznam nemam neke simptome , tu i tamo imam lagane grÄeve ali nikakv iscjedak , nisam imala test pa nisam uradila , ali Äu priÄekati ako ne dobim do sutra Äu napraviti test .. jer moĆŸda mi samo kasni i neda mi se gledati - , jer mi je Äudno da niti me grudi bole niti niĆĄta , apsolutno nemam simptoma , pa valjda bi neki imala da sam trudna 𫣠barem neĆĄto evo zbunjena sam
đ©35
PokuĆĄavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni âïž
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
đš34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni âïž
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleâ
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle â
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle â
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oploÄena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vaÄenje bete đ€
Eni233
I da ti odmah odgovorim na tvoje pitanje. Meni je u prosloj trudnoci tek 3.dan nakon izostanka digitalac pokazivao +1,2 i obican ne tako jaku crtu. S tim da sam tad imala neke simptome ( krv iz nosa, grudi, lagani grcevi). Sad apsolutno nista. Cak ni iscjedak. Zato se i dvoumim kako ce se ovo odvijat.
Ja neznam nemam neke simptome , tu i tamo imam lagane grÄeve ali nikakv iscjedak , nisam imala test pa nisam uradila , ali Äu priÄekati ako ne dobim do sutra Äu napraviti test .. jer moĆŸda mi samo kasni i neda mi se gledati - , jer mi je Äudno da niti me grudi bole niti niĆĄta , apsolutno nemam simptoma , pa valjda bi neki imala da sam trudna 𫣠barem neĆĄto evo zbunjena sam
Koje simptome imaĆĄ pred mengu? Ja nisam imala nikakve simptome s prvim.Â
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
Nisu, nisu. I linija treba biti u boji. Ovo je samo sjena. I nije se pojavila u zadanom rokuđ.
Evo meni skroz svijetlo roskasto opet. Na papiru. S oproĆĄtenje kad idem kakiti kad malo jaÄe stisnem bude blago roskasto. BaĆĄ se trudim da ne tiskam jako đ€Łđ€Łđ€Łđ€Ł
đ€Łđ€Łđ€Łđ€Łđ€Ła jesi me nasmijala , ja nemam iscjedak nikakav .. inaÄe dan prije znam onako smeÄe imati i onda me krene menga , ĆĄto ne znaci da ne bude ovih dana , zato  Äu priÄekati joĆĄ malo ako sutra ne dobijem onda radim test đ€đ€ ali eto nemam nikakvih simptoma pa mi je glupo , sigurno mi kasni jer mi se neĆĄto poremetilo đ«
đ©35
PokuĆĄavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
đš34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
Eni233
Koje simptome imaĆĄ pred mengu? Ja nisam imala nikakve simptome s prvim.
Pa imam smeÄi iscjedak dva dana prije , grudi me znaju boljeti , na dodir , onda sam napuhnuta dosta par dana prije , i zna mi biti jako hladno za stopala dan prije a taj dan kad moram dobiti se uĆŸasno znojim i onda znam da Äu  procuriti .
đ©35
PokuĆĄavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
đš34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
Eni233 apsolutno nikakvih simptoma nisam imala s prvim.Â
Miss88 nesto mi se tu kuha kod tebe đ€đ».
34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Eni233 apsolutno nikakvih simptoma nisam imala s prvim.
Miss88 nesto mi se tu kuha kod tebe đ€đ».
Ako sutra ne dobim radim test , i da zaboravila sam napomenuti da imam lagane grÄeve ali ne konstantno nego doÄu pa proÄu neznam kako  da to objasnim , veÄinom u jutro .Â
đ©35
PokuĆĄavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
đš34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia