Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • angela1108
    30. Ožujak 2023. 17:03

Mom2one 92

kiki13

Cure nemojte te CB testove s linijom kupovat uopce jer su oni vise puta tu se pokazali losi i bacaju neke lazne crte. Kupite neki s crvenom crtom, duchesse iz mullera je dobar i puno jeftiniji od CB. Sretno! 🙏🤞

Ma meni je ovo samo provjera, jucer su mi tri bila cisto pozitivna, svi razliciti. Danas jedva vidljivi. Tako da zato racunam da je biokemijska.

Sve je još moguće, ne gubi nadu. Pričekaj još dok stvarno ne trebaš dobit. Sve je ovo još rano i samo se zamaramo sa crticama. Dok nema krvi, trudne smo 💪

Lunolina
    30. Ožujak 2023. 17:16

angela1108

Lunolina

angela1108

Gabi1304

Pise mi da je beta hcg 0,200

Ti uopće i nisi trudna

Kaj je s tobom? Jesi radila test?

Jesam, jesam. Javila sam se jutros da je negativan, možda si me preskočila🤪.
    Sad čekam da stigne gospođicu pa ponovit briseve i onda opet u akciju 😁

Bas sam prosla jos jednom poruke pa sam nasla. Ocito sam preskocila u jutro (to je tako kad na sastanku citam forum za trudnocu 😂). 
    Hebemu misa, ali dobro, ima jos nade. Neke zene imaju pozitivan test tek na dan ocekivane M, imamo mi skoro tjedan dana fore hahaha

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Donna2022
    30. Ožujak 2023. 18:33

Drage cure, nije me bilo par dana, pa nisam bas sve popratila ali svakako cestitam svim plusicima i zelim urednu trudnocu🍀🥰
    Moj iduci datum za nedobiti je18.4. Danas sam bila na folikulometriji po prvi puta, ciklusi su mi u pravilu 29-32 dana, ovulacija 14.-18 dan varira, ovaj ciklus ce ocito biti prije, danas je 11. dan,  gin kaze da samo sto ne pukne folikul. Tako da ovaj vikend pokrivamo, po njegovoj preporuci sutra i nedjelju, svaki drugi dan. Ovaj mjesec svakako ranija ovulacija. Takodjer sam dobila utrogestan, 2X dnevno vaginalno, 3 tjedna. 
    i rijesio mi je onu enigmu napokon- da li plodne dane imati odnos “sto vise to bolje- svaki dan”, po njegovoj preporuci bolje je svaki drugi dan da se spermiji bolje obnove. Pa cemo sada tako probati🤷‍♀️
    Muzu sutra stizu nalazi spermiograma, nadam se da ce biti u redu🙏

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Mom2One
    30. Ožujak 2023. 21:32

https://ibb.co/FKKm9HG
    Cure, molim misljenje ako mozete otvorit fotku. 
    Prvi je od jutros, prvi urin. 
    Drugi je popodne, 5. , 6. urin. 
    Digitalni sada. Broju urina se ne zna broj. 
    Koliko je sansa da sam nakon toliko godina iskustva uspjela zeznut prvi test?
    Ujutro cu ponovit s trakicom. U slucaju da bude ovako kao sada, da zovem ginica za betu ili da pocekam drugi tjedan da vidim situaciju? Nisam ni na nebu ni na zemlji. Sto misli mi se mota po glavi.
    Hvala svima na rijecima podrske, i dalje se nadam lijepim vijestima od vas, odnosno vasim plusicima. ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Selmaa34
    30. Ožujak 2023. 21:40

eni233

Curke ima koja da je imala slično iskustvo da je na dan menstruacije test bio negativan a poslje pozitvan ? Imam li čemu da se nadam ili ipak ništa ? Oprostite ako sam dosadna 😫 hvala na odgovorima

Imam dvije prijateljice kojima je test na dan ocekivane bio negativan, tako da 🤞🏻.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Selmaa34
    30. Ožujak 2023. 21:40

Mom2one 92

Ujutro cu ponovit s trakicom. U slucaju da bude ovako kao sada, da zovem ginica za betu ili da pocekam drugi tjedan da vidim situaciju? Nisam ni na nebu ni na zemlji. Sto misli mi se mota po glavi.
    Hvala svima na rijecima podrske, i dalje se nadam lijepim vijestima od vas, odnosno vasim plusicima. ❤️

Meni se ovako cini da beta raste ❤️.  Koji je dpo?

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Miss88
    30. Ožujak 2023. 21:42

Mom2one 92

Kad ti je datum za ne dobiti? Baš je rano. Super pa ti i pokazuje. Lijepo je vidjeti ovo 1-2 tjedna. Odi sutra ako ne možeš čekati ponedjeljak. Iskreno nisam nikad vadila netu. Sretno 🙏🏻🤞❤️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    30. Ožujak 2023. 21:43

Pardon, betu? Mobitel sam prepravlja. 🤣

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Mom2One
    30. Ožujak 2023. 21:44

Selmaa34

Mom2one 92

Meni se ovako cini da beta raste ❤️. Koji je dpo?

Danas 10 dpo. Ma problem je u tome sto su trakice jucer ujutro bile ful pozitivne ( slicne kao danas popodne) . Danas ujutro je ova prva sto sam poslikala, jedva vidljiva. Nisam imala zivaca cekat pa sam je napravila i danas popodne. ( druga u nizu na slici). Bojim se da je biok. Zato sqm i postavila sliku i pitanje. Ne znam sto da radim. Ili jednostavno nista, nego da cekam. Dusa me boli. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Mom2One
    30. Ožujak 2023. 21:51

Iz nekog razloga Miss88, ne dopusta mi odgovoriti ni na jedan tvoj komentar. 
    Pa cu ovako. Po jednoj app u nedjelju, po drugoj u ponedjeljak. 
    Nisam ni ja nikad vadila betu, zato ni ne znam sta da napravim. 
    Kako si ti? Je ti stalo krvarenje ili? 
    Hvala ti 😘

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.