Pise mi da je beta hcg 0,200
Trebalo bi pogledati referentne vrijednosti, ali koliko znam, za betu su uvijek iste te se od 0 do 5 ne broje kao trudnoca.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Gabi, to je nazalost negativna beta 😕
Mom2one, nadam se da je samo do testa.. pokusaj s istom markom s kojim si vec radila( s crvenom linijom) sutra... 🤞🤞😊😊
...
Ja sam na 3.dc vec 🙈 24.04.je novi datum.
Plan je iduce napraviti HSG, ako je i to okej kao i sve ostalo, mozda se odvazimo i na MPO.
Stalno sam na vagi. Proslo je vec puno vremena al opet se nadam cudu 😅😅

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ti uopće i nisi trudna
Kaj je s tobom? Jesi radila test?

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Cure nemojte te CB testove s linijom kupovat uopce jer su oni vise puta tu se pokazali losi i bacaju neke lazne crte. Kupite neki s crvenom crtom, duchesse iz mullera je dobar i puno jeftiniji od CB. Sretno! 🙏🤞
Ma meni je ovo samo provjera, jucer su mi tri bila cisto pozitivna, svi razliciti. Danas jedva vidljivi. Tako da zato racunam da je biokemijska.

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Gabi, to je nazalost negativna beta 😕
Mom2one,nadam se da je samo do testa.. pokusaj s istom markom s kojim si vec radila( s crvenom linijom) sutra… 🤞🤞😊😊
…
Ja sam na 3.dc vec 🙈 24.04.je novi datum.
Plan je iduce napraviti HSG, ako je i to okej kao i sve ostalo, mozda se odvazimo i na MPO.
Stalno sam na vagi. Proslo je vec puno vremena al opet se nadam cudu 😅😅
A to je gravignost. Njega sam koristila i jucer i danas. Mislim ne znam koje bi se cudo moglo dogodit da je ovo samo slucajnost 😪

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ti uopće i nisi trudna
Jesam, jesam. Javila sam se jutros da je negativan, možda si me preskočila🤪.
Sad čekam da stigne gospođicu pa ponovit briseve i onda opet u akciju 😁
Cure nemojte te CB testove s linijom kupovat uopce jer su oni vise puta tu se pokazali losi i bacaju neke lazne crte. Kupite neki s crvenom crtom, duchesse iz mullera je dobar i puno jeftiniji od CB. Sretno! 🙏🤞
Ma meni je ovo samo provjera, jucer su mi tri bila cisto pozitivna, svi razliciti. Danas jedva vidljivi. Tako da zato racunam da je biokemijska.
Sve je još moguće, ne gubi nadu. Pričekaj još dok stvarno ne trebaš dobit. Sve je ovo još rano i samo se zamaramo sa crticama. Dok nema krvi, trudne smo 💪
Ti uopće i nisi trudna
Jesam, jesam. Javila sam se jutros da je negativan, možda si me preskočila🤪.
Sad čekam da stigne gospođicu pa ponovit briseve i onda opet u akciju 😁
Bas sam prosla jos jednom poruke pa sam nasla. Ocito sam preskocila u jutro (to je tako kad na sastanku citam forum za trudnocu 😂).
Hebemu misa, ali dobro, ima jos nade. Neke zene imaju pozitivan test tek na dan ocekivane M, imamo mi skoro tjedan dana fore hahaha

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Drage cure, nije me bilo par dana, pa nisam bas sve popratila ali svakako cestitam svim plusicima i zelim urednu trudnocu🍀🥰
Moj iduci datum za nedobiti je18.4. Danas sam bila na folikulometriji po prvi puta, ciklusi su mi u pravilu 29-32 dana, ovulacija 14.-18 dan varira, ovaj ciklus ce ocito biti prije, danas je 11. dan, gin kaze da samo sto ne pukne folikul. Tako da ovaj vikend pokrivamo, po njegovoj preporuci sutra i nedjelju, svaki drugi dan. Ovaj mjesec svakako ranija ovulacija. Takodjer sam dobila utrogestan, 2X dnevno vaginalno, 3 tjedna.
i rijesio mi je onu enigmu napokon- da li plodne dane imati odnos “sto vise to bolje- svaki dan”, po njegovoj preporuci bolje je svaki drugi dan da se spermiji bolje obnove. Pa cemo sada tako probati🤷♀️
Muzu sutra stizu nalazi spermiograma, nadam se da ce biti u redu🙏

👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji