Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    30. Ožujak 2023. 22:00

Mom2one 92

https://ibb.co/FKKm9HG
    Cure, molim misljenje ako mozete otvorit fotku.
    Prvi je od jutros, prvi urin.
    Drugi je popodne, 5. , 6. urin.
    Digitalni sada. Broju urina se ne zna broj.
    Koliko je sansa da sam nakon toliko godina iskustva uspjela zeznut prvi test?
    Ujutro cu ponovit s trakicom. U slucaju da bude ovako kao sada, da zovem ginica za betu ili da pocekam drugi tjedan da vidim situaciju? Nisam ni na nebu ni na zemlji. Sto misli mi se mota po glavi.
    Hvala svima na rijecima podrske, i dalje se nadam lijepim vijestima od vas, odnosno vasim plusicima. ā¤ļø

Ma sigurno nije biokemijska , ne brini , jednostavno ti neki Testovi možda ucitavaju slabije , tako da ne gubi nadu ā¤ļø ja sam sigurna da će to biti sve uredu šŸ„°ā¤ļøšŸ’ž

šŸ‘©35

PokuŔavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni āœ”ļø
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

šŸ‘Ø34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni āœ”ļø
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleāŒ
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle āŒ
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    30. Ožujak 2023. 22:03

Selmaa34

eni233

Curke ima koja da je imala slično iskustvo da je na dan menstruacije test bio negativan a poslje pozitvan ? Imam li čemu da se nadam ili ipak niÅ”ta ? Oprostite ako sam dosadna 😫 hvala na odgovorima

Imam dvije prijateljice kojima je test na dan ocekivane bio negativan, tako da šŸ¤žšŸ».

Hvala na odgovoru , za sad nemam nikave simptome ni da ću dobiti niti da neću dobiti :( tako da neznam Å”to da si mislim , a danas po kalendaru sam trebala dobiti …

šŸ‘©35

PokuŔavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni āœ”ļø
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

šŸ‘Ø34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni āœ”ļø
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleāŒ
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle āŒ
    IVF 5/2025 Vinogradska

Selmaa34
    30. Ožujak 2023. 22:17

Mom2one 92

Selmaa34

Mom2one 92

https://ibb.co/FKKm9HG
    Cure, molim misljenje ako mozete otvorit fotku.
    Prvi je od jutros, prvi urin.
    Drugi je popodne, 5. , 6. urin.
    Digitalni sada. Broju urina se ne zna broj.
    Koliko je sansa da sam nakon toliko godina iskustva uspjela zeznut prvi test?
    Ujutro cu ponovit s trakicom. U slucaju da bude ovako kao sada, da zovem ginica za betu ili da pocekam drugi tjedan da vidim situaciju? Nisam ni na nebu ni na zemlji. Sto misli mi se mota po glavi.
    Hvala svima na rijecima podrske, i dalje se nadam lijepim vijestima od vas, odnosno vasim plusicima. ā¤ļø

Meni se ovako cini da beta raste ā¤ļø. Koji je dpo?

Danas 10 dpo. Ma problem je u tome sto su trakice jucer ujutro bile ful pozitivne ( slicne kao danas popodne) . Danas ujutro je ova prva sto sam poslikala, jedva vidljiva. Nisam imala zivaca cekat pa sam je napravila i danas popodne. ( druga u nizu na slici). Bojim se da je biok. Zato sqm i postavila sliku i pitanje. Ne znam sto da radim. Ili jednostavno nista, nego da cekam. Dusa me boli.

Mozes sutra ponoviti, al tesko da ce digitalni fulati. Meni ovo izgleda obecavajuce.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Mom2One
    30. Ožujak 2023. 22:17

Eni233
    Joj, ja se iskreno nadam, dosta mi je vise losih vijesti.Ā 
    Hvala ti na lijepim rijecima ā¤ļøšŸ˜˜
    I da ti odmah odgovorim na tvoje pitanje. Meni je u prosloj trudnoci tek 3.dan nakon izostanka digitalac pokazivao +1,2 i obican ne tako jaku crtu. S tim da sam tad imala neke simptome ( krv iz nosa, grudi, lagani grcevi). Sad apsolutno nista. Cak ni iscjedak. Zato se i dvoumim kako ce se ovo odvijat.Ā 

ā™‚ļø 34
    ā™€ļø 31
    K šŸ‘±šŸ¼ā€ā™€ļøšŸ’— 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy šŸ‘¶šŸ»šŸ˜‡šŸ‘£
    +29.3 šŸŒˆā¤ļø
    12.12.2023 baby girl šŸ’—šŸŒˆ

Selmaa34
    30. Ožujak 2023. 22:18

eni233

Selmaa34

eni233

Curke ima koja da je imala slično iskustvo da je na dan menstruacije test bio negativan a poslje pozitvan ? Imam li čemu da se nadam ili ipak niÅ”ta ? Oprostite ako sam dosadna 😫 hvala na odgovorima

Imam dvije prijateljice kojima je test na dan ocekivane bio negativan, tako da šŸ¤žšŸ».

Hvala na odgovoru , za sad nemam nikave simptome ni da ću dobiti niti da neću dobiti :( tako da neznam Å”to da si mislim , a danas po kalendaru sam trebala dobitiĀ 

Ja bi sutra umocila šŸ¤žšŸ»

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Mom2One
    30. Ožujak 2023. 22:22

Selmaa34
    Zato sam ga i napravila, on mi je najpouzdaniji i nije tako osjetljiv. A nista, ponoviti ujutro i nadati se najboljem. Nema druge.Ā 

ā™‚ļø 34
    ā™€ļø 31
    K šŸ‘±šŸ¼ā€ā™€ļøšŸ’— 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy šŸ‘¶šŸ»šŸ˜‡šŸ‘£
    +29.3 šŸŒˆā¤ļø
    12.12.2023 baby girl šŸ’—šŸŒˆ

Lunolina
    31. Ožujak 2023. 06:55

Meni je pocela padati temperatura, test je negativan - 11.DPO. Sad stvarno vise nema nikakve sanse da sam trudna. Nema veze. Odlucila sam se baciti na zdraviju prehranu, vise treninga, vise unosa vode i posvecivanju vise vremena i paznje sebi.
    Za Uskrs idemo na put pa se nadam da cemo se malo opustiti, a par dana iza bi mi trebala biti ovulacija pa mozda ona bude dobitna 🄰
    Nakon toga valja kupiti 10ak testova i krenuti u lov sjenicašŸ˜‚

šŸ‘±šŸ»ā€ā™€ļø32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol āž” 19,9 pmol
    šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø32 sve ok
    PokuŔavamo od 11/2022
    šŸ¢ Å kvorc
    2 & 3/24 IUI āŒ
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🄚, 1🐣, 0 ā„ļøāŒ
    5/24 prirodni - 1 🐣 āŒ
    šŸ¢ Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🄚, ET 🐣, 2 ā„ļø
    Stiže dečko 🩵

• angela1108
    31. Ožujak 2023. 07:10

Lunolina

Meni je pocela padati temperatura, test je negativan - 11.DPO. Sad stvarno vise nema nikakve sanse da sam trudna. Nema veze. Odlucila sam se baciti na zdraviju prehranu, vise treninga, vise unosa vode i posvecivanju vise vremena i paznje sebi.
    Za Uskrs idemo na put pa se nadam da cemo se malo opustiti, a par dana iza bi mi trebala biti ovulacija pa mozda ona bude dobitna 🄰
    Nakon toga valja kupiti 10ak testova i krenuti u lov sjenicašŸ˜‚

Sve isto, samo ja ne idem na put 🤭

Miss88
    31. Ožujak 2023. 07:38

Mom2one 92

Iz nekog razloga Miss88, ne dopusta mi odgovoriti ni na jedan tvoj komentar.
    Pa cu ovako. Po jednoj app u nedjelju, po drugoj u ponedjeljak.
    Nisam ni ja nikad vadila betu, zato ni ne znam sta da napravim.
    Kako si ti? Je ti stalo krvarenje ili?
    Hvala ti 😘

Hej dobro sam. Stavit ću sliku da vidiÅ”. U ponedjeljak roskasto jednom na papiru, utorak možda malo tamnija krv isto samo jednom na papiru,srijeda i jučer i jutros ovako kao na slici.Ā https://ibb.co/NYXRR7f
    Osjetim bradavice ali nije straÅ”no. Grčeve toliko i ne. Možda onako po sredini. Bila sam prehlađena pa joÅ” uvijek kaÅ”ljem ko magarac. Ja u sljedeći četvrtak trebam dobiti šŸ¤·šŸ¼ā€ā™€ļøšŸ„“

šŸ™‹ā€ā™€ļø - 35šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø - 36
    šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, āš–ļø3760g išŸ“53cm. 🩵

• angela1108
    31. Ožujak 2023. 08:08

Miss88

Mom2one 92

Iz nekog razloga Miss88, ne dopusta mi odgovoriti ni na jedan tvoj komentar.
    Pa cu ovako. Po jednoj app u nedjelju, po drugoj u ponedjeljak.
    Nisam ni ja nikad vadila betu, zato ni ne znam sta da napravim.
    Kako si ti? Je ti stalo krvarenje ili?
    Hvala ti 😘

Hej dobro sam. Stavit ću sliku da vidiÅ”. U ponedjeljak roskasto jednom na papiru, utorak možda malo tamnija krv isto samo jednom na papiru,srijeda i jučer i jutros ovako kao na slici.https://ibb.co/NYXRR7f
    Osjetim bradavice ali nije straÅ”no. Grčeve toliko i ne. Možda onako po sredini. Bila sam prehlađena pa joÅ” uvijek kaÅ”ljem ko magarac. Ja u sljedeći četvrtak trebam dobiti šŸ¤·šŸ¼ā€ā™€ļøšŸ„“

Pa to je niŔta,  a i rano je joŔ za testiranje, tako da sigurno postoji Ŕansa.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.