https://ibb.co/FKKm9HG
Cure, molim misljenje ako mozete otvorit fotku.
Prvi je od jutros, prvi urin.
Drugi je popodne, 5. , 6. urin.
Digitalni sada. Broju urina se ne zna broj.
Koliko je sansa da sam nakon toliko godina iskustva uspjela zeznut prvi test?
Ujutro cu ponovit s trakicom. U slucaju da bude ovako kao sada, da zovem ginica za betu ili da pocekam drugi tjedan da vidim situaciju? Nisam ni na nebu ni na zemlji. Sto misli mi se mota po glavi.
Hvala svima na rijecima podrske, i dalje se nadam lijepim vijestima od vas, odnosno vasim plusicima. ā¤ļø
Ma sigurno nije biokemijska , ne brini , jednostavno ti neki Testovi možda ucitavaju slabije , tako da ne gubi nadu ā¤ļø ja sam sigurna da Äe to biti sve uredu š„°ā¤ļøš
š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni āļø
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
šØ34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni āļø
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleā
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 5/2025 Vinogradska
Curke ima koja da je imala sliÄno iskustvo da je na dan menstruacije test bio negativan a poslje pozitvan ? Imam li Äemu da se nadam ili ipak niÅ”ta ? Oprostite ako sam dosadna š« hvala na odgovorima
Imam dvije prijateljice kojima je test na dan ocekivane bio negativan, tako da š¤š».
Hvala na odgovoru , za sad nemam nikave simptome ni da Äu dobiti niti da neÄu dobiti :( tako da neznam Å”to da si mislim , a danas po kalendaru sam trebala dobiti ā¦
š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni āļø
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
šØ34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni āļø
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleā
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 5/2025 Vinogradska
https://ibb.co/FKKm9HG
Cure, molim misljenje ako mozete otvorit fotku.
Prvi je od jutros, prvi urin.
Drugi je popodne, 5. , 6. urin.
Digitalni sada. Broju urina se ne zna broj.
Koliko je sansa da sam nakon toliko godina iskustva uspjela zeznut prvi test?
Ujutro cu ponovit s trakicom. U slucaju da bude ovako kao sada, da zovem ginica za betu ili da pocekam drugi tjedan da vidim situaciju? Nisam ni na nebu ni na zemlji. Sto misli mi se mota po glavi.
Hvala svima na rijecima podrske, i dalje se nadam lijepim vijestima od vas, odnosno vasim plusicima. ā¤ļø
Meni se ovako cini da beta raste ā¤ļø. Koji je dpo?
Danas 10 dpo. Ma problem je u tome sto su trakice jucer ujutro bile ful pozitivne ( slicne kao danas popodne) . Danas ujutro je ova prva sto sam poslikala, jedva vidljiva. Nisam imala zivaca cekat pa sam je napravila i danas popodne. ( druga u nizu na slici). Bojim se da je biok. Zato sqm i postavila sliku i pitanje. Ne znam sto da radim. Ili jednostavno nista, nego da cekam. Dusa me boli.
Mozes sutra ponoviti, al tesko da ce digitalni fulati. Meni ovo izgleda obecavajuce.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Eni233
Joj, ja se iskreno nadam, dosta mi je vise losih vijesti.Ā
Hvala ti na lijepim rijecima ā¤ļøš
I da ti odmah odgovorim na tvoje pitanje. Meni je u prosloj trudnoci tek 3.dan nakon izostanka digitalac pokazivao +1,2 i obican ne tako jaku crtu. S tim da sam tad imala neke simptome ( krv iz nosa, grudi, lagani grcevi). Sad apsolutno nista. Cak ni iscjedak. Zato se i dvoumim kako ce se ovo odvijat.Ā
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy š¶š»šš£
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Curke ima koja da je imala sliÄno iskustvo da je na dan menstruacije test bio negativan a poslje pozitvan ? Imam li Äemu da se nadam ili ipak niÅ”ta ? Oprostite ako sam dosadna š« hvala na odgovorima
Imam dvije prijateljice kojima je test na dan ocekivane bio negativan, tako da š¤š».
Hvala na odgovoru , za sad nemam nikave simptome ni da Äu dobiti niti da neÄu dobiti :( tako da neznam Å”to da si mislim , a danas po kalendaru sam trebala dobitiĀ
Ja bi sutra umocila š¤š»
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Selmaa34
Zato sam ga i napravila, on mi je najpouzdaniji i nije tako osjetljiv. A nista, ponoviti ujutro i nadati se najboljem. Nema druge.Ā
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy š¶š»šš£
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Meni je pocela padati temperatura, test je negativan - 11.DPO. Sad stvarno vise nema nikakve sanse da sam trudna. Nema veze. Odlucila sam se baciti na zdraviju prehranu, vise treninga, vise unosa vode i posvecivanju vise vremena i paznje sebi.
Za Uskrs idemo na put pa se nadam da cemo se malo opustiti, a par dana iza bi mi trebala biti ovulacija pa mozda ona bude dobitna š„°
Nakon toga valja kupiti 10ak testova i krenuti u lov sjenicaš
š±š»āāļø32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ā” 19,9 pmol
š§š»āāļø32 sve ok
PokuŔavamo od 11/2022
š¢ Å kvorc
2 & 3/24 IUI ā
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10š„, 1š£, 0 āļøā
5/24 prirodni - 1 š£ ā
š¢ Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9š„, ET š£, 2 āļø
Stiže deÄko š©µ
Meni je pocela padati temperatura, test je negativan - 11.DPO. Sad stvarno vise nema nikakve sanse da sam trudna. Nema veze. Odlucila sam se baciti na zdraviju prehranu, vise treninga, vise unosa vode i posvecivanju vise vremena i paznje sebi.
Za Uskrs idemo na put pa se nadam da cemo se malo opustiti, a par dana iza bi mi trebala biti ovulacija pa mozda ona bude dobitna š„°
Nakon toga valja kupiti 10ak testova i krenuti u lov sjenicaš
Sve isto, samo ja ne idem na put š¤
Iz nekog razloga Miss88, ne dopusta mi odgovoriti ni na jedan tvoj komentar.
Pa cu ovako. Po jednoj app u nedjelju, po drugoj u ponedjeljak.
Nisam ni ja nikad vadila betu, zato ni ne znam sta da napravim.
Kako si ti? Je ti stalo krvarenje ili?
Hvala ti š
Hej dobro sam. Stavit Äu sliku da vidiÅ”. U ponedjeljak roskasto jednom na papiru, utorak možda malo tamnija krv isto samo jednom na papiru,srijeda i juÄer i jutros ovako kao na slici.Ā https://ibb.co/NYXRR7f
Osjetim bradavice ali nije straÅ”no. GrÄeve toliko i ne. Možda onako po sredini. Bila sam prehlaÄena pa joÅ” uvijek kaÅ”ljem ko magarac. Ja u sljedeÄi Äetvrtak trebam dobiti š¤·š¼āāļøš„“
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Iz nekog razloga Miss88, ne dopusta mi odgovoriti ni na jedan tvoj komentar.
Pa cu ovako. Po jednoj app u nedjelju, po drugoj u ponedjeljak.
Nisam ni ja nikad vadila betu, zato ni ne znam sta da napravim.
Kako si ti? Je ti stalo krvarenje ili?
Hvala ti š
Hej dobro sam. Stavit Äu sliku da vidiÅ”. U ponedjeljak roskasto jednom na papiru, utorak možda malo tamnija krv isto samo jednom na papiru,srijeda i juÄer i jutros ovako kao na slici.https://ibb.co/NYXRR7f
Osjetim bradavice ali nije straÅ”no. GrÄeve toliko i ne. Možda onako po sredini. Bila sam prehlaÄena pa joÅ” uvijek kaÅ”ljem ko magarac. Ja u sljedeÄi Äetvrtak trebam dobiti š¤·š¼āāļøš„“
Pa to je niŔta, a i rano je joŔ za testiranje, tako da sigurno postoji Ŕansa.
Sortiraj odgovore
Najstariji