Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • angela1108
    25. Ožujak 2023. 16:34

Lunolina

angela1108

Bebolina odlična vijest, nek tako ostane do kraja. Sretno 🤗
    Lunolina ima li kakvih simptoma 😉

Nista😂
    Mislim, zabrijala sam 101 simptom, ali sam gotovo sigurna da ih sve umišljam. Ali bas polazem velike nade u ovaj ciklus.
    Ti?

Ista stvar....svašta a zapravo ništa. I danas me baš boli želudac Al to je prije od summameda kojeg sam počela piti. Nema veze želudac sa trudnoćom,  to je čisto umišljanje simptoma. A takve smo mi žene- "lude" na svoj način 🤣

Lunolina
    25. Ožujak 2023. 16:38

angela1108

Lunolina

angela1108

Bebolina odlična vijest, nek tako ostane do kraja. Sretno 🤗
    Lunolina ima li kakvih simptoma 😉

Nista😂
    Mislim, zabrijala sam 101 simptom, ali sam gotovo sigurna da ih sve umišljam. Ali bas polazem velike nade u ovaj ciklus.
    Ti?

Ista stvar….svašta a zapravo ništa. I danas me baš boli želudac Al to je prije od summameda kojeg sam počela piti. Nema veze želudac sa trudnoćom, to je čisto umišljanje simptoma. A takve smo mi žene- "lude" na svoj način 🤣

Sve mi je jasno. 
    Ja imam pritisak u donjem dijelu trbuha i razmisljam kako je rijec o maternici i ‘ma sigurno je sad ovo implantacija’, a to sto sam pojela ogroman hamburger i krumpirice od cega mi je uvijek tesko u trbuhu - to potpuno zanemarujem😂

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Garawa¤
    25. Ožujak 2023. 16:39

Bebolina2207

Tami0910

Bebolina2207

Tami0910

Evo cure javljam danasnji nalaz, duplanje 2,5 puta.
    https://ibb.co/s3T75Rf
    Nadam se da ce bit uredu🤞🙏🥰🥳

Čestitam!!! 🎉🎊
    Nama za sada obje jajne stanice pokazuju znakove oplodnje, nadam se da će sve biti i dalje u redu. Transfer je u ponedjeljak.

Hvala ti!💕
    I ja tebi cestitam i vjeeujem da ce sve biti uredu do ponedjeljka i da ih onda vracas. 🥳🥳
    Oces obje vratiti ili jednu?

Stvarno ne znam. Ne znam što će oni sugerirati. A ja preteško mi je samo pomisliti da jednu mrvicu ostavim. Obje su moje i ne mogu birati. U drugu ruku nisam za blizance ( imamo već dijete da nemamo druga priča) a opet može biti da mi se jedna podijeli ili obje pa onda stigne ih još više. Baš sam u nezgodnoj situaciji. Čekam pon tad ćemo biti pametniji a opet do pon može svašta biti.

Nisam upratila gdje si u postupku? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    25. Ožujak 2023. 19:19

Bebolina2207

🖤Garawa🖤

Bebolina2207

Tami0910

Bebolina2207

Tami0910

Evo cure javljam danasnji nalaz, duplanje 2,5 puta.
    https://ibb.co/s3T75Rf
    Nadam se da ce bit uredu🤞🙏🥰🥳

Čestitam!!! 🎉🎊
    Nama za sada obje jajne stanice pokazuju znakove oplodnje, nadam se da će sve biti i dalje u redu. Transfer je u ponedjeljak.

Hvala ti!💕
    I ja tebi cestitam i vjeeujem da ce sve biti uredu do ponedjeljka i da ih onda vracas. 🥳🥳
    Oces obje vratiti ili jednu?

Stvarno ne znam. Ne znam što će oni sugerirati. A ja preteško mi je samo pomisliti da jednu mrvicu ostavim. Obje su moje i ne mogu birati. U drugu ruku nisam za blizance ( imamo već dijete da nemamo druga priča) a opet može biti da mi se jedna podijeli ili obje pa onda stigne ih još više. Baš sam u nezgodnoj situaciji. Čekam pon tad ćemo biti pametniji a opet do pon može svašta biti.

Nisam upratila gdje si u postupku?

Sveti Duh.

Hvala svima, čekam pon i sad sam i ja već na tome ako se obje razvijaju da mi vrate obje. Na drugoj temi kažu da nama starijima stavljaju dvije.

Taman sam ti htjela napisati da je preporuka da vrate dvije.. kod mene je prvi puta bilo 3 JS oplođene i samo 1 bila na kraju za vratiti, drugi puta 4 oplodene i do transfera ostale dvije i njih smo vratili.  Kod nas je nažalost bilo neuspješno.. 
    Kod koje si doktorice. Ja sam bila kod Turudić i požalila.. drugu stimulaciju mi je skroz na skroz sj***** 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Miss88
    25. Ožujak 2023. 19:31

Mm je danas odlučio da bi se seksao Reko prošla ovulacija ali ajde. To je bilo oko tri, do sedam sam bila na nogama po gradu. Dođemo kući idem na WC piškiti i obrišem kad ono malo krvi. Od odnosa, od ovulacije? Nikad mi se to nije dogodilo. 🤷🏼‍♀️😱

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Lunolina
    25. Ožujak 2023. 19:55

Miss88

Mm je danas odlučio da bi se seksao Reko prošla ovulacija ali ajde. To je bilo oko tri, do sedam sam bila na nogama po gradu. Dođemo kući idem na WC piškiti i obrišem kad ono malo krvi. Od odnosa, od ovulacije? Nikad mi se to nije dogodilo. 🤷🏼‍♀️😱

Moze biti od jednog i od drugog 🤷🏻‍♀️

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    25. Ožujak 2023. 21:03

Miss88

Sad mi je proslo kroz glavu, moze li mozda biti implantacijsko krvarenje? Ako kazes da je prosla O :)

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Tami0910
    25. Ožujak 2023. 21:06

Cure hvala na lijepim zeljama i cestitkama. Nadam se sa ce biti skolska. Javim se nakon prvog pregleda za neka cca 2 tjedna ce biti. Taman pred Uskrs🙏

Svima Vama koje ste trudne zelim skolsku, urednu trudnocu, a Vama u pokusavanju da sto prije ostvarite cilj. 

Samo cu reci iz svog iskustva da broj odnosa nije vazan. Mi smo pokrili jedanput samo i to noc na dan kad mi je bio peak. (kod mene je inace nagli skok na lh trakici) 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Miss88
    25. Ožujak 2023. 21:23

Lunolina

Miss88

Sad mi je proslo kroz glavu, moze li mozda biti implantacijsko krvarenje? Ako kazes da je prosla O :)

Lunolina ovulacija je bila prije dva dana hehe. A možda i jučer. Sad kad gledam osušene trakice poredane u bilježnici, najtamnija mi je bila prekjučer u devet ujutro. Iako tada se nije činila tako 🤷🏼‍♀️ čula sam za spotting tokom/nakon ovulacije ali nije mi se to još dogodilo da ne kažem da me sise još uvijek bole.  

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• angela1108
    26. Ožujak 2023. 09:10

Jutro....evo ja jutros napravila prvi test 🙈, danas mi je 6DPO ,naravno da je negativan , Al ko može platit ono iščekivanje dok ona ljubičasta linija ide preko testa 🤩🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.