Bebolina sretno danas 🥰
..
Angela1108, ovakvu glupost s 3x poz.nalazom prvi puta cujem 🙈 ja sam bila pozitivna, decko je odmah isao na bris(bio je pozitivan naravno) te dobio odmah terapiju, u isto vrijeme kad i ja.. na kontrolnim brisevima on je bio neg,a ja i dalje poz, i ja sam dobila novu terapiju a on ovaj puta nista. Stitili smo se u tom periodu kondomima da ja opet ne prenasam njemu.
Kakvog smisla tvom dr.ima da on ne dobi terapiju ako imate odnose bez zastite?🤔
Još sam dvaput pitala da budem sigurna jer mi je bilo čudno što on ne treba ništa. Jedino da nazovem njegovu doktoricu da i njemu pošalje sumamed? Ne znam može li se to, tj. hoće li dati bez brisa
A da trazis doktoricu uputnicu za bris?
Ja bih nazvala i rekla da imam ureaplasmu i da bi muz trebao na bris. Ne vjerujem da ce doktorica odbiti.
Jesam, upravo sam je zvala i rekla je da u ponedjeljak donesem svoj nalaz pa će ona odlučiti što dalje
Bebolina sretno danas 🥰
..
Angela1108, ovakvu glupost s 3x poz.nalazom prvi puta cujem 🙈 ja sam bila pozitivna, decko je odmah isao na bris(bio je pozitivan naravno) te dobio odmah terapiju, u isto vrijeme kad i ja.. na kontrolnim brisevima on je bio neg,a ja i dalje poz, i ja sam dobila novu terapiju a on ovaj puta nista. Stitili smo se u tom periodu kondomima da ja opet ne prenasam njemu.
Još sam dvaput pitala da budem sigurna jer mi je bilo čudno što on ne treba ništa. Jedino da nazovem njegovu doktoricu da i njemu pošalje sumamed? Ne znam može li se to, tj. hoće li dati bez brisa
Ja bih nazvala i rekla da imam ureaplasmu i da bi muz trebao na bris. Ne vjerujem da ce doktorica odbiti.
Ima li kod tebe kakvih simptoma, kad je prvi test 🥰
Bebolina sretno danas 🥰
..
Nadam se da ce doktorica biti pametna i dati bris. Ne kuzim kaj toliko kompliciraju oko obicnog brisa 🙄
Ja sam tek 4.-5. DPO, apsolutno nikakvih simptoma i bas imam osjecaj da nista od toga, ali vidjet cemo. Prvi test bih najradje sad napravila 😂 no znam da nema smisla. Probat cu se nekako strpiti do srijede barem.
A ti? Imas kakve simptome osim mukice? Kad ti kreces piskiti na testice? 🤭

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina sretno danas 🥰
..
Nadam se da ce doktorica biti pametna i dati bris. Ne kuzim kaj toliko kompliciraju oko obicnog brisa 🙄
Ja sam tek 4.-5. DPO, apsolutno nikakvih simptoma i bas imam osjecaj da nista od toga, ali vidjet cemo. Prvi test bih najradje sad napravila 😂 no znam da nema smisla. Probat cu se nekako strpiti do srijede barem.
A ti? Imas kakve simptome osim mukice? Kad ti kreces piskiti na testice? 🤭
Isto nam je, tako i ja. Nemam apsolutno ništa a iskreno nekako zbog ovog svega sad se i plašim da bude pozitivan 😌. Ja krećem od ponedjeljka, dugo mi je čekat srijedu 🤣
Hvala svima. Stigli smo kući. Imamo 2 jajne stanice i sutra ujutro trebam zvati da provjerim situaciju. Nadam se da će se lijepo podružiti danas u labu.
Sretno . Čekamo s tobom rezultate 🤞
https://ibb.co/cTc3M8q pokrili smo 17,18,19 dan ciklusa i sada držimo fige. Iako ovaj mjesec je ovulaciju dosta kasno obzirom da mi ciklusi variraju 27-28 dana :( nadamo se najboljem👶🏼
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
Hvala svima. Stigli smo kući. Imamo 2 jajne stanice i sutra ujutro trebam zvati da provjerim situaciju. Nadam se da će se lijepo podružiti danas u labu.
Držim fige👶🏼👶🏼
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
https://ibb.co/cTc3M8qpokrili smo 17,18,19 dan ciklusa i sada držimo fige. Iako ovaj mjesec je ovulaciju dosta kasno obzirom da mi ciklusi variraju 27-28 dana :( nadamo se najboljem👶🏼
Uf ja sam pet dana do ovulacije i dan prije. I molim Boga da je dosta. Jer imala sam temperaturu i sva sam neka bolesna. 🤢😣

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
https://ibb.co/tCB3Mxd evo cure to je to. Svijetla skroz. Danas mi je 1dpo. Sad preostaje samo čekanje? Tko čeka samnom? 🙂🙃

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Bebolina sretno, čekamo s tobom 🙏🏼
.
Ja sam tek 11dc pa tek treba doći O. Iako sam jučer osjetila jajnik, a nisam još piskila trakicu ovaj ciklus, mogla bi sad jednu 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji