Zene, da i ja rijesim jedan ujutro? 7dpo 🤣
Apsolutno! I meni je 7. DPO danas😂
Ja sam svoj test odradila - negativan kao kuca😄
Možda je ipak malo prerano 🙈
Ma je. Ovo je vise da se malo nasmijemo nego sto ocekujem ikakvu sjenicu.
Meni je bbt niska (36.6), cerviks se spustio i nemam apsolutno nikakav iscjedak pa racunam da od ovog ciklusa nista, opet.
Bebolina sretno! Javljaj razvoj situacije. Bilo kako bilo, drzim palceve da ti uskoro cestitamo na plusu i skolskoj trudnoci🥰
Ovo je vise skretanje misli dok cekamo pravo vrijeme na testiranje.
I meni je apsolutno isto kao sto si i sebi navela. Iskreno mislim da od mene nista ovaj mj i da necu ni radit testove.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Meni je bbt niska (36.6), cerviks se spustio i nemam apsolutno nikakav iscjedak pa racunam da od ovog ciklusa nista, opet.
Bebolina sretno! Javljaj razvoj situacije. Bilo kako bilo, drzim palceve da ti uskoro cestitamo na plusu i skolskoj trudnoci🥰
Ista stvar i kod mene. Jutros isto bazalna 36.6 i suha skroz na skroz. Tako da....uzalud vam trud svirači😏
Ista stvar i kod mene. Jutros isto bazalna 36.6 i suha skroz na skroz. Tako da….uzalud vam trud svirači😏
Ja cu iduci test napraviti na dan ocekivane M u slucaju da ne dodje. Do tad ih necu raditi, izgubila sam volju. 😬
Ali dobro, iduci ciklus je nas! 😂🤪
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ista stvar i kod mene. Jutros isto bazalna 36.6 i suha skroz na skroz. Tako da….uzalud vam trud svirači😏
Ja cu iduci test napraviti na dan ocekivane M u slucaju da ne dodje. Do tad ih necu raditi, izgubila sam volju. 😬
Ali dobro, iduci ciklus je nas! 😂🤪
Znas da sam se sad vec malo razljutila 🤣 i rastuzila.
Jedino sto mi je cudno, sto nemam apsolutno nikakvih tegoba. Grudi nista, bolovi nista.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
evo mene da jadikujem. jutros rozkasto na papiru. pa jel moguće da je ovulacija bila ranije i da je ovo implantacijsko. jer krenulo me boljeti u utorak prošli, trbuh,sise. a po testovima ovulacija u četvrtak. Ne može biti ni menga, prerano je. Sve me čudi. Na poslu sam, najradije bi kući pod jorgan
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
evo mene da jadikujem. jutros rozkasto na papiru. pa jel moguće da je ovulacija bila ranije i da je ovo implantacijsko. jer krenulo me boljeti u utorak prošli, trbuh,sise. a po testovima ovulacija u četvrtak. Ne može biti ni menga, prerano je. Sve me čudi. Na poslu sam, najradije bi kući pod jorgan
Možda ti je nizak progesteron? Tako je meni bilo, gin mi dao duohaston da pijem i nije mi se više ponavljalo.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ako žena ne proizvodi dovoljno progesterona tijekom ciklusa može doći do problema sa sluznicom maternice te krvarenja 5 do 7 dana prije mjesečnice.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja takoder popiskila minus, na 13/14dpo🙄🙄 danas stize ocito...
Cure, za vas jos ima nade,ipak je prilicno rano. 😊😊🤞🤞...
Bebolina sretno danas 🥰
Miss88 nemam iskustva s krvarenjima usred ciklusa, nisam od neke pomoci🙁
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Može biti da je implementacija , a može što je Garawa rekla....pratimo dalje i nadamo se prvoj teoriji🤞
Možda ti je nizak progesteron? Tako je meni bilo, gin mi dao duohaston da pijem i nije mi se više ponavljalo.
Pijem duphaston već četiri dana. Nisam nikad imala krvarenje iako se ovo ne može opisati kao krvarenje. Blago roskasto na papiru. I kasnije više ne. Ha da preostaje samo čekanje.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji