https://ibb.co/p2L299J pokušavam sliku staviti
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Uspjela. Te sam ja uzela. valjda su dobre.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Ja kupujem preko stanice Gravida, 50 kom/18,45€
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Kada ste naručeni danas? Baš me zanima što će vam reći, jer i nas vuče Sv.Duh ako se nešto nađe..🤷♀️ probali bi jedan pokušaj svakako dok čekamo termin u Ivf.. 😁 pa me zanimaju dojmovi. Javi!
Nadam se da će se Anchyyy javiti, da pratimo njenu situaciju 😊
Kod nas još ništa, prošli tjedan je rekao da smo brzo na redu, čekamo kao napete puške, torba je spremna.
.
Uz Duphaston normalno možete normalno imati odnose. 😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Kada ste naručeni danas? Baš me zanima što će vam reći, jer i nas vuče Sv.Duh ako se nešto nađe..🤷♀️ probali bi jedan pokušaj svakako dok čekamo termin u Ivf.. 😁 pa me zanimaju dojmovi. Javi!
Kod nas još ništa, prošli tjedan je rekao da smo brzo na redu, čekamo kao napete puške, torba je spremna.
.
Rekla mi je da sada pijem sedam dana i deset dana pauze. i onda nastavljam na 16. dan ciklusa kad dobijem. Mene zanima što ako je ovulacija poslije 16 dana neću li onda zeznuti koncepciju?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
.
Rekla mi je da sada pijem sedam dana i deset dana pauze. i onda nastavljam na 16. dan ciklusa kad dobijem. Mene zanima što ako je ovulacija poslije 16 dana neću li onda zeznuti koncepciju?
A neki kažu da Duphaston zna poremetiti ovulaciju, dok ja znam ljude kojima to ništa nije utjecalo.
Ja ga pijem od 14dc do 24dc. I ciklus mi je onda točno 28 dana.
Prati trakicama jedan mjesec ovulaciju, kad uhvatiš peak trakicama, nakon 2 dana kreni piti Duphaston. Tako bi bili najispravnije. Ali ako do 16dc ne uhvatiš peak, kreni svakako sa Duphastonom da nebi imala problema sa M.
Zašto si ga dobila? Mislim da prvo trebaš biti sigurna da se kod tebe ovulacija događa, ako imaš cikluse bez ovulacije( A moguće ako ti M ne dolazi kako bi trebala) duphaston neće povećati šanse za trudnoću.
On pomaže ako osoba ima svoje ovulacije da bi nakon nje povećao šanse za trudnoću. 🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
A neki kažu da Duphaston zna poremetiti ovulaciju, dok ja znam ljude kojima to ništa nije utjecalo.
Ja ga pijem od 14dc do 24dc. I ciklus mi je onda točno 28 dana.
Prati trakicama jedan mjesec ovulaciju, kad uhvatiš peak trakicama, nakon 2 dana kreni piti Duphaston. Tako bi bili najispravnije. Ali ako do 16dc ne uhvatiš peak, kreni svakako sa Duphastonom da nebi imala problema sa M.
Zašto si ga dobila? Mislim da prvo trebaš biti sigurna da se kod tebe ovulacija događa, ako imaš cikluse bez ovulacije( A moguće ako ti M ne dolazi kako bi trebala) duphaston neće povećati šanse za trudnoću.
On pomaže ako osoba ima svoje ovulacije da bi nakon nje povećao šanse za trudnoću. 🤗
Imam ovulaciju znam po sluzi. svakako ću probati s trakicama pratiti da uhvatim peak. moj ciklus je 41 dan zato sam i dobila tbl da izreguliram cikluse. iako mislim da do 16. dana nema šanse da dođe ovulacija pre rano je to u mom slučaju.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
https://ibb.co/Rjr2BcK
Moja trakica od malo prije, ide prema peaku aplikacija kaže da je 0.33 znam da je kao do 20 idealno vrijeme da se prate ali mislim da bi mogla i jednu oko ponoći da vidim situaciju.
Kakva je danas?
Žao mi je zbog testića.
U subotu malo prije ponoći je bila 0.46 a onda ujutro 0.57 i sljedeća je bila u padu. Tako da je peak bio u nedjelju pred jutro.
Mi smo pokrili odmah u sub na ned oko ponoći i stavila sam čašicu do jutra. Još smo u ned oko 19 i sinoć. Svaki put stavila čašicu pa ćemo vidjeti. Sad je već više od 48 sati od peaka prošlo pa mislim da ne trebamo više pokrivati. Mislim da to što smo pokrili je to.
Bebolina, moze mala pomoc. Citam tvoj post, nisu mi jasne ove oznake za peak (0.46, 0.57), kako to pratis? Ja pratim ovulaciju klasicnim One step trakicama, da li su to neke posebne trakice za ovulaciju ili aplikacija? Casicu pustis cijelu noc ako su odnosi navecer? Ja sam taman par dana pred O pa sad pokusavam “svim snagama” iskoristiti ovih par dana😉 jutros je trakica bila negativna, vidjet cemo veceras i sutra ujutro..
Hvala ti unaprijed!☺️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Pozdrav, kako da učitam sliku napravila sam test na ovulaciju pa ako bi mi netko mogao isčitati
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
I da se pohvalim, nipt je dosa uredan 🙏 spol zna samo sestra 🤣 imamo u subotu mali gender reveal s uzom obitelji pa cemo saznati. Po beti je od pocetka musko, a na zadnjem uzv je dr reko da bi mogla biti cura 🤭 tako da je sad skroz neizvjesno 🤣 a iskreno otkad sam cula da je ovo u redu spol mi je apsolutno nebitan
Kako misliš "po beti je dečko"?
Zar se po beti može znati spol djeteta, ili pretpostaviti?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji