Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoe🌸
    05. Ožujak 2023. 20:29

Tratincice punoo puno srece na operaciji🙏🏻🙏🏻 Drzimo fige da bude uspjesna🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀 
    Bodris cure i sve pratis i unosis toliko pozitive, zasluzila si 💕

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Tratinčica123
    05. Ožujak 2023. 21:35

Anchyyy, Hvala ti što si mi napisala. To je bio neki dom u Zagrebu ii? 
    Mi naravno želimo što manje dijete, ali ono.. s godinama ćemo naravno podignuti godine ako ne bude išlo baš glatko.. 
    Hvala ti na ohrabrenju, nećemo odustati. I ako dobijemo svoje ili donacijom, drugo bi svakako posvojili. Nadam se stvarno da ćemo se i na taj način uspjeti ostvariti kao roditelji, to nam je velika želja. 
    Borit ćemo se pa šta bude. 😁
    Zoe,  kako ste vi? 🥰 jel uživate? 
    I hvala ti puno. 
    Cure moje, prve ćete znati rezlutate mTese. ❤❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Aneee
    05. Ožujak 2023. 22:49

September čestitam na bebicama 🥰🥰🥰 iznenadili te dečki malo ranije, ali stigli ste do 30tt, msm da je to sasvim ok kod blizanaca. Želim vam sve najbolje i da što prije možete skupa doma 😘❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Trish2022
    06. Ožujak 2023. 08:48

Dobro jutro žene, baš ste bile aktivne kroz vikend...
    September čestitam na dečkićima, visoka je trudnoća, dobra je već težina beba, ja sam uvjerena da bude sve dobro. Nadam se da će to sve biti super i da će začas doći vrijeme da svi skupa idete kući. Želim ti brz oporavak! 🥰🥰
    Bebolina možda ti se san obistini, držim figeee 🤞🤞 makar svakako ti se i postupak bliži tako da svakako mislim da dolazi tvoje vrijeme 
    Anchyyy ma neka ste pustili plivače, ja bih vjerojatno isto tako napravila... nadam se da će se uloviti sad 🍀🍀
    Tratinčica baš mi je divno koliko si pozitivna, želim ti da sve super prođe na operaciji... i da se ostvarite kao roditelji čim prije 🥰🥰

Evo kod mene došla m jučer, nismo niti pokrivali ovaj ciklus tak da idemo dalje. Sljedeći datum 02.04., zasad ne znam da li ćemo uspjeti pokrivati, nadam se da da, i da će muž obaviti spermio...

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• ivana505
    06. Ožujak 2023. 09:08

Pozdrav cure,
    Muž i ja radimo imamo 29 godina i radimo na bebi 4 mjeseca. Ovulaciju pratim sa trakicama jer nemam iscjedak i pokazuju ju sredinom ciklusa (14 dan). Zadnji ginekološki pregled bio je u 1 mjesecu i ustanovljeno je da imam ciste na jajnicima međutim Ginekologica nije previše bila zabrinuta i rekla je da će nestati same od sebe. Odnose imamo svaki dan u vrijeme plodnih dana međutim još nismo uspjeli dobiti plus na testu :(
    Od dodataka prehrani pijem maca kapsule, vrkutu i folnu, a muž multivitamine.
    Imate li kakve savjete?

Ciklusi svakih 27-28 dana
    Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin

Miss88
    06. Ožujak 2023. 09:24

September čestitam na bebicama, bit će sve dobro. 
    ivana505 pozdrav , nemam neke posebne savjete. i mi pokušavamo evo već drugi mjesec. pila sam prvo duphaston da bi pokrenula menzes i sredila ciklus jer mi traje više od 40 dana. U subotu sam dobila pa sad čekam plodne dane. 
    Kažu da duphaston pospješuje začeće, vidjet ćeš možda ti i kasnije tbl preporuči neke. 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Trish2022
    06. Ožujak 2023. 10:35

Kiki čestitam na curkiii ❤️❤️ , ja bi dvije hahaha 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• ivana505
    06. Ožujak 2023. 11:16

Hvala svima na odgovorima, kažu svi da treba biti opušten, ali kako biti opušten kad radiš sve “školski”, a ne uspijeva 😂

Ciklusi svakih 27-28 dana
    Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin

• lana202021
    06. Ožujak 2023. 11:28

Cure ja mislim da moji testoclvi idu prema piku, ali ne mogu dodati sliku kaže da stranica nije pronađena pa čim uspijem stsvljam slikicu da vi to vidite jesam li na dobrom putu 💪🤞

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• lana202021
    06. Ožujak 2023. 11:46

https://ibb.co/FhVxNjN evo cure sto vi kažete ide li to prema piku? 😁

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.