Joj ja sam tako počela padati psihički, bas sam bila uvjerena ovaj mjesec da je to to.. razočarala sam se. I nisam se ni najmanje nadala da će me to tako brzo početi hvatati, taj neki strah i negativa da nećemo brzo uspjeti, pa šta ako ne budemo nikad blabla…
onda se uštipnem pa sama sebi kažem da tek ulazimo u peti mjesec pokušavanja, kad čitam koliko vas se bori godinama i kroz sto su neke sve prošle, pa su neke i dočekale svoje čudo!
Eto, morala sam napisati svoj trenutni feeling, a šta ću kad to muž ne razumije ko mi žene! 🫶🏽
Vjeruj mi da to prolazimo apsolutno sve 😞 ja sam osobno satima čitala forume, počela paničariti, pogotovo ovaj dio što ako ne budemo nikad.... i onda me prije 2 mjeseca prevarila lažna sjena na onom jeftinom testu pa je razočaranje bilo još gore.... naravno da muž to ne razumije, svaka čast izuzecima 😊 eto, mom je bio pritisak čim sam rekla da su trakice pozitivne, gotovo.... a ti ostaneš sa svojim mislima i kad on odavno spava... i sve je to normalno.... ja sam uvijek mislila da sam jako stabilna i da nema šanse da krenem paničariti prerano, pa me ovo sve ipak jako prevarilo... samo hrabro dalje i pojadaj se kad god treba 😘
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Hvala na podrsci cure ali danas sam ipak radila test i negativan je.. Mozda u 2023.bude vise srece 🙃
...
Laurel znam kako se osjecas. Nama je prosla godina dana i kuzim strah koji je kod mene prisutan vec nekoliko mjeseci. Znam da imamo vremena, da imam tek navrsenih 30godina, da sam vec jednom bila trudna makar neuspjesno, ali strah je tu. Bez obzira sto je kod vas proslo svega 5mj, opet razumijem, to sto ne pokusabate godinu ili vise ne znaci da nemas pravo na taj osjecaj. Jos kad slusam oko sebe "mi smo uzeli trakice i evo! Odma 1.mjesec ostala trudna"
Ajde super, jako mi je drago, al nismo svi jednake srece 😅🙈 pa me pusti da budem u svom nemiru.
Poanta je...okej je bit tuzna nakon minusa ili menge ali drugi dan ustati jos jaca i uvjeriti se "k vragu sve, doci ce i nama taj plus!😎💪"
Toliko ima cudesnih prica, ceka i mene i sve nas negdje cudo 😁😁 🥳
..
Ja pijem novalac vec god dana. Ne moze odmoci 😄😄 nije magican ali je priprema .🙂🙂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Jutro cure..
Kako ste??
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Dobro jutro!
Evo radnoo, čeka se vikend s kojim ujedno dolazi i M kako mi se čini. Mene svakak veseli ovo adventsko vrijeme i već sam u nabavi svega potrebnog za svakakve šarene kolačiće
Kako je kod tebe?
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Cure evo mene. Ja ovaj ciklus kao prvo neznam ni dali je bila O jer su mi test nije bas pokazao peak evo ovako je su izgledale moje trakicehttps://ibb.co/jgZtkz4
Danas mi je 24dc a nemam ni simptom PMS a ni trudnicki pravo receno. Pre dva dana sam imala jak grc u materici koji je trajao nekih 5 minuta a juce malo smegje mrlje na gacicama i to je sve. Posto nisam ovaj mjesec koristila Myo inositol i d chiro inositol mislim da mi se ciklus opet poremetio. Pila sam samo Methyl folat i vitamin D
Pozdrav cure, satare mene uvik ovih par tjedana prije bozica, uvik neka strka na poslu, nikako se opustit 🥲
Ja odradila uzv opet, endo je 9, vodeci folikul 21 i sutra moram opet i stvarno se nadam da ce puknut do sutra jer mi se neda to vise….
Ma endo je super a i folikul je zadovoljavajuci. Samo zeleno svetlo i u akciju. Mislim da je ovo tvoj mjesec da se veselimo plusom kao kuca. Ajmo srecno 🤞🙏🏻🍀❤️
Jutroo svima 😊
Kiki13 ženo, moje fige za tebe stoje još od prošlog mjeseca, želim ti najveću sreću i šaljem ti puno podrške i dobre vibre🤞🤞😊 da bude dobitan!!
Odmah da razjasnimo, radiš test ili čekamo betu?😂
MBM, Da.. po trakicama i meni se čini kao da peak nije bio.. A možda si ga samo negdje propustila.. vidjet ćeš ako M stigne kad je onda otprilike ovulacija bila, nadam se da se nije poremetilo 🤞😁
.
Bebolina, drzim fige kad je već lijepo pokriveno🤞🤞
Anchyyy, sad će još malo i pregled vaš..😊
Ostale cure puno sreće, uspjeha i strpljenja!
Šaljem vam poljubac svima 😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Mikica hvala ti 😘
Evo kod mene bila O. U utorak je FET, pijem estrofem, moram uzet jos folacin i cyclogest 🙂
Napokon da i to docekam😄😄😄 wish me luck! 🙂
Nadam se da ste dobro sve 😘😘😘😘
❤️❤️
Ocekujem sliku tvog okicenog bora s pozitivnim testovima za trudnocu umjesto s kuglicama 😂
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Mikica hvala ti 😘
Evo kod mene bila O. U utorak je FET, pijem estrofem, moram uzet jos folacin i cyclogest 🙂
Želim ti svu sreću svijeta i da bude dobitno!
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Mikica hvala ti 😘
Sretno!!🥰 drzim fige na najjace!😁😁 za Bozicni plus🥰🥰
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji