Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    11. Prosinac 2022. 09:13

September i Bella vi 18 tjedan 😳😳 Pa haman pola puta. Ima li stomaka pogotovo September? Drago mi je da napredujete 🥰

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    11. Prosinac 2022. 09:18

Ostale lavice Anchyy, Trish, Tinchy, Anee, bebolina, Tratincica, MBM, Ella ( fin peak bogme), Luna, Tami i Dambo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞💐💐💐 Sve citam i navijam…
    Zebra cestitam na plusici 💐
    Mojoj Garawoj poseban poljubac i cekamo taj novogodisnji test 💪💪💪💪💪💪

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

September
    11. Prosinac 2022. 09:25

Kiki ja koristim Utrogestan i lezim cca 20-30 min nakon sta ga stavim i uvijek ga ima dosta po gacicama. Ne brini, to je normalno. Ja ga ponekad stavim prije spavanja pa mi svejedno sljedeci dan malo izađe 😅
    Sayuri da, vrijeme bas leti. Ja sam prakticki na pola puta jer mislim da u Petrovoj pustaju max do 37.tjedna. Sta se tice trbuha iskocio je zadnja 2 tjedna. Nije da je sad nesto velik ali barem ljudi ne gledaju ako sam debela ili trudna 😂 trenutno nema neke razlike mog trbuha s blizancima i npr frendicinog koja nosi jednu bebu ali vidjet cemo za 2 mjeseca kolika cu bit haha.
    Ja imam osjecaj kao da si prije tjedan dana stavila tu svoj pozitivan test. 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Luna93
    11. Prosinac 2022. 12:58

Tratinčica123

Cure, u 8 mjesecu vitamin D mi je bio 56,4.
    Uzela sam si u ljekarni vitamin D - sjećate se te potražnje, kao da drogu tražim? 🙄🤔😂😂
    Jučer sam vadila opet kod svekrve, sada mi je 81,4.
    Ref.vrijednosti su 74-125. Naravno, svekrva je rekla da je to okej, ali mene zanima za pripremu za mpo da li da još uzimam jednu turu sad ili tek kad krenemo u to sve? 😊
    .
    Ella- opaa, pravi peak.. akcija😈😈
    Sisy, kažu da su takvi povremeni bolovi sasvim normalni na početku trudnoće, osim ako krvaris i jaki bolovi. Javit će se trudnice pa će bolje objasnit.😋

Optimalno je 100, nastavi ti jos jednu turu. 😊
    Kad ocekujete termin za Microtese? Uzima li ti muz suplemente? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Tratinčica123
    11. Prosinac 2022. 15:04

Luna93

Tratinčica123

Uzela sam si u ljekarni vitamin D - sjećate se te potražnje, kao da drogu tražim? 🙄🤔😂😂
    Ref.vrijednosti su 74-125. Naravno, svekrva je rekla da je to okej, ali mene zanima za pripremu za mpo da li da još uzimam jednu turu sad ili tek kad krenemo u to sve? 😊
    .
    Sisy, kažu da su takvi povremeni bolovi sasvim normalni na početku trudnoće, osim ako krvaris i jaki bolovi. Javit će se trudnice pa će bolje objasnit.😋

Hoću, evo danas kupljeno, pa ću popit do kraja pa onda opet otici provjeriti..  kad bude oko 100, samo ću održavat 😊 a lako nadoknadimo ako bas bude trebalo prije samog postupka. 
    Jer ono, mi ćemo svakako u postupak na proljeće, bilo ovdje u Hr ili na donaciju...
    Pa ovako, doktor je rekao da se od upisa čeka neka 2 mjeseca. Nama će 1.2. bit 2 mjeseca točno.. ja se iskreno nadam da ćemo do polovice 2 mj to obaviti.. a ako bude i prije,  odlično 😁
    Da, muž pije i jede što smo našli da pomaze 🙉😂
    .
    Kiki13, stalno mislim na tebe, veselim se 😋😋
    Pusa ostalim curama 😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Aneee
    11. Prosinac 2022. 21:28

Ja sam piskila 9.12 u 21h i bio je test negativan...nez zašto sam ga uopće pisala tako kasno na vecer 🤣
    Trebala bih dobiti za dan dva, a možda i ne tko zna 🤭 možda sutra piskim koji test pa da vidimo 😅
    Inamorana čula sam za nešto slično, ali nemam osobno iskustva 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    11. Prosinac 2022. 22:08

Bebolina2207

Aneee

Ja sam piskila 9.12 u 21h i bio je test negativan…nez zašto sam ga uopće pisala tako kasno na vecer 🤣
    Trebala bih dobiti za dan dva, a možda i ne tko zna 🤭 možda sutra piskim koji test pa da vidimo 😅
    Inamoranačula sam za nešto slično, ali nemam osobno iskustva

Onda sutra ponovi i neka bude pozitivan 🤞🤞🤞 Imaš kakvih simptoma?
    .
    Inamorana nisam čula za taj. Ali sam čula za onaj Maybe Baby i taj se može naći kod nas za kupiti. Nisam nikad probala pa ne znam jel valja ili ne.

Morat cu...ali to će biti tek popodne jer sam noćna, pa spavam do 12 bar 😆😆
    Osim iscjedka nista drugo 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MBM🐬🍀💕
    12. Prosinac 2022. 01:05

SAYuRI

Ostale lavice Anchyy, Trish, Tinchy, Anee, bebolina, Tratincica, MBM, Ella ( fin peak bogme), Luna, Tami i Dambo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞💐💐💐 Sve citam i navijam…
    Zebracestitam na plusici 💐
    Mojoj Garawojposeban poljubac i cekamo taj novogodisnji test 💪💪💪💪💪💪

😘😘😘❤️🙏🏻

MBM🐬🍀💕
    12. Prosinac 2022. 01:07

kiki13

SAYuRI

kiki13

Tratincicemozda vas onda iznenade s pozivom i prije nego mislite 🙃 a nemogu virovat da si taj vitamin D trszila u 8. misecu 😱😱 ko da je jucer bilo…

Ama sjecam se i ja potraznje za D vitaminom i meni leti vrijeme brzo ali ne tako brzo 😂 Potraznja ne bila pocetkom 11 mjeseca, a ne 8😂 Sjecam se jer sam tek bila pokrila O. Zato sam se iznenadila kad sam procitala pa reko nije moguce, ja mislim da je u 8 mjeseci vadila nalaze…
    A ti draga kikisi nam PUPO sljedece sedmice jjujujujuj🥳🥳🥳🥳🥳 Sretno najsretnije 💪🤞

Hahahha ipak nisam luda 😅
    Daa pupooo, hvala ti 😘
    September mozdaovo ujutro iscuri ona vecernja vag, a ova jutarnja kroz dan 😅 bas mi je to tlaka, uvik neki nered 😅
    Ja kad vidim te vase trudnicke tjedne pomislim pa kud prije, a vrime inace ko da stoji… Jos dva tjedna do bozica, toliko je bilo i prije misec dana 🤣🤣
    Jel piski jos ko stogod?

Meni je dr u proslij trudnoce prepisao da ga pije ali ja od njega bi samo spavala toliko bi me bacio kao da sam pila xanaks 😂😂

MBM🐬🍀💕
    12. Prosinac 2022. 01:11

Tratinčica123

Luna93

Tratinčica123

.

Hoću, evo danas kupljeno, pa ću popit do kraja pa onda opet otici provjeriti.. kad bude oko 100, samo ću održavat 😊 a lako nadoknadimo ako bas bude trebalo prije samog postupka.
    Jer ono, mi ćemo svakako u postupak na proljeće, bilo ovdje u Hr ili na donaciju…
    Pa ovako, doktor je rekao da se od upisa čeka neka 2 mjeseca. Nama će 1.2. bit 2 mjeseca točno.. ja se iskreno nadam da ćemo do polovice 2 mj to obaviti.. a ako bude i prije, odlično 😁
    Da, muž pije i jede što smo našli da pomaze 🙉😂
    .
    Kiki13, stalno mislim na tebe, veselim se 😋😋
    Pusa ostalim curama 😘

Zelim vam svu srecu sveta i da uspete u kojim god postupcima odlucite 🍀🙏🏻🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.