Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    September
    15. Studeni 2022. 16:06

Evo kad npr guglam pineapple before ovulation dođe mi ovo:
    Eating too much pineapple before ovulating might increase the acidity of your cervical mucus, making it inhospitable for sperm. Is is not recommended to use pineapple (with core) as a fertility aid while taking any other type of blood thinner (aspirin, lovenox, etc) without discussing with your doctor.
    Znaci povecava kiselost cervikalne sluzi i to onda ne odgovara spermi.

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Garawa¤
    15. Studeni 2022. 16:55

September

Kad spominjete ananas da se ukljucim jer se vec dosta puta pisalo o tome. Ja ga nikad nisam jela prije ovulacije jer je na dosta mjesta pisalo da ananas mijenja ph rodnice i onda taj ph nije dobar za spermu i da se zato jede nakon ovulacije. Mislim mozda je to glupost ali ja nikad nisam htjela riskirat 😁

U pravu si , ananas tj srž ananasa se preporuča poslije O jer navodno pomaže kod implantacije. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

SAYuRI
    15. Studeni 2022. 17:58

🖤Garawa🖤

September

Kad spominjete ananas da se ukljucim jer se vec dosta puta pisalo o tome. Ja ga nikad nisam jela prije ovulacije jer je na dosta mjesta pisalo da ananas mijenja ph rodnice i onda taj ph nije dobar za spermu i da se zato jede nakon ovulacije. Mislim mozda je to glupost ali ja nikad nisam htjela riskirat 😁

U pravu si , ananas tj srž ananasa se preporuča poslije O jer navodno pomaže kod implantacije.

Garawaaaa💐💐💐💐

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

MBM🐬🍀💕
    15. Studeni 2022. 18:03

SAYuRI

🖤Garawa🖤

September

Garawaaaa💐💐💐💐

Kako si ti kako se osecas nasa nova trudnica 🥰

• freyaa
    15. Studeni 2022. 18:19

🖤Garawa🖤

September

Onda sam ja ovaj ciklus sve pogrešno radila 😅

MBM🐬🍀💕
    15. Studeni 2022. 19:54

Marija.1994

Dugo me nije bilo na temi, ne znaci da sam vas zaboravila citam vas, ma da sam se prije kratko druzila s vama zelim reci da mi je drago za cure koje su docekale svoj plusic September, Sayuri, Bella sretno i uzivajte u trudnoci ❤️ (ispricavam se ako sam koju izostavila). Cure koje se trudite zelim vam da se sto prije ostvarite kao mame. 😊🙏

Iz tvojih usana u Bozije usi za nas koje cekamo za nase malo cudo da se dogodi 🙏🏻🙏🏻

SAYuRI
    15. Studeni 2022. 19:59

MBM🐬🍀💕

SAYuRI

🖤Garawa🖤

September

Garawaaaa💐💐💐💐

Kako si ti kako se osecas nasa nova trudnica 🥰

Odlicno i rastureno istovremeno, sretno zbog trudnoce ali me razvali posao i zgaravice i mucnine ali sve je to u sklopu sa situacijom. Betu nisam vise ponavljala, ali mi je clear blue digitalac prebacio na 13 dpo na 2-3 tjedna tako da vjerujem da fino sve ide, pregled 24.11 pa naravno javim kako prodje 🥳
    Kako si ti poslije svega? Psihicki…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    15. Studeni 2022. 22:55

Tratincice 💪💪🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Mimmmi
    15. Studeni 2022. 23:24

Dobra večer cure 🎀
    Sayuri držim ti fige za prvi ultrazvuk 🤞 
    Garawa supeeer za nalaz, samo pokrivajte i nadam se da će biti uspješno 🤞🍀
    .
    Za ananas nemam iskustva, ali mi nekako ima smisla to što September kaže.. a opet Tratinčica ga je jela i imala super endo.. teško je biti tu pametan 🙈
    .
    Cure, ima li neka iskustva sa boli povezanom sa cistom? Mene je otprilike tjedan prije O počelo probadati u lijevom jajniku i još nije prestalo, svaki dan me minimalno 3x jako presiječe i nekako mislim da bi mogla biti cista ili takvo što.. 
    .
    Svima želim laku noć ❤️💐

• Mimmmi
    15. Studeni 2022. 23:25

I da, Tratinčice SRETNOO sutra 🤞🤞🍀🍀 jedva čekam da javiš kako je prošlo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.