Dobar dan cure 🥰
Tratinčice uhh 6 mjeseci je dosta dugo, ja se nadam da ćete uspjeti dobiti termin ranije. I kod tebe/vas mi se tako sviđa što ste otvoreni za sve opcije, i da imate plan. Iako sam uvjerena da vam Češka neće ni trebati i da će nakon TESE biti spermija i za zalediti 🎉
Kiki vjerujem da ti vrijeme sad sporo prolazi ali nastoj se opustiti, tebe tvoj božićni paketić čeka 🍀
Ja već dolazim u iskušenje napraviti test, iako sam rekla da neću do idućeg tjedna 🤣🤣
Koji si dpo? Mogla bi i ja nesto pisnut tek tako 😂
🙈🙈🤣🤣 ja sam danas 9dpo i ipak mislim da ću kasnije svratiti do dm-a jer nemam testova kući, pa kao neka stoji za svaki slučaj 🤣
Nisam nista pratila al po kalendaru je danas 12dpo, al neznam ni jesmo li uopce pokrili dobro 😂 sad bi se cak moglo i zalomit 😂😂😂😂
Ajmo ajmo onda, testić na sunce 😂
Kao što bi rekli "ovo je bilo neplanirano" 😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro cureee ☺️
Bebolina, Ma sad ste me ohrabrile, planiram čak i stvarno zaplakat pred doktorom, pa možda se i smiluje, jer načula sam da se čeka cca 6 mjeseci na zahvat.. 😭 hvala za podršku!
Žao mi je što ovo sve prolazimo, ali mora doći i naše vrijeme 🥰
Kiki13, Hahah moj muž je jadan sad pod pristiskom, kaže da ja ne razumijem sta je razočarati toliko žena 😂😂 Oke, ti ne moraš biti nestrpljiva, mi ćemo za tebe bit!
Kikii, nadam se da ste uspjeli pokriti plodne dane..🤞 ako glupa M stigne, odbij si nekih 14 dana pa ćeš znati kada je bila O.. kratki su ti ciklusi pa si počni uvijek pratiti kada budeš 7,8 dc.. I slikaj nam trakice, pa ćemo lakše moći pomoći.. pratiti ćemo s tobom.. 🥰
Nece on nikog razocarat jer ce to sve biti dobro 😊😘😊
Nadam se, bit ću optimisticna, pa što bude ☺️
Ali već smo se muž i ja dogovorili. Ako ne bude ništa, pravac Česka i donacija😁😁
.
Kikii, nadam se da će ti vec ovaj ciklus biti uspješan. Ako ne, dalje ćemo pratiti s tobom, samo nam salji slikice. Čekaš baš M ili ćeš neki testić i prije?
Po mojem je ovulacija bila u subotu znači imam još dosta čekanja do dana kad mogu prvi testić
Taman jedan u subotu 🤞🤞😎
Mislis da nije prerano već u subotu ?????
Jutro cureee ☺️
Bebolina, Ma sad ste me ohrabrile, planiram čak i stvarno zaplakat pred doktorom, pa možda se i smiluje, jer načula sam da se čeka cca 6 mjeseci na zahvat.. 😭 hvala za podršku!
Žao mi je što ovo sve prolazimo, ali mora doći i naše vrijeme 🥰
Kiki13, Hahah moj muž je jadan sad pod pristiskom, kaže da ja ne razumijem sta je razočarati toliko žena 😂😂 Oke, ti ne moraš biti nestrpljiva, mi ćemo za tebe bit!
Kikii, nadam se da ste uspjeli pokriti plodne dane..🤞 ako glupa M stigne, odbij si nekih 14 dana pa ćeš znati kada je bila O.. kratki su ti ciklusi pa si počni uvijek pratiti kada budeš 7,8 dc.. I slikaj nam trakice, pa ćemo lakše moći pomoći.. pratiti ćemo s tobom.. 🥰
Nece on nikog razocarat jer ce to sve biti dobro 😊😘😊
Nadam se, bit ću optimisticna, pa što bude ☺️
Ali već smo se muž i ja dogovorili. Ako ne bude ništa, pravac Česka i donacija😁😁
.
Kikii, nadam se da će ti vec ovaj ciklus biti uspješan. Ako ne, dalje ćemo pratiti s tobom, samo nam salji slikice. Čekaš baš M ili ćeš neki testić i prije?
Po mojem je ovulacija bila u subotu znači imam još dosta čekanja do dana kad mogu prvi testić
Taman jedan u subotu 🤞🤞😎
Mislis da nije prerano već u subotu ?????
Test od 10mlu osjetljivosti može pokazati možda već i na 8,9 dpo.. 🤷♀️ tako da bi neki full osjetljivi mozda mogao vec neku sjenicu tad.. 🤞 ako ne, onda tamo u utorak iduci morala bi biti neka sjenica bar 😁
Iako, ništa nije gotovo dok M ne dođe hehe
Trudimo se od 9/21.
Moj testić bijel kao snijeg na 9 dpo 🥹
Nista ne uzimaj zdravo za gotovo dok vestica ne dodje. Nekome test pokaze nakon 3 dana posle izostanka M. Drzim 🤞🍀 da ne dodje i da se iznenadis sa jednim plusom❤️
Tratinčice to je dobro da ste otvoreni za više opcija. I ja se nadam da vam Prag neće biti potreban, taman te novčeke spremiš za opremu dječje sobice i opreme. Ne baš toliko ( kao za Prag) ali dosta se nakupi. Velika je sreća što ste mladi pa zaista imate vremena za isprobavanje. Ne znam jesi li u Miss Mama MPO cure na FB ali tamo ti je jedna članica ( Pinky) koja je išla po bebu putem donatora sperme od tamo i odmah je bio dobitni ciklus. Ali svakako za vas se nadam da će i naši dr naći riješenje i da će naći plivače na zahvatu. Skroz navijamo 🤞🤞🙏🙏
Uh sta bi dala da ti novci idu za sobicu, a ne za tako nešto.. ali što mogu? Očito ne možemo birati😞
Da da, pratim ja to sad sve.. I znam, da. Znam za još 2,3 cure koje sad čekaju svoje bebice, a na isti način su došli do njih. Nama nije problem, dijete će biti naše kojim god putem dođe.. ☺️
Kontaktirali smo mi Prag već (čisto zbog info), dobili smo odgovor da imamo velike šanse da već i prvi ciklus bude dobitan, daju veliku nadu. Znam da se tu svašta mora poklopiti, ali mislim da su nama moje godine glava karta 😁🤞🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice to je dobro da ste otvoreni za više opcija. I ja se nadam da vam Prag neće biti potreban, taman te novčeke spremiš za opremu dječje sobice i opreme. Ne baš toliko ( kao za Prag) ali dosta se nakupi. Velika je sreća što ste mladi pa zaista imate vremena za isprobavanje. Ne znam jesi li u Miss Mama MPO cure na FB ali tamo ti je jedna članica ( Pinky) koja je išla po bebu putem donatora sperme od tamo i odmah je bio dobitni ciklus. Ali svakako za vas se nadam da će i naši dr naći riješenje i da će naći plivače na zahvatu. Skroz navijamo 🤞🤞🙏🙏
Uh sta bi dala da ti novci idu za sobicu, a ne za tako nešto.. ali što mogu? Očito ne možemo birati😞
Da da, pratim ja to sad sve.. I znam, da. Znam za još 2,3 cure koje sad čekaju svoje bebice, a na isti način su došli do njih. Nama nije problem, dijete će biti naše kojim god putem dođe.. ☺️
Kontaktirali smo mi Prag već (čisto zbog info), dobili smo odgovor da imamo velike šanse da već i prvi ciklus bude dobitan, daju veliku nadu. Znam da se tu svašta mora poklopiti, ali mislim da su nama moje godine glava karta 😁🤞🤷♀️
Ma super ste mi vi. Pozitivni ste i gurate jedno drugo. Možda te nešto uhvati negativno ali vratiš se na pozitivu. Uspjeh tako ne može izostati. Naravno da će dijete biti vaše, ničije drugo. Vi ćete mu biti roditelji, skupa ćete ga podizati i odgajati. Npr ne bi dijelila neke stvari tako privatne okolo s previše ljudi jer ima dosta ljudi primitivnih pa ti daju komentare koje niti si tražila niti ti trebaju. Ali ajmo sačekati zahvat ovdje, bit će tu uspjeh već vjerujem.
Znaš kako? Mene taj dan kad se nešto loše dogodi uhvati depra, ali nekako već s novim danom ja sebi poslazem u glavi opcije, prenesem mužu i onda opet radimo prema zajedničkom cilju 😂 i tako u krug..
Dijagnoza nas je slomila, ali doslovno na 1 dan 😂
100 puta sam se zahvalila Bogu što mi je dao takvog muža, da će sve napraviti da ostvari moj najveći dan, da imam dijete.. ☺️
Da, razmišljali smo kome ćemo reći ako odemo na donaciju. Došli smo do zaključka, samo roditeljima. U njih imamo puno povjerenje i jednostavno, mislimo da trebaju znati gdje smo i kako smo.. a svi ostali oko nas, ne trebaju znati.. 😁🥰
Trudimo se od 9/21.
Tratinčica123
Znaš kako? Mene taj dan kad se nešto loše dogodi uhvati depra, ali nekako već s novim danom ja sebi poslazem u glavi opcije, prenesem mužu i onda opet radimo prema zajedničkom cilju 😂 i tako u krug..
Dijagnoza nas je slomila, ali doslovno na 1 dan 😂
100 puta sam se zahvalila Bogu što mi je dao takvog muža, da će sve napraviti da ostvari moj najveći dan, da imam dijete.. ☺️
Da, razmišljali smo kome ćemo reći ako odemo na donaciju. Došli smo do zaključka, samo roditeljima. U njih imamo puno povjerenje i jednostavno, mislimo da trebaju znati gdje smo i kako smo.. a svi ostali oko nas, ne trebaju znati.. 😁🥰
Eh to je najbitnije, ne odustati.. mene kad uhvati depresija i svee, isplaćem se, ali sutra je novi dan, drugacije malo sagledam stvari i idemo dalje. I divno je sto ste jedno drugom podrska. Slažem se sa tobom samo roditelji i niko drugi ne mora da zna, ljudi su kod nas dosta i primitivni i svasta nesto.. ja sam i za to da usvojim bebicu, samo da nije procedura tako velika.. Moj stric i strina su pored svoje biološke djece, usvojili jednu bebicu i nema razlike izmedju djece, to mi je divno
Anchy, žao mi je.. ali još ima nade, kad ćeš ponavljati?🤩
Bebolina, drago mi je da ćete poduzeti nešto, obaviti osnovne preglede, mislim da je vrijeme, nemojte više cekat da se samo desi..❤
Thinkpurple, ❤😘
Freya, svima nam dođu teski dan, al moramo dalje, hrabre smo mi ženice 😁
Sad si to napisala pa vam moram službeno objaviti!
Muž i ja smo se prijavili za postupak posvojenja!🙈
Bili smo na prvom razgovoru, predali papire, čekamo slijedeći poziv..
I da imamo svoje i ako budemo imali, svakako nećemo odustati od tog plana.. tako da, ako to želite, krenite dok nije kasno.. toliko djece želi imati obitelj ☺️
Trudimo se od 9/21.
Anchy, žao mi je.. ali još ima nade, kad ćeš ponavljati?🤩
Bebolina, drago mi je da ćete poduzeti nešto, obaviti osnovne preglede, mislim da je vrijeme, nemojte više cekat da se samo desi..❤
Thinkpurple, ❤😘Freya, svima nam dođu teski dan, al moramo dalje, hrabre smo mi ženice 😁
Sad si to napisala pa vam moram službeno objaviti!
Muž i ja smo se prijavili za postupak posvojenja!🙈
Bili smo na prvom razgovoru, predali papire, čekamo slijedeći poziv..
I da imamo svoje i ako budemo imali, svakako nećemo odustati od tog plana.. tako da, ako to želite, krenite dok nije kasno.. toliko djece želi imati obitelj ☺️
Jao divno, neka vam je sa srecom.. 🥰 Ja sve vise o tome razmisljam, ali me samo ta procedura bas bas brine.. Stvarno bih to voljela, toliko djece je samo, bez obitelji..
Sortiraj odgovore
Najstariji