Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    September
    08. Studeni 2022. 12:04

September

Anchyyy

Tratinčica123

Lady33

https://ibb.co/KV9Jy6X evo javljam se i ja meni je ipak jutros oko 10 h bila jos tamnija lh trakica nego jucer pokrili smo veceras noc pa vidjet cemo. Da li bas mora i sutra dan da se porkije ili? Inace mi je 16 dc danas. Ne znam dal cemo i sutra uspjeti pokriti zbog svih obaveza pa da li je dovoljno sto smo pokrili danas?

Slažem se s Garawom, ja bih isto 3 dana pokrila nakon peaka, ako je moguće.😎

Sayuri, ako sam dobro pohvatala, nalazi su ti odlični. Super, jako mi je drago da si nam tako plodna😋😉
    Kao što je Bebolina napisala, kad će testić? Sutra možda?😛
    Ostalima želim sreću u dpo ili u hvatanju peaka. 😋
    .
    Nama danas treba doći zadnji nalaz kojeg čekamo, možda i najvažniji. Na iglama sam od 7 sati.. 🙄😕

Držim 🤞 da dođe što prije da bude ok 🙏
    September jesu tebi stigli nalazi panorame?

Nisu jos, mislim da ce negdje izmedju cetvrtka i utorka. Sad sam bila na pregledu i doktor kaze da mislim da je jedna beba decko 🤭 mislim u to sam i ja uvjerena haha

da misli*

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Tratinčica123
    08. Studeni 2022. 15:53

Žene, došao nam nalaz.. 
    Koliko se ja kužim, ovo je uredan nalaz, dokazuje da nema mikrodelecije? 🤔🤷‍♀️
    https://ibb.co/kXBVVqq

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lady8
    08. Studeni 2022. 18:07

thinkpurple

Freyaa ja sam mislila da mi je covid sve poremetio a eto ostala trudna iduci ciklus. Em je M kasnila nakon covida em je trajala dugo, bila obilnija s velikim ugruscima, poslije nisam imala nikakve simptome ovulacije, sluzi nista, da nisam piskila na trakice fulala bi O koja je bila na 13dc. Tako da sretno i brz oporavak!
    Aneee nije gotovo dok nije gotovo 💪 super da tako razmisljas. Meni je na 12dpo pokazalo crticu na gravignost testu od 25mlu al evo i beta mi je ispala visoka.
    Anchy ne kuzim nalaz al evo cure vec znaju i rekle su da je ok pa i ja drzim fige da je to ok nalaz 🤞
    Sayuri cekamo sutra onda nalaze lab 🤞🤞🤞
    .
    Ja sam dobila termin za 1.uzv 22.11., tad cu biti 7+0tt. Sad nestrpljivo iscekivanje ⏳️ rozi iscjedak se povukao, nadam se da je to to od tih iznenadenja i da ce sve biti u redu…

Pa cekamo te 😍

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Garawa¤
    08. Studeni 2022. 18:57

Tratinčica123

Žene, došao nam nalaz..

Ja se zbilja ne kužim..  sta je to uopće..  nalaz za sta? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Tratinčica123
    08. Studeni 2022. 19:11

🖤Garawa🖤

Tratinčica123

Žene, došao nam nalaz..

Ja se zbilja ne kužim.. sta je to uopće.. nalaz za sta?

To je nalaz da se vidi dal postoje greške na muškom spolnom kromosomu, pa zato moj muž nema spermija... koliko sam ja shvatila, kad je tu neka greška onda se operacija ni ne radi jer je 1% šanse da će se operacijom nešto naći..  
    Ako je taj nalaz uredan,  preporuča se M tese operacija i veća je šansa da će se nešto naći.. 🤷‍♀️
    Mislim, to je ono što sam ja zasad pročitala, pa koliko sam shvatila piše da nisu detektirane mikrodelecije.. zar ne? Dakle, po meni bi to bio dobar nalaz, ali opet, nisam sigurna.. 🙄

Trudimo se od 9/21.

Garawa¤
    08. Studeni 2022. 19:25

Javiti će se netko tko više zna..
    Ja vam držim 🤞🤞 da sve ide dobrim tokom ♥️♥️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

SAYuRI
    08. Studeni 2022. 19:33

Tratinčica123

🖤Garawa🖤

Tratinčica123

Žene, došao nam nalaz..

Ja se zbilja ne kužim.. sta je to uopće.. nalaz za sta?

To je nalaz da se vidi dal postoje greške na muškom spolnom kromosomu, pa zato moj muž nema spermija… koliko sam ja shvatila, kad je tu neka greška onda se operacija ni ne radi jer je 1% šanse da će se operacijom nešto naći..
    Ako je taj nalaz uredan, preporuča se M tese operacija i veća je šansa da će se nešto naći.. 🤷‍♀️
    Mislim, to je ono što sam ja zasad pročitala, pa koliko sam shvatila piše da nisu detektirane mikrodelecije.. zar ne? Dakle, po meni bi to bio dobar nalaz, ali opet, nisam sigurna.. 🙄

Dobar nalaz!! Bice TESE uspjesan vidjet ces 💪💪

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Tratinčica123
    08. Studeni 2022. 19:39

Hvala vam drage moje, napokon se malo nade vraća mužu i meni.. 🥰
    16.11 smo naručeni kod specijalista koji bi mu to i radio, jedva čekam taj pregled i razgovor, nadam se da će nam reći pozitivne stvari 🤗🤗

Trudimo se od 9/21.

Aneee
    08. Studeni 2022. 20:36

Tratinčica super za nalaz...bas vam želim sve najbolje 😊😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimmmi
    08. Studeni 2022. 21:16

Pozdrav drage cure! Bila sam zatrpana poslom pa se nisam stigla prije javiti. Hvala svima koji su mi odgovorili 🍀
    Thinkpurple nisam više ubacivala u aplikaciju, bila sam na putu i nisam ni nosila trakice sa sobom. Nikad prije ih nisam koristila i trebat će mi neko vrijeme da se naviknem očigledno 🙈
    Tratinčice nalaz je uredan. Inače delecije predstavljaju gubitak dijela kromosoma, u ovom slučaju Y kromosoma u kojemu se i odvija spermatogeneza i u slučaju da se pronađu može se reći da ne postoji šansa za pronalskom spermija, a i u slučaju da se desi prenose se na muško potomstvo što je također loše. Vama su analizirani svi značajni markeri i što se toga tiče možeš odahnuti. Želim vam svu sreću sa TESE/M-TESE i da što prije dođete do cilja 🍀 Nadam se da te nisam udavila, ovo mi je jednim dijelom struka 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.