Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    06. Studeni 2022. 11:01

Jutro cure, kod mene je samo pozitivan test na covid.. M jos nisam dobila, test je negativan pa mislim da je sigurno od toga.. Da li je vama korona sve zeznula.. I da ovaj mjesec M radi spremiogram, da li da ga odgodimo za sl mjesec, ne znam da li će rezultati biti validni.. 🙄🙄

Aneee
    06. Studeni 2022. 11:16

https://ibb.co/RvbCNGS
    Evo ovaj sam radila easy@home. On je od 10mlu.
    Ja sam prije prve trudnoce uvijek znala kad dolazi M, isto bolovi dan prije. A poslije poroda apsolutno ništa, samo me iznenadi kad idem na wc i vidim da sam dobila 🤷🏼‍♀️
    U prvoj T m je test bio negativan na 11dpo pa zato sad isto imam nadu 😂😂😂
    A i ovaj put puno lakše podnosim negativne testove i mengu. Valjda jer već imam jedno čudo 💙 tad sam skoro svaku mengu padala u depresiju.
    Nadam se ubrzo i drugom 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    06. Studeni 2022. 11:17

freyaa

Jutro cure, kod mene je samo pozitivan test na covid.. M jos nisam dobila, test je negativan pa mislim da je sigurno od toga.. Da li je vama korona sve zeznula.. I da ovaj mjesec M radi spremiogram, da li da ga odgodimo za sl mjesec, ne znam da li će rezultati biti validni.. 🙄🙄

Zao mi je zbog covida 🙄 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• freyaa
    06. Studeni 2022. 11:29

Aneee

freyaa

Zao mi je zbog covida 🙄

Hvala ti, samo se cuvajte, meni je ovo sad mnogo gore nego prije.. temp se već 3 dana ne spusta ispod 37.8.. Cijelu noc bude od 38 do 39

• freyaa
    06. Studeni 2022. 11:31

thinkpurple

Freyaa ja sam mislila da mi je covid sve poremetio a eto ostala trudna iduci ciklus. Em je M kasnila nakon covida em je trajala dugo, bila obilnija s velikim ugruscima, poslije nisam imala nikakve simptome ovulacije, sluzi nista, da nisam piskila na trakice fulala bi O koja je bila na 13dc. Tako da sretno i brz oporavak!

Ja sam dobila termin za 1.uzv 22.11., tad cu biti 7+0tt. Sad nestrpljivo iscekivanje ⏳️ rozi iscjedak se povukao, nadam se da je to to od tih iznenadenja i da ce sve biti u redu…

Jos malo jos malo, obavezno nam javi kako je proslo.. Nadam se da više neće biti iscjedak.. ❤️

Tinchy09
    06. Studeni 2022. 12:31

Tratincica nadam se da nece vise biti nikakvih iscjedaka i da 22.11. Srce kuca ko veliko! 🥰🥰🥰
    Freya brz oporavak zelim! 😕🤞
    Sayuri 🤞🤞 za nalaze! 😊
    ...
    Ja sam 8dpo..jucer takva pikanja u lijevom jajniku da smo morali prekinuti odnos(koji nije bio grub nimalo) ... ali ne kao menatrualni bolovi vec samo probadanja s lijeve strane. 🙄🤔🤔 
    Mislila sam test raditi na 12dpo

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    06. Studeni 2022. 12:32

Thinkpurple** napisala sam krivi nick, ispricavam se stvarno 🙈🙈🙈

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• freyaa
    06. Studeni 2022. 13:20

Tinchy09

Tratincicanadam se da nece vise biti nikakvih iscjedaka i da 22.11. Srce kuca ko veliko! 🥰🥰🥰
    Freyabrz oporavak zelim! 😕🤞
    Sayuri 🤞🤞 za nalaze! 😊

Ja sam 8dpo..jucer takva pikanja u lijevom jajniku da smo morali prekinuti odnos(koji nije bio grub nimalo) … ali ne kao menatrualni bolovi vec samo probadanja s lijeve strane. 🙄🤔🤔
    Mislila sam test raditi na 12dpo

Hvala ti.🤗

• Mimmmi
    06. Studeni 2022. 19:33

Pozdrav svima! 💐 čitam vas već neko vrijeme i odlučila sam da se pridružim, nadam se da primate nove članice 🙈 
    Muž i ja već 2 mjeseca radimo na bebi br.2, oboje bez dijagnoza. Doduše ja imam uterus bicornus - morfološki drugačiji izgled materice tj.srcoliku matericu ali dosta malo udubljenje i dr.kaže da nije ništa značajno. 
    Ciklusi su mi dosta dugi 38-42 dana. Prošli mjesec rađeni spolni hormoni, hormoni štitnjače, uzv i papa, sve je bilo ok. Od ovog ciklusa sam odlučila koristiti Lh trakice po prvi put i 2.11 sam dobila peak i taj dan smo imali odnos, a sutradan sam nažalost morala otputovati. Vratila se danas i iz znatiželje napravim ponovo test, druga crta samo nijansu svijetlija od kontrolne 🤷‍♀️ I dalje izgleda pozitivno. Zanima me da li se nekoj od vas to desilo, i što bi to uopće moglo značiti 🤷‍♀️ I imam li se čemu nadati ovaj ciklus ako je odnos bio na dan peaka, ako je to uopće bio peak. 
    Ispričavam se na ovom romanu, ali htjela sam se prvo predstaviti. Lijep pozdrav svima! 🍀

• Lady33
    06. Studeni 2022. 19:39

Cao drage nova sam na grupi  mama sam djevojcice od 2.5 godine prethodno 3 spontana prije toga i uspjesno iznenena ta trudnoca uz  terapiju jer je otkrivena insulinemija i trombofilija.
    Od skora sam  saznala i da iman hasimoto.
    Eh sad svaki puta sam ostajala od prvog pokusaja trudna samo sto je neslavno zavrsavalo ali  sada vec 6 mj radilo na bebi i nista se ne desava. Pratila sam plodne dane po menstruacionom kalendaru ali nista. Ovaj mjesec radim lh trakice i danas mislim da sam uhvatila pik.al me zanima da li treba da bude tamnija ili  je ovo pik. Mozete li mi objasniti kako da postavin fotkice ovdje da vidite pa da mi date misljenje vise ste upoznate sa ovim lh trakicama. Lijepi pozdrav iz Austrije <3

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.