Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    07. Studeni 2022. 19:41

Mara53

Moja m nije dosla, gin mi propisala duphastone na kraju, popila dvije i neka blaga mnega vec 2 dana.. uglavnom ne znam sto se poremetilo. Da li je moguce da je korona utjecala.. bas sam se nadala plusu kad je kasnila.. novi mjesec nove borbe…

I moje M nema, također sam imala koronu prije mjesec dana i evo još čekam M. A i ne brinem puno, kako bude bude. 
    Sretno u novom ciklusu , neka bude dobitni 🙏

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Tuzna93
    07. Studeni 2022. 19:49

Ella..

Mara53

Moja m nije dosla, gin mi propisala duphastone na kraju, popila dvije i neka blaga mnega vec 2 dana.. uglavnom ne znam sto se poremetilo. Da li je moguce da je korona utjecala.. bas sam se nadala plusu kad je kasnila.. novi mjesec nove borbe…

I moje M nema, također sam imala koronu prije mjesec dana i evo još čekam M. A i ne brinem puno, kako bude bude.

Hvala i tebi zelim isto.. nisi isla kod gin? Koliko ti kasni?mozda kod tebe bude plusic…❤️

31oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    3 neuspjela ivf
    Svi nalazi uredni

Ella..
    07. Studeni 2022. 20:21

Mara53

Ella..

Mara53

Hvala i tebi zelim isto.. nisi isla kod gin? Koliko ti kasni?mozda kod tebe bude plusic…❤️

Ma nisam, bila sam nakon spontanog na nekoliko kontrola kod gin. 
    Prije 4 dana sam imala ovulaciju , tako da sada čekam do 16.11.hoce M doći, inače mi je razlika od O do M 12 dana , pa ćemo vidjeti . Tek tada ću napraviti test , iako bih voljela i prije jer mi je 11.11.rodendan, ali neću, pričekati ću 🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

SAYuRI
    07. Studeni 2022. 20:26

Anchyyy

SAYuRI

Evo ga progesteron

https://ibb.co/TvMQ7BR

AMH
    https://ibb.co/kDV0HXD

Nalazi su ti super meni je u mjernoj jedinici pmol/L i AMH je 10.96 a tebi u toj jedinici ispada 7.88 kad izračunam ng/L u pmol/L što je super a računaj da sam ja sad napunila 31 a ti si starija od mene a nalaz ti je super 🤞progesteron je isto odličan meni je 58.8 nmol/L kad pretvorim tvoj 19.3 ng/L u nmol/L ispadne 61.37 što je iznad gornje granice kod mene gdje sam ja vadila referetni interval luteinska faza 3.8-50.6 a tebi je viši da nisi trudna 🤭

Moguce 🤫

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• kaya
    07. Studeni 2022. 22:18

Moram prijaviti da mi se pojavio svijetlosmedi iscjedak...i lagani grcevi...mozda ipak nije jos kasno? 😔

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

• Lady33
    07. Studeni 2022. 23:34

https://ibb.co/KV9Jy6X evo javljam se i ja meni je ipak jutros oko 10 h bila jos tamnija lh trakica nego jucer pokrili smo veceras noc pa vidjet cemo. Da li bas mora i sutra dan da se porkije ili? Inace mi je 16 dc danas. Ne znam dal cemo i sutra uspjeti pokriti zbog svih obaveza pa da li je dovoljno sto smo pokrili danas? 

url=https://lilypie.com]

Garawa¤
    08. Studeni 2022. 09:49

Lady33

https://ibb.co/KV9Jy6X evo javljam se i ja meni je ipak jutros oko 10 h bila jos tamnija lh trakica nego jucer pokrili smo veceras noc pa vidjet cemo. Da li bas mora i sutra dan da se porkije ili? Inace mi je 16 dc danas. Ne znam dal cemo i sutra uspjeti pokriti zbog svih obaveza pa da li je dovoljno sto smo pokrili danas?

Ja bi na tvom mjestu 3 dana zaredom nakon peaka. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Tratinčica123
    08. Studeni 2022. 10:25

Lady33

Slažem se s Garawom, ja bih isto 3 dana pokrila nakon peaka, ako je moguće.😎

Sayuri,  ako sam dobro pohvatala, nalazi su ti odlični. Super, jako mi je drago da si nam tako plodna😋😉
    Kao što je Bebolina napisala, kad će testić? Sutra možda?😛
    Ostalima želim sreću u dpo ili u hvatanju peaka. 😋
    .
    Nama danas treba doći zadnji nalaz kojeg čekamo, možda i najvažniji. Na iglama sam od 7 sati.. 🙄😕

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Trish2022
    08. Studeni 2022. 11:59

Sayuri, drago mi je zbog super nalaza 
    Bella, tebi još nisam čestitala, tako da čestitam na zdravoj curki 
    Tratinčice držim fige da bude dobar nalaz 🙏
    Kod mene danas ili sutra treba stići M pa da mogu početi s novim ciklusom... nismo baš pokrivali kako spada pa nisam radila test, barem ne još :D

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

September
    08. Studeni 2022. 12:04

Anchyyy

Tratinčica123

Lady33

Slažem se s Garawom, ja bih isto 3 dana pokrila nakon peaka, ako je moguće.😎

Sayuri, ako sam dobro pohvatala, nalazi su ti odlični. Super, jako mi je drago da si nam tako plodna😋😉
    Kao što je Bebolina napisala, kad će testić? Sutra možda?😛
    Ostalima želim sreću u dpo ili u hvatanju peaka. 😋
    .
    Nama danas treba doći zadnji nalaz kojeg čekamo, možda i najvažniji. Na iglama sam od 7 sati.. 🙄😕

Držim 🤞 da dođe što prije da bude ok 🙏
    September jesu tebi stigli nalazi panorame?

Nisu jos, mislim da ce negdje izmedju cetvrtka i utorka. Sad sam bila na pregledu i doktor kaze da mislim da je jedna beba decko 🤭 mislim u to sam i ja uvjerena haha

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.