Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    15. Listopad 2022. 19:36

Anchyyy

Aneee

Bebolina2207

https://ibb.co/ch14L7g
    https://ibb.co/4KnTCSb
    Ovo su moje trakice na kojima se inače vidi pravilno tamnjenje crtice. Ovaj mjesec je sluz krenula od 8.DC naravni prozirna pa onda počela bijeliti i onda biti onakva ljepljiva kakva i bude oko ovulacije. S obzirom da vjerujem da je pik bio negdje u noći sa srijede na četvrtak ili predjutro, računam da je O bila na 14.DC. Taj dan je sluz već oslabila do navečer, jučer je nisam ni imala. I sad malo prije osjetim da mi procurilo nešto i već mislila da je mokraća, kad ono na gaćicama skroz bijelo mliječno. Tek mi je 2.dpo ili 16. DC i definitivno ne izgleda kao O sluz. Makar mi djeluje rano za bilo kakve simptome. Ovaj mj sam nakon odnosa stavila tampon još u krevetu dok sam ležala da ne pobjegne čim se ustanem. Nemam menstrualnu čašicu inače kažu da se može i ona staviti nakon odnosa da zadrži spermije malo unutra.

Ja imam onaj kao cep bas za pogurati spermice, ferti-lily 😆
    .
    Kod mene još nije blizu O, ali mi to lijepo pokrivamo za svaki slučaj 😎😂

Jesi probala tu čašicu? Ja sam razmišljala da je kumim 🤣🤣🤣
    Muž mi se toliko smijao i reko da sam pukla skroz

Baš me zanima da li je itko od vas koristio to?
    Čitala sam sada recenzije, ima dosta pozitivnih komentara 🙄😁

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Aneee
    15. Listopad 2022. 23:49

Anchyyy

Aneee

Bebolina2207

https://ibb.co/ch14L7g
    https://ibb.co/4KnTCSb
    Ovo su moje trakice na kojima se inače vidi pravilno tamnjenje crtice. Ovaj mjesec je sluz krenula od 8.DC naravni prozirna pa onda počela bijeliti i onda biti onakva ljepljiva kakva i bude oko ovulacije. S obzirom da vjerujem da je pik bio negdje u noći sa srijede na četvrtak ili predjutro, računam da je O bila na 14.DC. Taj dan je sluz već oslabila do navečer, jučer je nisam ni imala. I sad malo prije osjetim da mi procurilo nešto i već mislila da je mokraća, kad ono na gaćicama skroz bijelo mliječno. Tek mi je 2.dpo ili 16. DC i definitivno ne izgleda kao O sluz. Makar mi djeluje rano za bilo kakve simptome. Ovaj mj sam nakon odnosa stavila tampon još u krevetu dok sam ležala da ne pobjegne čim se ustanem. Nemam menstrualnu čašicu inače kažu da se može i ona staviti nakon odnosa da zadrži spermije malo unutra.

Ja imam onaj kao cep bas za pogurati spermice, ferti-lily 😆
    .
    Kod mene još nije blizu O, ali mi to lijepo pokrivamo za svaki slučaj 😎😂

Jesi probala tu čašicu? Ja sam razmišljala da je kumim 🤣🤣🤣
    Muž mi se toliko smijao i reko da sam pukla skroz

Je dva put, prvi put kad sam ostala trudna i drugi put prije 2 ciklusa, ali nisam na bas točno na O, par dana prije hahha...jer mi je jako to nezgodno staviti hahaha

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MBM🐬🍀💕
    16. Listopad 2022. 11:18

kiki13

Hvalaa curkeee, evo me ziva sam, najbolji spavanac u dugo vremena 😂
    Odma prije aspiracije su mi rekli da ce se ic na freeze all jer je puno folikula. 12 je jajnih stanica, sutra cu znati kakve su kvalitete i u ned jel se sto oplodilo. Fet moze vec sljedeci ciklus.
    Inace donili smo uzorak od doma, a sad su zvali muza da dode ponovo dat uzorak jer je došlo do neke kontaminacije 😑😑😑 nadam se da to nece sad sve ukvarit 😡
    Eto to je sve za sad, sad samo iscekivanje 🙈

Zelim ti puno srece i da se bebica ugnezdi u najboljem redu. Cekamo svi zajedno sa tobom i bodrimo 🍀🤞😘

Lady8
    16. Listopad 2022. 16:05

Sayuri zao mi je :( Nadam se da ce sljedeci put uspjeti i bravo za snagu i stav! Drzim fige :)
    Thinkpurple bas fini peak! Sretnooooo! :))

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Tuzna93
    16. Listopad 2022. 20:39

Kako se vi nosite s ovim iscekivanjima i borbama? Meni je svako jutro kad se budim to u glavi i nekako gdje god krenemo i oko cega god stalno to nosim i tesko mi se opustit i uzivat u dr stvarima.. danas sam bila sa sestrinom djecom i sve je to lijepo ali nisam iskreno uzivala nego stalno razmisljala hocu li ja ikada kao ona imati dvoje zdrave djece..

31oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    3 neuspjela ivf
    Svi nalazi uredni

• Tuzna93
    16. Listopad 2022. 21:58

Anchyyy

Mara53

Kako se vi nosite s ovim iscekivanjima i borbama? Meni je svako jutro kad se budim to u glavi i nekako gdje god krenemo i oko cega god stalno to nosim i tesko mi se opustit i uzivat u dr stvarima.. danas sam bila sa sestrinom djecom i sve je to lijepo ali nisam iskreno uzivala nego stalno razmisljala hocu li ja ikada kao ona imati dvoje zdrave djece..

To je normalno i meni dođu takvi dani, tri puta ostala trudna a niti jednom nije bilo kako treba… isplačem se kad je teško, popričam s muzem u vezi toga i sama sebi kažem da ću dat sve od sebe da ga imam a sve ostalo je Božja volja i nekako me to drži.

Kakva je vasa dijagnoza? I nase trudnoce sve zavrsile spontanima..

31oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    3 neuspjela ivf
    Svi nalazi uredni

Trish2022
    17. Listopad 2022. 08:41

SAYuRI baš mi žao, nadam se da ćeš na kraju dobiti željenu bebu :)
    Kiki držim palčeve da bude sve kako treba :)
    I svima ostalima želim svu sreću i da što prije ugledamo plusiće...

Ja sam vam imala prenatrpani tjedan pa nisam stigla sve popratiti, uglavnom M došla i dan prije nego sam računala, točno na rođendan, pa sam imala obranu diplomskog pa cijeli vikend fešta i tako je prošlo vrijeme, danas mi već 6 dc, još malo pa nastupaju trakice. Tak da sljedeću računam 8.10. da ne dođe. Sad sam u dilemi malo i ne znam da li da ovaj mjesec još pijem duphaston od 11.-25. dc ili da čekam da prođe ovulacija pa da ih onda pijem... 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• Tuzna93
    17. Listopad 2022. 09:19

Anchyyy

Mara53

Anchyyy

Mara53

To je normalno i meni dođu takvi dani, tri puta ostala trudna a niti jednom nije bilo kako treba… isplačem se kad je teško, popričam s muzem u vezi toga i sama sebi kažem da ću dat sve od sebe da ga imam a sve ostalo je Božja volja i nekako me to drži.

Kakva je vasa dijagnoza? I nase trudnoce sve zavrsile spontanima..

Za sad smo u pretragama, moji hormoni su ok a ostalo će mo vidjeti, idemo u 12 mj kod genetičara pa će mo vidjeti što dalje.
    Dali ste vi obavili sve pretrage?

Jesmo i sve je uredu, od hormona, stitnjace, trombofilije, spermio… a sad nikako da se primi, vjerojatno i stres od pobacaja i jaka zelja, ne znam..

31oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    3 neuspjela ivf
    Svi nalazi uredni

Tinchy09
    17. Listopad 2022. 09:25

Sayuri zao mi je 😔
    Thinkpurple  odlican peak na trakicama. Sad drzim fige da se primilo🥰🤞🤞
    Kiki cekamo dobre vijesti danas 😁🤞

...
    Kod mene 1.dc... iduci datum 13.11. 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Garawa¤
    17. Listopad 2022. 10:30

Jutro cure..
    Kiki  jesi zvala?? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani