https://ibb.co/ch14L7g
https://ibb.co/4KnTCSb
Ovo su moje trakice na kojima se inače vidi pravilno tamnjenje crtice. Ovaj mjesec je sluz krenula od 8.DC naravni prozirna pa onda počela bijeliti i onda biti onakva ljepljiva kakva i bude oko ovulacije. S obzirom da vjerujem da je pik bio negdje u noći sa srijede na četvrtak ili predjutro, računam da je O bila na 14.DC. Taj dan je sluz već oslabila do navečer, jučer je nisam ni imala. I sad malo prije osjetim da mi procurilo nešto i već mislila da je mokraća, kad ono na gaćicama skroz bijelo mliječno. Tek mi je 2.dpo ili 16. DC i definitivno ne izgleda kao O sluz. Makar mi djeluje rano za bilo kakve simptome. Ovaj mj sam nakon odnosa stavila tampon još u krevetu dok sam ležala da ne pobjegne čim se ustanem. Nemam menstrualnu čašicu inače kažu da se može i ona staviti nakon odnosa da zadrži spermije malo unutra.
Ja imam onaj kao cep bas za pogurati spermice, ferti-lily 😆
.
Kod mene još nije blizu O, ali mi to lijepo pokrivamo za svaki slučaj 😎😂
Jesi probala tu čašicu? Ja sam razmišljala da je kumim 🤣🤣🤣
Muž mi se toliko smijao i reko da sam pukla skroz
Baš me zanima da li je itko od vas koristio to?
Čitala sam sada recenzije, ima dosta pozitivnih komentara 🙄😁
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
https://ibb.co/ch14L7g
https://ibb.co/4KnTCSb
Ovo su moje trakice na kojima se inače vidi pravilno tamnjenje crtice. Ovaj mjesec je sluz krenula od 8.DC naravni prozirna pa onda počela bijeliti i onda biti onakva ljepljiva kakva i bude oko ovulacije. S obzirom da vjerujem da je pik bio negdje u noći sa srijede na četvrtak ili predjutro, računam da je O bila na 14.DC. Taj dan je sluz već oslabila do navečer, jučer je nisam ni imala. I sad malo prije osjetim da mi procurilo nešto i već mislila da je mokraća, kad ono na gaćicama skroz bijelo mliječno. Tek mi je 2.dpo ili 16. DC i definitivno ne izgleda kao O sluz. Makar mi djeluje rano za bilo kakve simptome. Ovaj mj sam nakon odnosa stavila tampon još u krevetu dok sam ležala da ne pobjegne čim se ustanem. Nemam menstrualnu čašicu inače kažu da se može i ona staviti nakon odnosa da zadrži spermije malo unutra.
Ja imam onaj kao cep bas za pogurati spermice, ferti-lily 😆
.
Kod mene još nije blizu O, ali mi to lijepo pokrivamo za svaki slučaj 😎😂
Jesi probala tu čašicu? Ja sam razmišljala da je kumim 🤣🤣🤣
Muž mi se toliko smijao i reko da sam pukla skroz
Je dva put, prvi put kad sam ostala trudna i drugi put prije 2 ciklusa, ali nisam na bas točno na O, par dana prije hahha...jer mi je jako to nezgodno staviti hahaha
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvalaa curkeee, evo me ziva sam, najbolji spavanac u dugo vremena 😂
Odma prije aspiracije su mi rekli da ce se ic na freeze all jer je puno folikula. 12 je jajnih stanica, sutra cu znati kakve su kvalitete i u ned jel se sto oplodilo. Fet moze vec sljedeci ciklus.
Inace donili smo uzorak od doma, a sad su zvali muza da dode ponovo dat uzorak jer je došlo do neke kontaminacije 😑😑😑 nadam se da to nece sad sve ukvarit 😡
Eto to je sve za sad, sad samo iscekivanje 🙈
Zelim ti puno srece i da se bebica ugnezdi u najboljem redu. Cekamo svi zajedno sa tobom i bodrimo 🍀🤞😘
Sayuri zao mi je :( Nadam se da ce sljedeci put uspjeti i bravo za snagu i stav! Drzim fige :)
Thinkpurple bas fini peak! Sretnooooo! :))

2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Kako se vi nosite s ovim iscekivanjima i borbama? Meni je svako jutro kad se budim to u glavi i nekako gdje god krenemo i oko cega god stalno to nosim i tesko mi se opustit i uzivat u dr stvarima.. danas sam bila sa sestrinom djecom i sve je to lijepo ali nisam iskreno uzivala nego stalno razmisljala hocu li ja ikada kao ona imati dvoje zdrave djece..
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Kako se vi nosite s ovim iscekivanjima i borbama? Meni je svako jutro kad se budim to u glavi i nekako gdje god krenemo i oko cega god stalno to nosim i tesko mi se opustit i uzivat u dr stvarima.. danas sam bila sa sestrinom djecom i sve je to lijepo ali nisam iskreno uzivala nego stalno razmisljala hocu li ja ikada kao ona imati dvoje zdrave djece..
To je normalno i meni dođu takvi dani, tri puta ostala trudna a niti jednom nije bilo kako treba… isplačem se kad je teško, popričam s muzem u vezi toga i sama sebi kažem da ću dat sve od sebe da ga imam a sve ostalo je Božja volja i nekako me to drži.
Kakva je vasa dijagnoza? I nase trudnoce sve zavrsile spontanima..
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
SAYuRI baš mi žao, nadam se da ćeš na kraju dobiti željenu bebu :)
Kiki držim palčeve da bude sve kako treba :)
I svima ostalima želim svu sreću i da što prije ugledamo plusiće...
Ja sam vam imala prenatrpani tjedan pa nisam stigla sve popratiti, uglavnom M došla i dan prije nego sam računala, točno na rođendan, pa sam imala obranu diplomskog pa cijeli vikend fešta i tako je prošlo vrijeme, danas mi već 6 dc, još malo pa nastupaju trakice. Tak da sljedeću računam 8.10. da ne dođe. Sad sam u dilemi malo i ne znam da li da ovaj mjesec još pijem duphaston od 11.-25. dc ili da čekam da prođe ovulacija pa da ih onda pijem...
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
To je normalno i meni dođu takvi dani, tri puta ostala trudna a niti jednom nije bilo kako treba… isplačem se kad je teško, popričam s muzem u vezi toga i sama sebi kažem da ću dat sve od sebe da ga imam a sve ostalo je Božja volja i nekako me to drži.
Kakva je vasa dijagnoza? I nase trudnoce sve zavrsile spontanima..
Za sad smo u pretragama, moji hormoni su ok a ostalo će mo vidjeti, idemo u 12 mj kod genetičara pa će mo vidjeti što dalje.
Dali ste vi obavili sve pretrage?
Jesmo i sve je uredu, od hormona, stitnjace, trombofilije, spermio… a sad nikako da se primi, vjerojatno i stres od pobacaja i jaka zelja, ne znam..
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Sayuri zao mi je 😔
Thinkpurple odlican peak na trakicama. Sad drzim fige da se primilo🥰🤞🤞
Kiki cekamo dobre vijesti danas 😁🤞
...
Kod mene 1.dc... iduci datum 13.11.

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Jutro cure..
Kiki jesi zvala??
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji