Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    15. Listopad 2022. 13:38

Bebolina2207

https://ibb.co/ch14L7g
    https://ibb.co/4KnTCSb
    Ovo su moje trakice na kojima se inače vidi pravilno tamnjenje crtice. Ovaj mjesec je sluz krenula od 8.DC naravni prozirna pa onda počela bijeliti i onda biti onakva ljepljiva kakva i bude oko ovulacije. S obzirom da vjerujem da je pik bio negdje u noći sa srijede na četvrtak ili predjutro, računam da je O bila na 14.DC. Taj dan je sluz već oslabila do navečer, jučer je nisam ni imala. I sad malo prije osjetim da mi procurilo nešto i već mislila da je mokraća, kad ono na gaćicama skroz bijelo mliječno. Tek mi je 2.dpo ili 16. DC i definitivno ne izgleda kao O sluz. Makar mi djeluje rano za bilo kakve simptome. Ovaj mj sam nakon odnosa stavila tampon još u krevetu dok sam ležala da ne pobjegne čim se ustanem. Nemam menstrualnu čašicu inače kažu da se može i ona staviti nakon odnosa da zadrži spermije malo unutra.

Ja imam onaj kao cep bas za pogurati spermice, ferti-lily 😆
    .
    Kod mene još nije blizu O, ali mi to lijepo pokrivamo za svaki slučaj 😎😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tratinčica123
    15. Listopad 2022. 14:54

Pozdrav, evo čisto da znate sam tu.. pratim i ja svoju O.. čisto zbog sebe 🤗
    https://ibb.co/P9Jht50
    Očekujem ju sutra ili prekosutra , blizu sam da uhvatim pik hehe 
    .
    Sayuri, mislim na tebe, jedva čekam neke vijesti, ja nekako imam osjećaj da će to biti dobro.🤞🤞
    Bebolina, opa.. možda bi to mogao biti neki znakić😁
    .
    Svima kojima su uhvatili pik, želim sretno pokrivanje hehe😛😛

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

SAYuRI
    15. Listopad 2022. 18:30

Evo mene cure, nekakvih se gostiju zaredalo, bas me nervira kad mi ljudi nenajavljeno bahnu 😡 
    Uglavnom jucer sam trebala dobiti M, i evo prij koji sat krenulo bas obilno krvarenje kako sam i sumnjala… dosta bolno ali sve u skladu sa situacijom… 
    Hvala svakoj od vas na dobrim vibracijama, ali eto nazalost druga biohemijska zaredom…. Mislim da cemo nastaviti raditi na bebi, pa ako se zadesi jos jedna biohemijska, to je to, odustajem od treceg djeteta. Nema mi smisla da u 37 godini sa svoje djece ganjam pretrage i ostale procedure, treba covjek i znati kad stati…

A sada odo da se obucem i posteno nacugam van sa drustvom😜

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Ella..
    15. Listopad 2022. 19:36

Anchyyy

Aneee

Bebolina2207

Ovo su moje trakice na kojima se inače vidi pravilno tamnjenje crtice. Ovaj mjesec je sluz krenula od 8.DC naravni prozirna pa onda počela bijeliti i onda biti onakva ljepljiva kakva i bude oko ovulacije. S obzirom da vjerujem da je pik bio negdje u noći sa srijede na četvrtak ili predjutro, računam da je O bila na 14.DC. Taj dan je sluz već oslabila do navečer, jučer je nisam ni imala. I sad malo prije osjetim da mi procurilo nešto i već mislila da je mokraća, kad ono na gaćicama skroz bijelo mliječno. Tek mi je 2.dpo ili 16. DC i definitivno ne izgleda kao O sluz. Makar mi djeluje rano za bilo kakve simptome. Ovaj mj sam nakon odnosa stavila tampon još u krevetu dok sam ležala da ne pobjegne čim se ustanem. Nemam menstrualnu čašicu inače kažu da se može i ona staviti nakon odnosa da zadrži spermije malo unutra.

.

Jesi probala tu čašicu? Ja sam razmišljala da je kumim 🤣🤣🤣
    Muž mi se toliko smijao i reko da sam pukla skroz

Baš me zanima da li je itko od vas koristio to?
    Čitala sam sada recenzije, ima dosta pozitivnih komentara 🙄😁

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Aneee
    15. Listopad 2022. 23:49

Anchyyy

Aneee

Bebolina2207

.

Jesi probala tu čašicu? Ja sam razmišljala da je kumim 🤣🤣🤣
    Muž mi se toliko smijao i reko da sam pukla skroz

Je dva put, prvi put kad sam ostala trudna i drugi put prije 2 ciklusa, ali nisam na bas točno na O, par dana prije hahha...jer mi je jako to nezgodno staviti hahaha

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MBM🐬🍀💕
    16. Listopad 2022. 11:18

kiki13

Hvalaa curkeee, evo me ziva sam, najbolji spavanac u dugo vremena 😂
    Odma prije aspiracije su mi rekli da ce se ic na freeze all jer je puno folikula. 12 je jajnih stanica, sutra cu znati kakve su kvalitete i u ned jel se sto oplodilo. Fet moze vec sljedeci ciklus.
    Inace donili smo uzorak od doma, a sad su zvali muza da dode ponovo dat uzorak jer je došlo do neke kontaminacije 😑😑😑 nadam se da to nece sad sve ukvarit 😡
    Eto to je sve za sad, sad samo iscekivanje 🙈

Zelim ti puno srece i da se bebica ugnezdi u najboljem redu. Cekamo svi zajedno sa tobom i bodrimo 🍀🤞😘

Lady8
    16. Listopad 2022. 16:05

Sayuri zao mi je :( Nadam se da ce sljedeci put uspjeti i bravo za snagu i stav! Drzim fige :)
    Thinkpurple bas fini peak! Sretnooooo! :))

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Tuzna93
    16. Listopad 2022. 20:39

Kako se vi nosite s ovim iscekivanjima i borbama? Meni je svako jutro kad se budim to u glavi i nekako gdje god krenemo i oko cega god stalno to nosim i tesko mi se opustit i uzivat u dr stvarima.. danas sam bila sa sestrinom djecom i sve je to lijepo ali nisam iskreno uzivala nego stalno razmisljala hocu li ja ikada kao ona imati dvoje zdrave djece..

31oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    3 neuspjela ivf
    Svi nalazi uredni

• Tuzna93
    16. Listopad 2022. 21:58

Anchyyy

Mara53

Kako se vi nosite s ovim iscekivanjima i borbama? Meni je svako jutro kad se budim to u glavi i nekako gdje god krenemo i oko cega god stalno to nosim i tesko mi se opustit i uzivat u dr stvarima.. danas sam bila sa sestrinom djecom i sve je to lijepo ali nisam iskreno uzivala nego stalno razmisljala hocu li ja ikada kao ona imati dvoje zdrave djece..

To je normalno i meni dođu takvi dani, tri puta ostala trudna a niti jednom nije bilo kako treba… isplačem se kad je teško, popričam s muzem u vezi toga i sama sebi kažem da ću dat sve od sebe da ga imam a sve ostalo je Božja volja i nekako me to drži.

Kakva je vasa dijagnoza? I nase trudnoce sve zavrsile spontanima..

31oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    3 neuspjela ivf
    Svi nalazi uredni

Trish2022
    17. Listopad 2022. 08:41

SAYuRI baš mi žao, nadam se da ćeš na kraju dobiti željenu bebu :)
    Kiki držim palčeve da bude sve kako treba :)
    I svima ostalima želim svu sreću i da što prije ugledamo plusiće...

Ja sam vam imala prenatrpani tjedan pa nisam stigla sve popratiti, uglavnom M došla i dan prije nego sam računala, točno na rođendan, pa sam imala obranu diplomskog pa cijeli vikend fešta i tako je prošlo vrijeme, danas mi već 6 dc, još malo pa nastupaju trakice. Tak da sljedeću računam 8.10. da ne dođe. Sad sam u dilemi malo i ne znam da li da ovaj mjesec još pijem duphaston od 11.-25. dc ili da čekam da prođe ovulacija pa da ih onda pijem... 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.