Nebrini pročitala sam uputstva i znam da je valjan 10 min neg me zanimaju vaša iskustva i dal je ipak moguća trudnoća
Trebala bi da dobijem za oko 3 dana
Više puta se dogodilo da je bio evaporacijska nego da je iz toga proizašla trudnoća.. nema druge nego čekati pa ponoviti s nekim drugim testom.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Nebrini pročitala sam uputstva i znam da je valjan 10 min neg me zanimaju vaša iskustva i dal je ipak moguća trudnoća
Trebala bi da dobijem za oko 3 dana
Više puta se dogodilo da je bio evaporacijska nego da je iz toga proizašla trudnoća.. nema druge nego čekati pa ponoviti s nekim drugim testom.
Slažem se. Meni je svaki Cb imao crticu ili sjenu, a nisam bila trudna. Izbjegavam ga u širokom luku 😅
Sayuri ne otpisuj ništa, ne znam zašto si tako pesimistična, a još nije ni došla M ni ista, beta je dobra tako daa..opusti se i pišni nam test da uživamo u crtici🤗🤞🙏
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
I još jedno pitanje možda glupo al eto nova sam.pa ne zamerite molim vas..
Dal ima neka povezanost hcg testa i lh testa? Kako lh izgleda u ranoj trudnoći itd
Danas sam uradila lh test i jaaaako jako slaba testna linija pošto sam videla da je neka od vas napisala da uradi u lh
https://ibb.co/hcChCL0
Ipak je ono pop bilo u opadanju. Nisam uhvatila peak, bio je vjerojatno pred jutro. Po tome bi O trebala kroz kratko vrijeme. Sluz je skroz bijela, jajnici bole ali treba ići pokriti.
Ja bih na tvom mjestu popratila još dan dva.. s trakicama da budem sigurna da neće peak nakon ovog skakanja gore, dolje.. pokrivaj svakako..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bebolina koji si dc, 13? Znaci to tak prode brzo da se ne stigne ni ulovit… ok…
Ja sam danas 10dc, iscjetka jos nema nikakvog za sad, pisnem kasnije oko 11h.
.
E, mozda glupo pitanje, al jel lh raste i ako nebude ovulacije na kraju?
Moze se desiti da pocne rasti Lh ali da ne pukne folikul ili se pretvori u cistu…
Kod mene cure jos status quo, testove vise nisam radila ali nema ni M jos…..✊🤫
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
.
Sayuri ako nešto ne volim to je neizvjesnost. Pogotovo u ovako nećemo. Učini onako kako želiš. Mi navijamo za urednu trudnoću🙏🙏🤞🤞
Ma vjeruj ne volim ni ja, ali me toliko toga ovaj mjesec izmorilo stvari i preokreta da sam totalna flegma trenutno po pitanju svega, znas kad ti naidje period da ti nije ni do cega 😜 A imam brdo posla ovih dana pa tako ni ne stizem puno misliti…hvala svakako 💋
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sayuri e to me zanimalo, znaci ovo s trakicama ne znaci nuzno da je bila i ovulacija… ok… jer jedna frendica mi je rekla da ona trakicama nije uspjela ulovit ovulaciju. Znaci to se ni nemoze ulovit trakicama. Nitko osim uzv nezna jel puknuo folikul il nije.
Tako je. Samo UZV moze potvrditi da je doslo do O …
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Tratinčice ili netko tko zna, nalaz spermiograma sa Svetog Duha jel šalju na mail?
Da, ispunit će muž upitnik, par općenitih pitanja i onda ima pitanje kako želi preuzeti nalaz, pa može tamo napisati da želi na mail, nama je stigao iduci dan.🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Moja trakica danas mi se cini uzivo svjetlija nego jucer iako je aplikacija prepoznala da je nesto tamnija.
Ja kako vidim po slici danasnja je tamnija 🤔
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sortiraj odgovore
Najstariji