Sayuricestiiiitam 😁🥳❤ nek je skolska!
Hvalaaaa 🥰🥰🍾🍾
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Kiki što su ti danas rekli?
.
Kod mene 12.DC još je slaba trakica, sutra navečer bi mogao biti pik. Zvala sam za spermiogram, termin sljedeću srijedu, brzo je dobio termin svega 8 dana.
https://ibb.co/zb8MTZS
Nisam isla na uzv, rekli da ne moram vise ic. Cak mi je tako i draze da ne cackaju po meni jer mi je bas neugodno i bolno vec, napuhnuta sam cila, bas mi je neugodno sidit uopce. Bit ce neka venska anestezija tako da cu bas biti uspavana sto mi je i draze da nista ne vidim ni ne cujem 😂
Pisni ti i veceras trakicu, meni je prosli ciklus od jedva vidljive crtice do prave pikcine proslo samo par sati 😊
Ma totalna anestezija.. drugo ti nisu ni opcije.. oni koktelcici što dobijemo su smiješni.. sve osjetiš s njima..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav svima,
Ne znam od kuda početi 😅
Očito je da gonjam O dok sam ovdje. mm je 41, ja 36.
Imam skraćen ciklus, 23 dana. U prošlom mjesecu je M došla dva puta 🙄, prvi put na vrijeme 15.9. drugi put neočekivano 28.9. jednostavno sam opet počela krvariti, oskudno ali trajalo je 4 dana. To drugo krvarenje mi se poklopilo sa jakom upalom m.mjehura te mi je ginekolog na pregledu dao antibiotik, tada mi je ultrazvukom ustanovio da je O bila na desnom jajniku, bilo, prošlo, krvarim (najvjerojatnije) zbog jake upale i da dođem kad prestanem krvariti da uzmemo PAPA a da izvadim progesteron 21.dan od one prve M. Progesteron je bio prenizak 1,2 ... Uredu...
Nakon sto sam prestala krvariti, odem na PAPA i ponovim ultrazvuk, gdje gin ustanovi da mi je O na lijevom jajniku, i kaže da se nesto pobrkalo zadnji mjesec, očito, i da smo falili fazu pa da ponovimo progesteron za 6-7 dana, a mm i ja da se bacimo na akciju. Naravno da smo ga poslušali 🤣
Sutra vadim progesteron, nadam se da će ovaj put biti visok koliko treba.
Pitanje: koje trakice za utvrđivanje O da kupim, koje su se pokazale najbolje?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav svima,
Ne znam od kuda početi 😅
Očito je da gonjam O dok sam ovdje. mm je 41, ja 36.
Imam skraćen ciklus, 23 dana. U prošlom mjesecu je M došla dva puta 🙄, prvi put na vrijeme 15.9. drugi put neočekivano 28.9. jednostavno sam opet počela krvariti, oskudno ali trajalo je 4 dana. To drugo krvarenje mi se poklopilo sa jakom upalom m.mjehura te mi je ginekolog na pregledu dao antibiotik, tada mi je ultrazvukom ustanovio da je O bila na desnom jajniku, bilo, prošlo, krvarim (najvjerojatnije) zbog jake upale i da dođem kad prestanem krvariti da uzmemo PAPA a da izvadim progesteron 21.dan od one prve M. Progesteron je bio prenizak 1,2 … Uredu…
Nakon sto sam prestala krvariti, odem na PAPA i ponovim ultrazvuk, gdje gin ustanovi da mi je O na lijevom jajniku, i kaže da se nesto pobrkalo zadnji mjesec, očito, i da smo falili fazu pa da ponovimo progesteron za 6-7 dana, a mm i ja da se bacimo na akciju. Naravno da smo ga poslušali 🤣
Sutra vadim progesteron, nadam se da će ovaj put biti visok koliko treba.
Pitanje: koje trakice za utvrđivanje O da kupim, koje su se pokazale najbolje?
Ovugnost trakice za ovulaciju, dodje 5 komada u kutiji..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Thinkpurple Plus ko kuca ♥️ Sreca do neba!
Sayuri dobro si rekla. I ja sam se nauzivala, ali ova sreca je najposebnija. Samo steta sto gubi vrijeme tu po forumu kad ju to ne zanima.
Curke Cestitam na plusicima, a ostalim zelim puno srece i nadam se da se tipkamo na bebama 🥰
Nama su poslužile ClearBlue LH trakice i one iz Dm.
Peak je bio nagli. Sjena sjena sjena i skočilo kasnije nego sam ocekivala. Tako da hvala trakicama, jer moguce da bi fulali.
😘😘😘
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Evo slikice od danas popodne ☺️
https://ibb.co/k2PVQFN
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Test je od rano popodne, sad uslikan.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
https://ibb.co/q9dSKP0
Evo i mojih trakica ,svaki dan po jedna ..nadam se da je jedan od ovih PIK… ovo mi je prvi ciklus praćenja :D
Sad kreće odbrojavanje ❤️
Na trećoj je bio pik. Sretno!
Hvala draga , i ja svima zelim plussssss! Imala sam plus u drugom mjesecu,ali sam imala spontani(blight ovum), sada se nadam da će biti sretnije !❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png
03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan
12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Evo slikice od danas popodne ☺️
https://ibb.co/k2PVQFN
Bas lijep plusić.. čestitam ♥️♥️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0