Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam negdje 3/4 dpo, ali me ubise jajnici od probadanja kao da mi ih neko povlaci i cupa, budemo vidjeli da nije kakva upala ili nesto, i moj mlijecni iscjedak se pojavio jutros 😁
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Tratincicesta si radila sa muzevim mosnjama? 😁
Sayuri– Ništa, ja ih samo milo pogledam i kažem "čiribu čiriba" 🤣🤣🤣
.
Napravila ja testić, moje M nema.. mislim, nisam trudna jer ono, kakvo bi to čudo bilo.. Ali šta ću, ovisnik o testovima 🤣
https://ibb.co/nL95zRf
https://ibb.co/NCTVNPF
https://ibb.co/CP8DVyf
Grlim vas sve 🤗 dobro jutroo
Jesu ti se jučer možda dodirnule lh i hcg dok je bio mokar?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja uživo vidim blagu liniju haha al sam mislila da se prekoo slike neće ništa vidjeti haha al ono, presvijetlo je... zato i nisam pisala da vidim nešto uzivo🤣🤣
Ja evo stvarno ne znam haha imam digitalni, napravit ću navečer ili ujutro sutra.. 🙉
Sayuri- heeej pa to je kod tebe dobar znak 😍
Ella- i ja mislim da sam luda 😂😂
Garawa- zašto? 😗 nee..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ja uživo vidim blagu liniju haha al sam mislila da se prekoo slike neće ništa vidjeti haha al ono, presvijetlo je… zato i nisam pisala da vidim nešto uzivo🤣🤣
Ja evo stvarno ne znam haha imam digitalni, napravit ću navečer ili ujutro sutra.. 🙉
Sayuri- heeej pa to je kod tebe dobar znak 😍
Ella- i ja mislim da sam luda 😂😂
Garawa- zašto? 😗 nee..
Zato što zna boja preći pa bude takav roza kao tvoj jučer..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Daj pisaj taj digitalac odmah, nije rano…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ne, nisu bili ni blizu. Samo za sliku.. 🤷♀️
Sad sam na poslu, budem kad dođem s posla digitalni..ako ne dođe M🤣
Trudimo se od 9/21.
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam negdje 3/4 dpo, ali me ubise jajnici od probadanja kao da mi ih neko povlaci i cupa, budemo vidjeli da nije kakva upala ili nesto, i moj mlijecni iscjedak se pojavio jutros 😁Tratinčica baš se vidi na zadnjem. Pa da mogu stvarno svi bacati lažne sjene ne vjerujem. Ipak si s različitim vrstama radila, ako su lažni onda svi ti na crnu listu trebaju.
.
Sayuri držim 🤞 da je to to. Kod tebe to sve nekako brzo ide.
Bacit ćemo se ovaj mjesec malo na više voća i povrća, badema, oraha… Ja sam već krenula s brzim hodanjem, pojačala aktivnost pa možda se ipak nešto i primi ovaj mjesec.
Evo moja M stigla prije sat vremena, očekivano.
Ali evo, o testovima ne znam što bi rekla, tolike crtice.. zaista više nijedan test ne valja.. 🤣🙉
Ja u srijedu vaditi hormone i sve ostalo za mpo.. A muža su prebacili za srijedu- 12.10 jer u petak nešto doktor ne može.. za urologa jel.. Al nema veze, par dana razlike ništa ne igra ulogu..🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam negdje 3/4 dpo, ali me ubise jajnici od probadanja kao da mi ih neko povlaci i cupa, budemo vidjeli da nije kakva upala ili nesto, i moj mlijecni iscjedak se pojavio jutros 😁
Izvini sto te pitam, ali kako taj mlijecni iscjedak, kad se javlja.. Da li se razlikuje od onog pred menstruaciju, jer ja samo tad imam I to mi je nekako znak da ću dobiti
Ja uzalud pišem, nitko me ne sluša....🤣
Cure drage, kad ovako netko sa strane kao ja čita vaše postove osim jake želje vidljivi su i elementi opsesivnog. Zašto pobogu to sebi radite?🤷🏼♀️
Prvo se izluđujete sa trakicama za ovulaciju, pa odbrojavate dok piškite testove za trudnoću. I to ne možete sačekati da menga kasni dan-dva, nego odmah na dan očekivane ili čak prije....to je toliki stres za vaše tijelo. I vjerujem jedan od glavnih uzroka zašto se trudnoća ne dogodi.
Zamislite sad ovo, nemate od posla i drugih događaja pojma koji su dani u mjesecu, poseksate se onako spontano s mužem, skuzite nakon mjesec i pol da vam još nije došla menga i ta daaaa...🎉🎀🎈🥳🤰
Kinder surprise 🍼🤭
To vam tako ide zene moje, kad se najmanje nadate.
Nije floskula.Na silu ne ide ništa nažalost. Sretno!🤗
Ja uzalud pišem, nitko me ne sluša….🤣
Cure drage, kad ovako netko sa strane kao ja čita vaše postove osim jake želje vidljivi su i elementi opsesivnog. Zašto pobogu to sebi radite?🤷🏼♀️
Prvo se izluđujete sa trakicama za ovulaciju, pa odbrojavate dok piškite testove za trudnoću. I to ne možete sačekati da menga kasni dan-dva, nego odmah na dan očekivane ili čak prije….to je toliki stres za vaše tijelo. I vjerujem jedan od glavnih uzroka zašto se trudnoća ne dogodi.
Zamislite sad ovo, nemate od posla i drugih događaja pojma koji su dani u mjesecu, poseksate se onako spontano s mužem, skuzite nakon mjesec i pol da vam još nije došla menga i ta daaaa…🎉🎀🎈🥳🤰
Kinder surprise 🍼🤭
To vam tako ide zene moje, kad se najmanje nadate.
Nije floskula.Na silu ne ide ništa nažalost. Sretno!🤗
E da bar Kamiliceeee 😍Tako je meni prvi put bilo,al drugi bome nije.
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji