Ja uživo vidim blagu liniju haha al sam mislila da se prekoo slike neće ništa vidjeti haha al ono, presvijetlo je… zato i nisam pisala da vidim nešto uzivo🤣🤣
Ja evo stvarno ne znam haha imam digitalni, napravit ću navečer ili ujutro sutra.. 🙉
Sayuri- heeej pa to je kod tebe dobar znak 😍
Ella- i ja mislim da sam luda 😂😂
Garawa- zašto? 😗 nee..
Zato što zna boja preći pa bude takav roza kao tvoj jučer..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Daj pisaj taj digitalac odmah, nije rano…

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ne, nisu bili ni blizu. Samo za sliku.. 🤷♀️
Sad sam na poslu, budem kad dođem s posla digitalni..ako ne dođe M🤣

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam negdje 3/4 dpo, ali me ubise jajnici od probadanja kao da mi ih neko povlaci i cupa, budemo vidjeli da nije kakva upala ili nesto, i moj mlijecni iscjedak se pojavio jutros 😁Tratinčica baš se vidi na zadnjem. Pa da mogu stvarno svi bacati lažne sjene ne vjerujem. Ipak si s različitim vrstama radila, ako su lažni onda svi ti na crnu listu trebaju.
.
Sayuri držim 🤞 da je to to. Kod tebe to sve nekako brzo ide.
Bacit ćemo se ovaj mjesec malo na više voća i povrća, badema, oraha… Ja sam već krenula s brzim hodanjem, pojačala aktivnost pa možda se ipak nešto i primi ovaj mjesec.
Evo moja M stigla prije sat vremena, očekivano.
Ali evo, o testovima ne znam što bi rekla, tolike crtice.. zaista više nijedan test ne valja.. 🤣🙉
Ja u srijedu vaditi hormone i sve ostalo za mpo.. A muža su prebacili za srijedu- 12.10 jer u petak nešto doktor ne može.. za urologa jel.. Al nema veze, par dana razlike ništa ne igra ulogu..🤷♀️

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam negdje 3/4 dpo, ali me ubise jajnici od probadanja kao da mi ih neko povlaci i cupa, budemo vidjeli da nije kakva upala ili nesto, i moj mlijecni iscjedak se pojavio jutros 😁
Izvini sto te pitam, ali kako taj mlijecni iscjedak, kad se javlja.. Da li se razlikuje od onog pred menstruaciju, jer ja samo tad imam I to mi je nekako znak da ću dobiti

Ja uzalud pišem, nitko me ne sluša....🤣
Cure drage, kad ovako netko sa strane kao ja čita vaše postove osim jake želje vidljivi su i elementi opsesivnog. Zašto pobogu to sebi radite?🤷🏼♀️
Prvo se izluđujete sa trakicama za ovulaciju, pa odbrojavate dok piškite testove za trudnoću. I to ne možete sačekati da menga kasni dan-dva, nego odmah na dan očekivane ili čak prije....to je toliki stres za vaše tijelo. I vjerujem jedan od glavnih uzroka zašto se trudnoća ne dogodi.
Zamislite sad ovo, nemate od posla i drugih događaja pojma koji su dani u mjesecu, poseksate se onako spontano s mužem, skuzite nakon mjesec i pol da vam još nije došla menga i ta daaaa...🎉🎀🎈🥳🤰
Kinder surprise 🍼🤭
To vam tako ide zene moje, kad se najmanje nadate.
Nije floskula.Na silu ne ide ništa nažalost. Sretno!🤗
Ja uzalud pišem, nitko me ne sluša….🤣
Cure drage, kad ovako netko sa strane kao ja čita vaše postove osim jake želje vidljivi su i elementi opsesivnog. Zašto pobogu to sebi radite?🤷🏼♀️
Prvo se izluđujete sa trakicama za ovulaciju, pa odbrojavate dok piškite testove za trudnoću. I to ne možete sačekati da menga kasni dan-dva, nego odmah na dan očekivane ili čak prije….to je toliki stres za vaše tijelo. I vjerujem jedan od glavnih uzroka zašto se trudnoća ne dogodi.
Zamislite sad ovo, nemate od posla i drugih događaja pojma koji su dani u mjesecu, poseksate se onako spontano s mužem, skuzite nakon mjesec i pol da vam još nije došla menga i ta daaaa…🎉🎀🎈🥳🤰
Kinder surprise 🍼🤭
E da bar Kamiliceeee 😍Tako je meni prvi put bilo,al drugi bome nije.
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Da.. kako doci do tog stadija?
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Ja uzalud pišem, nitko me ne sluša….🤣
Prvo se izluđujete sa trakicama za ovulaciju, pa odbrojavate dok piškite testove za trudnoću. I to ne možete sačekati da menga kasni dan-dva, nego odmah na dan očekivane ili čak prije….to je toliki stres za vaše tijelo. I vjerujem jedan od glavnih uzroka zašto se trudnoća ne dogodi.
Zamislite sad ovo, nemate od posla i drugih događaja pojma koji su dani u mjesecu, poseksate se onako spontano s mužem, skuzite nakon mjesec i pol da vam još nije došla menga i ta daaaa…🎉🎀🎈🥳🤰
Kinder surprise 🍼🤭
Kako doci do tog stadija..?
Blago vam se,❤️
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam negdje 3/4 dpo, ali me ubise jajnici od probadanja kao da mi ih neko povlaci i cupa, budemo vidjeli da nije kakva upala ili nesto, i moj mlijecni iscjedak se pojavio jutros 😁
Izvini sto te pitam, ali kako taj mlijecni iscjedak, kad se javlja.. Da li se razlikuje od onog pred menstruaciju, jer ja samo tad imam I to mi je nekako znak da ću dobiti
Ja sam taj mliječni otkrila da i ja dobivam 2 do 3 dana do menstruacije. Bilo mi je tako i ovaj i prošli mjesec, prije nikad to nisam primjetila.
Nisam ni ja, već zadnjih nekoliko mjeseci, ili ga nisam primjetila.. Pa ma bas zanima da li je slican ili bas bas obilan, pojma nemam ..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji