Da.. kako doci do tog stadija?
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Ja uzalud pišem, nitko me ne sluša….🤣
Cure drage, kad ovako netko sa strane kao ja čita vaše postove osim jake želje vidljivi su i elementi opsesivnog. Zašto pobogu to sebi radite?🤷🏼♀️
Prvo se izluđujete sa trakicama za ovulaciju, pa odbrojavate dok piškite testove za trudnoću. I to ne možete sačekati da menga kasni dan-dva, nego odmah na dan očekivane ili čak prije….to je toliki stres za vaše tijelo. I vjerujem jedan od glavnih uzroka zašto se trudnoća ne dogodi.
Zamislite sad ovo, nemate od posla i drugih događaja pojma koji su dani u mjesecu, poseksate se onako spontano s mužem, skuzite nakon mjesec i pol da vam još nije došla menga i ta daaaa…🎉🎀🎈🥳🤰
Kinder surprise 🍼🤭
To vam tako ide zene moje, kad se najmanje nadate.
Nije floskula.Na silu ne ide ništa nažalost. Sretno!🤗
Kako doci do tog stadija..?
Blago vam se,❤️
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam negdje 3/4 dpo, ali me ubise jajnici od probadanja kao da mi ih neko povlaci i cupa, budemo vidjeli da nije kakva upala ili nesto, i moj mlijecni iscjedak se pojavio jutros 😁
Izvini sto te pitam, ali kako taj mlijecni iscjedak, kad se javlja.. Da li se razlikuje od onog pred menstruaciju, jer ja samo tad imam I to mi je nekako znak da ću dobiti
Ja sam taj mliječni otkrila da i ja dobivam 2 do 3 dana do menstruacije. Bilo mi je tako i ovaj i prošli mjesec, prije nikad to nisam primjetila.
Nisam ni ja, već zadnjih nekoliko mjeseci, ili ga nisam primjetila.. Pa ma bas zanima da li je slican ili bas bas obilan, pojma nemam ..
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam negdje 3/4 dpo, ali me ubise jajnici od probadanja kao da mi ih neko povlaci i cupa, budemo vidjeli da nije kakva upala ili nesto, i moj mlijecni iscjedak se pojavio jutros 😁
Izvini sto te pitam, ali kako taj mlijecni iscjedak, kad se javlja.. Da li se razlikuje od onog pred menstruaciju, jer ja samo tad imam I to mi je nekako znak da ću dobiti
Javlja se ovako 3-4 dpo, bas je mlijecno bijeli i vise je tecan nego gust i nema mirisa…. Ma ko jogurt 😎
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Da vidim koliko vas bi mi vjerovalo da vam kazem da postoji nacin da se otkrije jel doslo do oplodnje 48h iza ovulacije? I da postoji marker u krvi koji to otkriva? 😁
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Da vidim koliko vas bi mi vjerovalo da vam kazem da postoji nacin da se otkrije jel doslo do oplodnje 48h iza ovulacije? I da postoji marker u krvi koji to otkriva? 😁
Koji je to..? Evo ja u soku😨😨😨
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Javlja se ovako 3-4 dpo, bas je mlijecno bijeli i vise je tecan nego gust i nema mirisa…. Ma ko jogurt 😎
Kod mene nista to, čisto sve, jos trazim trag 🤣 Znam jedino imati tipa kad se prehladim.. Kakav marker? 🙂
Ja uzalud pišem, nitko me ne sluša….🤣
Cure drage, kad ovako netko sa strane kao ja čita vaše postove osim jake želje vidljivi su i elementi opsesivnog. Zašto pobogu to sebi radite?🤷🏼♀️
Prvo se izluđujete sa trakicama za ovulaciju, pa odbrojavate dok piškite testove za trudnoću. I to ne možete sačekati da menga kasni dan-dva, nego odmah na dan očekivane ili čak prije….to je toliki stres za vaše tijelo. I vjerujem jedan od glavnih uzroka zašto se trudnoća ne dogodi.
Zamislite sad ovo, nemate od posla i drugih događaja pojma koji su dani u mjesecu, poseksate se onako spontano s mužem, skuzite nakon mjesec i pol da vam još nije došla menga i ta daaaa…🎉🎀🎈🥳🤰
Kinder surprise 🍼🤭
To vam tako ide zene moje, kad se najmanje nadate.
Nije floskula.Na silu ne ide ništa nažalost. Sretno!🤗
Kako doci do tog stadija..?
Blago vam se,❤️
Ne citaj sto ona piskara jer je to obicni troll koja nam je svima pisala da smo jalove vlajne i slicno koje nikad nece bit matere, da su ove od 23 glupe balave mulice i slicno… nema ona dite nit zna ista o tome…
Hvala na info..
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Vidim da dosta cura piše za bijeli iscjedak.. držim vam svima fige da je zbog trudnoće prisutan
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Kafica za sve ☕️☕️☕️☕️
Ja sam taj mliječni otkrila da i ja dobivam 2 do 3 dana do menstruacije. Bilo mi je tako i ovaj i prošli mjesec, prije nikad to nisam primjetila.
Nisam ni ja, već zadnjih nekoliko mjeseci, ili ga nisam primjetila.. Pa ma bas zanima da li je slican ili bas bas obilan, pojma nemam ..
Imam ga i ja pred M.. bude zapravo bijelo ko otopljena vaginaleta nekako 😂 al ne bude ga sad onako puno ful
Isto je i kod mene 😅 I nije cijelo vrijeme da izlazi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji