Bok cure :) Nova sam tu i prvi put da pišem na ikakvom forumu. Više ne znam koga da pitam vezano za ovulacijski iscjedak.
Naime, kad mi krenu plodni dani imam egwcm, rastezljivi bijeli koji postane prozirni iscjedak, skliski ...To obično bude ranije, oko cca 10-tog dana ciklusa. Popraćeno mi je bilo, ovaj mjesec na primjer, zatezanjima dole oko jajnika i naravno povećan libido...
Ali u čemu je stvar. Imam cikluse 28-30 dana više manje regularno, dan- dva gore dole, ali redovito sve...Kalendarić aplikacija na mobu mi po izračunima uvijek stavi ovulaciju između 14-og dana (najranije) a najčešće oko 16dc. I kad dobijem i računam 14 dana unatrag vidim da mi ovulacija (po tome) nije bila kad je taj rastezljivi iscjedak bio nego kad mi se iscjedak pretvorio u losionast, vodeni onako, kremast, ali nikako više nije rastezljiv.
I sad pitanje koje me mjesecima muči - da li rastezljivi iscjedak PRETHODI ovulaciji ili kad se on pojavi to je to i kad postane kremast - ovulacija je gotova? Jer zadnjih godinu dana i više koliko pratim i pišem simptome ispada da mi je ovulacija kad je takav iscjedak, a ne kad je rastezljiv :/
Razmišljala sam o trakicama, ali nikako se "bacit" na to.
Sinoć sam imala odnos na 14dc (s vodenim nerastezljivim iscjetkom). 11 i 12 dc mi je bio taj rastezljivi iscjedak, već 13 cd je postao losionast nerastezljiv... Jesam fulala O ili?
Eto, niš mi nije jasno.
Oprostite na dugom postu, nadam se da sam dobro objasnila i HVALA <3 na odgovorima!
Kad se pojavi iscjedak egg kreću plodni dani..znaci da takav iscjedak predhodi O.. kod mene osobno 3 do 4 dana prije O bude egg i na samu ovulaciju onako više vodeni. Potvrđeno pracenje uz trakice I bazalnu.
Kad krene egg u akciju da pokrijete taj plodni prozor od cca 5 dana.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure.
Ima li kakvih testića na vidiku?
Jutrooo!
Ja planiram od danas krenuti s LH trakicama, iako ne znam koliko će ovaj ciklus uopće imati koristi zbog korone ali ništa me ne košta pišnuti😆
Danas mi je 13dc pa se nadam da ce biti O.
Jesi dobro? Kako podnosis koronu?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Hvala :) gdje god čitam, kažu da kad je egwcm da je to O , a vidim da mi se ne poklapa :/
Onda ima šanse :D
Jutro cure.
Jutrooo!
Ja planiram od danas krenuti s LH trakicama, iako ne znam koliko će ovaj ciklus uopće imati koristi zbog korone ali ništa me ne košta pišnuti😆
Danas mi je 13dc pa se nadam da ce biti O.
Jesi dobro? Kako podnosis koronu?
Danas je dobro, ovih dana je bilo užas.
Užasna glavobolja , temperatura, grlo, nos..
Najgore što je ovo već 2.put da imam koronu.
Nadam se da mi neće utjecati na O
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Za mene nitko ne pita, a ja najveća legenda foruma.
Baš ste neke …🙄
Kako bona😱 Ja pitala za tebe nedavno, cak sam izjavila i da falis 😎
Awww, još jedna prija 😍🤗
Sumnjam baš da ti falim, ali dobro 🤭😆
Kako si ti? 🥳
Al fakat falis 😜😎 Znas da ja govorim uvijek kako mislim makar se to vecini ne svidja… meni ovaj put si bas falila… 😋
Ja sam dobro, hvala sto pitas, posao, oko skole sa starijim, sa malom ganja po kuci prohodala pa luda kuca… standardno…
Meni si ti omiljena forumasica. Samo me cudi sto si imala jedan propust, cekam da je naprasis.
Kamiii 😘
Opet lazes 😛😂
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Jutro cure.
Ja uhvatila peak🥰
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Bok svima!
Kod mene danas 13. dpo (30.DC) menga bolovi krenuli jučer. Kako je krenulo neće biti potrebe za testom kod mene ovaj put.
Ma nista ti nije gotovo, kakve sam ja menga bolove imala, a beba se smjetila, ako ne dodje M trebas pisnuti definitivno🧐
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Jutro cure.
Ja uhvatila peak🥰
Sretno 🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jutro cure.
Ja uhvatila peak🥰
Sretno 🤞
Hvala🥰 Za koronu se nista ne brini, probolovala tri puta, jednom sam dobila pozitivan test na Covid i na trudnocu skupa😂 Nece ti se nista poremetiti bice ti ok 👍
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sortiraj odgovore
Najstariji