Hey curke evo nakon malo dužeg osustva i mene tu. Kod mene nista posebno novoga pokrivamo ovaj mjesec pa da pratimo i mene sljedeći datum za mozda ne dobiti je 10.10 pa me možete upisati. Sada ću malo vratiti se unatrag da vidim šta ima novoga kod vas 😂😂😂😂
Ajme, pa taman se pitam di si ti i eto tebe odjednom nakon 100 godina 😂😂😂😂 mogla bi otic loto uplatit il nesto 🤔😂
😂😂😂😂😂😂 puno sam radila pa nisam imala vremena nizasto . Sada je zima malo van sezone pa imam vremena za vas. Nisam vas napustila prelistala bih ja po koji put sta se desava. Ali nisam imala jednostavno vremena za lh trakice itd. Danas kako je promjena vremena gdje sam operisana unutra toliko me boli da doslovno udara u sisu svaki put isto borbaaaaa
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Slazem se s Garawom. Iskreno ja bi odmah vadila spolne hormone jer cim su takvi ciklusi znaci da nesto ne stima. Ako se ispostavi da je pcos u pitanju sumnjam da ce duphaston samo tako izregulirat cikluse ali treba pokusat naravno. Ja sam svakakve gluposti isprobavala i jedino bi imala ovulaciju s letrozolom pa mi je zao sta s tim nisam ranije krenula
Potpisujem sve sto si ti rekla, isti slučaj i kod mene. Samo letrozol je donio uspjehe.🤗
I čestitam ti na 2 srečeka, predivno ❤
Hvala na odgovorima.. hm, da li bi možda bilo onda bolje da odem privatno pa sve riješim odmah ili da ipak pokušam prvo ovako? Evo trakica, prva je 12dc, druga 13dc, danas je opet bila ko ova iz 12dc, al nisam poslikala, ali napominjem da su to jutarnji urini u pitanju (početnik sam još).
https://ibb.co/rytgznj
https://ibb.co/3Cm4WW6
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Za mene nitko ne pita, a ja najveća legenda foruma.
Baš ste neke …🙄
A slatko :) A fkt jesi, tebe i Garawu sam posvuda citala ;)
Ja sam maloprije dosla 😂
🤭😆🤭😆🥳🎉
Baš ste neke …🙄
Sjetila sam te se ja danas..al ajd, nije petak.. 🤣🤭
Htjedoh te pitati.. jel si na plaži još.. kakvo je more?
Awww, moja prija 😍🤗
Nisam više na plazi, sad sam na poslu. 😔Ne sad trenutno nego inače 🤭
Kako si mi ti garavušo? 🥳
Baš ste neke …🙄
Kako bona😱 Ja pitala za tebe nedavno, cak sam izjavila i da falis 😎
Awww, još jedna prija 😍🤗
Sumnjam baš da ti falim, ali dobro 🤭😆
Kako si ti? 🥳
Nego cure, neko zatišje, ljetne bebe čekaju...brzo ispunite temu....🎉🥳🍾
Sretno svima! 🎀🎈🍼🙋🏼♀️
Baš ste neke …🙄
Awww, još jedna prija 😍🤗
Kako si ti? 🥳
Al fakat falis 😜😎 Znas da ja govorim uvijek kako mislim makar se to vecini ne svidja… meni ovaj put si bas falila… 😋
Ja sam dobro, hvala sto pitas, posao, oko skole sa starijim, sa malom ganja po kuci prohodala pa luda kuca… standardno…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Baš ste neke …🙄
Awww, još jedna prija 😍🤗
Kako si ti? 🥳
Al fakat falis 😜😎 Znas da ja govorim uvijek kako mislim makar se to vecini ne svidja… meni ovaj put si bas falila… 😋
Ja sam dobro, hvala sto pitas, posao, oko skole sa starijim, sa malom ganja po kuci prohodala pa luda kuca… standardno…
Meni si ti omiljena forumasica. Samo me cudi sto si imala jedan propust, cekam da je naprasis.
Kamiii 😘
Jutro cure.
Ima li kakvih testića na vidiku?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure.
Ima li kakvih testića na vidiku?
Jutrooo!
Ja planiram od danas krenuti s LH trakicama, iako ne znam koliko će ovaj ciklus uopće imati koristi zbog korone ali ništa me ne košta pišnuti😆
Danas mi je 13dc pa se nadam da ce biti O.
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji