Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    30. Rujan 2022. 12:26

SAYuRI

freyaa

SAYuRI

Anchyyy

Ja kupila trakice ali ovaj mj neću mužu reći da se testiram da mu se stvaram pritisak.
    Kod mene trakice poskupile zadnji prošli mj bile 63 kn a sadhttps://ibb.co/803P1hFnije mi žao ove su mi super i samo u toj ljekarni ih mogu naći.
    Sayuri sretno u pokrivanju 🤞🤞

Ma daaaj, kod nas u Sarajevu 40kn 😵😵

Ozbiljno, kod nas u Mostaru, oko 70kn 5 komada u pakovanje.. btw bujrum u Mostar 🤗

Pa bila sam prosli vikend… ovdje u apoteci 10km jedna kutija….kad ces ti ovamo?

Javi se ako budes željela sl put, pa možemo na piće.. Možda ću za nekih 10 dana poslovno.. taman da kupim i trakice 🙂

SAYuRI
    30. Rujan 2022. 12:59

freyaa

SAYuRI

freyaa

SAYuRI

Anchyyy

Ja kupila trakice ali ovaj mj neću mužu reći da se testiram da mu se stvaram pritisak.
    Kod mene trakice poskupile zadnji prošli mj bile 63 kn a sadhttps://ibb.co/803P1hFnije mi žao ove su mi super i samo u toj ljekarni ih mogu naći.
    Sayuri sretno u pokrivanju 🤞🤞

Ma daaaj, kod nas u Sarajevu 40kn 😵😵

Ozbiljno, kod nas u Mostaru, oko 70kn 5 komada u pakovanje.. btw bujrum u Mostar 🤗

Pa bila sam prosli vikend… ovdje u apoteci 10km jedna kutija….kad ces ti ovamo?

Javi se ako budes željela sl put, pa možemo na piće.. Možda ću za nekih 10 dana poslovno.. taman da kupim i trakice 🙂

Hocu , a javi se i ti, negdje cemo se vidjeti i upoznati svakako.. a reci cu ti gdje tacno imas u kojim apotekama Ovugnost, nema svaka… bila prosli vikend gore na Fortici, krasno je i produzili malo do mora..

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    30. Rujan 2022. 13:02

Tami0910

SAYuRI

Tami0910

SAYuRI

Tami0910

SAYuRI

Tami0910

Pozdrav cure,

ne znam kako da stavim sliku, ali opisat cu Vam.

26. u ponedjeljak mi je trakica za ovulaciju bila skoro pozitivna. Mrvicu je crtica koja treba bit ista ili tamnija bila svijetlija. (Radila navecer oko 21h, jos pila tekucine prije)
    27. u utorak radila oko 11h ujutro i crtica je bila dosta svijetlija nego dan prije. (Nisam bas bila tekucine)

Da li je moguce da je ovulacija prosla?

Jeste prosla je, utorak ili srijeda vjerovatno je bila O

Ali u ponedjeljak je bila skoro pozitivna, u utorak je bila negativna. Da li je moguce da je ovulacija bila u ponedjeljak ili nedjelju?

Oprosti ako sam dosadna, ali pokusavam shvatit situaciju.

Kakva je bila u nedjelju? Daj reci kakvi su ti ciklusi, zadnja M koliko traje ciklus i sl?

Nisam radila nazalost u nedjelju. Do prije spontanog sam imala cikluse 28 dana.
    Nakon spontanog 25 dana pa sad zadnji ciklus 28 dana. Ciklus traje 5 dana. Mislim da je to jos malo poremeceno nakon svega.

Datum zadnje M?

15.09.

Hmmm… vidi moguce je da je bila O u nedjelju, vrlo moguce… kada si imala odnose pa barem da znamo jel pokriveno dovoljno?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Tinchy09
    30. Rujan 2022. 13:03

Anchyyy , u vezi trakica koje koristis, mozes li usporediti mozda s one step ili onima iz Mullera mozda?
    Do sad sam koristila one step i ovaj mjesec kupila i Duchesse jer su meni one step konstantno negativne. Ovaj mjesec jeeedva vidljiva linija na one step, a isti urin Duchesse puno tamnija, malo joj fali do peaka. 🤷🏼‍♀️ pa opet su ove Ovugnost jeftinije nego Duchesse pa sam mislila pokusati s njima? 😅 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    30. Rujan 2022. 13:06

Aha, sad vidim da je ovugnost 5 u pakiranju, onda je cijena tu negdje 😄 
    Ne znam, izludit cu...prosle godine peak bez problema na bilo kojim trakicama, a sad od ljeta nebi uhvatila peak za nis 😤😤
    Pokrivamo svejedno , kad na kraju opet ne znam kad bude O 😂😂

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰

Tinchy09
    30. Rujan 2022. 13:11

Sayuri, mi se pratimo, sretno i da za 2 tjedna vidis  dvije crtice 😁🤞🤞

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰

SAYuRI
    30. Rujan 2022. 13:48

Tinchy09

Sayuri, mi se pratimo, sretno i da za 2 tjedna vidis dvije crtice 😁🤞🤞

Stvarno? 😝 Kad ti je bila O?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Tinchy09
    30. Rujan 2022. 14:02

https://ibb.co/W3R4Ys8
    Ovakve su vec 2 dana...mozda danas uhvatim peak? Donja je od danas. 
    Bolovi u lijevom jajniku, sluz sve je tu od jucer.. 
    Mozda je i bio peak,mozda nije 😂 
    Ne ocekujem 15.10. pa sam mislila pratimo se po danima ciklusa jer mi je tesko odrediti jos trakicama kad je O. 🤦🏻‍♀️☹️

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰

SAYuRI
    30. Rujan 2022. 14:07

Tinchy09

https://ibb.co/W3R4Ys8
    Ovakve su vec 2 dana…mozda danas uhvatim peak? Donja je od danas.
    Bolovi u lijevom jajniku, sluz sve je tu od jucer..
    Mozda je i bio peak,mozda nije 😂
    Ne ocekujem 15.10. pa sam mislila pratimo se po danima ciklusa jer mi je tesko odrediti jos trakicama kad je O. 🤦🏻‍♀️☹️

Evo mojih od jucer slikano 
    https://ibb.co/WFK4j8p
    Jucer bio peak. Vise nisam testirala…
    Ovo je kod tebe pozitivno ne znam koja je osjetljivost ovog testa ali ako je 25mIu ovo ti je peak kod takvih testova.. pratimo se zaista… e dobro kad pisamo? Uvijek je intersantnije kad nas je vise 😜

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Tami0910
    30. Rujan 2022. 14:21

SAYuRI

Tami0910

SAYuRI

Tami0910

SAYuRI

Tami0910

SAYuRI

Tami0910

Pozdrav cure,

ne znam kako da stavim sliku, ali opisat cu Vam.

26. u ponedjeljak mi je trakica za ovulaciju bila skoro pozitivna. Mrvicu je crtica koja treba bit ista ili tamnija bila svijetlija. (Radila navecer oko 21h, jos pila tekucine prije)
    27. u utorak radila oko 11h ujutro i crtica je bila dosta svijetlija nego dan prije. (Nisam bas bila tekucine)

Da li je moguce da je ovulacija prosla?

Jeste prosla je, utorak ili srijeda vjerovatno je bila O

Ali u ponedjeljak je bila skoro pozitivna, u utorak je bila negativna. Da li je moguce da je ovulacija bila u ponedjeljak ili nedjelju?

Oprosti ako sam dosadna, ali pokusavam shvatit situaciju.

Kakva je bila u nedjelju? Daj reci kakvi su ti ciklusi, zadnja M koliko traje ciklus i sl?

Nisam radila nazalost u nedjelju. Do prije spontanog sam imala cikluse 28 dana.
    Nakon spontanog 25 dana pa sad zadnji ciklus 28 dana. Ciklus traje 5 dana. Mislim da je to jos malo poremeceno nakon svega.

Datum zadnje M?

15.09.

Hmmm… vidi moguce je da je bila O u nedjelju, vrlo moguce… kada si imala odnose pa barem da znamo jel pokriveno dovoljno?

U petak i subotu.🤞🤞

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.