Ima tko iskustva s povisenom temp nakon ovulacije.. meni to traje dugo i stalno je 37-37.5, nije mi prije tako bilo, jel vama to ok?
Tako je tesko sve ovo a kazu samo jedan spermij treba ali eto nikako.. :(
Sretno cure u vasim borbama!
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Ima tko iskustva s povisenom temp nakon ovulacije.. meni to traje dugo i stalno je 37-37.5, nije mi prije tako bilo, jel vama to ok?
Tako je tesko sve ovo a kazu samo jedan spermij treba ali eto nikako.. :(
Sretno cure u vasim borbama!
Kada mi je temp bila povišena nakon O , tada sam bila trudna.. držim fige🤞🙏💐
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jel vama uvijek bila povisena? Meni ujutro padne i onda popodne i navecer se jako povisi..
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Jel vama uvijek bila povisena? Meni ujutro padne i onda popodne i navecer se jako povisi..
Ne znam jel uvijek bila, ja sam tada pratila bazalnu i navečer mjerila bezveze , a i suprug mi je tada stalno govorio da sam baš vruća
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Općenito je poslijepodne temperatura višlja.. zato se mjeri prva jutarnja.. bazalna.. dok si još u krevetu, bez kretanja..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Joj da bar.. ali nekak sam sva pesimisticna,. Javim❤️🙏
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Općenito je poslijepodne temperatura višlja.. zato se mjeri prva jutarnja.. bazalna.. dok si još u krevetu, bez kretanja..
Meni je ujutros 36.9 a popodne 37.5 i navecer isto jako visoka pa me to zbunjuje.. daj boze da bude dobro
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Temperatura je visa zbog hormona progesterona nakon ovulacije, to ne ukazuje na trudnocu. Ako dodje do trudnoce temperatura ostane tako povisena cijelo vrijeme, a ako ne onda se vec oko 12 dpo krene spustat
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Je tim se i ja vodim prosle dvije trudnoce nazalost sa spontanima uopce nisam popratila tako da ne znam razaznat simptome.. ali neki filing da od ovog mjeseca nista imali smo odnose sub, ned - pretpostavljam da se tu nisu uopce uspjeli stvorii novi spermici.. :( kakva je vasa teorija o tome?
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Je tim se i ja vodim prosle dvije trudnoce nazalost sa spontanima uopce nisam popratila tako da ne znam razaznat simptome.. ali neki filing da od ovog mjeseca nista imali smo odnose sub, ned - pretpostavljam da se tu nisu uopce uspjeli stvorii novi spermici.. :( kakva je vasa teorija o tome?
Ako je spermiogram uredan onda nema problema. Pa puno zena je imalo odnose i 5 dana zaredom za vrijeme plodnih dana (ukljucujuci i mene) i ostalo trudno. Uvijek sam kombinirala bas zbog toga svaki drugi dan ili barem najmanje svakih 36 sati pa nista. Kao sta sam rekla ako dodje dobra jajna stanica i dobar spermij zatrudnit ce se i s jednim odnosom. Mi zene uvijek previse kalkuliramo nazalost 😄
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji