Žene moje, šta kod mene može biti pozitivno nego test na koronu 🤣 https://ibb.co/qxsxbc8
Stigao mi buket ali buket uvelih ruža.. ali tješi me, netko je neki dan napisao da se lakše ostane trudna kada padne imunitet, zato sad akcija 🤣😋
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja kad sam svojoj doktorica rekla za taj smeđi iscjedak koji je trajao 7 dana rekla je da je to bila m ali drugačije jer je kao sve još zbrkano pa zato ni sama ne znam, a očito ni ona. Rekla da odma uzmem folnu uz duphaston I javim se naknadno

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Duohaston ti je dala da se zadeblja sluznica, kako bi došla M.
Inače ako piješ Duohaston do O neće doći.. jer to je progesteron I tijelo misli da je O bila..
Tako da popij tu terapiju.. stani s njom kada ti je rekla i M će doći.. tek nakon toga je ovulacija moguća.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
* Duphaston 🙈
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kiki happy b-day ♥️♥️
I ne stekaj sutra s testom 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Žene moje, šta kod mene može biti pozitivno nego test na koronu 🤣https://ibb.co/qxsxbc8
Stigao mi buket ali buket uvelih ruža.. ali tješi me, netko je neki dan napisao da se lakše ostane trudna kada padne imunitet, zato sad akcija 🤣😋
Ako je tako onda u sex radnju. Bas sto kazes moze da upali.😁😁 Aza koronu ti zelim brz oporavak draga moja
Žene moje, šta kod mene može biti pozitivno nego test na koronu 🤣https://ibb.co/qxsxbc8
Kod mene 2 puta preboljena korona.. ccccc ni ona mi nije pomogla 🙈🙈
Brz oporavak.. i udri miško.. pa kako bude 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ima tko iskustva s povisenom temp nakon ovulacije.. meni to traje dugo i stalno je 37-37.5, nije mi prije tako bilo, jel vama to ok?
Tako je tesko sve ovo a kazu samo jedan spermij treba ali eto nikako.. :(
Sretno cure u vasim borbama!
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Ima tko iskustva s povisenom temp nakon ovulacije.. meni to traje dugo i stalno je 37-37.5, nije mi prije tako bilo, jel vama to ok?
Tako je tesko sve ovo a kazu samo jedan spermij treba ali eto nikako.. :(
Sretno cure u vasim borbama!
Kada mi je temp bila povišena nakon O , tada sam bila trudna.. držim fige🤞🙏💐
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jel vama uvijek bila povisena? Meni ujutro padne i onda popodne i navecer se jako povisi..
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji