Čestitke na plusiću😍
Ja bila na humanoj, dobila 1001 uputnicu 🤣
Uglavnom, uputnice za sve pretrage koje su potrebe za postupak mpo. Doktor je rekao ajmo mi pripremiti nalaze, pa kako bude ishod, bude.
Početkom 10 mj je muž naručen kod urologa, pa ćemo onda obaviti još ostale pretrage s njegove strane.
Ugl, sve sto smo znali. Ispitat dal će se kod muža pronaći barem 1 spermić, onda odmah idemo na mpo, ako ne.. nemamo opcija osim donacije sperme ili posvajanja.. to je to.. 😔🙁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Evo rezultata druge bete.https://ibb.co/HhY3DcS
🤞🤞🤞🤞 kada ti je zakazan termin za pregled?
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Čestitke na plusiću😍
Ja bila na humanoj, dobila 1001 uputnicu 🤣
Uglavnom, uputnice za sve pretrage koje su potrebe za postupak mpo. Doktor je rekao ajmo mi pripremiti nalaze, pa kako bude ishod, bude.
Početkom 10 mj je muž naručen kod urologa, pa ćemo onda obaviti još ostale pretrage s njegove strane.
Ugl, sve sto smo znali. Ispitat dal će se kod muža pronaći barem 1 spermić, onda odmah idemo na mpo, ako ne.. nemamo opcija osim donacije sperme ili posvajanja.. to je to.. 😔🙁
Tratinčice drago mi je da ste dobile sve uputnice a ja ti držim fige da se nade spermij kod supruga, neka samo uzima vitamine (napisala si da si ih kupila) uzmi i PROfertil ako nisi, moj muž uzima jednu dnevno a tvoj bi mogao i dvije. Matičnu mliječi isto bi mogao, podigao bi mu imunitet s obzirom na ono što je prošao. Mi je isto sad planiramo kupiti. Pucajte se s vitaminima i ja se nadam da će se naći spermij 🙏🙏
Hej da, pije sada i Profertil.. pije jednu, misliš da bi mogao i dvije uzimati? Iako mi je dr danas rekao da ništa puno nama neće pomoći suplementi..🤷♀️
Ali on će svakako nastaviti piti sve svoje, pa možda drugi spermio pokaže nešto bolje 🤞🤞
Hvala puno. Ja se nadam da ćemo barem 1 spermij naći, za barem samo 1 pokušaj...🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice drago mi je da ste dobile sve uputnice a ja ti držim fige da se nade spermij kod supruga, neka samo uzima vitamine (napisala si da si ih kupila) uzmi i PROfertil ako nisi, moj muž uzima jednu dnevno a tvoj bi mogao i dvije. Matičnu mliječi isto bi mogao, podigao bi mu imunitet s obzirom na ono što je prošao. Mi je isto sad planiramo kupiti. Pucajte se s vitaminima i ja se nadam da će se naći spermij 🙏🙏
Hej da, pije sada i Profertil.. pije jednu, misliš da bi mogao i dvije uzimati? Iako mi je dr danas rekao da ništa puno nama neće pomoći suplementi..🤷♀️
Ali on će svakako nastaviti piti sve svoje, pa možda drugi spermio pokaže nešto bolje 🤞🤞
Hvala puno. Ja se nadam da ćemo barem 1 spermij naći, za barem samo 1 pokušaj…🤞🤞
Ja mislim da može dvije, mom mužu je rekao androlog da pije jednu jer mu je samo progresivna pokretljivost smanjena ali da inače dalje veću dozu, nas vjenčani kum on je uzimao dvije svaki 12 h. Nemoj se držati toga što on kaže da ne može pomoći ja vjv da može samo treba vremena, dobro je sto je odmah krenuo piti i ja mislim da mu škoditi ne može nego samo pomoći. Da pomogne da nadu jedan spermij to je odlično. Vi dajte sve od sebe i bit ćete mirniji kad budete znali da ste dali sve od sebe a ostalo u Božje ruke.
Ma slažem se, on će uzimati sve sto smo već kupili.
Ok, onda ću mu reći da pije 2 jer i po mojoj nekoj logici bi njemu trebale dvije..
Dajmo svakako sve u Božje ruke, a mi ćemo napraviti što god treba da nam dođe naše malo čudo 🤗🤗
Trudimo se od 9/21.
Evo rezultata druge bete.https://ibb.co/HhY3DcS
Evo Marija pa si izračunaj.. https://www.babymed.com/tools/hcg-calculator#
Nadam se da dobro znaš engleski.. procitaj dolje objašnjenje svega.
Grlim te jako ♥️♥️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa ne mogu izracunat jer je na kalkulatoru zadnje 26dpo, a meni je preko 30dpo.. procitala sam clanak 🙂
Anchyyy ma da, koma su..
Dobro.
Nema veze DPO dani.. već razmak između vađenja..i postotak u kojem se dupla.. .ja nisam ni obracala pažnju što se može što ne može..
Možeš staviti npr.24dpo do 26dpo..
Ne želim biti vještica i pisati ovo ili ono...samo želim da budeš spremna na svakakav ishod.. lakse ćeš lošu vijest podnijeti ako ne ideš na taj pregled s "ružičastim naočalama"..
A ja ti držim fige da sve bude u redu i da nam javiš dobre vijesti.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa ne mogu izracunat jer je na kalkulatoru zadnje 26dpo, a meni je preko 30dpo.. procitala sam clanak 🙂
Anchyyy ma da, koma su..
Dobro.
Nema veze DPO dani.. već razmak između vađenja..i postotak u kojem se dupla.. .ja nisam ni obracala pažnju što se može što ne može..
Možeš staviti npr.24dpo do 26dpo..
Ne želim biti vještica i pisati ovo ili ono…samo želim da budeš spremna na svakakav ishod.. lakse ćeš lošu vijest podnijeti ako ne ideš na taj pregled s "ružičastim naočalama"..
A ja ti držim fige da sve bude u redu i da nam javiš dobre vijesti.
Ne može tako vidjeti, jer se ne dupla isto na početku trudnoće i kasnije.. Čak i tu u članku piše:
hCG LevelDoubling Time ExpectedUnder 1,200 mIU/mlBetween 30 and 72 Hours1200-6000 mIU/mlBetween 72 and 96 HoursOver 6,000 mIU/mlOver 96 Hours
Nema to veze s dpo nego s betom kolika je.. i kako onda ne može?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Nakon 6-7 tjedana trudnoće, najbolji pokazatelj zdrave trudnoće su dobri otkucaji srca fetusa na sonogramu. Razina hCG-a u krvi nije od velike pomoći za testiranje održivosti trudnoće ako je razina hCG-a znatno iznad 6000 i/ili nakon 6-7 tjedana trudnoće. Umjesto toga, treba napraviti sonogram kako bi se potvrdila prisutnost otkucaja srca fetusa. Nakon što se vide otkucaji srca fetusa, više se ne preporučuje provjera održivosti trudnoće s razinama hCG-a.
U krajnjem slučaju.. smatram da ovako velika beta ništa sama za sebe ne govori..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ja sada ispadam negativna..
Ne znam kako vi.. no da se o meni radi.. ja bi voljela da mi se kažu svi mogući ishodi a ne samo da me se tapše po ramenima i govori kako će 100% sve biti super..
To je ako mene pitate licemjerno..
Situacija je na li la.. i nisam ni zlocesta ni bezobrazna ni negativna.. samo sam iskrena i pišem onako kako bi moglo biti..
Moglo bi biti da dođe na ultrazvuk i unatoč tolikoj beti da ne vidi ništa opet.. što ćete onda napisati? Možda je još rano??
I moglo bi biti da je ultrazvuku kod socijalnog neki ekstra stari i da je on bezosjecajni majmun te da se nije potrudio da vidi i nađe plod.. a da privatnik vidi..
Nitko se ovdje ne nada i ne navija za loš ishod.. treba biti pozitivan ali realan..
Očekivati najgore a nadati se najboljem..
E to ti od svega srca želim.. da sve bude u najboljem redu..
Žao mi je jer sam uopće išta komentirala.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ja sada ispadam negativna..
Ne znam kako vi.. no da se o meni radi.. ja bi voljela da mi se kažu svi mogući ishodi a ne samo da me se tapše po ramenima i govori kako će 100% sve biti super..
To je ako mene pitate licemjerno..
Situacija je na li la.. i nisam ni zlocesta ni bezobrazna ni negativna.. samo sam iskrena i pišem onako kako bi moglo biti..
Moglo bi biti da dođe na ultrazvuk i unatoč tolikoj beti da ne vidi ništa opet.. što ćete onda napisati? Možda je još rano??
I moglo bi biti da je ultrazvuku kod socijalnog neki ekstra stari i da je on bezosjecajni majmun te da se nije potrudio da vidi i nađe plod.. a da privatnik vidi..
Nitko se ovdje ne nada i ne navija za loš ishod.. treba biti pozitivan ali realan..
Očekivati najgore a nadati se najboljem..
E to ti od svega srca želim.. da sve bude u najboljem redu..
Žao mi je jer sam uopće išta komentirala.
Nisam to mislila, svakom je ljepse cuti pozitivno, a meni sad srce lupa divlje jer uskoro idem i razmisljam si sta ako ni ona nista ne vidi, jer znam da moze biti svasta svjesna sam toga..
Znam Lutko, svi mi volimo više čuti pozitivno.. odmah nam je lakše..al mene je život naučio da nekada moraš pogledati istini u oči kakva god da je..
Možda sam te povrijedila sa svojom iskrenosti, nije mi to bila namjera.. nego samo da budeš spremna čuti i drugu stranu medalje..
Kakav god ishod da bude, moraš biti spremna suočiti se s njim.. tim više ukoliko sve bude u redu sreća će biti neopisivo velika..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji