Po tome si se testirala prvi put prije nekih 17, 18 dana. Ishod može biti samo ili da si trudna ili jednostavno se tijelo nije još oporavilo nakon spontanog, pa se sve malo poremetilo i treba mu vremena da se vrati u normalu. Naravno ti ćeš učiniti kako ti želiš. Ja kažem da bi ja već betu vadila prije nekoliko dana.
.
A što se tiče testiranja i testova beta hcg se u krv počinje izlučivati tek negdje oko 8. dpo i stvarno čudo je da da test nešto očita. Mislim da nema smisla se testirati prije 10., 11.dpo i onda u slučaju sjene ponoviti za kojih dva dana. Jer u slučaju trudnoće u ta dva dana beta će se poduplati a test mora pokazati tamniju crtu.
Ja svakako za sljedeći ciklus ne planiram raditi testove do izostanka. Jer tu kakve smo testove vidjeli baš razočarajuće bude na kraju kad je ispalo da toliko lažnih sjena bilo. A da ne pričam kako sam zbog psihe imala sve simptome trudnoće. Tako da ne mislim samu sebe maltretirati sa ikakvim testovima prije izostanka menge. I tada bi uzela neki koji pokazuje 5,6 dana prije izostanka M.
Daa..prvi test još 23.8. napravila. Znam da je uzrok ili trudnoća ili tijelo nije došlo u normalu, spremna sam na obje situacije i neću si razbijati glavu tako je kako je i ne mogu ništa. Djelomično sam mirna i staložena, malo kopka ali etoo🤣🤣🤣
Ako do petka ne dođe kao što sam i napisala zovem doktoricu pa ću vidjeti šta kaže pošto je tad već 9.9. A po njoj trebala dobiti oko 2.,3. A i već je tad 35.dan od spontanog i etoo ako trebam možda tablete za krvarenje ili nešto da znam
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure ja sam sinoc uhvatila peak na lh teakici ali sam zaspala i nisam pokrila preksinoc jesam i nocas cu. Sta mislite da nisam zakasnila mozda je ovulacija bila sinoc 😞😞😞😞
Cure ja sam sinoc uhvatila peak na lh teakici ali sam zaspala i nisam pokrila preksinoc jesam i nocas cu. Sta mislite da nisam zakasnila mozda je ovulacija bila sinoc 😞😞😞😞
Nisi zakasnila, bitnije je čak prije O pokriti , a ti jesi 🤞😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Joj tigrice 🐅 moje pa sta bi ja bez vas. Samo da je levi jajnik ovulirao jer desni vise nemam 😞😞
Joj tigrice 🐅 moje pa sta bi ja bez vas. Samo da je levi jajnik ovulirao jer desni vise nemam 😞😞
Sigurno je lijevi jer onda nebi uhvatila ni peak
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Jajnik ili jajovod?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jajnik ili jajovod?
Da, i ja sam cak pomislila da nije mozda mislila na jajovod
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
MBMikica ako smijem pitat jer nisam bas skuzila po potpisu. Krenuli ste pokusavat 2013.? Imate vec jedno dijete od tad ili?
6+2 💙💙
Jajnik ili jajovod?
Zbunila me.. jer ako nema jajnik.. onda ne može ni O biti iz njega ,logično.. a ako je jajovod u pitanju O bude normalno ali js nema gdje.. tj.ne može biti oplođena..
Neka me netko ispravi ako griješim..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jajnik ili jajovod?
Zbunila me.. jer ako nema jajnik.. onda ne može ni O biti iz njega ,logično.. a ako je jajovod u pitanju O bude normalno ali js nema gdje.. tj.ne može biti oplođena..
Neka me netko ispravi ako griješim..
Moze ali vjerojatno teze. Dokazano je da su zene bez npr desnog jajovoda zatrudnile iako je zuto tijelo bilo na desnom jajniku. Idem pokusat nac taj tekst
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji