Bokić društvo 🤗
Marija dobila rezultate bete. Zadnja M je bila 19.7.
Rezlutat- 81418.0 ( što odgovara 5-6 tjedan, a ona bi trebala biti 7tt)
Ima li razloga za brigu?🤷♀️
Sutra se narucila privatno na pregled.
A ja sam vaš novi poštar 🤣🤣 pošto sada nemam više zanimacije oko akcijanja🤣🤣
Onda je ista stvar ko i kod Mie malo kasnija ovulacija i implatacija. Drzim fige da sutra vidi plod i titraje srceka. 🤞🤞🙏
Kak nema akcijanja. Nemojte to zanemariti. Mozda uopce nije azo u pitanju.
Moj M je sad za postupak 2 puta davao uzorak u prvom nije bilo nista jer je imao osjecaj dok je trebao izbaciti spermu ko da mu je nesto usisalo nazad. A nije rekao tamo nego meni. Izbacio je sam sjemenu tekucinu. Pa u drugom uzorku tek bilo spermica. Sam vi akcijajte.
Ma akcijamo mi, u zadnjih 5 dana nakon nikad do sada.. ne znam šta nam je.. valjda se malo opustili..🤣🤣
Ali problem je što ja uglavnom nemam ovulacije bez neke terapije, a od ovog mj mi doktor ukinuo.
Tako da i ako je on okej, teško meni bez terapije...
Mi ćemo svakako akcijati cijeli mjesec..🤣 ja ću malo pratit trakicama za svaki slučaj ako se O pojavi..
Ma da? Čak i da toga ima? Daj Bože da drugi nalaz pomaže drugačije 🙏🙏
Muž je naručen za ponovit spermio 29.9 pa ćemo vidjeti drugi nalaz 🤷♀️

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Meni je danas 33.dan, a meni je doktorica rekla da ću dobiti početkom mjeseca..kad mi je radila uzv, nisam pitala po čemu i kako zna.
Imala sam taj smeđi iscjedak od 22.do 29.dana ciklusa i onda je stalo i krenulo opet od 33.dana ciklusa ali puno svjetlije i manje, vuče više na bijelo i svijetlo smeđe...pa ne znam jel da ju zovem ili ponovim test. Prošli odnos s ejakulacijom imali 24.8.

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Meni je danas 33.dan, a meni je doktorica rekla da ću dobiti početkom mjeseca..kad mi je radila uzv, nisam pitala po čemu i kako zna.
Imala sam taj smeđi iscjedak od 22.do 29.dana ciklusa i onda je stalo i krenulo opet od 33.dana ciklusa ali puno svjetlije i manje, vuče više na bijelo i svijetlo smeđe…pa ne znam jel da ju zovem ili ponovim test. Prošli odnos s ejakulacijom imali 24.8.
Ja bih na tvom mjestu ponovila test jer to nije menstrualno krvarenje. Mozda se tu ugnezdio babac 🍀🙏🏻🤞
Ponovit ću test da...ovo mi sada izgleda potpuno bijelo i gusto. Vidjet ćemo

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja bi je već zvala i tražila uputnicu za betu. Rekla joj za taj blago smeđi iscjedak, da M kasni i da testovi su negativni. Ako neda uputnicu onda bi otišla privatno napraviti betu samo iz razloga da ne razmišljam jel je ili ipak nije u pitanju trudnoća. Koliko si testova i novaca na njih ostavila bolje da si betu napravila. Ovako samoj sebi si živce ispilila a i dalje ne znaš na čemu si kao ni prije jedno 10 dan kad si počela s testovima. Ne znam točno kad si se krenula testirati. Sretno da što prije saznaš na čemu si.
Krenula sam s testovima 7dpo po trakicama. Po Lh trakicama je kako su mi curke rekle ovulacija bila 13.već bi svakako dobila m ali nisam.
Prestala sam ja razmišljati oo svemu i stavila mozak na pašu no opet me taj iscjedak od danas bacio u 100 dilema i eto.. sutra ću napraviti test i ako je negativan i ne dobijem do petka zovem je

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Nadam se da je trudnoca u pitanju jer sam i u 7.mj ostala trudna na 22.dan ciklusa.
Javim kad saznam nešto više

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Bokić društvo 🤗
Marija dobila rezultate bete. Zadnja M je bila 19.7.
Rezlutat- 81418.0 ( što odgovara 5-6 tjedan, a ona bi trebala biti 7tt)
Ima li razloga za brigu?🤷♀️
Sutra se narucila privatno na pregled.
A ja sam vaš novi poštar 🤣🤣 pošto sada nemam više zanimacije oko akcijanja🤣🤣
Tko vam je rekao da je to za 5 tjedan? to je ok beta za 7tt.. Mislim da se tek treba vidjeti dupla li se normalno, ovako je teško nešto zaključiti iz jedne bete.
Važan podatak je i koliko su dugi ciklusi, je li kasnija ovulacija bila itd.
Ja vjerujem da će to biti sve ok, meni s redovnim ciklusom se u 5+4 nije vidio plod - što isto nije najnormalnije, a evo sad je sve dobro
Sa 7tt plod bi se morao vidjeti.. bojim se da je blighted ovum ...a beta raste jer se posteljica razvija i dalje bez obzira što je prazna..ultrazvuk je jedini relevantan sada..
A šanse da je kod nje trudnoća manja nema ako uzmemo u obzir kada je imala pozitivan test..
U svakom slučaju nek bude spremna na najgore.. ja joj od srca želim da bude neko čudo pa sve na kraju bude ok..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Po tome si se testirala prvi put prije nekih 17, 18 dana. Ishod može biti samo ili da si trudna ili jednostavno se tijelo nije još oporavilo nakon spontanog, pa se sve malo poremetilo i treba mu vremena da se vrati u normalu. Naravno ti ćeš učiniti kako ti želiš. Ja kažem da bi ja već betu vadila prije nekoliko dana.
.
A što se tiče testiranja i testova beta hcg se u krv počinje izlučivati tek negdje oko 8. dpo i stvarno čudo je da da test nešto očita. Mislim da nema smisla se testirati prije 10., 11.dpo i onda u slučaju sjene ponoviti za kojih dva dana. Jer u slučaju trudnoće u ta dva dana beta će se poduplati a test mora pokazati tamniju crtu.
Ja svakako za sljedeći ciklus ne planiram raditi testove do izostanka. Jer tu kakve smo testove vidjeli baš razočarajuće bude na kraju kad je ispalo da toliko lažnih sjena bilo. A da ne pričam kako sam zbog psihe imala sve simptome trudnoće. Tako da ne mislim samu sebe maltretirati sa ikakvim testovima prije izostanka menge. I tada bi uzela neki koji pokazuje 5,6 dana prije izostanka M.
Daa..prvi test još 23.8. napravila. Znam da je uzrok ili trudnoća ili tijelo nije došlo u normalu, spremna sam na obje situacije i neću si razbijati glavu tako je kako je i ne mogu ništa. Djelomično sam mirna i staložena, malo kopka ali etoo🤣🤣🤣
Ako do petka ne dođe kao što sam i napisala zovem doktoricu pa ću vidjeti šta kaže pošto je tad već 9.9. A po njoj trebala dobiti oko 2.,3. A i već je tad 35.dan od spontanog i etoo ako trebam možda tablete za krvarenje ili nešto da znam

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure ja sam sinoc uhvatila peak na lh teakici ali sam zaspala i nisam pokrila preksinoc jesam i nocas cu. Sta mislite da nisam zakasnila mozda je ovulacija bila sinoc 😞😞😞😞
Cure ja sam sinoc uhvatila peak na lh teakici ali sam zaspala i nisam pokrila preksinoc jesam i nocas cu. Sta mislite da nisam zakasnila mozda je ovulacija bila sinoc 😞😞😞😞
Nisi zakasnila, bitnije je čak prije O pokriti , a ti jesi 🤞😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji