Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    08. Rujan 2022. 14:49

Evo.. sta sam si ja radila.. svi testovi negativni.. i odgađala betu dva dana.. jer me bilo strah.. idem po taj nalaz i znam da će biti negativan..al opet neka nada.. neki crv u meni.. 
    Ne moram ni napisati koje more suza sam isplakala kada sam vidjela tu nulu na nalazu.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Mareeeee3112
    08. Rujan 2022. 14:59

Anchyyy

marija_1994

Anchyyy ma katastrofa su ti socijalni, tako su hladni, bar moja..
    Hvala ti, javim se kad budem gotova. ❤️

Moj je socijalni katastrofa, ja mu jučer pošaljem mail s nalazom od gastroenterologa i on je napisao da me upućuje na himanu i ginekolog mi napiše da on me uputi na pretrage dr humane, nit mi je napisao da će mi dat uputnicu, ništa a napisala sam mu u mailu da ga molim za uputnicu. Na kraju sam zvala sestru i nakon više od 20 poziva dobila uputnicu. Moj odgovara na pitanja s da ili ne, nema empatije prema pacijentima. Nažalost u Zagrebu je teško naći drugog jer svi dobri ne primaju nove pacijente.

Ja ti idem kod doktorice Findri  i jako sam prezadovoljna ... uzima ti nove pacjente ... naravno prvi termin je za mjesec dana ali ja sam krenula i prezadovoljna ...ima odličan uzv ...ugl ako ti nije predaleko javi joj se .Nalazi se u Sesvetama.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Tami0910
    08. Rujan 2022. 15:58

Mare3112

Anchyyy

marija_1994

Moj je socijalni katastrofa, ja mu jučer pošaljem mail s nalazom od gastroenterologa i on je napisao da me upućuje na himanu i ginekolog mi napiše da on me uputi na pretrage dr humane, nit mi je napisao da će mi dat uputnicu, ništa a napisala sam mu u mailu da ga molim za uputnicu. Na kraju sam zvala sestru i nakon više od 20 poziva dobila uputnicu. Moj odgovara na pitanja s da ili ne, nema empatije prema pacijentima. Nažalost u Zagrebu je teško naći drugog jer svi dobri ne primaju nove pacijente.

Ja ti idem kod doktorice Findri i jako sam prezadovoljna … uzima ti nove pacjente … naravno prvi termin je za mjesec dana ali ja sam krenula i prezadovoljna …ima odličan uzv …ugl ako ti nije predaleko javi joj se .Nalazi se u Sesvetama.

Blago tebi i ja sam kod Findri i jako sam nezadovoljna.

Ona mi nije ni vidjela plod niti otkucaje niti ništa šta je privatnik vidio. Najgore je što se nije ni potrudila.
    Kad idem kod nje imam osjecaj kao da sam kod mesarke haha.

Ona mi je bila super dok mi je samo prepisivala kontacepciju i samo redovan papa test.

Ali jako mi je drago da ima i pozitivnih iskustava!

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Garawa¤
    08. Rujan 2022. 18:20

marija_1994

Evo me napokon.. znaci sve je dobro, vidi se plod i cula sam otkucaje 🤗, trudnoca bi trebala biti 7+2 je rekla, ali u slucaju da imam ciklus 28 dana, a posto je moj duzi trudnoca je 6+5. Rekla je da ne zna zasto soc nije vidjela nista, kaze da zamolim soc da mi napise uputnicu da se vodim u bolnici.. eto toliko o soc ginekolozima, vidim da nas ima vise takvih slucajeva ili slicnih..

Bogu hvala!
     E to je normalan nalaz ultrazvuka za trudnoću od 7 tjedana.. 
    Da socijalni ginekolog na toliku betu ne vidi ništa je za zapitati se.. i njegove ludosti da se vadi beta u tim tjednima.. 
    Dao Bog da si prije otišla kod privatnog. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Mareeeee3112
    08. Rujan 2022. 18:23

Tami0910

Mare3112

Anchyyy

marija_1994

Ja ti idem kod doktorice Findri i jako sam prezadovoljna … uzima ti nove pacjente … naravno prvi termin je za mjesec dana ali ja sam krenula i prezadovoljna …ima odličan uzv …ugl ako ti nije predaleko javi joj se .Nalazi se u Sesvetama.

Blago tebi i ja sam kod Findri i jako sam nezadovoljna.

Ona mi nije ni vidjela plod niti otkucaje niti ništa šta je privatnik vidio. Najgore je što se nije ni potrudila.
    Kad idem kod nje imam osjecaj kao da sam kod mesarke haha.

Ona mi je bila super dok mi je samo prepisivala kontacepciju i samo redovan papa test.

Ali jako mi je drago da ima i pozitivnih iskustava!

Ajme pa kad si bila...ja stvarno  nemam za nju ništa loše...sve mi je vidjela i to stvarno rano . .evo sad ulazim uskoro  u 29 tj ...i super mi je stvarno...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    08. Rujan 2022. 18:25

Gle nije nesto previše razgovorljiva tj nije takav tip ...meni odradi ali sam si dobra s njom  sve ovisi kaj ocekujes ...ja nisam očekivala nekakvo druženje...dala mi je sve savjete razg sam s njom o svemu tako da evo stvarno nemam riječi ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    08. Rujan 2022. 18:27

marija_1994

Bebolina2207

marija_1994

Evo me napokon.. znaci sve je dobro, vidi se plod i cula sam otkucaje 🤗, trudnoca bi trebala biti 7+2 je rekla, ali u slucaju da imam ciklus 28 dana, a posto je moj duzi trudnoca je 6+5. Rekla je da ne zna zasto soc nije vidjela nista, kaze da zamolim soc da mi napise uputnicu da se vodim u bolnici.. eto toliko o soc ginekolozima, vidim da nas ima vise takvih slucajeva ili slicnih..

Jao sva sam se naježila na ovo od sreće.
    Ovo je dobar savjet uzeti D1 uputnicu i neka te i bolnici prate. Žalosno je to što na kraju uz sve bolnice, doktore i tako dalje mi moramo plaćati privatnike i ići po drugo mišljenje.
    Šteta sveg silnog stresa što si morala proći. Sada je najbitnije da je sve u redu i da se možeš opustiti. Želim ti školsku trudnoću. Sretno!

Da u potpunosti se slazem, prevelki stres prebavimo. Hvala ti! 🤗

Čestitam 😊😊😊a sve ovisi kakav uzv ima socijalni ...ova moja ima super ...sad samo uzivaj 🥰🤰pozdrav od trudnice 🤰 prvih 6 mj ćeš stvarno uzivat ako nećeš imat previše mucnina tako da... smireno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Joli 🌟
    08. Rujan 2022. 19:37

Garawa koje testove ti naručuješ i hcg i lh... Mogu li linkovi?

Marija čestitam, neka bude školska i uredna ... Tvog socijalca neće komentirati jer poludim od biiesa kad tako nešto čujem... Stvarno ima nesposobnih liječnika kojima se treba uzeti licenca. 😤😤😤

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Mia21998 🔆
    08. Rujan 2022. 20:41

marija_1994

Znala sam, hvala Bogu. Jako mi je dragooo ❤️❤️ Sada se opusti i uživaj maksimalno 🥰❤️ Čestitam ti još jednom od srca 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Artemida1990
    08. Rujan 2022. 20:46

I ja sam pratila ishod. Bas mi je drago da je sve dobro. Marija sada uzivaj u trudnoci i svojoj bebici 🙂🥰

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.