Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    09. Rujan 2022. 14:43

Di ste cure 😆
    Petak jeeeee 🥳🥂🎉
    Hvala Bogu da je ova dosadna Marija trudna da ide ća s ove teme...🤣😆🤭
    Evo me na plaži 🌅🌊🏖️🍹🙋🏼‍♀️

Tinchy09
    09. Rujan 2022. 16:29

Marija, drago mi je da je sve ipak ok 
    ..
    danas 5dpo.. Bila sam i kod pregleda kod endokrinologice, dobila sam th.Euthyrox jer je rekla da se idemo pozabaviti time da iskljucimo svaku mogucnost da je problem s endokr.strane. Osim toga, slala me i vaditi zeljezo, vit. D, kks, antitijela, OGTT, inzulin itd.
    Uglavnom kompletnu obradu. 
    Idući mjesec nam je godina dana pokušavanja, pa svakako mislim da nije loše da odmah krenemo s nekim stvarima pa vidimo gdje šteka :) Osim ako se desi čudo pa ovaj mjesec budem trudna 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• freyaa
    09. Rujan 2022. 18:25

Bok cure, da li je neka od vas koristila utrogestan i da li ste imale neke nuspojave.. Ja imam uzasne vrtoglavice, samo mi se spava i jede, konstantno sam gladna, bukvalno se pocnem tresti, sanjam hranu 🤣

Joli 🌟
    09. Rujan 2022. 18:31

freyaa

Bok cure, da li je neka od vas koristila utrogestan i da li ste imale neke nuspojave.. Ja imam uzasne vrtoglavice, samo mi se spava i jede, konstantno sam gladna, bukvalno se pocnem tresti, sanjam hranu 🤣

Skroz normalno 😅😅

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    09. Rujan 2022. 18:33

freyaa

Kako ga koristiš? Vaginalno ili piješ?
    Ja nisam imala neke lude nuspojave.. promjena raspoloženja mi je bila najgora.. i njuh sam imala užasno izražen..ko pas tragač..i jbg gladna stalno 🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• freyaa
    09. Rujan 2022. 18:34

Joli 🌟

freyaa

Skroz normalno 😅😅

Ovo je strasno, toliko sam nervozna, gladna, mislim da su se ljudi krili danas od mene, nitko mi nije navratio u office 🤣
    Ako ovako nastavim, mislim da ću dobiti nekoliko kilograma do pocetka ciklusa 🤯

• hehehhehe
    09. Rujan 2022. 23:54

https://ibb.co/hXLC4qp
    https://ibb.co/4Sqhgwn
    E ovako ovo mi je bilo nedavno i ro je jedan te isti test stvar je u tome sto je se ta tanka linija pojavia tek nakon nekoliko sati(u testu pise da ne treba ocitavati nakon 10 min) i stvarno na pocetku nista niie bilo tek nakon neklko sati kad sam opet pogledala to bljedo.Poslje toga uradila sam gravignost ultra koji je pokazao negativno i tako ostao i kasnje clearblue sa brojenjem tjedana i on je pokazao negativno..Razliciti su mi rekli da je rijec o evap.liniji ali eto mene opet malo strah.Jer me samo bradavice bole(mislim da sam ih bila nadrzaila jer dok sam trazila simptome puno sam ih dirala da vidim je li bole)...grudi me uopce ne bole pa rto sta vi mislite d aje

• hehehhehe
    09. Rujan 2022. 23:55

hehehhehe

https://ibb.co/hXLC4qp
    https://ibb.co/4Sqhgwn
    E ovako ovo mi je bilo nedavno i ro je jedan te isti test stvar je u tome sto je se ta tanka linija pojavia tek nakon nekoliko sati(u testu pise da ne treba ocitavati nakon 10 min) i stvarno na pocetku nista niie bilo tek nakon neklko sati kad sam opet pogledala to bljedo.Poslje toga uradila sam gravignost ultra koji je pokazao negativno i tako ostao i kasnje clearblue sa brojenjem tjedana i on je pokazao negativno..Razliciti su mi rekli da je rijec o evap.liniji ali eto mene opet malo strah.Jer me samo bradavice bole(mislim da sam ih bila nadrzaila jer dok sam trazila simptome puno sam ih dirala da vidim je li bole)…grudi me uopce ne bole pa rto sta vi mislite d aje

A sumnje su pocele kad mi je u jednom mjesevu prvo pocela svjetla sluz ici koja je isla svaki put po 6 dana i bila je dosta obilna kao prava menst.

Tinchy09
    10. Rujan 2022. 00:03

Evaporacijska.
    Nisi trudna, nemoj gledati testove nakon 5min, nema poante.
    Dogodilo mi se isto na istom testu ocitanom izmedu 5 i 10 min, nakon tog gravignost ultra negativan i nisam bila trudna. Linija je cak bila i vidljivija 🤷🏼‍♀️

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Ella..
    10. Rujan 2022. 00:09

Tinchy09

Evaporacijska.
    Nisi trudna, nemoj gledati testove nakon 5min, nema poante.
    Dogodilo mi se isto na istom testu ocitanom izmedu 5 i 10 min, nakon tog gravignost ultra negativan i nisam bila trudna. Linija je cak bila i vidljivija 🤷🏼‍♀️

Ma CB testove treba izbjegavati u širokom luku. 
    Bacaju sjene i kojekakve crtice pa se čovjek ponada  , a na kraju ništa 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.